Hur man tittar på Big Brother & ldquo; Underhållande och spännande TV-program med verklighet & rdquo;

Vad är Big Brother?

Big Brother är en reality-TV-baserad på den nederländska motsvarigheten med samma namn. TV-serien skapades av John De Mol och träffade skärmarna 1997 och tog sitt namn från en karaktär av romanen “Nineteen Eighty Four (1984). Showen startades igen för US-publiken av Julie Chen 2000 och har sänts i 19 på varandra följande säsonger. Den innehåller en grupp främlingar som heter “houseguests”, som måste bo tillsammans i ett hus dygnet runt, totalt 90 dagar eller mer.

Var du kan titta på Big Brother?

Ända sedan lanseringen i USA har reality-TV-sändningen sänts på CBS. Kanalen sänder varje avsnitt till sina kunder. Om du inte har ett prenumeration som ger dig tillgång till CBS-nätverket är det hög tid att få ett. Föreställningen sänds vanligtvis på söndag (20:00), onsdag (20:00) och torsdag (21:00). Men om du inte är säker på tidtagningarna kan du alltid kontrollera CBS TV-schema här.

Prenumeranter på CBS har till och med förmågan att se en annorlunda formaterad version av Big Brother första säsongen, tillsammans med ett avsnitt av den andra säsongen som inte sändes på de flesta marknader. Om du vill titta på återkörningar från gamla säsonger kan du överväga att byta kanal till TVGN. Du kan också titta på reality-tv-serien från CBS-anslutna stationer på olika platser. Dessa inkluderar:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. Kalifornien - Sacramento KOVR

Hur man ser Big Brother utan kabel?

Om du funderar på hur du kan titta på Big Brother utan kabel-TV har vi en lösning åt dig. Istället för att prenumerera på en TV-station kan du överväga att titta på reality-showen online. CBS har en onlineportal som gör det möjligt för användare att titta på Big Brother när som helst och var som helst. Du måste prenumerera på en premiumplan för att göra det.

CBS All Access är tillgängligt för en mäktig $ 5,99 per månad, vilket också ger dig tillgång till TV-programmets live-feeds. Ursprungligen var denna funktion tillgänglig gratis under den första säsongen. Men i början av den andra säsongen krävdes en prenumeration för att få tillgång till live feeds på showen’s officiella webbplats, värd av AOL. När de hoppar fram till den femtonde säsongen sänds nu live feeds på den officiella CBS webbplats, och kräver återigen ett prenumeration.

Hur man ser Big Brother utan kabel

Du kan också titta på Big Brother på din smartphone genom att ladda ner CBS-appen för ditt relevanta operativsystem. Om det här alternativet inte fungerar, kan du alltid överväga att titta på avsnitten eller live stream på den populära webbplatsen Channel 5. Tidpunkten kommer att variera från de ursprungliga sändningsdatumen, så se till att kontrollera Big Brother TV-schemat här.

Om alla alternativ misslyckas kan du överväga att ladda ner Kodi. Denna öppen källkodsprogram för underhållning med hemmedia gör det enkelt att få åtkomst till betalt innehåll runt om i världen med bara några klick på en knapp. Ladda bara ner Exodus-tillägget och njut av att bläddra igenom en obegränsad samling av TV-program och filmer, bland vilka inkluderar reality-TV, Big Brother!

Hur man tittar på Big Brother-avsnitt på CBS Outside USA

Om du inte är belägen i USA kan det se ut som besvär att titta på Big Brother-avsnitt. Men vi har en lösning för det också. Du kan alltid upprätta den bästa vpn-anslutningen till en plats i USA för att få tillgång till CBS och titta på Big Brother.

Hur man tittar på Big Brother-avsnitt utanför USA

Prenumerera på en VPN-tjänst som Ivacy, PureVPN eller ExpressVPN, som alla erbjuder anmärkningsvärda säkerhets- och geo-blockering av funktioner. Ladda ner den dedikerade appen för din enhet / operativsystem. Anslut till en server belägen i USA och njut av att titta på reality-TV-serien med största möjliga bekvämlighet.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Hur man tittar på Big Brother i Kanada

Förutom att använda en VPN-tjänst för att ansluta till en amerikansk server och titta på Big Brother på CBS, har användare möjlighet att prenumerera på Global TV i Kanada för att se reality-showen. Sändaren har en egen kanal där du kan se Big Brother. Om det inte fungerar kan du alltid strömma avsnitten på dess officiella webbplats. Tidpunkten kommer att variera från de ursprungliga sändningsdatumen, så se till att kontrollera Big Brother TV-schemat här.

hur man tittar på storebror i Kanada

Hur man ser Big Brother online gratis

Om du letar efter det mest praktiska alternativet för att titta på Big Brother online - utan att betala en enda öre - överväga att använda DirectTV eller MyWatchSeries. Båda webbplatserna har kategoriserat varje säsong efter nummer. Detta gör att du kan se reality-showen och dess avsnitt rygg mot rygg utan att behöva oroa dig för att prenumerera på en betald tjänst.

Huvudtema för Reality TV Game Show:

Under deras vistelse är tävlande helt isolerade från den yttre världen. De är begränsade från att kommunicera med familjemedlemmar / vänner och måste ta sig olika utmaningar och spel för att överleva. Spelare har ingen integritet i showen. De är under ständig övervakning av tittarna. Det här unika konceptet att fylla ett hus med främlingar från alla olika bakgrunder är mycket smart. Du kan se människor som interagerar, bildar gruppallianser, vänskap och romanser.

Showens sociala dynamik förändras också ständigt, eftersom möten och utmaningar blir tuffare. De svaga faller vid vägen, medan de starkare gradvis kommer till finalen. Vissa spelare lyckas få överhanden genom att spela smutsig politik; andra visar sin förmåga i spel. Sammantaget är TV-serien en riktig godbit att se på för alla, eftersom slagsmål uppstår och tvister löses. Om du letar efter en reality-show att njuta av bör Big Brother definitivt vara högst upp på din lista!

Njut av att titta på Big Brother!

Och med detta har vi svarat på den efterlängtade frågan om hur du ser Big Brother online, live och på TV för dig. Nu behöver du bara välja en lämplig metod, beroende på dina behov. Vi önskar att du får en fantastisk upplevelse av Binge-tittande! Glöm inte att hjälpa andra i nöd och dela artikeln med folk som letar efter ett bekvämt sätt att titta på Big Brother!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me