Hur man tittar på vinter-OS 2018 Live online gratis överallt

Officiellt känd som XXIII Olympiska vinterlek och allmänt känd som PyeongChang 2018, det stora internationella multisportsevenemanget är äntligen på gång. Så det är dags att bli redo för några av de bästa idrottsmästerskapen du någonsin har sett. Nedan finns en lista över de officiella partners och sponsorer för evenemanget.

Vinter-OS 2018 Officiella partners sponsorer

PyeongChang budde tidigare värd för OS och 2014, men förlorade med tre och fyra röster. De vann emellertid budet för 2018, vilket innebär att de har förberett sig för evenemanget länge. Läs den här guiden för mer information om hur du kan se vinter-OS 2018 av bästa vpn:

Se vinter-OS 2018 Live online gratis överallt

 1. Winter Olympics 2018 Location
 2. Vinter-OS 2018-schema
 3. Vinter-OS 2018 Officiella sändare och kanaler
 4. Hur man tittar på vinter-OS 2018 från var som helst
 5. Hur man tittar på vinter-OS på ROKU
 6. Hur man tittar på Vinter-OS-öppningsceremonin Livestream gratis
 7. Se vinter-OS på Hulu
 8. Winter Olympics Streaming utan kabel
 9. Hur man tittar på vinter-OS 2018 gratis live
 10. Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Kodi
 11. Spel att leta efter under vinter-OS 2018
 12. Framtida vinter-OS-schema
 13. Vinter-OS 2018 Fakta och siffror med trailers

Winter Olympics 2018 Location

Vinter-OS PyeongChang 2018 kommer att ha sin öppningsceremoni den 9 februari i Pyeongchang County. Det börjar klockan 20 (Koreansk standardtid). Eftersom det är 14 timmars skillnad mellan Eastern Standard Time bör människor i USA ställa in klockan 18.00. Avslutningsceremonierna kommer att vara på söndag 25 februari.

Vinter-OS-2018-Location

Vinter-OS 2018-schema

Även om den officiella öppningsceremonin kommer att hållas den 9 februari, börjar spelen inte förrän nästa dag (på lördagen den 10 februari). Några av medaljtävlingarna som planeras till lördag inkluderar kvinnor’s skidskytte, män’s skidhoppning, och kvinnor’s skridskoåkning.

Vinter-OS-2018-Schedule

Bortsett från de vanliga händelserna, som åka skridskoåkning, skidåkning och bollspann, finns det fyra nya evenemang som läggs till i år: blandad dubbelt curling, snowboard med stor luft, freestyle skidåkning och massstart skridskoåkning. Du kommer säkert att ha en fantastisk tid att titta på mångfalden inom sport! Klicka här för det fullständiga schemat för vinter-OS 2018.

Vinter-OS 2018 Officiella sändare och kanaler

Viktigt meddelande!  Om du inte kan komma åt kanalerna som anges nedan på grund av geobegränsning, överväg att använda en VPN-tjänst & bypass-region som blockerar oavsett land du befinner dig i.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Hur man tittar på vinter-OS 2018 Live online gratis överalltOm du är belägen i USA kan du enkelt se vinter-OS 2018 på NBC, som är den officiella sändaren för spelen. Om du inte har ett prenumeration på tjänsten kan du överväga att få en snart. Du kan registrera dig här och dra nytta av gratiserbjudanden på din mobil / surfplatta!

Vinter-OS-2018-NBC

Om du bor tvärs över dammen kan du överväga att registrera dig hos Eurosport. Kanalen har märkts som en av Storbritanniens officiella programföretag. Du kan följa uppdateringar för OS-spelen här. Det finns vanligtvis två abonnemangsplaner: £ 5 / dag och £ 30 / år.

Vinter-OS-2018-Eurosport

Om du inte har ett Eurosport-konto kan du alltid överväga att använda BBC (en annan officiell UK-sändare för OS 2018). Även om inga priser har meddelats än så kan du följa sidan för uppdateringar om BBC-strömmen här.

Vinter-OS-2018-BBC-Sport

Om du bor i Kanada, byt helt enkelt din kanal till CBC för liveströmmar och ytterligare täckning för OS. I likhet med BBC har det inte gjorts några prismeddelanden, men du kan följa webbplatsen för uppdateringar här.

Vinter-OS-2018-CBC-Sport

Om du inte bor i USA, Storbritannien, Kanada eller någon annanstans i Europa, men någonstans i Asien eller någon annan plats, kan du överväga att använda 7 Live för att titta på vinter-OS 2018. Ställ bara in här på lördagen den 10 februari för att få en live stream för evenemanget.

Vinter-OS-2018-on-7live

Hur man tittar på vinter-OS 2018 från var som helst

Om du vill titta på vinter-OS 2018 var som helst, finns det inget bättre alternativ än att använda en VPN-tjänst. Genom att maskera din IP-adress och kryptera din internetanslutning tillåter VPN-användare användare att kringgå geo-restriktioner som ställs på webbplatser som CBC, BBC, NBC, etc..

Vinter-OS-2018-from-helst

Nedan finns en lista över de bästa leverantörerna under 2018, baserat på deras tillförlitlighet, prestanda, support, prissättning och apps kompatibilitet. Välj gärna en som bäst passar dina integritetsbehov och budgetkrav. Anslut till alla UK-, Kanada- eller USA-server och få åtkomst till de geobegränsade webbplatserna.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Hur man tittar på vinter-OS på ROKU

Spänningen från vinter-OS fortsätter att byggas, eftersom det bara återstår en dag för evenemanget att börja! I erkännande av tillfällets popularitet släppte Roku en officiell blogg för att vägleda kunderna att titta på OS. Du kan strömma alla evenemangs live-action från NBC Sports App.

hur man kan se vinter-OS på Roku

Tänk dock på att du behöver ett användar-ID och lösenord för att få tillgång till höjdpunkterna, senaste klipp och kommentarer. Detta kan inkludera referenser från betalda TV-prenumerationstjänster som stöder Roku, som YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now och CenturyLink.

Hur man tittar på Vinter-OS-öppningsceremonin Livestream gratis

Om du inte är villig att spendera pengar för premiumabonnemang och letar efter GRATIS lösningar, har vi också täckt. Du kan följa denna Facebook-sida här. Sociala medier är den bästa resursen för liveströmmar under öppningsceremonin, eftersom många officiella partners kommer att publicera strömmar för marknadsföring.

Hur man tittar på Vinter-OS-öppningsceremonin Livestream gratis

Som ett annat alternativ kan du överväga att registrera dig på Fubo TV, som också strömmar över vinter-OS 2018. Det finns en 7-dagars GRATIS rättegång som du kan använda för att titta på öppningsceremonin och spelets första vecka.

Vinter-OS-öppningsceremonin Livestream gratis på FUBO TV

Om det inte fungerar, prenumerera på en pålitlig VPN och anslut till en server i Storbritannien. Med rätt IP-adress kan du anpassa dig till BBC’s gratis täckning av PyeongChang-spel. På detta sätt kan du känna dig säker på att inte missa en enda viktig händelse i händelsen.

hur man kan se vinter-olympiska spelen BBC Sport Stream

Kan jag se vinter-OS på Hulu?

Om du vill titta på OS på Hulu VoD-tjänsten, behöver du bara prenumerera på deras premiumplan. Lyckligtvis för oss är det säkerhetskopierat med en GRATIS testversion. Detta innebär att du kan njuta av att titta på hela OS minus att betala stora priser. Hulu går till och med den extra milen för att anpassa din upplevelse för denna vintersäsong. För mer information, läs deras blogg här.

vinter-OS på Hulu

Winter Olympics Streaming utan kabel

Om du är en snörare som inte har tillgång till ett premiumkonto på NBC har du fortfarande en chans att titta på Vinter-OS med bästa vpn för kodi. Förutom att använda Kodi (cCloud och Radix-tillägg) kan användare ladda ner de officiella apparna för Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now och Century Link för att få tillgång till live-strömmar av händelsen, utan kabelanslutning.

Hur man tittar på vinter-OS 2018 gratis live

När det gäller att titta på evenemang som vinter-OS online försöker många att leta efter lösningar som inte innebär att betala för ett TV-abonnemang. Om du är en av dessa människor kan du överväga att registrera dig på Sling TV. Det kommer att sända händelsen på webbplatsen live.

Det bästa av allt: tjänsten erbjuder kostnadsfria tester av tjänsten. Du kan använda webbplatsen FREELY i sju dagar. Se till att registrera dig nära vinter-OS-datumen för att titta på evenemanget utan att betala ett öre. Som ett annat alternativ kan du också utforska UStream, Facebook, Periscope och YouTube för liveströmningslänkar på evenemangsdagen.

Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Kodi

Om ovanstående alternativ för att titta på Vinter-OS 2018 GRATIS inte fungerar, kan du alltid lita på KODI-tillägg! Detta öppen källkods, underhållningsnav med flera plattformar är det bästa valet när det gäller att titta på filmer, TV-program och live-TV på ett säkert sätt. Ladda bara ner och installera tillägget WNBC eller cCloud TV för att njuta av strömmar för vinter-OS 2018. Du kan också se vår Kodi VPN-guide för mer information.

Viktigt meddelande!  Om du är belägen i länder där upphovsrättslagar och DCMA är rådande, rekommenderar vi att du använder ett Kodi VPN för att strömma anonymt.                                                                                                                                                                  Hur man tittar på vinter-OS 2018 Live online gratis överallt

WNBC-program

 1. Öppen Kodi V17-applikationen och Välj “Add-ons”
 2. Klick på “Paket” symbol i det övre vänstra hörnet
 3. Välj “Installera från zip-fil” från listan med alternativ
 4. Klick på “Kodi Add-on Repository” och sedan “Video-tillägg”
 5. Scrolla ner till alfabetisk ordning “W” och hitta WNBC-program
 6. Öppen förlängningen och träffa installationsknappen
 7. Tillgång WNBC-program från videotillägg

Vinter-OS-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Öppen Kodi V17-appen och klick på “Redskap” ikon
 2. Välj “Filhanterare” från listan med alternativ
 3. Scrolla ner och klick på “Lägg till källa”
 4. Stiga på http://kdil.co/repo i URL-rutan
 5. namn mediekällan Kodi Israel
 6. Lämna tillbaka till huvudmenyn och Välj “Add-ons”
 7. Klick på “Paket” symbol i det övre vänstra hörnet
 8. Välj “Installera från zip-fil” och klick på Kodi Israel
 9. Klick på “Kodil.zip” att installera förvaret
 10. Vänta för “Tillägg installerat” underrättelse
 11. Huvud mot “Installera från arkivet”
 12. Välj “..Kodil Repository” och sedan “Video-tillägg”
 13. Scrolla ner, hitta cCloud TV och träffa installationsknappen
 14. Öppen tillägget, Välj “Alla kanaler”
 15. Tryck vänster knapp på tangentbordet
 16. Välj “Sök” och typ i “NBC”
 17. Njut av tittar på vinter-OS 2018!

Vinter-OS-2018-Kodi-cCloud-TV

Spel att leta efter under vinter-OS 2018

 1. Kortspårskridskoåkning
 2. Längdskidåkning
 3. Nordic Combined
 4. Friåkning
 5. Åka snowboard
 6. Konståkning
 7. Hastighets skridskoåkning
 8. Alpin skidåkning
 9. Backhoppning
 10. Ishockey
 11. Skelett
 12. Skidskytte
 13. Curling
 14. bob
 15. Luge

Framtida vinter-OS-schema

Spänningen från vinter-OS är en helt euforisk känsla, eftersom det ger den vanliga mannen möjlighet att titta på en mängd olika sporter och deras berömda idrottare i aktion. Ser du fram emot de framtida händelserna? Om så är fallet, måste du veta att Tokyo har valts till sommar-OS 2020, Peking för 2022, Paris för 2024 och Los Angeles 2028!

Vinter-OS 2018 Fakta och siffror med trailers

 1. Även om sommar-OS 1988 hölls i Seoul, är det faktiskt första gången Sydkorea är värd för vinter-OS!
 2. Jämfört med kostnaderna i Sotsji-OS 2014 har PyeongChang vinter-OS en uppskattad kostnad på 10 miljarder dollar, vilket är fem gånger mindre!
 3. För evenemanget 2018 har PyeongChang lagt till fyra nya sporter till OS. Dessa inkluderar snowboard big air, alpint, skridskoåkning och curling blandade dubblar.
 4. De senaste vinter-OS ägde rum i Sochi, Ryssland - vilket ledde ställningen med 33 medaljer totalt, inklusive 13 GULL! Sydkorea vann åtta medaljer från dem totalt.

Inpackning av saker

Om du försöker ta reda på hur du kan se vinter-OS 2018 online, se till att följa ovanstående tips. Trots det, om du stöter på några problem, tveka inte att informera oss nedan. Dela gärna artikeln med dina vänner / familjemedlemmar och ser fram emot idrottsceremonin. Ha en fantastisk vecka!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me