Hur man tittar på FIFA World Cup Live Online

Hej, FIFA-fans från hela världen, och välkomna till Bästa VPN. Något med spelet som alltid tar mig tillbaka till klassikern “Oskärpa - Woo Hoo” låt i “Vägen till VM 98” TV-spel! Den energi som musiken använde för att få fram, människa, saknar jag de dagarna. Men det får mig fortfarande för världsmästerskapet.

Hur man tittar på FIFA World Cup Finals Live Online

Med live-täckning av HD-kvalitet och dedikerade kommentarströmmar på flera språk är dessa live-streamingalternativ som listas nedan perfekta för dig att titta på VM:

BeIN Sports

En av de mest omfattande leverantörerna av sporttäckning, BeIN Sports finns i majoriteten av världen inklusive Mellanöstern, USA, Nya Zeeland, Thailand, Malaysia och andra. Det kan vara ditt online-streamingalternativ för FIFA-finalen så lågt som $ 10 per månad. Det bästa med denna leverantör är det eftersom det’som finns i flera regioner över hela världen, kommer det att erbjuda kommentarer på flera språk.

bein sports fifa

Om du bor utanför regionerna är det’s finns i, där’s ingen anledning att oroa dig eftersom du kan ansluta till det via ett VPN. Enkel omdirigering av din anslutning via en server belägen i det land du vill ansluta till och få åtkomst till BeIN Sports för att enkelt blockera webbplatsen.

bein sports fifa länder

Om du bor utanför regionerna är det’s finns i, där’s ingen anledning att oroa dig eftersom du kan ansluta till det via ett VPN. Enkel omdirigering av din anslutning via en server belägen i det land du vill ansluta till och få åtkomst till BeIN Sports för att enkelt blockera webbplatsen.

DirecTV nu

DirecTV är nu den mest omfattande leverantören av live-tv i USA för närvarande och erbjuder flera kanaler i sina högtablerade prenumerationsplaner. Det erbjuder för närvarande ett tremånadersabonnemang på bara en mäktig $ 10 / månad och innehåller flera officiella FIFA-sändare inklusive Fox Sports för engelska täckning, Globo för portugisisk täckning och mycket mer.

direkt tv fifa

Om du vill komma åt DirecTV Now utanför USA kommer du att behöva en Bästa VPN med dedikerade amerikanska strömningsservrar för att kringgå geo-restriktionerna på webbplatsen.

Bästa FIFA World Cup VPN

Eftersom nästan alla ovannämnda streamingwebbplatser kräver en VPN för att säkra åtkomst, här är en omfattande tabell över de bästa VPN-leverantörerna som du kan välja från för att driva en oavbruten visningsupplevelse för FIFA World Cup!

RANKBORD

Gratis online-streaming för FIFA

Om du känner att de betalda leverantörerna får dig att gå över din budget och att du är villig att kompromissa lite med funktioner som videokvalitet, finns det flera gratisalternativ tillgängliga för att titta på FIFA World Cup Live Online:

Youku

Det enda alternativet för livestreaming av FIFA för mer än en miljard människor i Kina, Youku är en fantastisk tjänst som ägs av den mycket inflytelserika gruppen. Denna strömningsleverantör har vuxit från styrka till styrka och det är den första strömningsleverantören som delar en större turnering’s sändningsrättigheter online med statligt kinesisk CCTV.

Tjänsten är helt gratis vilket gör den mycket lockande för tittare som bor i Kina. För dig som bor utanför Kina, i angränsande länder, kan Youku vara din gateway för att titta på FIFA i Mandarin / kinesiska kommentarer, men bara om du använder en kraftfull VPN för att avmarkera denna geo-begränsade webbplats.

ZDF.De

Tyskland’s bästa leverantör av streaming, dvs ZDF.De är en gratis tjänst som sänder video av hög kvalitet, vilket gör det till det perfekta valet för tyska fans av spelet. Om du bor utanför Tyskland kan ZDF.De bara ses om du avblockerar webbplatsen via ett Top VPN genom att ansluta till en tysk server.

ZDF.de fifa
Hur man tittar på FIFA World Cup på Kodi

 1. Lansera Kodi Krypton V17 och i det övre högra hörnet klick de “Redskap” ikon.
 2. Välj “Filhanterare” i det nedre högra hörnet av menyn.
 3. Skrolla ner från vänster meny och öppen “Lägg till källa”.
 4. Dubbelklicka på “Ingen” och stiga på http://lazykodi.com/
 5. Ge mediekällan ett namn. Till exempel, “Lazy Kodi”
 6. Gå tillbaka till huvud Kodi-menyn och klick på “Add-ons”.
 7. Träffa de “Paket” för att påbörja installationsprocessen.
 8. Välj “Installera från zip-fil” och Hitta de “Lazy Kodi” mediekälla.
 9. Från listan med alternativ, Välj “arkiv” och då kran på “ANDROIDABA”
 10. Välj “Repository” och då klick på “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Vänta några minuter för “Tillägg installerat” underrättelse. Lämna tillbaka till föregående meny och klick på “Installera från arkivet”.
 12. Välj “..Kodil Repository” och då öppen de “Video-tillägg” lista
 13.  de “Sök” fliken och typ i “cCloud TV”
 14. Öppen tillägget och sedan träffa installationsknappen.
 15. Vänta för “Tillägg” installerad avisering
 16. Lämna tillbaka till tilläggsmenyn och lansera cCloud TV.
 17. Klick på “sporter” alternativet för att få tillgång till alla levande sportströmmar
 18. Välj ESPN eller någon annan sändare från listan här för att njuta av att titta på FIFA World Cup!

fifa espn

Hur man tittar på FIFA World Cup på Kodi Firestick med iPlayer WWW

 1. Lansera Firestick TV och klick på systemet.
 2. Välj Inställningar och sedan “Utvecklaralternativ”.
 3. Gör det möjligt Appar för okända källor och “ABD-felsökning”.
 4.  tillbaka till hemmenyn, klick på sökikonen och ange “Loader”.
 5. Klick på “Loader” och tryck på väljarknappen på fjärrkontrollen.
 6. Lansera appen, välj “Tillåta”, och OK i välkomstfönstret.
 7. Stiga på http://troypoint.com/kodistable i URL-fältet.
 8. Vänta för filen att ladda ner och klicka på “Installera” på Kodi-installationssidan.
 9. Följ stegen i ovanstående rubrik för att installera iPlayer WWW.

fifa eldstick

Titta på FIFA World Cup på Roku

Roku TV erbjuder några extremt bra alternativ när det gäller sporttäckning och det vann’Det kan inte vara annorlunda för detta FIFA-VM eftersom många kanaler med leverantören kommer att strömma matcherna live. De flesta av dessa kanaler är dock inte tillgängliga utanför USA och är geobegränsade. Så för att komma förbi dem måste du följa stegen som nämns nedan:

 1. Registrera dig med en Toppvärlden VPN-leverantör
 2. Installera VPN med din Roku (du hittar flera guider med dina VPN-leverantörer för hur du gör det)
 3. Anslut till den amerikanska servern så kommer du att kringgå geobegränsningarna för att se matcherna live på dina favoritkanaler!

Se FIFA World Cup på Mac

För Mac-användare är åtkomst till geobegränsade streamingwebbplatser för VM en extremt strömlinjeformad process. Många streamingwebbplatser sänder gratis matcher från turneringen gratis för t.ex. Matcha TV och BBC iPlayer, så om du vill avblockera dem via ett VPN, så här’hur du kan göra det enkelt:

 1. Prenumerera på en topp VM-VPN och ladda ner den senaste Mac-klienten
 2. Installera den Mac-klienten på din enhet och anslut till en server i det land där din leverantör av direktuppspelning är tillgänglig. För t.ex. Välj brittiska servrar för att avblockera BBC iPlayer
 3. Anslut VPN och besök livestreamingswebbplatsen för att njuta av matcherna live!

Se VM på PS4

Borta är de dagar då spelkonsoler bara var avsedda att användas för spel. Nu för tiden är din konsol en kraftfull enhet som tillgodoser en mängd olika behov. PS4-användare kan använda sin konsol för att titta på FIFA live via strömningsleverantörer, men du skulle behöva en VPN för att gå igenom detta:

 1. Välj den bästa världscupen VPN och välj en plan som passar din budget bäst
 2. Få användaruppgifter (VPN-användarnamn och lösenord)
 3. Installera VPN via antingen routern eller Windows / Mac. De flesta topp-VPN-leverantörerna erbjuder dedikerade tutorials för hur man ställer in VPN på PS4 på ett enkelt sätt. Här är guiderna från PureVPN och hur du gör detta
 4. Ange användaruppgifter
 5. Anslut till servrar i landet för din strömningsleverantör’s tillgänglighet. För t.ex. för att avmarkera Match TV, välj en rysk server
 6. Anslut till VPN
 7. Njut av live-matcher från FIFA World Cup på din PS4-spelkonsol!

Se FIFA World Cup på iOS

Gör det oerhört enkelt att titta på vad som helst på språng, iOS-enheter blir mycket populära som bärbara strömningsenheter. iOS-appar för många strömningstjänster är också lätt tillgängliga, till exempel DirecTV erbjuder nu en native app för iOS-plattformen som du enkelt kan ladda ner från iTunes-butiken. Men eftersom många streamingwebbplatser är geobegränsade, kommer du att kräva en VPN för att avmarkera dem och njuta av dina matcher live på ett oavbrutet sätt.

Att installera ett VPN på iOS är nu otroligt enkelt också på grund av närvaron av dedikerade appar för plattformen som är tillgänglig för nästan alla toppleverantörer och här’hur du kan göra det på under 3 minuter:

 1. Välj VM-VPN leverantör som du gillar bäst att bedöma utifrån dess funktioner
 2. Betala för prisplanen
 3. Gå till iTunes Store och sök efter VPN’s namn. Appen visas lätt ovanpå resultaten
 4. Ladda ner det därifrån
 5. Installera den på din iPad / iPhone
 6. Välj en server på platsen för din strömningsleverantör
 7. Anslut VPN
 8. Besök webbplatsen / öppna appen från din leverantör av live streaming för att njuta av actionen live!

Se FIFA World Cup på Android

Android OS är överlägset, det mest populära mobila operativsystemet i världen och med sina användare som numrerar i miljoner för tillfället, kommer det många människor som ser fram emot att njuta av de direkta matcherna från FIFA World Cup på sin enhet. De flesta topp-VPN: er erbjuder dedikerade Android-appar, som du kan använda för att kringgå geo-begränsningar på populära streamingwebbplatser. Låta’s tar dig igenom processen att installera ett VPN på din Android i fem enkla steg:

 1. Från de bästa VM-VPN, välj den som bäst passar din budget och dina krav
 2. Ladda ner sin Android-app från Play Store
 3. Installera den på din Android-enhet men se till att din enhet är uppdaterad till den senaste Android-versionen för att göra appen ännu mer sublim
 4. Anslut till en landsspecifik server på den plats där din strömningsleverantör är tillgänglig
 5. Besök dina strömleverantörer’ webbplats eller öppna deras dedikerade app på din enhet för att se matcherna live!

Se FIFA World Cup på Xbox

Xbox är en mycket populär spelkonsol som har fått sin berömmelse på grund av de massor av obefläckade funktioner den erbjuder sina användare. Många Xbox-entusiaster kommer att vara mycket intresserade av att titta på FIFA World Cup på sina konsoler. Men eftersom många webbplatser som erbjuder liveströmning är geobegränsade för tittare utanför deras land, skulle du behöva ställa in ett VPN på din Xbox för att komma igenom och här’hur du enkelt kan uppnå detta mål:

 1. Prenumerera på en kraftfull VM-VPN som erbjuder en stor mängd servrar över hela världen
 2. Ställ in ett VPN på din Xbox. Det borde inte’Det är inte oroande för de flesta toppleverantörer som erbjuder utmärkta guider för hur man gör det. Här är guiderna för hur du ställer in VPN på Xbox av PureVPN och ExpressVPN
 3. Anslut till servrarna på din önskade plats, dvs det land där din strömningsleverantör är tillgänglig för visning
 4. Titta på de direkta matcherna via din Xbox!

Se FIFA World Cup på Apple TV

Apple TV-ägare har mycket att glädja sig eftersom de kommer att ha möjlighet att titta på live matcher från FIFA World Cup via sin enhet och allt de behöver för att utnyttja denna möjlighet är att veta om de alternativ de har när det gäller live-streamingtjänster för matcherna i turneringen tillsammans med att installera ett VPN på sin enhet för att kringgå alla geo-restriktioner de stöter på strömmande webbplatser.
Låta’s gå igenom stegen genom vilka du kan installera en VPN på Apple TV:

 1. Köp en prisplan på någon av topparna VM-VPN efter ditt val eller från de som anges i den här bloggen
 2. Installera VPN på din Apple TV. Detta bör vara för mycket väsen för dig eftersom många VPN-leverantörer kommer att ha en enkel steg-för-steg-guide om hur du gör det
 3. Anslut till servern i det land där du vill komma åt din strömningsleverantör
 4. Njut av FIFA World Cup som aldrig förr!

Se FIFA World Cup på FireStick

Om du äger en Amazon Firestick, kommer du under listan över lyckliga människor. Fox Sports, den officiella programföretaget för mega-evenemanget, erbjuder en dedikerad app för underhållningsenheten. Du kan ladda ner det från Amazon’s officiella app store här. När du är klar kan du logga in med ditt Fox Sports Go-konto och njuta av att streama FIFA-evenemanget!

fifa rävsport

Läs vår detaljerade guide om bästa VPN för eldstick.

Hur man tittar på FIFA världscup utan kabel

Det är inte nödvändigt att du väljer kabel-TV för att titta på ditt favoritinnehåll, särskilt när hälften av vad du helst tittar inte finns på vanliga prenumerationer. Det är här användarna vanligtvis hamnar i att bli snörare och registrerar sig med onlinetjänster för deras underhållningsbehov. Vi har också lösningar för att titta på FIFA World Championship online.

Hur man tittar på FIFA i USA

Som nämnts tidigare är Fox Network den officiella programföretaget för FIFA World Cup, som är ett amerikansk-baserat underhållnings- och nyhetsföretag. Så om snöskärare vill strömma FIFA-världscupen live i USA från deras hemkomfort, kan du bara registrera dig på Fox Sports GO - programföretagets VoD-tjänst.

Hur man tittar på FIFA i Australien

Om du letar efter sätt att titta på FIFA World Cup måste du lita på en VPN-tjänst för Australien. De ovan nämnda premiumlösningarna som Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now och Sling TV, sätter geobegränsningar som begränsar användare från andra länder att få tillgång till sina webbplatser.

Hur man tittar på FIFA i Storbritannien

Användare i Storbritannien kan enkelt byta kanaler till BBC eller ITV för att strömma FIFA World Cup. Trådskärare kan ha lite problem med att få åtkomst till geobegränsat innehåll. Registrera dig med Sling TV, Hulu Live TV eller DIRECTV NU för att titta på turneringen. Ett annat alternativ skulle vara att ansluta till en FIFA världscup VPN-plats i USA och strömma evenemanget direkt från Fox Sports Go.

Hur man tittar på FIFA-matcher på alla Hulu-kanaler

Hulu erbjuder 50+ livekanaler i sitt betapaket inklusive de kanaler som kommer att strömma världsmästerskapen i HD-kvalitet. Om du inte gör det’Jag vill inte missa den här möjligheten, läs sedan den här guiden på Hulu World Cup med listan över kanaler som kommer att strömma matcherna, hur man kan kringgå Geo-restriktioner på Hulu med hjälp av en Bästa VPN, prissättningsguider, hur man spelar in live matcher och Mer.

Hulu World Cup FIFA-stödda enheter

Det bästa med Hulu är dess fantastiska repertoar med stödda enheter. Hulu kan arbeta med nästan allt du kan tänka på. Konventionella alternativ som smarta TV-apparater, mobiler, datorer fungerar alla på Hulu men listan är inte bara begränsad till dessa eftersom Hulu erbjuder ett brett utbud av andra alternativ också.

fifa hulu

Här är en fullständig lista över alla enheter som stöds av Hulu:

 1. Apple iPhone och iPad (kör iOS 10 eller nyare)
 2. Android-telefoner och surfplattor (kör 5.0 eller nyare)
 3. Apple TV (fjärde generationen eller senare)
 4. Chromecast
 5. Brandtabletter
 6. Fire TV och Fire TV Stick
 7. LG TV (utvalda modeller)
 8. Nintendo Switch
 9. Roku och Roku Stick (utvalda modeller)
 10. Samsung TV (Välj TV-modeller)
 11. Xbox One, Xbox 360

Hur man tittar på FIFA World Cup på Apple TV med hjälp av gratis och betalda appar

Bland de otaliga enheter som finns tillgängliga för tillfället och som stödjer streaming, skulle Apple TV-ägare definitivt också leta efter några tillräckligt bra streaming-appar för att göra deras VM-upplevelse minne.

Bästa Apple TV-betalda appar för att titta på FIFA

 1. Optus Sports
 2. DirecTV nu
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling-TV

Bästa Apple TV-gratisappar att titta på FIFA

 1. MatchTV
 2. bbc iplayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Se La Liga Online

La Liga är en FIFA-liga som har ett massivt följande över hela världen, främst på grund av lockelse från internationella stjärnor som visar spännande spel och förser fans med exklusiv underhållning. Föreningen bakom La Liga vet hur lukrativt dess liga är så att den hänger med att sälja sina sändningsrättigheter till stora sändare och streamingwebbplatser från hela världen.

Den här gången har det inte varit annorlunda, eftersom varje programföretag har exklusiva rättigheter att sända La Liga-matcher live i sin tilldelade region, sett från tabellen ovan.

Om du vill titta på La Liga online, här är listan över de 3 bästa leverantörerna som erbjuder de bästa streamingtjänsterna i HD-kvalitet för att få tillgång till matcherna online live:

 1. DirecTV nu Sport
 2. BeIN Sports
 3. Elva sporter

Hur man tittar på beIN Sports Online

BeIN Media Group, som grundades i januari 2014 av Nasser Al-Khelaifi, är ett spinnat från Al Jazeera Media Network, med huvudkontor i Doha, Qatar. Det berömda beIN-sportnätverket skapades i Frankrike redan 2012 och har sedan dess fått ett gott rykte bland båda: online-streaming och kabelanvändare, som vill njuta av sport och underhållning med maximal bekvämlighet. Om du vill titta på beIN Sports Online måste du helt enkelt besöka deras webbplats eller ladda ner de ursprungliga apparna från Google Play Store eller iTunes.

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att förstå hur du tittar på FIFA utan kabel. Trots det, om du stöter på några problem eller hittar andra strömningslösningar, tveka inte att lämna en kommentar nedan. Dela gärna artikeln med andra FIFA-fans. Ha det så bra!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me