Hur man tittar på Australian Open 2018 Live Online

Hur man tittar på Australian Open Online

 1. När äger Australian Open plats?
 2. Vem är den officiella programföretaget för evenemanget?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Hur man tittar på Australian Open 2018 online
 5. Avblockera Australia Open 2018 på Sony Six
 6. Avblockera Australian Open 2018 på Seven Network

Med det nya året är det äntligen dags för en ny tennissäsong att börja. För er som inte vet har Australian Open startat och återvänt till Rod Laver Arena i Melbourne. Nu, om du sitter fast på jobbet eller inte har tillgång till friluft-TV, kan det vara lite svårt att titta på säsongen, men vi har täckt dig. Följ guiden nedan för att se Australian Open 2018:

När äger Australian Open plats?

Australian Open startar på måndagen den 15 januari och kommer att avslutas inom två veckor på söndagen den 28 januari. Männen’dragningen har Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal och den försvarande mästaren Roger Federer.

Hur man tittar på Australian Open 2018 Live Online

Kvinnorna’Ritningen har Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova och Venus Williams. Dagssessionerna börjar omkring klockan 10:30 till 18:00 med nattövningarna planerade att sändas runt 18:00 till 12:30.

Vem är den officiella programföretaget för evenemanget?

Precis som förra året har Channel 7 valts till den exklusiva TV-sändaren för Australian Open. Du kan titta på alla tennismatcher i 7mate, 7two och Channel 7 nätverk.

Vem är den officiella programföretaget för evenemanget?

Men om du inte är belägen i Australien och letar efter en lösning för att se evenemanget utomlands, se listan över officiella programföretag enligt regionen nedan:

Område Broadcaster
Asien specifik & Oceania Channel 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Great Sports, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN och Eurosport
Nordamerika TSN, RDS och Tennis Channel
Mellanöstern Eurosport och beIN Sport
Latinamerika & Karibien ESPN International
Europa Eurosport
Centralasien Sony Six

Australian Open Live Streaming

Livestream fans kan titta på Australian Open live från var som helst i världen med hjälp av de listade officiella programföretagen. Kom ihåg vid denna tidpunkt att alla officiella programföretag är geobegränsade till sina regioner. Det betyder att du inte kan titta på Indien’s främsta sportkanal Sony Six i Malaysia eller den australiska liveströmmen 7 Network utanför Australien.

Australian Open Live Streaming

Medan de flesta officiella programföretag i tabellen kräver ett premiumabonnemang, kan du se Australia Open 2017 gratis på Indien’s Sony Six och Australien’s Seven Network. Allt du behöver är en VPN-tjänst som erbjuder en mängd platser, inklusive Indien och Australien. Genom att se ut att du befinner dig i landet kan du enkelt kringgå geo-restriktioner.

Hur man tittar på Australian Open 2018 online

Att få tillgång till Australia Open 2018 live stream är inte mycket besvärligt när du har en VPN redo att gå. Jag testade VPN för Australien med båda Sony Six & Seven Network, här är hur man låser upp & titta på Australian Open 2018 var som helst i världen.

Hur man tittar på Australian Open 2018 online

Avblockera Australia Open 2018 på Sony Six

Sony Six är Indien’s främsta sportströmningswebbplats som erbjuder både PC & strömning av mobilenheter till användare med en indisk IP-adress. Eftersom tjänsten är blockerad för åtkomst från utanför Indien, kan du använda en indisk VPN-server för att se Australian Open 2018 live på Sony Six.

Följ vår steg-för-steg-guide för att avblockera Sony Six live-streamingtjänst:

 1. Registrera dig för en VPN-tjänst
 2. Konfigurera VPN manuellt (rekommenderas för direktuppspelning) eller ladda ner den relevanta VPN-tjänstappen för din enhetAvblockera Australia Open 2018 på Sony Six
 3. Anslut till en VPN-server i Indien, min IP-adress & plats visas nu i Indien som du kan seAvblockera Australia Open 2018 på Sony Six
 4. Öppna ett webbläsarfönster och gå till Sony SixAvblockera Australia Open 2018 på Sony Six

Du bör nu kunna komma åt Sony Six-webbplatsen och alla dess funktioner, njuta av liveströmningen!

Avblockera Australian Open 2018 på Seven Network

Seven Network är den officiella sändaren för Australian Open Grand Slam 2018, men är endast tillgänglig för australiensiska & Nya Zeelands publik. Så här gör du för att avmarkera Seven Network här:

 1. Registrera dig för en VPN-tjänst
 2. Konfigurera VPN manuellt (rekommenderas för direktuppspelning) eller ladda ner VPN-leverantören’s app
 3. Anslut till en australisk VPN-serverAvblockera Australian Open 2018 på Seven Network
 4. Öppna webbläsarens webbsida och gå till Seven Network
 5. Acceptera meddelandet om platsbegäran som dyker upp, klicka på TillåtAvblockera Australian Open 2018 på Seven Network

Njut av Australian Open 2018 live!

Avblockera Australian Open 2018 på Seven Network

Slutsats

Australian Open 2018 börjar börja, då topptennisidrottare anländer till Melbourne för att komma ihåg åldrarna. Välj en leverantör från vårt bord ovan, avblockera med våra rekommenderade lösningar och se Australian Open live online var som helst i världen.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me