Hur man tittar på Oscars 2018 utan kabel Live Free Streams online

Varje år väntar filmgeeks som oss ivrigt på en årlig ritual: presentationen av Oscar-statyerna! Och nu när vi bara är några dagar från 90th Academy Awards, den’blir allt mer utmanande att kontrollera spänningen. Ja, du hörde det rätt, Oscars 2018 är HÄR, vilket betyder ännu en gång, du’Jag får chansen att se dina favoritkändisar gå den röda mattan.

Hur man ser Oscars 2018 utan kabel

För allt du fashionistas där ute, du’Jag tycker definitivt att se kostymvalen från kända designers. Och alla oss underhållning freaks här, pojke kan’t vi väntar på att se vem som vann vilken kategori. Eftersom händelser som dessa omfattas av årets mest bevakade, har vi till och med en enorm publik att dela vårt budskap, samtidigt som vi lovar stöd till våra favoritkändisar!

Är du överlycklig med de 90: e Academy Awards också? Letar du efter lösningar för att se evenemanget på ett mest problemfritt sätt som möjligt? Läs denna omfattande guide om hur du kan titta på Oscars 2018 utan kabel! Låta’börjar med lite bakgrund först ...

Hur man tittar på Oscars 2018 utan kabel - Ultimate guide

  1. Vad är platsen för Oscar Awards 2018?
  2. Vem blir Oscar Awards 2018 värd?
  3. En komplett Oscars 2018-lista över kanaler / kanaler
  4. Hur man ser Oscars 2018 utan kabel
  5. Hur man tittar på Oscar Awards 2018 Full Show Live Online Free Streams
  6. Hur man ser Oscars 2018 på Roku
  7. Hur man tittar på Oscar Awards 2018 i Storbritannien
  8. Hur man ser Oscars 2018 i Australien
  9. Hur man tittar på Oscar Awards 2018 via Kodi
  10. Oscar-nominerade 2018
  11. Vem’s kommer att vinna det bästa bildpriset?
  12. Så titta på Oscars utan vanliga frågor om kabel

Vad är platsen för Oscar Awards 2018?

90. Academy Awards presenteras vid The Dolby Theatre, i Hollywood, Los Angeles, Kalifornien, presenterad av Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS). Det bestämda datumet har fastställts för 4 mars 2018. Roligt faktum: Sedan auditoriet öppnades 2001 har alla Oscar-ceremonier varit värd på The Dolby Theatre! den’är svårt att föreställa sig hur vackert det måste vara i verkligheten.

Vad är platsen för Oscar Awards 2018?

Vem blir Oscar Awards 2018 värd?

Åh du’kommer att älska att höra detta. Vår favorit-TV-värd och personlighet, den lustiga och helt charmiga, Jimmy Kimmel kommer återigen att leda Oscars för 2018. Detta kommer att vara andra året i rad, han har tagit värduppgifter för Oscar-utmärkelsen. Jimmy har också delat ut American Music Awards fem gånger, 2007 ESPYS, och Emmy Awards 2012 och 2016. Tidigare presentatörer för Oscars inkluderade Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris och Ellen DeGeneres.

Vem kommer att vara värd för Oscar Awards 2018?

En komplett Oscars 2018-lista över kanaler / kanaler

ABC-nätverket har nominerats som den officiella programföretaget för de 90: e Academy Awards. Alla som finns i USA kan helt enkelt byta sina kanaler till ABC för att titta på evenemanget live eller på begäran dagen efter. För andra länder, se listan nedan:

Ungern

Om du är belägen i Ungern kan du titta på Oscars 2018 live via sexkanalens allmänna programföretag, MTVA. Byt till nätverkets huvudkanal, Duna TV.

mexico

För dem som ligger i Mexiko, “TNT Latinamerika” kommer att sända händelsen live. Växla dina kanaler vid 5:30 för att se händelsen direkt från Röda mattan.

korea

CJ E&M’s ansedda och berömda CGV kommer att ansvara för att sända Oscars 2018 live från Hollywood.

Japan

Om du bor i Japan kan du titta på de 90: e Oscar-priserna i ditt hem via det berömda satellitnätverket WOWOW.

Frankrike

För de som finns i Frankrike finns det inga nyheter om någon TV-sändare än. Om du vill streama evenemanget online besöker du CanalPlus för fullständig täckning.

Indien

Du kan titta på den 90: e Oscar-ceremonin genom Indien’s 21st Century Fox’s Star-nätverk. Växla dina kanaler till Star Movies klockan 5:30 (gör dig redo att vakna tidigt, kompisar!).

Tyskland

Om du vill titta på Oscars 2018 i Tyskland byter du till den kommersiella nätverkskanalen “ProSieben”. Du kan också se händelsens höjdpunkter nästa dag.

Sydafrika

För de som finns i Sydafrika måste du prenumerera på den betalade kanalen M-Net Movies, eftersom de kommer att sända evenemanget live.

Latinamerika

I likhet med Mexiko kommer TNT Latina America att sända evenemanget i år. Om du inte har en TV-prenumeration kan du registrera dig för TNT Go-tjänsten.

Notera: Om du står inför regionbegränsning medan du strömmar Oscars på de kanaler som nämns ovan kan du överväga att använda en VPN-tjänst för att avmarkera Oscar Streams.

Avblockera Oscar Streams

Hur man ser Oscars 2018 utan kabel

För alla dina snören där ute finns det många lösningar för att titta på Oscars 2018 live online. Om du har prenumeration på ABC kan du helt enkelt besöka deras “Titta live” sidan på evenemangsdagen för hela Academy Experience.

Hur man tittar på akademins utmärkelser 2018 på abc-nätverk

Oscars själv kommer att leverera liveströmmar till evenemanget på deras huvudsakliga Go-webbplats. Om du är belägen utanför USA är det enklaste sättet att registrera dig på abc.go.com. Ladda ner den dedikerade applikationen för din enhet härifrån. Använd någon av VPN-tjänsterna som nämns nedan och anslut till en amerikansk server för att njuta av streaming av 2018 Oscars!

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Sling-TV

Om processen ovan verkar lite för komplicerad kan du alltid överväga att använda Live Streaming-tjänsten, Sling TV. Prenumerationer börjar på 20 USD per månad och du kan till och med utnyttja en 7-dagars provperiod, vilket tekniskt betyder dig’Jag ska titta på de 90: e Academy Awards GRATIS!

Hur man tittar på Oscars 2018 på SlingTV

Avblockera Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue är en annan fantastisk liveströmningstjänst som kommer att tillhandahålla sändningar av de 90: e Academy Awards. Prenumerationer börjar på $ 33,99 per månad och precis som Sling TV har du en 7-dagars gratis testversion tillgänglig (vilket mer än kompenserar för den höga prissättningen).

Hur man tittar på akademins utmärkelser 2018 på PlayStation Vue

Hur du kan titta på Oscars 2018 Full Show Live Online Free Streams

Om du vill titta på 90: e Oscar-utmärkelserna, men inte är villig att bränna pengar på prenumerationer - så har vi också lösningar för dig GRATIS. Ja, det’det är rätt, och till din överraskning - dessa lösningar är faktiskt ganska vanliga i vårt dagliga liv:

Facebook Live

Ja, det har inte funnits några officiella tillkännagivanden om att Oscars 2018 sänds live på SM-plattformen. Men med introduktionen av Facebook Live och tillgängliga strömmar till många tidigare händelser som Emmy, är vi säkra på att du kan hitta något här. Som ett annat alternativ kan du överväga att göra en sökfråga med hashtaggen # Oscars2018Live.

Hur du kan titta på Oscars 2018 Full Show Live Online Free Streams

Youtube

Den officiella Oscars-sidan kommer definitivt att ge en liveström av Oscar-utmärkelsen. Fortsätt följa deras profil här för uppdateringar. Men om du inte kan hitta något på YouTube kan du överväga att utforska andra alternativ som Vimeo och Daily Motion.

Hur man tittar på Oscars 2018 på youtube

Reddit

När allt annat misslyckas är det enda kloka alternativet att använda REDDIT. Här kan du hitta en lista över trådar relaterade till Oscars 2018. På evenemangets dag kan du också känna dig säker på att hitta massor av streaminglänkar, utan annonser och popups.

Hur man tittar på Academy Awards 2018 på Reddit

Andra alternativ

Med tanke på hur USA gillar att hålla sådana händelser begränsade till sitt land’s publik helt och hållet, måste vi ofta förlita oss på en enorm mängd alternativ. Bland några som förutspås erbjuda liveströmmar GRATIS inkluderar Time.com, InStyle.com, EW.com och PEOPLE.com.

Hur man ser Oscars 2018 på Roku

Roku finns som en av de bästa streamingspelarna för närvarande. Om du vill titta på Oscars 2018, se till att du har lagt till följande kanaler: ABC & Stjärnfilmer eller någon av de kanaler som nämns i sändningslistan. Om du inte har ett prenumeration kan du överväga att installera Kodi på Roku och följ sedan stegen i Kodi-guiden för att titta på Oscars 2018 nedan:

Hur man ser Oscars 2018 på Roku

Hur man tittar på Oscars 2018 i Storbritannien

Om du vill titta på Oscars 2018 Ceremony i Storbritannien, byt helt enkelt din kanal till SKY Movie Oscars. Sändaren Sky Networks kommer att ge fullständig täckning av evenemanget från Röda mattan till prisutdelningen.

Hur man tittar på akademins utmärkelser 2018 i Storbritannien

Hur man ser Oscars 2018 i Australien

Australierna har tur! De får alltid tillgång till innehåll via Nine Network. Så byt dina kanaler exakt klockan 12.30 på måndag 4 mars 2018. Om du inte har ett kabelabonnemang så tittar du fortfarande på evenemanget via 9 Nu online.

Hur man ser Oscars 2018 i Australien

Hur man kan titta på Oscars 2018 via Kodi

När det gäller att titta på 90: e Oscar-ceremonin på Kodi, har du två alternativ: cCloud TV eller Halow Live TV. Nedan har vi gett steg-för-steg-instruktioner för att installera tillägg på det mest problemfria sättet:

Notera: Om du står inför någon typ av regionbegränsningar för Kodi Oscar Streams, kan du överväga att använda en VPN-tjänst för att avmarkera strömmen och kringgå kontrollfel i Kodi Streams.

Avblockera Oscar Streams

cCloud TV Installation and Oscars 2018 Guide

 • Öppen Kodi och klick på “inställningar” ikon
 • Välj “Filhanterare” och klick på “Lägg till källa”
 • Dubbelklicka på “Ingen” alternativ och stiga på följande URL: http://kdil.co/repo
 • Typ “Kodi Israel” i namnrutan och klick OK
 • till Kodi hem, klick på “Tillägg”, och sedan “paket” symbol
 • Välj “Installera från zip-fil” och klick på “Kodi Israel”
 • Välja “kodil.zip” och vänta för att det ska installeras
 • till “Installera från arkivet” och klick på “.www.Kodisrael.co.il förvar”
 • Välj “Video-tillägg” och hitta “cCloud TV”
 • Träffa installationsknappen, öppen tillägget, och till “Alla kanaler”
 • Välj ABC Nyheter för liveströmmar från Oscars 2018

Hur man tittar på akademins utmärkelser 2018 via Kodi

Halow Live TV Installation and Oscars 2018 Guide

 • Öppen Kodi och klick på den växellådda ikonen (Inställningar)
 • Välj “Filhanterare” och då dubbelklicka på “Lägg till källa”
 • En ruta kommer att visas, klick “Ingen” för att lägga till URL: n
 • Kopiera klistra in följande: http://kurdmovie.net/repo
 • namn mediekällan “Halow Repo” och klick på OK
 • Lämna tillbaka till hemskärmen, klick på tillägg, och sedan “Paket” symbol
 • Välj de “Installera från zip-fil” alternativ och hitta “Halow Repo”
 • Klick på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” och vänta för tillägget att installera
 • Lämna tillbaka till hemskärmen, klick på tillägg, och sedan “Paket” symbol
 • Välj “Installera från arkivet” och välja de “HALOW förvar”
 • till “Video-tillägg”, hitta “Halow Live TV” och tryck på installationsknappen!
 • Öppen tillägget och klick på “Landskanaler”
 • Du får en uppmaning till Installera “GUL LIVE TV”
 • Klick på “Ja”, bläddra ner och Välj “USA Live TV”
 • Hitta och Välj “ABC Nyheter” för att titta på Oscars 2018!

Halow Live TV Installation och Oscars 2018

Oscar-nominerade 2018

Nomineringarna till Oscars 2018 har äntligen avslöjats och vi har tillflyktsort’Jag har varit mer upphetsad än tidigare. Du kan se många nya namn i listan i år, och onödigt att säga, alla välförtjänt av erkännande. Vem tror du kommer att vinna?

Den bästa skådespelaren

 1. Daniel Day-Lewis som Reynolds Woodcock - ”Fantomtråd”
 2. Timothée Chalamet som Elio Perlman - ”Ring mig med ditt namn”
 3. Denzel Washington som Roman J. Israel - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya som Chris Washington– ”Gå ut”
 5. Gary Oldman som Winston Churchill - ”Mörkaste timmen”

Den bästa skådespelerskan

 1. Meryl Streep som Katharine Graham - ”Inlägget”
 2. Margot Robbie som Tonya Harding - ”Jag, Tonya”
 3. Sally Hawkins som Elisa Esposito - ”Formen av vatten”
 4. Saoirse Ronan som Christine “Lady Bird” McPherson in “Lady Bird”
 5. Frances McDormand som Mildred Hayes - “Tre skyltar utanför Ebbing, Missouri”

Den bästa bilden

 1. “Dunkirk” - regisserad av Christopher Nolan
 2. ” Gå ut” - regisserad av Jordan Peele
 3. ” Inlägget” - regisserad av Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - regisserad av Greta Gerwig
 5. ” Mörkaste timmen” - regisserad av Joe Wright
 6. ” Fantomtråd”  - regisserad av Paul Thomas Anderson
 7. ” Formen av vatten”  - regisserad av Guillermo del Toro
 8. ” Ring mig med ditt namn” - regisserad av Luca Guadagnino
 9. ” Tre skyltar utanför Ebbing, Missouri” - regisserad av Martin McDonagh

Vem’s kommer att vinna det bästa bildpriset?

Utan tvekan i år’Säsongens utmärkelsesäsong har varit den mest medvetenhetsspridning av alla, laddade av rörelserna #MeToo och #TimesUp, som har antänt stora debatter om Hollywoods livsstil och biobranschen. Ändå är den bästa bilden rasen fortfarande en värd att se fram emot, särskilt efter att ha tittat på nomineringarna, som är fulla av värdiga utmanare.

Vem kommer att vinna priset för bästa bild?

För oss handlar det dock allt om två filmer: Tre skyltar och Get Out. Baserat på det förra’efter att ha tagit topppriser vid British Academy Film Awards, Golden Globes och Screen Actor Guild Awards, är vi säkra på att den polariserande mörka komedi kommer att ta bort Oscar-statyetten för “Den bästa bilden”. Men i våra ögon, “Gå ut” borde vara vinnaren.

Så titta på Oscars utan vanliga frågor om kabel:

Vilken dag är Oscar?

90. Academy Awards kommer att äga rum den 4 mars 2018 kl 18:30 skarpt i USA.

How Long Is The Academy Awards?

Ceremonin löper vanligtvis i cirka tre och en halv timme från den röda mattan till slutet.

Vilken station är Academy Awards på?

Om du är belägen i USA byter du bara dina kanaler till ABC-nätverket.

Se dina favoritstjärnor på den röda mattan!

Vi hoppas att den här guiden hjälper till att svara på din fråga om hur du kan titta på Oscars 2018 utan kabel. Mot bakgrund av geo-begränsningarna på vissa webbplatser har vi lagt till en enorm lista med strömningsalternativ och deras alternativ. Låt oss veta vilken som fungerar för dig och inte! Känn dig också fri att dela dina två cent om vem’kommer att vinna vilken utmärkelsen i kommentarerna nedan. Ha en bra dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me