Hur man tittar på Scandal All-Seasons Online utan kabel

Ett ABC-original, “skandaler” är en amerikansk politisk thriller-TV-serie, som fokuserar på en tidigare mediekonsult till presidenten, som lanserar sin egen krishanteringsbyrå! Det är känt för sina fängslande skadade karaktärer, lockande beroendeframkallande historier och hjärtstoppande plottvridningar. Säsong 7 började sändas 5 oktober och har redan lyckats överträffa alla’förväntningar, lägga till mer mysterium och osäkerhet. Letar du efter sätt att titta på serien? Om så är fallet, läs den här guiden från Bästa VPN om hur du tittar på Scandal All-Seasons online!

Vilken kanal kommer skandalen på?

Om du vill titta på tv-serien på kabel-tv har användare runt om i världen flera alternativ. För de som finns i USA, byt helt enkelt din TV till “ABC-kanal”. Om du bor i Latinamerika, gå till Canal Sony. Tittare från Bermuda kan titta på den senaste säsongen på ZFB-TV.

Vilken kanal kommer skandalen på?

De som bor i Miami kan titta på TV-serien på WPLG och Hong Kong-användare kan njuta av Scandal på TVB Pearl. För Scandal-fans i Australien sänds serien varje torsdag på Seven Network. Under omständigheter missade du ett avsnitt på grund av lite skittur (ja det händer med oss ​​alla); du kan alltid titta på omprövningar som sänds på SoHo.

Hur man tittar på Scandal online utan kabel

För sladdar som är lokaliserade i USA måste du skapa ett konto på ABC Go (VoD-tjänsten för den officiella programföretaget). Du kan antingen se showen direkt från webbplatsen eller ladda ner appen för din iPhone på Android från iTunes respektive Google Play Store.

Hur man tittar på Scandal online utan kabel

Om du bor utanför USA kan du använda a VPN för att maskera din IP-adress och flytta din plats till USA, samtidigt som du utnyttjar kryptering för att skydda din identitet online. Nedan finns en lista över de bästa VPN-leverantörerna, baserat på deras tillförlitlighet, prissättning, prestanda, support och säkerhet.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Hur man tittar på Scandal Live online gratis utan kabel

När det gäller att titta på “Skandal” GRATIS är det enda kloka alternativet att hitta säkra liveströmningskällor. Vi har lagt till en lista med alternativ nedan, där du kan hitta arbetsflöden för TV-serien, så att du inte missar en enda avsnitt:

Obs: använd en VPN-tjänst för att strömma anonymt på de streamingkanaler som nämns nedan!

Putlocker

Om du är upphetsad över att se Olivia Pope spela sin nya roll som stabschef, är ett bra alternativ att komma åt Putlocker. Webbplatsen är den ultimata destinationen för sladdar och freebies, som vill titta på sina favorit-TV-program och filmer på det mest praktiska sättet. Om du vill titta på alla årstider “Skandal”, besök bara länken här. Avsnitt laddas upp regelbundet en dag efter deras ursprungliga släpp. Detta innebär att om ett avsnitt sänds på torsdag kan du se det GRATIS på Putlocker på fredag!

hur man tittar på skandaler

CMoviesHD

Precis som Putlocker är CMoviesHD en annan hit GRATIS streamingwebbplats, där du kan hitta alla typer av premiuminnehåll från webbplatser som Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer och mer. Detta inkluderar filmer / TV-program av alla genrer. Bland dessa inkluderar alla säsonger för den hit politiska thriller TV-serien, “Skandal”. Klicka här för att få tillgång till innehållet!

Hur man tittar på Scandal Live online gratis utan kabel

123MoviesHub

Onlineindexet för värdfiler för strömmande underhållningsmedier, 123MoviesHub, är en annan toppdestination för att titta på alla årstider “skandaler” utan kabel FREELT. Webbplatsen är känd för sin enorma databas med filmer / TV-program, som är tillgängliga att titta på var som helst i världen. Klicka här för att få tillgång till strömmarna!

Titta på Scandal på 123MoviesHub

Hur man tittar på Scandal på Kodi

Ett annat bra alternativ för sladdar och freebies är att ladda ner och installera open source, media underhållningsprogrammet, Kodi. Denna plattform förvandlar alla smarttelefoner, bärbara datorer, datorer eller surfplattor till en TV-låda så att du kan njuta av din favoritunderhållning, minus krångel. Att titta på alla årstider för “Skandal”, överväga att använda förbundstillägget. Följ stegen nedan för att installera tillägget:

 1. ÖppenKodi och klick på “Redskap” för att ange inställningar
 2. Från listan med alternativ, Välj“Filhanterare”
 3. Klick på “Lägg till källa” och då Dubbelklicka på “Ingen”
 4. Stiga på http://kdil.co/repo till URL-fältet och namn it Kodi Israel
 5. Huvud tillbaka till huvudmenyn och  till “Add-ons”
 6. Klick på “Paket” symbol och sedan “Installera från zip-fil”
 7. Hitta“Kodi Israel” och klick på “kdil.zip” för att installera repo
 8. Lämna tillbaka till föregående meny och Välj “Installera från arkivet”
 9. Hitta “www.Kodisrael.co-förvaret” och Välj “Video-tillägg”
 10. Skrolla ner till “C”, Välj “Förbund”, och träffa installationsknappen
 11. Öppen tillägget, klick på “Sök” och stiga på “Skandal”
 12. Njut av titta på TV-serien GRATIS online!

Hur man tittar på Scandal på Kodi

Hur man tittar på Scandal på Popcorn Time

När allt annat misslyckas, överväga att installera hit-torrent-strömningsprogrammet Popcorn Time. Denna multimediaplattform erbjuder dig den fantastiska möjligheten att titta på ditt önskade videoinnehåll på det mest praktiska sättet. Den har en design som liknar hitstream-webbplatsen (Netflix). Den bästa delen av alla: tittarna har en enorm lista med tv-program / filmer som kan ses på, bland vilka alla säsonger “Skandal”. Läs mer Detaljer: popcorn time vpn

Obs: Streaming på PopcornTime är precis som att ladda ner & strömmande torrenter, så om du bor i delar av världen med strikta upphovsrättslagar så använd en VPN-tjänst för att strömma anonymt!

Hur man tittar på Scandal på Popcorn Time

Titta på vanliga frågor om Scandal

Kan du titta på Scandal på Netflix?

Ja, du kan verkligen titta “Skandal” på Netflix. Det enda problemet: du kanske inte har tillgång till alla sju säsonger. VoD-tjänsten erbjuder endast sex säsonger att titta på för närvarande. Så om du vill titta på den senaste säsongen kan det hända att du registrerar dig för tjänsten inte är ett bra val. Mer information: Netflix VPN

Hur många säsonger är det av “Skandal”?

“Skandal” har totalt sju spännande och hjärtstoppande säsonger med fantastiska berättelser som kommer att hålla dig uppkopplad på skärmen, särskilt om du väljer att binge-watch. Det har också varit nyheter om en säsong 8 ankomst. Vi måste dock fortfarande vänta på slutet av säsong 7 för att ta reda på det.

Hur många avsnitt finns i sista säsongen av “Skandal”?

Den sista säsongen av “Skandal” hade 16 avsnitt totalt, vilket var 4 mindre än säsong 5. Med tanke på säsong 7 kommer att markera det sista vi kommer att se av TV-serien, vi förväntar oss att det kommer att sträcka sig till 20 avsnitt minst.

Inpackning av saker

Och med detta slutar vi vår detaljerade guide om hur du tittar “Skandal” Alla säsonger. Välj någon av lösningarna ovan för att strömma TV-serien på största möjliga nivå av bekvämlighet och underhållning. Dela gärna artikeln med dina bästa vänner och familjemedlemmar. Glöm inte att ge din feedback om huruvida den här artikeln visade sig vara användbar eller inte. Ha en bra dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me