Hur man tittar på / avblockerar DC Universe utanför USA – Enkel guide

DC Universe lanserade just i september 2018 och dess fans är extatiska.

Nu kan du bara titta på allt innehåll relaterat till franchisen på denna fantastiska streamingplattform, innehåll som du vann’t får titta någon annanstans. Ja, inte ens på Netflix.

Men vet du att DC Universe är geobegränsat utanför USA?

Vet du hur du kan komma åt det?

Här är vår dedikerade guide för att titta på / avblockera DC Universe utanför USA inklusive tre bästa VPN: er för ändamålet, bästa vpn Reddit-recensioner och mer!

Vilka länder DC Universe-tjänster är tillgängliga just utanför USA?

Batman, Superman någon? Om du inte har det’Jag har hört dessa namn någonsin, jag kommer att tro att du bara är en främling som besöker denna planet på din sommarresa.

Dessa karaktärer och många andra populära är en del av DC Comic Book Franchise och bortsett från Marvel är DC det största sådana varumärket i världen.

Och nu har det lanserat en egen streamingwebbplats med namnet DC Universe där du kan hitta alla filmer, shower, digitala serier, kommentarer och forum eller i princip allt relaterat till karaktärerna som tillhör franchisen.

Ja, Netflix är kanske ditt första val när det gäller strömningsplattformar uppenbarligen, och din andra bra insats kan vara på Amazon Prime, men DC Universe är till skillnad från båda dessa populära webbplatser.

Visst är funktionaliteten och idén densamma, men innehållet kommer att vara helt annorlunda.

DC Universe vänder sig till en mycket dedikerad genre, en som endast är relaterad till sina egna karaktärer och berättelser, tagna ur sina serier.

Antalet fans av DC Franchise är fenomenalt över hela världen, så att starta en sådan tjänst var en riktigt bra idé.

Men vänta där’s en fångst.

Som alla bra saker någonsin, är DC Universe endast tillgängligt i USA.

Hur man ser / avblockerar DC Universe utanför USA

Vilket är meningsfullt eftersom det flesta dedikerade fans för franchisen definitivt ligger i landet.

Men för fansen av franchisen utanför världen är detta en bummer allvarligt.

Men inte att oroa dig, för som alltid kommer jag att vägleda dig om hur du kan blockera DC Universe utanför USA precis som jag’har gjort med andra otaliga sådana plattformar, dvs med hjälp av VPN: er eller dedikerade servrar.

Bästa VPN för att titta på DC Universe utanför USA

Som jag sa tidigare kan DC Universe enkelt blockeras och ses utanför USA även om du använder ett VPN, men vet du vilket VPN som faktiskt gör det åt dig?

Ingen rätt?

Nåväl, här är tre av de bästa VPN: n som jag har testat och testat med DC Universe sedan 2019 och de kan säkert göra jobbet perfekt.

ExpressVPN

Det här är allvarligt en icke-brainer. Det finns ingen sådan strömningsplattform som denna stjärnleverantör inte kan avblockera. Från Netflix till UFC-slagsmål rekommenderar jag ExpressVPN för allt du vill titta på om dess geobegränsade och inte kan nås utan VPN.

Bästa VPN för att titta på DC Universe utanför USA

För att ge en kort information om denna leverantör har den över 2000 servrar, kryptering av militär kvalitet, gott om antal klientappar, OpenVPN-protokollsupport, noll loggningspolicy och mer.

Men framför allt är dess amerikanska serverpark en av de bästa i branschen. Du behöver bara ansluta till vem som helst och börja strömma DC Universe. Ja, det är så enkelt.

den’Det är definitivt lite dyrt i jämförelse med resten, men det är värt din varje öre.

Fördelar

 • Avblockerar alla strömningswebbplatser i USA
 • Över 2000 servrar
 • Militärkryptering
 • Dedikerade klienter för Streaming-enheter som Firestick tillgängliga
 • Support för livechatt

Nackdelar

 • Dyra planer

PureVPN

En annan bra VPN-tjänst för alla streamare som vill avblockera USA-innehåll som DC Universe-tjänsten är PureVPN.

Leverantören är inte känd för sin säkerhet som den’s för sin förmåga att driva den bästa streamingupplevelsen bland alla leverantörer.

Och det har alla rätt funktioner som kryptering av militär kvalitet, 2000+ servrar, kompatibla klientappar, livechatsupport, kill switch och mer.

Vilka länder DC Universe Services är tillgängliga just utanför USA

Vad’Ännu bättre är att PureVPN också ger dig chansen att säkra din egen dedikerade IP. Med detta kommer du att befrias från alla problem som är förknippade med att dela en serverpark som i de vanliga VPN-serviceplanerna som låga hastigheter, förbjudna servrar osv..

Och för att komplettera allt är PureVPN billigt, väldigt billigt. Det är som att erbjudas för mindre än halva priset på ExpressVPN’s prenumeration, där vissa planer är ännu billigare än så. Så att’är en säker shot draw.

För DC Universe-entusiaster med en budget är detta en premiumtjänst som du definitivt bör gå till.

Fördelar

 • 2000 servrar i över 160 länder
 • Avblockerar DC Universe från USA utanför
 • Live chat support Dedikerad IP tillgänglig
 • Kryptering av militär kvalitet
 • Billiga planer

Nackdelar

 • Håller några tidsstämploggar för anslutningen

NordVPN

Med mer än 5000 servrar och räkning har NordVPN inte lämnat någon sten som är omvänd för att erbjuda en exceptionell kapacitet för streamers över hela världen. Snabba hastigheter är dess framtid och säkerheten ständigt försvinner.

Och jag kommer att prata igen om alla generiska funktioner igen här, men vet att NordVPN har allt som resten för t.ex. kryptering av militär kvalitet, noll loggningspolicy etc..

DC Universe Online Reddit

Jag fick DC Universe blockerad ganska enkelt med NordVPN och upplevelsen var lika felfri som jag blir varje gång.

När det gäller priset är NordVPN inte för dyrt men det är bara kort att vara budgetvänligt.

Fördelar

 • 5000+ servrar över hela världen
 • Flera klientappar tillgängliga
 • Prisvärd plan
 • OpenVPN-protokollsupport

Extra säkerhetsfunktioner som DoubleVPN tillgängliga

Nackdelar

 • Support för livechatt är inte tillgängligt

Alla dessa tre leverantörer är bra, men de har några mindre skillnader i prestanda. den’all teknisk jargong, så låt mig göra det lättare för dig att förstå och så småningom fatta ett beslut baserat på det.

ExpressVPN: Stabil

PureVPN: Billig

NordVPN: Laddad med funktioner.

DC Universe kan blockeras av någon av trion, men det beror i slutändan på vad du letar efter.

Hur man tittar på / avblockerar / åtkomst till DC Universe utanför USA

Om du har valt någon av leverantörerna ovan kan du avblockera DC Universe utanför USA genom att följa dessa enkla steg. Jag tar ExpressVPN som ett exempel här:

 1. Gå till leverantören’s webbplats och välj en prisplan
 2. Betala för prenumerationen och få användaruppgifter
 3. Ladda ner den kompatibla app-klienten som jag laddade ner ExpressVPN’s Windows-klientexpressvpn för DC universum
 4. Anslut till vilken amerikansk server som helst (detta kan skilja sig från Pure och Nord eftersom du måste fråga deras support vilka servrar som fungerar med DC Universe) och DC Universe kommer att vara lättillgängliga!

DC universum

DC Universe Online Reddit

Reddit är där åtgärden händer i dag. Jag menar, jag får alla mina viktigaste nyheter från den här plattformen.

Oavsett om det är ett påskägg i en ny show eller de bästa recensionerna för en viss tjänst eller problem, är Reddit din plats att åka till.

Så jag åkte dit för att ta reda på vilka VPN-användare som var mest nöjda med när det gäller att avblockera DC Universe utanför USA.

Men till min överraskning hittade jag ingenting annat än några flyktiga omnämnanden om hur VPN kan användas för att avblockera DC Universe i Australien. Men förutom det fanns det inga omnämnanden av de bästa VPN: erna för detta ändamål som sådana.

Slutsats

Så nu, om du frågar mig på vilka andra sätt som du kan se DC Universe utanför USA, skulle jag säga ingen. VPN: er är den enda riktiga saken när det gäller att avblockera, medan resten av alternativen som proxyer, don’t fungerar faktiskt i dag.

Streamingwebbplatser har gått stratosfäriskt i dag, med prenumerationer som översvämmar in som vad som helst. DC Universe kanske tjänar en dedikerad genre men är grundad för att nå miljoner prenumeranter under 2019, så om du vill gå med i bandwagon, gör det nu!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me