Hur man tittar på PSL 2018 Live gratis online utan kabel

Laddade med nationella och internationella cricket-superstjärnor som Shahid Afridi och AB De Villiers, HBL PSL 2019 kommer att bli ännu större och bättre än förra gången!

Nu i sin fjärde säsong lovar den här turneringen det bästa inom cricketunderhållning med 6 lag som kämpar mot titeln Champions!

Och för att säkerställa att du inte gör det’jag saknar till och med en sekund av allt action och drama från den här fantastiska turneringen, här är vår guide om hur du kan se HBL PSL 2019 live online var som helst i världen genom officiella sändningspartners och genom att kringgå geo-restriktioner genom Bästa VPN!

Var kommer HBL PSL att spelas?

Huvuddelen av turneringen spelas ut i Förenade Arabemiraten’s tre största städer, dvs. Dubai, Abu Dhabi och Sharjah, på grund av säkerhetsproblem. Men den här gången kommer de senaste åtta matcherna att spelas i Pakistan!

Internationella turer och resebyråer erbjuder specialpaket för fans som vill resa till Förenade Arabemiraten för att titta på den första etappen av turneringen i Förenade Arabemiraten, så om du planerar att åka, så är du ute efter några bra erbjudanden i detta avseende.

Officiella programföretag för HBL PSL 2019

Pakistan Super League är nu, Pakistan’s största sportturnering och naturligtvis kommer den att sändas på en mängd olika lokala kanaler.

Det finns ingen brist på val för internationella användare liksom Pakistan Cricket Board har inte lämnat någon sten omvänd för att se till att turneringen kan ses av fans av franchisen från hela världen.

Här är den kompletta listan över alla officiella programföretag för HBL PSL för olika regioner över hela världen:

Liveströmningsalternativ PSL-t20 Officiell webbplats (Pakistan-tittare) /

Cricketgateway (internationella tittare)

pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
Indien D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog-TV
UAE Yupp TV
Storbritannien Channel 44 UK, A-TV, Prime TV Sky 792
USA / Kanada Willow TV
Västindien Flödetv
Nya Zeeland Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrika SuperSport
Nordafrika Yupp TV
Australien Kanal 44
Mellanöstern OSN Sports

Var kan jag få matchbiljetter till HBL PSL 2019?

psl 2019-biljetter

Det bästa stället att få biljetter till varje match i turneringen är via PSL’s officiella webbplats eller från dess officiella biljettpartner q-tickets.com. Biljetterna är vanligtvis indelade i tre kategorier:

 1. Matchbiljetter (för fixturer på en kalenderdag)
 2. Global Pass
 3. Säsongskort

Biljetter till de matcher som hålls i Pakistan kommer att finnas tillgängliga via populära e-handelswebbplatser i Pakistan som Yayvo eller från Stadium biljetträknare själva.

hur man tittar på psl

Jag kommer att hålla dig uppdaterad om dessa så snart mer information kommer upp.

Hur man tittar på HBL PSL Live Online?

PSL’s officiella streamingpartner är CricketGateway.ae, som kommer att strömma hela turneringen’s matcher live online. Men detta alternativ betalas och kräver att du betalar $ 14,99 faktureras en gång för att få tillgång till hela turneringens liveströmning.

Dessutom är webbplatsen geo-begränsad på vissa platser, särskilt utanför MENA och Sydasiatiska regioner, så du måste få den bästa streaming VPN för att inte bara avblockera webbplatsen utan också erbjuda dig en premiumvisning erfarenhet.

Några andra, lika värdefulla, gratis streamingwebbplatser för HBL PSL är följande:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL på Kodi

Tidigare fanns det några tillägg genom vilka du kan strömma PSL på Kodi, men från och med nu finns det inget sådant tillägg som pålitligt kan erbjuda dig strömmar från händelsen.

Vissa bloggar har nämnt KodiIsrael repo för att innehålla tillägg som fortsätter att strömma händelsen live, men dessa påståenden är ogrundade eftersom jag inte hittade några under mina tester.

Hur man tittar på HBL PSL i USA och Kanada?

Med en betydande utlandspopulation av södra asiater som bor i båda länderna är det säkert att många människor där skulle vilja följa PSL 2019 genom att titta på det live online.

Det bästa alternativet för amerikanska målgrupper i detta avseende är Willow TV, som är den officiella programföretaget för PSL i landet.

Willow TV finns också tillgängligt online via sin officiella webbplats och dessutom är leverantören kompatibel med nästan alla former av visningsapparater från Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV och Roku och mer.

Den här kanalen är också tillgänglig i Kanada.

Följande kabelleverantörer erbjuder Willow TV i sina paket också:

 1. Maträtt
 2. Fios av Verizon
 3. Sling-TV
 4. Spektrum
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimalt
 8. Century

Du kan också titta på Willow TV på YouTube via dess officiella kanal.

Matchtider för USA-målgrupper enligt Eastern Standard Time är (timings endast för matcher som hålls i UAE):

 • 06:30 Eastern Standard Time (Dagens första match)
 • 11: 00 am Eastern Standard Time (Dagens andra match)

Samma tidpunkter är också relevanta för Toronto, Kanada.

Om du inte kan titta på PSL 2019 på Willow TV kan du använda en Bästa VPN för att avblockera CricketGateway.ae eller PTV Sports och titta på alla matcher live online.

psl på ptv sport live streaming gratis

Hur man tittar på HBL PSL i Storbritannien?

Återigen, en annan plats där du kommer att hitta södra asiater i överflöd utan att ignorera det faktum att den lokala befolkningen också är mycket galen för sporten.

Storbritannien har mycket fler alternativ än andra platser när det gäller att titta på PSL.

Här är listan över kanaler som sänder den fantastiska ligan live i kungariket:

 1. Channel 44 UK
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

Channel 44 och A-Plus TV är sydasiatiska kanaler, så om du vill njuta av pakistanska annonser och andra PSL-relaterade program, så skulle jag föreslå att du tittar på PSL på dessa kanaler.

Liveströmning kan också göras via PTV Sports och CricketGateway.ae i Storbritannien för PSL genom att använda en VPN för att avblockera geo-restriktionerna.

psl på cricket gateway

Matcherna kommer att sändas följande tider i Storbritannien:

 1. 11:30 London, Storbritannien (Dagens första match)
 2. 16:00 London, Storbritannien (dagens andra match)

Hur man tittar på PSL i Indien?

Trots fiendskapen mellan de två grannländerna kommer miljoner människor i Indien att ha ett stort intresse i Pakistan’s främsta sportevenemang, dvs PSL.

Så om du bland de indiska fans som ser fram emot att titta på PSL 2019 kommer D-Sport att sända alla matcher live.

Ett annat bra alternativ för PSL-fans i Indien är att strömma matcherna live online via antingen CricketGateway.com eller Airtel & Jio-appar.

PSL-matcher spelas ut enligt följande tider:

 1. 17:00 IST (Dagens första match)
 2. 21:30 IST (Dagens andra match)

Hur många PSL-matcher kommer att hållas i Pakistan?

De sista åtta matcherna kommer att spelas i Pakistan, vilket är ett stort hopp från 3 som hölls i landet förra gången.

Matcher kommer att hållas i Qaddafi Stadium, Lahore och National Stadium, Karachi, med finalen som äger rum den 17 mars 2019 i det senare.

Säkerhetssituationen har förbättrats enormt i landet sedan de senaste åren, vilket gjorde det till en bra tid att titta på matcherna på stadionerna.

pakistan’s nuvarande premiärminister Imran Khan, som också var en av de mest berömda cricketkaptenerna i landet, förväntas komma till finalen och också hålla ett anförande om framgången för PSL.

Titta på PSL på mobil

För mobilanvändare, särskilt de på Android OS, har många skäl att glädja sig eftersom de kan titta på PSL 2019 genom en legion av officiella appar från alla större sändare.

PTV Sports, CricketGateway.com (Kräver prenumeration), WillowTV och PSL’s officiella streamingtjänst är alla tillgängliga på mobilplattformar genom antingen deras officiella appar eller via mobiloptimerade webbplatser.

Observera här att många av dem som Willow TV och CricketGateway.com är geobegränsade och att du kanske behöver några mycket kraftfulla strömmande VPN: er för att avblockera och visa PSL genom dem.

PSL finns på YouTube

Det bästa med PSL är att många av dess strömmar är helt gratis vilket gör det otroligt bekvämt för fans från hela världen att titta på varje match.

Men ingen av dem är lika bekväm som att titta på den via PSL’s officiella YouTube-kanal som erbjuder liveströmning av varje match i PSL 2019.

Kanalen erbjuder också höjdpunkter från tidigare matcher, bästa ögonblick, analys av toppexperter och mycket mer.

Den enda nackdelen här är att kvaliteten ibland kan vara lite låg men hej, att ha något är bättre än ingenting alls!

Slutsats

PSL 2019 kommer att tändas med alla de krickande superstjärnorna som kämpar mot den ultimata kronan och fans kommer att njuta av varje bit av det.

För alla fans kommer nästa månad att erbjuda annat än ren underhållning och massor av drama så don’Missa inte någon match genom hjälp av de omfattande visningsalternativ som erbjuds här i vår guide för PSL 2019.

Om du har något att säga angående denna guide, vänligen meddela dem i kommentarerna nedan!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me