Hur man tittar på livliga vuxna simmar på nätet – Fullt schema här

De av oss som växte upp och tittade på Cartoon Network skulle alltid komma ihåg att de ville ha en vuxen version av nätverket’s programmering. Adult Swim är exakt vad läkaren beställde för oss “toon-a-holics”, att ge mer uttrycklig, okonventionell och otäck programmering för vuxna.
Vuxen simma’s Video-on-demand-tjänst lanserades redan 2013, med dedikerade portaler också tillgängliga Storbritannien till Australien genom sina dedikerade portaler.

Vuxen simma & Cartoon Network

Själva namnet Adult Swim antogs från tidtabellerna för amerikanska offentliga simbassänger som indikerar tiden när endast vuxna kan använda anläggningarna. Sedan Cartoon Network’s primära publik (7-15 åringar) somnar under sena timmar på natten, var vuxen simma identiteten som gick till senkvällsprogrammeringen där ‘barn är definitivt begränsade’.

Hur man tittar på Live Swim Live Stream & Fånga upp TV

Vuxen simma är inte en geo-begränsad VoD & fånga upp tv-tjänster och kan nås var som helst i världen. Vuxen simma’s liveströmning är tillgänglig från 08:00 - 06:00 (ET / PT), medan du kan fånga upp all missad TV-programmering genom “Visar”, “Toonami” och “Strömmar” avsnitt i huvudnavigeringen.

hur man kan se vuxna simma live stream

Webbplatsen Adult Swim erbjuder tillgång till:

 1. Tv program
 2. Direktsändning
 3. Williams Stream
 4. marathons
 5. Toonami
 6. Arkiv
 7. musik
 8. Spel

Adult Swim är hem för några av de mest fantastiska satiriska och uttryckliga animerade underhållningarna för vuxna, inklusive:

 1. Svarta Jesus
 2. Robot kyckling
 3. Hemmafilmer
 4. Stack & Morty
 5. amerikansk pappa
 6. Attack på Titan
 7. The Boondocks
 8. Parasyte - The Maxim
 9. Dessutom hundratals andra anime, tecknat och animerade filmer.

Vuxen simma schema

Det kompletta schemat för vuxen simning är tillgängligt hos leverantören’s webbplats i startsidannavigeringen och kan nås här.

vuxen bad schema

Schemat för vuxen simning ger programmering från dag till dag plus möjlighet att sortera programmering efter datum, show och region. Utöver ovanstående kan du också kolla in schemat för vad’s sänds på TV-kanalen och Live Streams schema för liveströmning.

Samurai Jack - Säsong 5 Returnerar på Toonami

För oss som har väntat i över ett decennium på att den ensamma Samuraien gick tillbaka från solnedgången, den 6 februari trailern på AdultSwim’den officiella YouTube-kanalen var mer än en påminnelse:

#JackIs Tillbaka och så är min barndom

- John Harrington (@sunburstguru) 8 februari 2017

Och sedan kommer teasarna att komma:

Lycklig? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [vuxen simma] (@adultswim) 24 januari 2017

Den 11 februari 2017 återupplivar AdultSwim legenden om “Samurai heter Jack” vid 11P.M. Östlig tid.
Författare & skaparen Genndy Tartakovsky kommer att återvända som verkställande producent på AdultSwim’s Toonami-programmering för 5: e säsongen av de 4 Primetime Emmy Awards, 6 Annie Awards och 1 OIAF-vinnande animerade serien.

Vuxen simma TOONAMI Live Stream Schema

TOONAMI var vuxen simma’s vuxen animation & tecknade programmeringssegment lanserades redan år 2012. Det här specifika blocket med vuxen simningsprogrammering ägnades åt actionorienterade animegenrer från USA och Japan. TOONAMI-schemat för vuxna bad är tillgängligt på den officiella webbplatsen och kan hittas genom att klicka på ‘Toonami’ -fliken på startsidan navigering.

vuxna simma toonami schema

En gång i TOONAMI-avsnittet, se till höger och Schema -knappen ska vara synlig i navigeringsmenyn, som visas på bilden ovan.

Vuxen simma’s Eric Andre Show

Komikern Eric Andras hjärnsköld, The Eric Andre Show är känd för sin satiriska humor och parodier av konventionella talkshows. Serien har ett enormt rykte bland fans, vilket är synligt från dess fantastiska 8,7 / 10 IMDB-betyg.

vuxen simma eric andre show

Med fyra säsonger gått är Eric Andre Show nu ett av de ledande segmenten för vuxen simning. Serien har varit tillräckligt gillad för att ha sin egen sub-Reddit, du kan besöka den här för roliga memes, diskussioner, trending videos och mycket mer.

Stack & Morty på vuxen simma

Ett vuxen komedi mästerverk skapat av Justin Roiland och Dan Harmon, vuxen simma’s Rick and Morty är inte bara en flaggskeppshow utan också en av de mest älskade programmen online. Gå med i äventyren hos en supergeniusforskare och hans underbarns intelligenta barnbarn när de sliter den animerade multiversen isär.

vuxna badrick och morty

Toonami Live Stream-länkar

Adult Swim är officiellt strömningsportalen för Toonami-sändningar, men bara för att du inte kan få live-strömmen kan du också titta på Toonami live-strömmar på följande inofficiella länkar:

 1. Titta på Toonami Online
 2. Desi Gratis TV
 3. Toonami Asien
 4. Vaughn TV

Kom ihåg att dessa webbplatser inte är officiella leverantörer av Toonami live streaming. De kan innehålla skadlig programvara och adware, överväga att använda ett annonsblock på dessa domäner.

Toonami Live Stream-kanaler på hindi

Turner Media introducerade en dedikerad Toonami-portal för Indien i början av 2015. Tjänsten sänder 24 timmar och ger det kompletta Toonami-sändningsschemat som det är på vuxen simning. Få visar strömmar på hindi och kanalen sänds bara på TV. För att streama Toonami India live måste du använda den inofficiella ZengaTV webbströmningsportalen ovan.

Toonami Live Stream Reddit-länkar

Toonami är inte en kanal utan en galning, jag insåg detta när jag bläddrade igenom Toonami Reddit-forumet. Toonami sub-Reddit är kanske det bästa stället för att få all information om shower och scheman.

toonami live stream reddit

Om du ofta besöker tråden kan du få live-streaminglänkar och uppdateringar av nya program när de kommer ut. Toonami Reddit-forumet ger också sub-reddits för alla befintliga Toonami-shower och ger dig all information på ett ställe. En bra aspekt jag såg på Reddit var Toonami’s officiella närvaro på forumet.

Om sändaren behöver göra ett tillkännagivande skapas en ordentlig subreddit för att sprida ordet. Du kan söka i Reddit efter officiella Toonami-diskussioner och trådarna kommer att visas efter datum så som du kan till höger.

Du kan också besöka AdultSwim Reddit för att få officiell information om strömningslänkar, program, sändningsscheman, kommande titlar och annan information om Toonami.

toonami diskussion om reddit

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Den senaste december, Adult Swim lade Dragon Ball Super till sitt noggranna programmeringsschema. Den berömda tecknade var en av de mest efterfrågade och älskade showen plus att den var en av de mest efterfrågade showen på domänen.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Du kan fånga de senaste avsnitten av Dragon Ball Super varje lördag @ 20:00 på Adult Swim Toonami.

I ett nötskal

Kolla in vuxen simma’s fantastiska urval av sitcoms, talkshows, musik och spel idag. Bli ansluten till en av de mest knakande komedi-showen som finns tillgängliga online och vad’det är bäst’är inte geo-begränsad heller. Njut av humor som kommer att få dig att slå upp, lyssna på& ladda ner några av de bästa underjordiska musik, och njut av ett urval av onlinespel till ditt förfogande.

Sätt dig tillbaka till Samurai Jack på AdultSwim och gå med i #Jack är tillbaka kampanj på Twitter för att ge vår hjälte det välkomnande han förtjänar. För feedback och frågor släpp en kommentar i avsnittet nedan, och kom ihåg att dela vår blogg med de sociala knapparna.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me