Hur man tittar på ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

Den krickande världen’den största och mest prestigefyllda turneringen, ICC Cricket World Cup kick startar den 30 maj 2019 och det lovar att bli en extravaganza av kraftfull action, rekordbrytande matcher och några hisnande matcher och uppträdanden.

Cricket World Cup hålls denna gång i England, Cricket’s ursprungliga hem, efter ett gap på 20 år.

Det sista cricket-VM som hölls i England var långt tillbaka 1999 när Australien höll nerven mot Lance Klusener’s anfall i semis och sedan trounced favoriter Pakistan i finalen för att få sitt hotfulla grepp på den glänsande Cricket WC Trophy.

Sedan dess har Australien vunnit fyra världscup, inklusive det 1999, med det enda undantaget 2011-VM, som vann av ett återuppvaknande Indien.

Men detta Cricket World Cup kommer att vara till skillnad från de som har hänt tidigare eftersom poäng på 350+ nu har blivit en del och lag som England och Indien, med sina fullsatta battinglinjer, fortsätter att jaga dessa mammutpoäng utan att bryta mycket av svett.

Många förutspår till och med att en poäng på över 500 körningar kommer att ses för första gången i detta VM.

den’kommer att gå till en otroligt tuff turnering för lag och det är förmodligen den som håller nerven ända fram till slutet som kommer att säga att världs-trofén i silver den 14 juli 2019 på Lord’s Cricket Ground, London.

Jag skulle inte’missa alla matcher i hela turneringen och om du vill göra detsamma, här’är en omfattande guide för att titta på ICC Cricket World Cup Live Online inklusive flera streaming-kanaler online, biljettinfo, avblockera geo-restriktioner för live cricket från hela världen på mer!

De bästa live streaming alternativen för Cricket World Cup:

Med ett globalt fan efter, har International Cricket Council sett till att World Cup är tillgängligt i varje region och land i hela världen. Dess officiella programföretagslista som du kan se här är bara otroligt med räckvidd och täckning.

Och många av dessa programföretag visar cricket-matcher regelbundet under hela året, så även om du vill veta hur man ska titta på cricket online efter att världsmästerskapet slutar, kan du använda dessa alternativ för att göra det.

Men om du vill titta på VM-matcher via streaming och du inte’t har ett tillräckligt bra streaming-alternativ i ditt land för att göra det, här är 5 live HD-betalda och gratis streaming-kanaler som du kan avblockera med en VPN från var som helst i världen och titta på VM på:

De flesta av de live streaming-lösningarna för ICC Cricket World Cup är geobegränsade. Därför kräver sådana strömningsalternativ en trevlig och snabb VPN-tjänst för att avblockera livealternativ. Surfshark är ett utmärkt val eftersom det erbjuder 2000+ servrar och 5 multi-inloggningar vilket är praktiskt när du tittar på live sport. Besök Surfshark30 dagar pengar tillbaka-garanti

HotStar

Täckningsregioner:

Kanada, Indien, Nepal, Maldiverna, Bhutan, Amerikas förenta stater, Puerto Rico, Guam, norra Marianöarna, de amerikanska Jungfruöarna och Amerikanska Samoa.

Hotstar är en ledande indisk baserad streamingtjänst och har snabbt blivit en streamingfavorit för alla typer av sporter, särskilt cricket, och det är utan tvekan den mest populära streamingtjänsten att titta på Cricket i Indien. Tjänsten har sina kompatibla appar på både Android och iOS tillsammans med en webbplats http://www.hotstar.com/.

Dess prenumeration är också otroligt billig om du vill prenumerera på den för bara cricket!

Hotstar VIP-planen kostar bara $ 5,22 per år om du prenumererar på den via en indisk server från en VPN!

Det finns också en plan för dem som vill se cricket i USA men det’är dyrt, så det’Det är bättre att du håller dig till den här planen om du vill använda Hotstar för att strömma dina favoritspel från VM.

Skysports

Täckningsregioner:

England, Wales, Skottland och Irland

Denna strömningswebbplats är baserad i Storbritannien och är en del av ett bredare himmel-sportnätverk som innehåller flera kanaler dedikerade till sportsändningar. I Storbritannien är den här kanalen tillgänglig i de flesta kabel-tv-abonnemang.

Sky Sports är också tillgängligt i prenumerationspaket från många olika online-kabelleverantörer som Sling TV och anses vara det bästa alternativet att titta på cricket i Storbritannien, så att du också kan få det inom ditt kabelpaket eller gå efter en individuell plan.

För streamers kostar ett dedikerat World Cup cricket streaming-abonnemang bara 10 £ / månad (du kan se det här), vilket innebär att om du tittar på hela turneringen genom det, vann du’t bränner mycket av ett hål i din plånbok eftersom den här planen inte bara är billig utan också har flera funktioner som kvalitetskommentarer och analys efter matchen, HD-kvalitet, pålitlig anslutning bland andra.

Om du bor utanför Storbritannien och vill titta på Cricket World Cup måste du avblockera SkySports genom en VPN genom att ansluta till en fungerande UK-baserad server som kan stödja HD-strömning.

PTV Sports

Täckningsregion:

pakistan

Det bästa alternativet på den här listan hittills! PTV-sport, en pakistansk baserad idrottskanal, erbjuder nu också en egen liveströmningswebbplats, dvs http://sports.ptv.com.pk/.

Att titta på PTV Sports är helt gratis, men visningskvaliteten kan ibland vara lite lägre än HD-kvalitet.

PTV-sport vann’t strömma matcherna till dig om du bor utanför Pakistan så om du vill titta på världscupkricket live online genom det vann du’t kunna göra det om du inte använder ett VPN för att avblockera webbplatsen.

SonyLiv

Täckningsregion:

pakistan

Ett annat otroligt gratis streamingalternativ för ICC Cricket World Cup, SonyLiv är min egen personliga favorit när det kommer att strömma cricket var som helst. Den har lite kornig videokvalitet ibland säkert, men ljudkvaliteten är stor så är täckningen.

Men det bästa med SonyLiv är att det har praktiskt taget inga annonser under hela matchstäckningen, så om du tittar på cricket-världscupen online genom det kommer du att garanteras en problemfri upplevelse.

SonyLive är så relevant för cricket och så populärt att det visas högst upp i de flesta sökmotorresultat om du anger frågan om “VM-klocka online”.

SonyLiv är gratis att titta på för alla från hela världen, precis som jag tittar på den första matchen i världscupen mellan England och Sydafrika här på SonyLiv:

SonyLiv arbetar även i Pakistan och i Indien, men om du bor utanför dessa territorier kan en VPN hjälpa dig att ansluta till kanalen via en pakistansk server.

De bästa live streaming alternativen för Cricket World Cup

FoxSportsAsia

Täckningsregion:

Kina, Thailand, Japan, Indonesien och Sydkorea

Medan det främst riktar sig till regionerna i Fjärran Östern, kan FoxSportsAsia också ses överallt i världen med hjälp av en tillräckligt strömmande VPN-leverantör.

Om du inte gör det’t bor inom FoxSportsAsia’täckningsområdet kommer du att se detta fel om du försöker strömma någon världsmatch via denna plattform.

Kvaliteten är bra och det finns gott om annonser, men det’är gratis så att du definitivt kan prova också.

Notera här att FoxSportAsia’s täckning i Kina inkluderar inte dess autonoma regioner, så om du vill titta på cricket i Hong Kong, Macau eller något annat kinesiskt territorium, måste du använda en VPN för att avbryta webbplatsen’s strömningstjänst.

Hur man hittar det bästa Streaming VPN-prenumerationen för Cricket World Cup ‘19

Streaming VPN som faktiskt kan avblockera geobegränsade webbplatser och erbjuda strömmar av HD-kvalitet genom snabba hastigheter är ganska sällsynta, så du måste gå igenom den här listan nedan om du vill hitta ett billigt, pålitligt och premiumalternativ som VPN för att komplettera din strömmande behov och låter dig se ICC World Cup utan dröjsmål:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

England Vs. Västindien - 14 juni 2019 - Vem vinner?

I morgon tar turneringens favoriter England på sig de oförutsägbara Windies. Den engelska serien är full av matchvinnande spelare i världsklass som Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root och Eoin Morgan, medan Windies å andra sidan ser lite oerfarna ut med nya spelare som tillflyktsort’Jag hade tid att bevisa sin mettle mycket på den internationella scenen.

den’förväntas att England lätt kommer att vinna i morgon’s match i sin galopp mot semis och oddsen ligger tungt staplade mot Windies. Så från mitt slut är favoriterna England med Windies som behåller en mycket låg chans att överraska alla med en seger på Ageas Bowl i Hampshire, Storbritannien imorgon.

ICC World Cup 2019 Full Schedule och Team Fixtures

Världsmästerskapen i Cricket löper under en månads lång period som börjar den 30 maj 2019 och avslutas den 14 juli med finalen på Lord’s.

Den första semifinalen spelas den 9 juli och den andra semifinalen spelas ut en dag senare den 11 juli, med dagarna däremellan är reservdagar så att om det finns en oplanerad försening på grund av regn eller något annat, kan matcherna fortfarande händer.

Matchen starttider i VM:

Dagsmatcherna kommer att börja klockan 09:30 GMT medan dag / natt-matcherna kommer att spelas från 12:30 GMT och framåt.

Kolla här för hela schemat för alla matcher tillsammans med deras tider.

Hur man köper biljetter till ICC World Cup-matcher:

English Grounds är oerhört pittoreska med ikoniska byggnader, paviljonger blandade med fascinerande fläckar av grönt, vilket gör det till en glädje att se ett cricketspel där.

Och vad’s mer intressant är folkmassorna, eftersom lokala engelska fans blandar sig med rasande utlandsbefolkningar för att göra arenorna förtrollande.

Det finns mycket lokalt stöd där för lag som Indien och Pakistan och ibland känner det till och med att dessa två lag får atmosfären på en hemmaplan på de flesta engelska grunder.

Här är alla arenor där alla matcher spelas ut:

 1. herre’s - London
 2. The Oval - London
 3. Trent Bridge - Nottingham
 4. The Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Cardiff Wales Stadium - Cardiff
 7. Bristol County Ground - Bristol
 8. County Ground - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Rubrik - leder
 11. Edgbaston - Birmingham

Om du vill se och uppleva allt detta har ICC en egen officiell Ticketingwebbplats där du kan boka och köpa biljetter till alla matcher online, men skynda dig eftersom biljetter kommer att ta slut snart!

VM kommer att spelas på en rund Robin-grund

Ända sedan det sabila världsmästerskapet 1992 blev Round Robin-formatet, där varje lag måste spela alla andra lag för att gå in i semis, en sällsynt händelse, men detta VM kommer att göra en avkastning eftersom alla dessa lag kommer spela resten av dem minst en, innan semifinalisterna kan avgöras:

 1. England
 2. Indien
 3. Sydafrika
 4. Nya Zeeland
 5. Australien
 6. pakistan
 7. Bangladesh
 8. Västindien
 9. Sri Lanka
 10. Afghanistan

Slutsats

Världskuppen ’19 lovar att vara en spelväxlare för Cricket-sporten, eftersom den kommer att bestämma ödet för ODI-cricket under de kommande tiderna med T20-cricket som fortsätter sin meteoriska ökning i popularitet bland massorna. Men fortfarande ODI cricket är fortfarande den största oavgjort och VM ’19 kommer att vara en händelse där detta format kommer att vara på sin mest autentiska form.

Den efterlängtade matchen mellan Indien och Pakistan kommer att locka ögonen på över en miljard människor från hela världen bland andra actionfyllda spel bland supertävlingslag, så don’missa inte någon match, eftersom du definitivt kommer att få dina pengar värda det här gången!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me