Hur man tittar på UFC Live Online

Älskar du UFC? Letar du efter sätt att titta på UFC online? Om svaret är ja, har du landat på rätt plats! För att göra det mycket enklare för dig tar vi med den här dedikerade guiden för att titta på UFC utan kabel som innehåller alla toppklassificerade, högkvalitativa online-streamingalternativ inklusive gratis, som du kan komma åt var som helst i världen med hjälp av en Bästa VPN!

Skaffa sig! Uppsättning! Bekämpa!

Att titta på sportevenemang på nätet är en trend som fångar ånga globalt eftersom det gör det möjligt för sportfans att aldrig missa några av sina favoritmatcher oavsett var de är. Så kontanter på denna trend erbjuder stora sporterleverantörer nu en hög nivå av kapskärningsalternativ för de dedikerade uppsättningen användare som vill titta på matcher online.

Contents

Hur man tittar på UFC online från olika kanaler

UFC är ett av de mest exklusiva sportevenemangen i världen eftersom de alltid genererar intensiv spänning, förväntan och drama under deras dragningar, oöverträffad av någon annan kampliga i världen för tillfället.

Fans väntar nu ivrigt på att titta på slagsmål mellan ultramaktiga mästare som äger rum i UFC, men vet du att dina alternativ inte är begränsade till konventionell TV endast när det gäller att titta på detta fantastiska drag eller till och med andra UFC-evenemang?

Här är de bästa alternativen för att titta på UFC online, och medan de flesta av dem kräver att du köper ett prenumeration och ett fight pass, har jag även inkluderat en gratis streamingtjänst! Gå igenom det och välj den bästa passformen efter dina önskemål!

1. UFC.TV – Fight Pass och Pay Per View

Varumärket’UFC: s egen strömningstjänst är kanske det bästa alternativet att titta på alla UFC-evenemang och slagsmål inklusive denna.

UFC erbjuder för närvarande tre paket för att se sina slagsmål:

 1. Månatlig UFC Fight pass: $ 9.99
 2. 6 månaders UFC Fight pass: $ 8,99 / månad
 3. 12 månaders UFC Fight pass: $ 7,99 / månad

Alla dessa planer erbjuder nu också en 7-dagars gratisversion!

UFC fight pass

Men vänta, är det möjligt att priserna på kamppasset sjunker ännu längre? Ja, det är det definitivt!

UFC.TV är en geobegränsad tjänst när det gäller prissättning, vilket innebär att priserna för kamppasset varierar från region till region.

Det lägsta priset för UFC Fight pass planer är i Filippinerna och du kan komma åt det enkelt genom att ansluta till en VPN och välja en filippinsk server!

Alla dessa priser är angivna i USD:

 1. Månatlig UFC Fight pass: 8,47 $
 2. 6 månaders UFC Fight pass: $ 7.64 / month
 3. 12 månaders UFC Fight pass: $ 6,78 / month

fight pass UFC Philippines

2. DirecTV nu

direkt tv UFC

DirecTV Now är en högt ansedd online-TV-leverantör och en högklassig tjänst för sladdskärare och blir snabbt hem för några av de bästa underhållningsalternativen som finns tillgängliga online!

DirecTV Now erbjuder upp till 330+ kanaler efter det bästa av sina månatliga planer, för att få tillgång till en mängd olika kanaler inklusive sport, underhållning, nyheter bland andra.

Men kom ihåg två saker här, för det första måste du ha en DirecTV-prenumeration innan du kan köpa detta fight pass för UFC på tjänsten. Den lägsta planen på DirecTV börjar på $ 34 / månad och innehåller 155+ kanaler.

För det andra är DirecTV Now en geobegränsad webbplats och du kan bara komma åt den om du använder en VPN-tjänst för att ansluta till en amerikansk server och avblockera den!

3. FuboTV

En annan strömningsleverantör online som erbjuder dedicerad UFC-täckning är FuboTV. Genom att erbjuda 90+ kanaler i sin tjänst, blir FuboTV snabbt en go-to sladdklippningstjänst om du vill ha tillgång till en mycket kuraterad lista över TV-kanaler online.

FuboTV UFC

Den första månaden på denna tjänst kostar dig 39,99 USD medan du måste betala $ 44,99 / månad för varje månad efter det.

Detta är ett av de billigaste alternativen för att streama UFC så du måste undersöka det definitivt.

Men denna tjänst är geobegränsad och kan endast blockeras utanför USA genom att distribuera en kraftfull, strömningsvänlig VPN-tjänst.

  Hur man tittar på Coachella 2023 Live Online

4. Sling TV

Med ungefär samma pris för UFC 229 fight pass som DirecTV Now, är den viktigaste USP för SlingTV att det erbjuder billiga prenumerationer med namnet SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Priset på fight pass på SlingTV är $ 64.99 + skatt, medan den månatliga prenumerationen på SlingBlue-tjänsten kostar $ 25 och inkluderar kanaler som FS1, FX och Bravo.

Du kan till och med få tillägg för premiumkanaler som HBO och för premiumtjänster som CloudDVR Storage för ett minimalt pris som börjar så lågt som $ 5 / månad.

Titta på UFC Free Online

Om dessa betalda tjänster ser ut ur budgeten för dig, kan du gå till alternativet Bästa gratis för att titta på UFC utan kabel, dvs. MatchTV.

MatchTV är en rysk strömningstjänst som är gratis och strömmar UFC-kampen live online, men videokvaliteten på den kanske inte är bra jämfört med de betalda strömningssidor som nämns ovan.

Så här får du åtkomst till MatchTV.ru var som helst i världen genom att distribuera en Bästa VPN-tjänst:

 1. Registrera dig med en Top, Streaming Friendly VPN-tjänst.
 2. Betala för sina prissättningsplaner.
 3. Få användaruppgifter via inkorgen och ladda ner sin VPN-klientapp.
 4. Anslut till en rysk server och starta sedan MatchTV.ru för att få tillgång till UFC live online gratis!

1. Slåss Live

UFC slåss live

Fight Live har samlat en enorm efterföljning för att tillhandahålla GRATIS strömmar för några av de bästa kampunderhållning i världen idag, bland annat UFC, Boxing, WWE, MMA och Bellator. Besök bara sidan på händelsedagen för att se liveströmmar för UFC.

2. Olympiska strömmar

Som namnet antyder är Olympic Streams främst ägnat att tillhandahålla de senaste videor, höjdpunkter, nyheter och live-show för de årliga olympiska spelen. Men webbplatsen täcker också berömda PPV-evenemang, som den tidigare Conor McGregor vs. Floyd Mayweather, och nu UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Eftersom YouTube kan skryta med rykte att vara världens högst rankade videodelningsföretag kan du alltid förvänta dig att hitta strömmar av evenemanget på dedikerade kanaler för evenemang. Här är till exempel länken till en UFC Live Stream-sida, där du kan få fullständig täckning på evenemangsdagen.

youtube UFC

4. MMA Core

Som namnet antyder är webbplatsen dedicerad till att erbjuda användarna en komplett MMA-upplevelse. Här kan du hitta uppdateringar angående alla matcher som involverar strid i MMA-stil, inklusive UFC-evenemanget, där du får se Cyborg-striden Kunitskaya. Klicka här för åtkomst till liveströmmen.

UFC MMA-kärna

5. MMA Mania

MMA Mania är en annan dedikerad webbplats för Mixed Martial Arts, där du kan hitta alla uppdateringar angående slåssmatcher, tillsammans med PPV-åtkomst GRATIS. Besök bara webbplatsen på händelsedagen för fullständig täckning.

MMA mania UFC

UFC på Firestick

Även om det här är alternativen för streaming på konventionella enheter som din Windows- eller Android-enhet, kan du också titta på UFC på alla andra strömningsenheter och tjänster om du vet hur du gör det.

Jag kommer att berätta hur du kan strömma det på din Amazon Firestick eller FireTV-enhet i tre enkla steg:

 1. Gå till Amazon Prime och köp ett UFC Fight Pass för bara $ 64.99
 2. Öppna Amazon Prime på din Firestick (appen är förinstallerad på plattformen)
 3. Njut av UFC!

Om du bor utanför USA, se till att du använder ett VPN på din Firestick för att ansluta till en amerikansk server om du vill avblockera Amazon Prime.

Hur man ser UFC på Fire TV Stick Free

Medan UFC TV är ett officiellt och betalt alternativ för att titta på UFC på Firestick, kan du till och med få tillgång till UFC-strömmar helt gratis via MatchTV.ru.

UFC gratis på eldstick

Steg för steg-processen för att använda mediet för att strömma UFC på din Firestick är följande:

Registrera dig och prenumerera på en bästa VPN-tjänst genom att betala för sina prisplaner. Det finns flera VPN som erbjuder dedicerade appar för Firestick, så det borde inte’t vara ett problem

 1. Ladda ner och installera officiell VPN-app från Firestick app store.
 2. Anslut till en rysk server och använd den officiella Amazon Silk Browser för att besöka MatchTV.ru.
 3. Njut av UFC live på din Firestick gratis.
  Hur man kan titta på / avblockera Pluto TV utanför USA år 2023

Hur man tittar på UFC på Kodi

Den öppna källkodsprogrammen för flera plattformar är berömd för användare av leverantörer som är ett alternativ för att titta på sina favoritfilmer / show, Live TV, sport, evenemang och olika fler via tillägg från tredje part. Det bästa alternativet för att titta på UFC är att installera Planet MMA-tillägget. Du kan fortfarande lära dig mer om UFC-strömmen i vår omfattande guide om hur du tittar på UFC på Kodi.

Följ stegen nedan för att komma igång:

Hur man installerar Planet MMA-tillägg för UFC!

 1. Öppen Kodi V17-applikationen och gå till inställningar av klick på “Redskap” ikon.
 2. Välj “Filhanterare” och klick på “Lägg till källa”.
 3. Stiga på http://supremacy.org.uk/zip/repo/into i URL-rutan.
 4. namn mediekällan “Supremacy Repo”, och Tryck
 5. Lämna tillbaka till huvudmenyn, klick på “Add-ons”, och sedan de “Paket” symbol.
 1. Välj “Installera från zip-fil” och hitta“Supremacy Repo”.

MMA KODI LÄGG TILL

 1. Dubbelklicka på “repository.supremacy-1.2.zip” och vänta för anmälan.
 2. Klick på “Installera från förvaret” och Välj“Överlägsenhet”.
 3. Scrolla nerklick på “Videotillägg”, hitta“Planet MMA” och öppna den.
 4. Träffa de “Installera” knapp, Välj den senaste versionen från Supremacy, och sedan Tryck
 5. Lansera Planet MMA och klickpå “Slåss LIVE” att börja strömma UFC!

Hur man tittar på UFC Live Online

Hur man tittar på UFC på Roku

För att titta på UFC på Roku, följ bara stegen som nämns nedan:

ROKU UFC

 • Välj en topp-VPN-tjänst, installera den på din router och anslut till en filippinsk server
 • Köp Fight Pass till en lägre takt
 • Anslut din Roku till en VPN-aktiverad internetenhet, helst en router. Du kan få mer information om hur du gör detta i vår guide om Bästa VPN för Roku
 • Lägg till den officiella UFC-kanalen till din Roku
 • Ange dina kamppassdetaljer
 • Titta på UFC på din Roku!

UFC Blackouts på Roku

ROKU SVART UT

Blackouts är en av de frustrerande upplevelserna under en UFC-kamp eftersom det tillåter dig att se kampen som pågår för tillfället. Nå, ingen gillar så plötsliga UFC-blackouts någonsin, inte mig särskilt som jag inte gör’Jag vill inte ens missa en enda minut av handlingen någonsin!

Men om kampen också sänds på live-tv, som vanligt, av någon okänd anledning, inför antingen UFC-ledningen eller TV-ledningen en tillfällig blackout på kampen där du kan höra ljudet men inte videon.

Och om du tror att det inte gör det’t gäller för online-strömningstjänster, då misstas du helt enkelt eftersom det påverkar alla plattformar som UFC tittar på, dvs live-tv såväl som online-streamingwebbplatser.

Hur man förbikopplar Blackouts UFC-slagsmål på Roku

Det enda som neutraliserar dessa frustrerande och plötsliga blackouts är genom den bästa VPN, som låter dig växla din visningsplats till en annan plats där UFC live stream är inte’t påverkas av blackout för t.ex. du är i Frankrike och blackout händer, om kan ansluta till en amerikansk server för att omdirigera din internetanslutning genom landet och kringgå blackouts på UFC-slagsmål på din Roku enkelt!

Hur man tittar på UFC på PS4

För PS4-ägare som alternativt är stora fans av UFC-slagsmål, här är din guide för hur du kan titta på UFC på PS4 live, inklusive information om strömningskanalerna för UFC på PS4, gratis strömning för UFC på PS4 och hur du kan sänka priset på kampen passerar genom en Bästa VPN och mycket mer!

 • Välj webbläsaren från innehållsområdet på din PS4
 • Ange UFC.TV i adressfältet
 • Logga in med Fight Pass
 • Titta live online på din PS4

Hur man ser UFC Live på PS4 gratis

Medan UFC fight pass är det bästa alternativet för dem som vill se kampen på sin PS4 i HD-kvalitet, finns det ett gratis alternativ tillgängligt också för dem som inte’Jag vill inte missa kampen bara för att kamppasset är utanför deras budget!

Du kan se det gratis på MatchTV.ru, så här:

 • Anslut din PS4 till en VPN-aktiverad anslutning. Du kan göra detta genom att ställa in VPN på din Wi-Fi Router och sedan ansluta din PS4 genom den
 • Öppna PS4-webbläsaren från innehållsområdet
 • Skriv i adressfältet “MatchTV.ru”
 • Njut av UFC live online på din PS4 helt gratis
  Hur man tittar på Asia Cup Final 2023 Höjdpunkter gratis

Hur man tittar på UFC i Kanada

För kanadensiska UFC-fans är Fight Network platsen att anpassa sig till för att titta på UFC i Kanada. Det bästa med att titta på UFC i Kanada är att Fight Network är tillgängligt på olika enheter som Android, iOS och Roku, vilket gör att du kan välja flera möjligheter att välja mellan.

FIGHT NETWORK UFC

UFC-kanaler / programföretagslista

Den officiella programföretaget för UFC är BT Sport, en sport-tv-kanal, som drivs av BT-gruppen i Irland och Storbritannien. Därför kan användare som är lokaliserade i något av länderna enkelt njuta av att titta på evenemanget på sin kabel-TV genom att byta kanaler till BT Sport. För användare som befinner sig någon annanstans, se listan över kanaler / programföretag nedan.

Australien

MMA-fans som är belägna i Australien kan enkelt titta på UFC och alla fantastiska slagsmål på Fox Sports 3, som sänder nästan alla träffar över hela världen.

ryssland

UFC-älskare som är bosatta i Ryssland kan byta sina kanaler till Ryssland-2 av VGTRK för fullständig täckning av huvudkampen och underkorten.

Kina

Hittills finns det inga nyheter om en officiell programföretag som tillhandahåller liveströmmar från UFC i Kina. Du kan dock registrera dig med PPTV – den kinesiska videoströmningsplattformen.

Japan

För dig som bor i Japan kan du växla dina kanaler till den berömda WOWOW satellitnätverk för att titta på UFC-evenemanget live.

kanada

Kanadensiska fans av MMA kan enkelt se UFC-evenemanget live på kabel-TV via det berömda “Fight Network” kanal, som till och med ger strömmar från förhandsvisningen.

Brasilien

För att se UFC PPV-evenemang live på kabel-TV i Brasilien, bör tittarna byta sina kanaler till det berömda gratis-till-luft-TV-nätverket med namnet “Globo”.

Storbritannien

Växla dina kanaler till den berömda BT Sports. Besök deras huvudsida för att titta på evenemanget online.

Slutsats

den’är nu vanligt känt att VPN: er kan användas för att kringgå geo-restriktioner på de flesta stora streamingwebbplatser över hela världen. Men eftersom de flesta av dessa streamingwebbplatser som UFC TV, DirecTV Now och till och med Amazon Prime etc. är mycket stränga med sina geo-restriktioner, kan du inte avblockera dessa webbplatser såvida du inte prenumererar på en Bästa VPN-tjänst som inte bara kan kringgå restriktionerna. men kan också leverera den bästa upplevelsen för streaming.

För UFC-fans över hela världen blir VPN: er viktiga för att avblockera strömningssidor som erbjuder stora UFC-evenemang!

Om du är ett UFC-fan och gillar actionen och dramaet som fightenmainent ger så är det hög tid att du börjar överväga att köpa ett Top VPN-prenumeration och se till att du aldrig missar en enda händelse i denna fantastiska fight League!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me