Hur man tittar på Billboard Music Awards 2018 Live Free Online Stream

Billboard Music Awards 2018 är bara några dagar bort och visar upp virala popkulturstunder, oförutsedda samarbeten, surrande föreställningar och de hetaste musikaliska handlingarna. Fans från hela världen kommer att lära sig om den högsta försäljningen från album, individuella utsläpp, radioluftspel, socialt engagemang, turnering och streaming, spårat av Billboard, Next Big Sound och Nielsen Music. Sändningsrättigheter har erhållits av NBC och den nyaste domaren av “Rösten”, Kelly Clarkson ansvarar för showen! Letar du efter sätt att titta på Billboard Music Awards 2018? Läs denna omfattande guide från Bästa VPN.

Titta på Billboard Music Awards 2018 Live Online Streams gratis överallt

 1. Billboard Music Awards 2018 Datum och plats
 2. Billboard Music Awards 2018 Biljetter
 3. Hur man tittar på Billboard Music Awards i Storbritannien
 4. Var du kan titta på Billboard Music Awards på Filippinerna
 5. Hur man tittar på Billboard Music Awards utan kabel
 6. Hur man tittar på Billboard Music Awards Full Show Live online gratis
 7. Nominerade Billboard Music Awards 2018

Billboard Music Awards 2018 Datum och plats

Den beslutade platsen för Billboard Music Awards 2018 har fastställts på den berömda och välrenommerade MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, som är en mångsidig utväg som är ett toppval för stridssporter, högskolesporter och professionell sport. Evenemanget kommer att sändas live på NBC kl 20.00 den 20 maj 2018. För de som följer Eastern Time (ET) kan du börja titta på musikevenemanget kl 17.

Billboard Music Awards 2018 Biljetter

Det finns inget roligare och spännande än att bevittna Billboard Music Awards 2018 precis framför dina ögon, börja med dina favorit sångare och stjärnor nådde den röda mattan, och hela Arena med sin närvaro - vilket är en upplevelse i sig själv . Så om du råkar vara i Las Vegas denna söndag, kanske du vill överväga att få en biljett härifrån. Prissättningen ställs in var som helst mellan $ 90,00 och $ 1,075,00, beroende på plats och köptid.

Hur man tittar på Billboard Music Awards i Storbritannien

När det gäller att titta på Billboard Music Awards 2018 i Storbritannien har användarna många alternativ. Men om du letar efter det mest praktiska måste det vara den officiella programföretaget för evenemanget, NBC. Programmet själv kommer att sändas på kabel-TV klockan 8. men användare kan också se hela prisutdelningen live online via NBC.com eller NBC-appen som finns på Google Play Store och Apple iTunes. Du kan också följa BBMA’s på Twitter och Facebook för regelbundna uppdateringar!

Hur man tittar på Billboard Music Awards i Storbritannien

Var du kan titta på Billboard Music Awards på Filippinerna

För användare som är belägna på Filippinerna kan åtkomst till NBC för att titta på Billboard Music Awards 2018 vara något av en frustrerande uppgift. Detta beror på att webbplatsen inför geo-begränsningar, som endast begränsar användare från USA, Storbritannien, Irland, Australien och Hayu från att besöka webbplatsen. En bra lösning är att använda en VPN-lösning för att kringgå innehållsbegränsningarna. Genom att flytta din IP-adress och få den att se ut som du är i ett annat land kan du enkelt registrera dig hos NBC för att titta på evenemanget. Nedan finns en lista över några hitleverantörer som du definitivt bör överväga att försöka för sömlösa avblockeringsfunktioner:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Hur man tittar på Billboard Music Awards utan kabel

Om du är en snörklippare som inte har tillgång till kabel-TV i närheten men vill se till att du inte missar en sekund av prisutdelningen, tillsammans med dess anmärkningsvärda live-föreställningar - så har vi några premium-lösningar online för dig att Prova. Nedan finns en lista över några av de bästa tillgängliga VoD-webbplatserna som erbjuder tillgång till NBC. Den bästa delen av allt: var och en erbjuder en gratis provperiod för dig att njuta av! Vänta på en sekund: Titta på Fifa World Cup 2018 öppningsceremoni live online här.

Obs: Online-strömmar som nämns nedan kan geo-begränsas för vissa länder, för att njuta av de gratis testerna använder du en VPN-tjänst för att förfalska din plats!

Avblockera strömmar

Sling-TV

Sling TV har etablerat ett gott rykte online för att tillhandahålla live strömmar av alla populära evenemang och prisutdelningar som äger rum över hela världen, inklusive Billboard Music Awards 2018. Den grundläggande $ 20-planen ger dig tillgång till NCB-kanalen, tillsammans med 30 andra kända namn som ESPN, AMC, CNN, TNT och TBS. Det bästa av allt: du har till och med en 7-dagars testversion tillgänglig för att testa tjänsten.

Se Billboard Music Awards på SlingTV

PlayStation Vue

För användare som strömmar filmer / TV-program på sina kan PlayStation också leta efter lösningar för att titta på LIVE-händelser på sin spelenhet. Det är här PlayStation Vue kommer in, och erbjuder en anmärkningsvärd tjänst för $ 40 per månad, vilket är säkerhetskopierat av en 14-dagars GRATIS testversion. När du har registrerat dig kan du få tillgång till live-strömmar av Billboard Music Awards 2018!

Stream Billboard Music Awards på PlayStation VUe

Hulu Live TV

Hulu är en annan VoD-tjänst, liknande DIRECTV Now och Sling TV, som erbjuder ett massivt bibliotek med innehåll från hela världen, inklusive filmer / TV-program, nyheter och live-sport. Du kan få fullständig åtkomst till tjänsten genom att betala bara $ 39.99 per månad. Du kan till och med utnyttja en 7-dagars rättegång för att testa tjänsten. Det garanteras dock att det finns liveströmmar tillgängliga på Hulu.

Relay Billboard Music Awards på Hulu Live TV

YouTube TV

Eftersom människor har börjat förlita sig mer på premium-streamingtjänster, beslutade YouTube att skapa en kabelfri LIVE TV-lösning med namnet “YouTube TV”, vilket ger dig tillgång till strömmar från över 50 nätverk över hela världen, inklusive lokala sporter, nyheter, internationella spel och evenemang som Billboard Music Awards 2018. Registrera dig här för att komma igång och titta på musikpriser utan problem..

Billboard Music Awards på YouTube TV

Hur man tittar på Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Inte alla kanske vill köpa dyra prenumerationer för att se sina favoritevenemang. Vi har också några FREEBIES, som tycker om att leta efter källor som möjliggör strömning av större turneringar och prisutdelningar utan att betala ett enda öre. Om du är en av dessa människor, nedan är några lösningar för att streama Billboard Music Awards 2018 Live Online GRATIS:

DIREKT Nu

En annan hitlösning för direktuppspelning av Billboard Music Awards 2018 är att använda DIRECTV NU. Webbplatsen är känd för att tillhandahålla strömmar från alla större turneringar och prisutdelningar precis som Sling TV och erbjuder tillgång till kanaler som TBS, ABS, CBS, Fox och NBC för så låga som $ 35 per månad, vilket innebär att du kan börja strömma nästan omedelbart! Du har till och med en 7-dagars gratis testversion tillgänglig. Om du registrerar dig på lördag kan du se händelsen GRATIS tekniskt!

Hur man tittar på Billboard Music Awards Full Show Live online gratis

Kodi - cCloud TV-tillägg

Kodi är en öppen källkods underhållningsnav med flera plattformar, ett anmärkningsvärt val för att hitta piratkopierat innehåll för att strömma FREELY om du är på kodi vpn. Den använder tredjepartsförlängningar för att ge åtkomst till geobegränsat innehåll över hela världen, som inkluderar liveströmmar av hithändelser. Bland de mest populära tilläggen inkluderar cCloud TV som erbjuder en enorm lista med kanaler från hela världen för dig att njuta av kabel-TV på din dator, mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator!

Billboard Music Awards på Kodi via cCloud TV

Avblockera NBC Stream

Billboard Music Awards 2018 Rösta

När prisutdelningen närmar sig lanseringsdatumet röstar musikfans från hela världen för sina favoritstjärnor över olika genrer och prestationer. Lyckligtvis har Billboard Music Awards en officiell webbplats där du kan få tillgång till hela listan med nominerade och deras dedikerade prestationer. Klicka här för att börja rösta för dina favoritartister!

Nominerade Billboard Music Awards 2018

Det finns många olika kategorier för vilka olika konstnärer och stjärnor nomineras och därefter får utmärkelser för. Vad de flesta ser fram emot är “Topp socialkonstnär”, per år ockuperar de bästa slotsen på Billboard’s Social 50-diagram. Nedan markerar vi alla de olika kategorierna och de nominerade till dem:

Toppartist

 1. Taylor Swift
 2. ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Topp kvinnlig konstnär

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Toppmankonstnär

 1. Post Malone
 2. ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Top New Artist

 1. Kodak Black
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Toppduo / grupp

 1. U2
 2. Migos
 3. Coldplay
 4. Föreställ dig drakar
 5. Kedjerökarna

BÄSTSÄLJANDE ALBUM

 1. From A Room: Volym 1, Chris Stapleton
 2. Rykte, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Vackra trauma, rosa
 5. ÷, Ed Sheeran

Top Hot 100 Song

 1. “Form av dig,” ed Sheeran
 2. “Rockstjärna,” Post Malone och 21 Savage
 3. “Det där’s Vad jag gillar,” Bruno Mars
 4. “Ödmjuk.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi och Daddy Yankee med Justin Bieber
Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att förstå hur du tittar på Billboard Music Awards 2018 Live Online. Ändå, om du stöter på några problem eller hittar andra rekommendationer för att streama evenemanget, känn dig fri att lämna en kommentar nedan. Tveka inte också att dela guiden med dina vänner och familjemedlemmar som är fans av Music Awards-ceremonin.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me