Hur man tittar på WrestleMania 34 Live online utan kabelfri strömning

Gör dig redo att titta på dina favorit WWE Superstars som äger kampringen igen - WrestleMania 34 är äntligen här. Förra året såg vi Brock Lesnar på hans fulla potential, Hard Boyz gjorde en sensationell återgång till kampsträckan och Undertaker antydde att gå i pension. Men den här gången är saker och ting ännu mer spännande, eftersom du får se Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H och till och med Ronda Rousey som är det största skådespelet i brottning. Letar du efter sätt att titta på WrestleMania 34 live online? Läs denna guide från BestVPN.co.

WrestleMania 34 Fights Details

WWEs största natt’s kalender, WrestleMania 34 kommer att äga rum på söndag 8 april. Den bestämda platsen för evenemanget är Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, Louisiana - som är värd för evenemanget för andra gången, först var WrestleMania 30, där vi såg mer än 75 157 personer deltar i stridmanien. Föreställningen kommer att starta klockan 23.00 och klockan 16.00 i Storbritannien.

WrestleMania 34 Fights Details

Vad sägs om Kickoff Pre-Show?

Precis som alla andra sport- eller kampevenemang kommer det att finnas en WrestleMania-för-show, som startar klockan 17 lokal tid och klockan 22 i Storbritannien med värd Renee Young. Registrera dig med WWE Network och deras officiella app för att strömma pre-showen. Andra alternativ inkluderar WrestleMania’s officiella WWE YouTube- och Facebook-sidor, som visar minst tre matcher och en två timmars special.

Vad sägs om Kickoff Pre Show

Hur man tittar på WrestleMania utan kabel

Med bara några dagar kvar till den största natten i Wrestling i år letar fans runt om i världen efter lösningar för att strömma evenemanget, utan kabel-TV. Den enklaste lösningen är att registrera dig med WWE Network för att få tillgång till live-strömmar av evenemanget. Om du aldrig har haft ett konto kan du få dina första 30 dagar GRATIS, varefter du måste betala £ 9,99 varje månad.

Obs: Om du bor i delar av världen som kan’t åtkomst till WWE-nätverket och inte kan få tillgång till gratiskontot för strömmen, vi rekommenderar att du använder en VPN-tjänst för att kringgå regionens begränsning och njuta av problemfri strömmar

Hur man ser WrestleMania 34 utan kabel

Avblockera WWE-nätverket

Eftersom Sky Network är den officiella sändaren av evenemanget för användare i USA, kan du också överväga att registrera dig med deras VoD-tjänst. För närvarande har deras onlinekanal lagt till en dedikerad sida för användare att få all information om WrestleMania 34. Allt du behöver göra är att betala £ 19,95 för att få tillgång till live-strömmar för evenemanget, tillsammans med återkörningar på måndag 9 april till Torsdag 12 april kl 10, 15 och 20.

WWE WrestleMania 34 på himmelsport

Vilken kanal är WrestleMania på?

Om du inte är villig att spendera mycket pengar för WWE Network och Sky Network PPV-abonnemang har du en lösning för att sänka kostnaderna. En enkel lösning är att få åtkomst till Sky Network-kanalen på din kabel-TV. På det här sättet kan du leva strömma händelsen när du är hemma utan att betala ett enda öre. Vi kommer att fortsätta lägga till fler kanaler eftersom vi får information om sändningsrättigheterna för WrestleMania 34!

Vilken kanal är WrestleMania på?

Hur man tittar på WrestleMania Live Online Free Streams

För alla dessa GRATIS där ute, som inte har någon kabel-TV, men vill titta på WrestleMania 34-evenemanget, har vi din rygg också! Många streamingwebbplatser ger fullständig täckning av alla slagsmål den 8 april. Bland några av de bästa alternativen inkluderar du:

Stream2Watch

Som namnet antyder är Stream2Watch främst ägnat att tillhandahålla de senaste videor, höjdpunkter, nyheter och live-show för en mängd sport och spel. Webbplatsen täcker emellertid också berömda PPV-evenemang för alla dina favoritaktioner, som tidigare WrestleMania 33, och nu 34!

Hur man tittar på WrestleMania Live Online Free Streams

AllWrestling

AllWrestling är en annan webbplats för att titta på den senaste underhållningen i Wrestling, där du kan hitta alla uppdateringar angående slåssmatchar, tillsammans med PPV-åtkomst GRATIS. Besök bara webbplatsen på händelsedagen för fullständig täckning och kolla in alla live stream-länkar.

WrestleMania 34 på AllWrestling

Youtube

Eftersom YouTube kan skryta med rykte att vara världens högst rankade videodelningsföretag kan du alltid förvänta dig att hitta strömmar av evenemanget på dedikerade kanaler för evenemang. Här är till exempel länken till en WrestleMania 34 Live Stream-sida, där du kan få full täckning på evenemangsdagen.

Wrestlemania 34 på youtube

Hur man tittar på WrestleMania på Kodi

Om ovanstående strömningsalternativ inte fungerar har vi en lösning som slår alla. Det går under namnet “Kodi” - en öppen källkodsprogram för underhållning med flera plattformar, som använder tredjepartsförlängningar för att förse användare med premiuminnehåll för strömmande filmer, TV-program och live PPV-evenemang. För att streama WrestleMania 34 på Kodi, överväg att installera Halow Live TV eller cCloud TV:

Vänta är över: Goda nyheter för Kodi & FIFA älskare, se FIFA World Cup 2018 på Kodi

Har du svårt att komma åt strömmen? inför några fel? om ja sedan don’t oroa dig för att du eventuellt står inför regionbegränsning, överväg att använda en VPN-tjänst för att komma åt strömmar problemfritt.

Halow Live TV Installation and WrestleMania 34 Guide

 1. Öppen Kodi och klicka på den växellådda ikonen (Inställningar)
 2. Välj “Filhanterare” och då dubbelklicka på “Lägg till källa”
 3. En ruta kommer att visas, klick “Ingen” för att lägga till URL: n
 4. Kopiera klistra in följande: http://kurdmovie.net/repo
 5. namn mediekällan “Halow Repo” och klick på OK
 6. Lämna tillbaka till hemskärmen, klick på tillägg, och sedan de “Paket” symbol
 7. Välj de “Installera från zip-fil” alternativ och hitta “Halow Repo”
 8. Klick på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” och vänta för tillägget att installera
 9. Lämna tillbaka till hemskärmen, klick på tillägg, och sedan “Paket” symbol
 10. Välj “Installera från arkivet” och välja de “HALOW förvar”
 11. till “Video-tillägg”, hitta “Halow Live TV” och träffa installationsknappen!
 12. Öppen tillägget och klick på “Landskanaler”
 13. Du får en uppmaning att installera “GUL LIVE TV”
 14. Klick på “Ja”, lämna tillbaka till föregående meny, Välj “LIVE SPORT”
 15. Hitta och Välj Sky Sports HD för att titta på WrestleMania 34

Hur man tittar på WrestleMania på Kodi

cCloudTV Installation and WrestleMania 34 Guide

 1. Öppen Kodi och klick på “inställningar” ikon.
 2. Välj “Filhanterare” och klick på “Lägg till källa”.
 3. Dubbelklicka på “Ingen” alternativ och stiga på följande URL: http://kdil.co/repo
 4. Typ “Kodi Israel” i namnrutan och klick
 5. Gå till Kodi hem, klick på “Tillägg”, och sedan de “paket” symbol.
 6. Välj “Installera från zip-fil” och klick på “Kodi Israel”.
 7. Välja “kodil.zip” och vänta på att den installeras.
 8. Gå till “Installera från arkivet” och klick på “.www.Kodisrael.co.il förvar”.
 9. Välj “Video-tillägg” och hitta “cCloud TV”.
 10. Träffa installationsknappen, öppen tillägget, och  till “Sportkanaler”.
 11. Välj Sky Sports för liveströmmar från WrestleMania 34

Wrestlemania 34 på kodi xbmc

WrestleMania 34 Match Card

UFC-legenden Ronda Rousey kommer att gå med Kurt Angel (WWE Hall of Famer) för att ta på sig 14-tiden världsmästare Triple H och RAW-kommissionär Stephanie McMahon. Undertaker kommer tillbaka för en ny match med personen du inte kan se, John Cena. Reigns möter Lesnar för Universal-titeln och Randy Orton möter två motståndare för USA-titeln mot Jinder Mahal och Bobby Roode. Dessa är de viktigaste slagsmål som ska äga rum. Andra inkluderar:

 1. Universellt mästerskap.
 2. Nia Jax vs. Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. The Bar
 4. Mustafa Ali mot Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura
 6. Rå kvinnor’s mästerskap
 7. Raw Tag-team-mästerskapet
 8. Interkontinentalt mästerskap
 9. Smackdown Tag-team-mästerskap
 10. Smackdown Tag-team-mästerskap
 11. Finn Balor vs. The Miz vs. Seth Rollins
 12. Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn och Kevin Owens mot Daniel Bryan och Shane McMahon
 14. Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

Inpackning av saker

Och med detta kommer vi till ett slut på vår “Hur man tittar på WrestleMania 34” guide. Välj någon av ovannämnda metoder för att komma igång med att strömma händelsen. Om du stöter på några problem, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Känn dig också gärna dela artikeln med dina vänner och familjemedlemmar, som är fans av WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me