Hur man tittar på Coachella 2019 Live Online

Om du inte har det’Jag fick passen ännu och är otur nog att inte få tid att faktiskt åka till den nästan månad långa festivalen denna gång, don’o oroa dig eftersom du också kan se det hemma (även om det inte skulle göra det’t till och med vara hälften så underhållande som att gå till den ursprungliga saken) men Åh, du måste lära dig att få ut det mesta av det du’har fått!

Här är en omfattande guide om hur man tittar på Coachella Live Online 2019, komplett med alla online-visningsalternativ du’Vi måste titta på evenemanget, guider om hur man går förbi geobegränsningar med Bästa VPN: er på Coachella Live-strömmar, hur man kan se Coachella på Apple TV, officiella programföretagslistor, var man kan köpa biljetter från och mer av BestVPN.co!

Var är Coachella 2019?

En händelse som ändrade kursen för musikaliska festivaler i USA, The Coachella Valley Music & Arts Festival kommer att hållas i april i år och du vill allvarligt inte missa det!

Festivalen hålls på Empire Polo Club i Indio, Kalifornien sedan 1999- 2001, och får sitt nu uber-berömda namn från Coachella Valley där Indio ligger.

Om du inte gör det’Jag vet inte om den här festivalen ännu, du kanske har levt under en klippa sedan tusenårsskiftet eftersom det kanske är den mest avgörande musikaliska evenemanget inte bara i USA utan i hela världen under hela det kommande året.

Showen’s format denna gång är på varandra följande 3 dagars helger i april 2019.

Den första Coachella-helgen kommer att fortsätta från 12 april – 14 april 2019, medan den andra Coachella helgen inleds från 19 april – 21 april 2019.

  Strömma TV-program och filmer online gratis

Coachella 2019 Lineup

Ingenting kan beskriva ledigheten hos Coachella Artist Line Up för varje enskilt år än den nu berömda linjen av amerikanska sångaren Kate Perry “ Line-up introducerar alltid årets bästa för resten av året.”

Med topprutor som Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid och en hel massa andra, kommer Coachella 2019 att dope!

Och det’det är inte bara de största startarna som Coachella handlar om!

Denna händelse handlar mer om att föra fram den lilla kända musikaliska talangen genom att ge dem en plattform för att visa upp sitt konstnärskap.

Coachella har lanserat många små musiker och sångare i den globala omloppsbana med bara ett enda utseende, så vem vet att line-up 2019 kan innehålla den kommande globala sensationen!

Här är hela artistuppställningen som delas på Coachella’s officiella webbplats!

hur man tittar på coachella

Hur man tittar på Coachella Live Online Stream

Med de mest grundläggande festivalpassen från $ 429, exklusive andra nödvändiga tilläggsfaciliteter som pendelkort, hotellboende, camping & parkeringsavgifter etc. inte många av oss har turen att gå till Coachella-festivalen utan att bryta vår bank.

Än sen då’är vårt näst bästa alternativ? Titta på det online hemifrån!

Till skillnad från andra stora musikaliska evenemang från hela världen gör Coachella det inte’t strömma live till alla externa kanaler eller binda med programföretag.

Istället har den en egen YouTube-kanal där den strömmar sin egen händelse live och det också helt gratis!

Den officiella Coachella YouTube-kanalen har också mycket mer att erbjuda inklusive videohöjdpunkter från tidigare Coachella-evenemang, låtar från artister med i år och mer, så kolla in det!

Hur man tittar på Coachella Live Online Stream

Hur man tittar på Coachella i Storbritannien

Coachella YouTube-kanalen har inte’Jag har inte varit geo-begränsad till Storbritannien tills nu, men om kanalen blir så i år, kommer du definitivt att behöva en tillräckligt bra VPN som kan kringgå kanalen’s geo-restriktioner. Annars är processen att titta på den ganska enkel:

 1. Öppna YouTube.com eller ladda ner YouTube-appen på vilken plattform du är på
 2. Söka efter “Coachella” och prenumerera på den officiella YouTube-kanalen Coachella
 3. Om liveströmmen inte är tillgänglig i ditt land, få en Top VPN för att kringgå blocket genom att ansluta till en fungerande amerikansk server
 4. Titta på liveströmmen online på både de två helgerna och njut av Coachella’2019’s största artister och stjärnor bor!
  Hur man tittar på NCAA March Madness Basketball 2018 Live Online Streaming utan kabel

Hur man tittar på Coachella på Apple TV

Apple TV växer snabbt som en mycket föredragen enhet för alla typer av online-streaming och att se Coachella live på det är oerhört enkelt!

 1. Starta din Apple TV
 2. Gå till iTunes App Store på den
 3. Ladda ner YouTube-appen från den
 4. Sök “Coachella” på Youtube
 5. Prenumerera på den officiella Coachella-kanalen så att du inte gör det’missar inga uppdateringar
 6. Njut av liveströmmarna direkt från Coachella på din Apple TV utan problem!

Observera här att om du är i något land utanför USA och liveströmmen inte visas på grund av geo-restriktioner så don’rädsla alls eftersom allt du behöver är en tillräckligt bra VPN som erbjuder Media-streamer-tjänst.

Just nu är det enda Top VPN som gör det på Apple TV ExpressVPN och jag kan säga det eftersom jag testar VPN dagligen. Ja, det finns andra bra VPN för Apple TV som du kan läsa mer om i vår guide om ämnet, men enligt min åsikt, don’Välj inte någon annan leverantör än ExpressVPN om du inte gör det’t vill förstöra ditt Coachella-evenemang 2019.

Från Var kan jag köpa Coachella 2019-biljetter?

Över en fjärdedel av en miljon människor deltog i Coachella förra året och denna gång är siffrorna planerade att bli ännu högre!

Ja, evenemanget är så populärt, så biljetter säljer som hotcakes och du måste skynda dig om du vill få en för dig själv eller för andra också.

Den mest grundläggande biljetten börjar på $ 429 på Coachella’s officiella webbplats, med några riktigt värdefulla tillägg som Shuttle Trips, campingplatser, hotellboende, parkering, VIP-pass, middagsbuffé och mer. Denna händelse blir mer och roligare när du blir mer och mer villig att spendera några tillräckligt bra kontanter.

Varifrån kan jag köpa Coachella 2019-biljetter?

Det ironiska är dock att biljetterna mestadels har slutsåld på den officiella sajten och att du måste gå med i väntelistor för att få dem.

  Hur man kan titta på / avblockera Pluto TV utanför USA år 2020

Andra alternativ är fortfarande tillgängliga men inte länge och de tar ut en premie för att hålla biljetter tillgängliga. Till och med allmänna biljetter här kan kosta dig i intervallet mellan $ 530- $ 700 / person, med andra bekvämligheter som parkering och camping är andra kostnadstillägg.

Här är några bra ställen att köpa Coachella Event-biljetter från:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Så om du vill besöka Coachella 2019 live i aktion, så är den bästa tiden att köpa biljetter nu eller så kommer de att ta slut eller kommer att kosta dig ännu mer!

Ett enda pass gäller endast en enda helg.

Vanliga frågor:

Är Coachella Live Streamed?

Ja, Coachella strömmas live via sin officiella YouTube-kanal och den har inga andra live streamingalternativ.

Hur mycket kostar det att gå till Coachella?

En Coachella-helg kan kosta dig var som helst i området från $ 1200 till över $ 2600 beroende på hur lyxigt du vill att evenemanget ska få för dig. Den genomsnittliga kostnaden är dock $ 1500 för hela helgen från fredag ​​till söndag. AirBnB eller att sova i din bil hjälper till att hålla kostnaderna nere.

Hur gammal måste du vara för att gå till Coachella?

Deltagare måste vara vuxna, dvs minst över 18 för att delta i evenemanget med ett officiellt ID som kan användas för att verifiera deras ålder vid evenemanget av ledningen.

Vad exakt är Coachella?

Coachella är en av de största och mest extravaganta festivalerna för musik och konst i USA, med toppstjärnor och artister spridda över två helger i rad.

Slutsats

Oavsett om du bestämmer dig för att gå till evenemanget eller titta på det från ditt hem live online, är Coachella 2019 ett evenemang som du inte får missa alls. Headliners inkluderar Ariana Grande, Tame Impala och Childish Gambino och tiotals andra, vilket lovar att det ska bli årets händelse!

Den officiella YouTube Coachella Channel är där för att ge dig hela evenemanget’s levande strömmar och i mestadels god kvalitet, så prenumerera på det snabbt.

VPN kan också hjälpa dem att titta på de som ser Coachella som står inför geobegränsningar på YouTube-kanalen och öppnar upp evenemanget för alla i världen!

Om du har några frågor eller frågor angående evenemanget’s live streaming, nämn det i kommentarfältet nedan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me