Hur man tittar på amerikanska Netflix med en VPN – Enkel installationsguide för Android- och Mac-enheter

För alla de som älskar att titta på Netflix, här är en fullfjädrad guide om hur man kan titta på amerikanska Netflix inklusive information om Netflix VPN-förbudet, Topp-VPN som fortfarande arbetar med att avbryta webbplatsen, VPN som inte’t fungerar, hur man får åtkomst till Netflix US-bibliotek från olika regioner och mer av Best VPN!

Netflix är världen’s favoritströmningssida som har revolutionerat hur vi konsumerar vår underhållning. Det gav upphov till fenomenet binge tittar igenom dess extremt beroendeframkallande show som är mycket bättre än vad andra underhållningsleverantörer som konventionella kabelleverantörer för närvarande erbjuder.

Men trots alla dess popularitet gör Netflix det inte’t tillåta alla dess användare att titta på allt innehåll det har i sitt bibliotek. Varje land får ett annat bibliotek på grund av de upphovsrättsskyldigheter som Netflix måste tillgodose. Detta har inneburit att Netflix-användare från andra länder inte kan titta på alla TV-program, filmer och animationer som finns tillgängliga i det amerikanska biblioteket i Netflix..

Gratis Netflix VPN: er användes för att kringgå dessa geo-restriktioner på webbplatsen, men då tvungen Netflix också till VPN-förbudet och därmed göra sina restriktioner strängare än någonsin tidigare. Ändå är det bara det bästa VPN-nätverket som låter dig gå förbi geobegränsningarna och enkelt komma åt amerikanska Netflix.

Hur man tittar på American Netflix - Innehållsförteckning

 1. Amerikanska Netflix senaste bibliotek för Binge Watchers
 2. Hur man tittar på American Netflix 2019
 3. Bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix
 4. Funktioner för att titta i Bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix
 5. Gratis VPN-skivor som fungerar med amerikanska Netflix
 6. VPN som vann’låt dig titta på amerikanska Netflix
 7. Hur man tittar på American Netflix på Android-enheter?
 8. Hur man tittar på American Netflix på Apple-enheter?

Har Netflix förbjudet VPN?

Netflix är en mediaströmningsgigant och fungerar enligt modellen för prenumerationsvideo on demand (SVOD). Innehållet i dess bibliotek kommer från olika mediehus och det producerar också en stor majoritet av dess innehåll i hus, dvs Netflix Originals.

Men mycket av detta innehåll är geobegränsat, vilket innebär att detta innehåll är tillgängligt i vissa länder men inte i andra. Netflix måste sätta dessa irriterande geobegränsningar för dess innehåll eftersom det måste skydda upphovsrätten för mediehusen som den källar huvuddelen av detta innehåll från.

Netflix förbjöd VPN

Detta gör Netflix mycket mindre värdefullt för användare utanför Amerika där Netflix bästa bibliotek finns. VPN-användare har under många år kringgått geo-begränsningarna för att ansluta till USA och få tillgång till amerikanska Netflix-biblioteket. Men eftersom detta betydde att Netflix’s geo-restriktioner är nästan värdelösa för dem som distribuerar ett VPN för att komma åt webbplatsen, Netflix flyttade för att placera ett VPN-förbud på sin webbplats.

Detta betydde faktiskt att Netflix vann’t låter användare se innehåll som inte är tillgängligt i deras region.

VPN-förbudet mot Netflix gjorde en överväldigande majoritet av VPN-värden värdelösa för att kringgå geo-restriktionerna på Netflix men det gör inte’t betyder nödvändigtvis att du inte kan avmarkera geo-begränsningarna på webbplatsen. Du kan göra det fortfarande! Men för att det ska hända måste du veta om VPN: n som fortfarande fungerar, inte bara för att kringgå geo-begränsningarna på webbplatsen utan också för att kringgå VPN-förbudet på webbplatsen.

Netflix identifierar en VPN-anslutning mestadels genom att kontrollera om för många anslutningar till dess webbplatser kommer från en enda IP eller mycket liknande IP-adress. När en sådan svärm har identifierats, tillåter Netflix att IP / grupp av liknande IP: er från att komma åt sin webbplats och därmed verkställa VPN-förbudet på sin webbplats.

Att komma förbi VPN-förbudet är inte alls alls eftersom VPN-leverantören måste aktivt fortsätta att ändra sina amerikanska servrar snabbare än Netflix kan förbjuda dem och det finns få leverantörer som kan göra det i dag’s tid pålitligt. Mer om det senare i guiden.

Amerikanska Netflix senaste bibliotek för Binge Watchers:

den’är en öppen hemlighet att det amerikanska Netflix-biblioteket är mycket bättre än vad resten av världen lyckas få på Netflix. De mest populära programmen House of Cards, Black Mirror, Orange är den nya Black, Stranger Things etc. finns inte i många olika länder på Netflix. Men det amerikanska Netflix-biblioteket har allt, så om du lyckas få Bästa VPN för Netflix som kan ansluta dig till det amerikanska biblioteket på webbplatsen, då’vi har bara träffat guld!

Någonstans ger Netflix bara 1/3 av sitt innehåll, vilket begränsar det val en användare har på webbplatsen i termer av hans / hennes visningsalternativ. Detta är en extremt patetisk situation som användaren befinner sig fast i bara på grund av sin plats just nu.

Men du gör inte’Jag behöver inte hålla fast vid den situationen länge om du börjar använda ett VPN som är tillräckligt bra för att avmarkera geo-restriktionerna på webbplatsen samt omgå VPN-förbudet så att du kan titta på Netflix amerikanska bibliotek.

Här är en lista över några shower, filmer och till och med animerade filmer som inte fanns tillgängliga på Netflix Australia, som är ett av de bästa Netflix-biblioteken efter USA.

 • Ex machina

Hur man tittar på American Netflix

 • Doctor Strange

Doctor Strange inte tillgänglig

 • Star Wars The Last Jedi

Star Wars The Last Jedi inte tillgänglig

 • Forensic Files Collection

Forensic Files Collection

 • Penny Dreadful

Penny Dreadful Ej tillgängligt

 • Fosters

fostrarna är inte tillgängliga

 • Lag och ordning

Lag och ordning är inte tillgänglig

 • Skandal

Scandal Ej tillgängligt

 • Despicable Me 3

Despicable Me 3 inte tillgänglig

 • Brottsliga sinnen

Kriminella tankar inte tillgängliga

Vi sökte efter dessa filmer och TV-program på Netflix Australien efter att vi just sett titlarna på hemsidan till amerikanska Netflix, så vi’jag repar bara ytan här. Titlarna som inte finns på platser som Australien, Polen, Italien, Danmark, Frankrike, Storbritannien, Nya Zeeland, Kanada, Lettland, Tyskland och andra liknande länder kan numera i tusentals gånger.

Men titta bara på hemsidan till amerikanska Netflix för att förstå varför vi lägger så mycket tonvikt på Netflix-användare att få en VPN och ansluta till Netflix USA för att få fullt värde ut av sina prenumerationer.

Amerikanska Netflix senaste bibliotek för Binge Watchers

Ser du alla filmer och program i dessa bilder från amerikanska Netflix som inte fanns i Netflix Australien? Exakt vad vi’pratar om här!

Netflix US är som att slå jackpotten på Netflix-webbplatsen. Du kanske har ett prenumeration på Netflix i ditt land men det’är värt jordnötter jämfört med vad du kan få på Netflix USA.

Hur man tittar på American Netflix 2019

Om du inte är nöjd med ditt begränsade Netflix regionala bibliotek som resten av oss och vill titta på amerikanska Netflix kunna se de senaste programmen, filmerna och animerade serierna på sajten, här här’hur du kan göra det:

 1. Köp en prenumerationsplan med någon av Topp 3 VPN: er anges nedan
 2. Få användaruppgifter från din leverantör och installera dess ursprungliga app
 3. Fråga VPN’s support genom hjälp av livechattfunktionen eller genom att höja en biljett för vilka servrar som är avgränsade för att avblockera Netflix US
 4. Besök Netflix.com och njut av full tillgång till amerikanska Netflix!

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Per månad

  • 5200+ servrar i 60 länder
  • 6 samtidiga anslutningar
  • Fungerar med USA / UK / JP Netflix
  • Fantastiskt P2p / torrenting
  • Dubbel VPN och lök över VPN
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

Bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix

Precis som vi berättade tidigare i den här guiden, är inte alla VPN lämpliga för att blockera amerikanska Netflix och det finns vissa funktioner som du måste leta efter om du vill ta reda på de bästa VPN: erna för Netflix.

Men vi ville rädda dig från krången med att göra denna omfattande och besvärliga övning själv, så vi gjorde en lista över sådana VPN: er själva. Den här listan gjordes först efter att vi körde en serie omfattande test där vi kontrollerade VPN efter VPN och satte dem alla till ultimata tester av deras förmåga och skräp i arbetet mot att blockera amerikanska Netflix.

Här är TOP 3 Bästa VPN för Netflix som vi säkert kan rekommendera till dig, efter att vi avslutat med testen:

1. PureVPN:

Förmodligen den bästa VPN där ute när det gäller att avlägsna geo-restriktioner av något slag. Oavsett om dess BBC iPlayer, Hulu eller till och med amerikanska Netflix, besviker PureVPN aldrig. Dess dedikerade team är alltid med för att säkerställa att användare får en tillförlitlig avblockeringarupplevelse och alla dess dedikerade servrar för att avblockera geo-restriktioner är i rätt fungerande skick.

Bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix

Vad’s mer är att PureVPN erbjuder ultrasnabb livechattstöd genom vilket du kan ta reda på mer om dessa servrar på dig själv. Säkerhetsnivån är extremt hög på detta VPN också eftersom det erbjuder AES-256-kryptering och flera protokollstöd inklusive OpenVPN.

Det erbjuder också andra högprofilerade säkerhetsfunktioner som Double VPN och Onion via VPN som kan vara mycket praktiska i andra aktiviteter som Torrenting och P2P-delning.

Bortsett från detta har den också en delad tunnelfunktion som gör att du bara kan styra en del av din trafik genom VPN och resten utan den.

Prissättningsplanerna är en av de mest rimliga och billiga VPN bland dagens Toppleverantörer med den 5-åriga prenumerationsplanen som kostar bara $ 99,00. Du vann’t få ett bättre pris för en Bästa VPN för Netflix bättre än vad du’kommer till detta VPN.

 • Månadsabonnemang: 10,95 $ faktureras en gång
 • Årligt prenumeration: $ 5,81 / månad ($ 69,72 faktureras en gång)
 • 5-års prenumeration: $ 1,65 / månad ($ 99 faktureras en gång)

ren granskning av prissättningen

Fördelar

 • Mycket prisvärda prisplaner som Netflix US VPN
 • 2000 serverplatser
 • Bästa Live Chat-support för alla typer av teknisk vägledning
 • Dedikerad tjänst för amerikanska Netflix
 • Split Tunneling
 • Snabba hastigheter

Nackdelar

 • Du behöver ibland kontrollera med stöd för den senaste amerikanska servern för att blockera amerikanska Netflix eftersom det fortsätter att ändra dessa servrar för att hålla tjänsten pålitligt igång

besök leverantör

2. NordVPN:

En kraftfull och mycket tillförlitlig tjänst, NordVPN kan också enkelt blockera amerikanska Netflix. Det bästa med NordVPN är att drifttiden den erbjuder är avsevärt låg för att ge dig maximal skärmtid med minsta fördelningar i tjänsten.

NordVPN för amerikanska Netflix

Krypteringen som erbjuds på NordVPN är AES-256 vilket ger dig en fördel i frågor som rör ditt dataskydd eftersom det är nästan nästan omöjligt att bryta krypteringen och snoopa in dina data.

Denna leverantör erbjuder också ett brett utbud av infödda klienter som täcker nästan alla populära operativsystem som Windows, Mac, Android, iOS etc. Det ger också stöd för nischenheter som Roku och routrar också.

Serverinfrastruktur på NordVPN består nu av mer än 4800 servrar i ett nätverk som sträcker sig över hela världen. Detta innebär att du inte bara kan avblockera American Netflix med det utan också ta dig runt geobegränsningar på webbplatsen i andra länder. För t.ex. med NordVPN Netflix gör det inte’Oavsett om du vill komma åt amerikanska Netflix eller tyska Netflix, fungerar VPN lika bra för att utföra båda uppgifterna.

Prissättningsplanerna fanns inom det överkomliga priset förrän för en tid sedan, men NordVPN verkar ha tagit bort den mer prisvärda 3-åriga prissättningsplanen från sin lista och nu har vi bara möjligheten att bara dessa planer:

 • Månadsabonnemang: 11,99 $ faktureras en gång
 • Årsabonnemang: $ 83,88 faktureras en gång
 • 3-års prenumeration: 125,64 $ faktureras en gång

Dessa är lite högt prissatta men om du vill uppnå ett NordVPN-abonnemang för dig själv, välj 3-årsplanen som den’är det mest prisvärda i denna lista.

Prenumerationer som erbjuds av NordVPN

Fördelar

 • Erbjuder dedikerade amerikanska servrar för avblockering av amerikanska Netflix
 • Lök över VPN
 • Noll loggningspolicy
 • Gratis rättegång i 3 dagar
 • Bitcoin betalningsalternativ
 • Snabba hastigheter

Nackdelar

 • Livechatt gör det inte’finns inte. Du måste generera biljetter för att lösa problem

besök leverantör

3. ExpressVPN:

Denna VPN-leverantör är en användarfavorit på grund av sin fortsatta integritet och stjärnprestanda som VPN under åren. ExpressVPN har varit mycket inflytelserik i VPN-domänen som en extremt stely tjänst som aldrig skulle äventyra användarens integritet oavsett omständigheterna är.

EpressVPN för amerikanska Netflix

Det bästa med ExpressVPN är dock att det säkerställer att alla sina amerikanska servrar arbetar för att låta användaren få åtkomst till amerikanska Netflix, vilket är ett avbrott från den konventionella modus operandi i VPN-domänen där leverantören erbjuder dedikerade servrar för samma uppgift.

På säkerhetsfronten är ExpressVPN otroligt passande eftersom det håller noll loggar, erbjuder AES 256-kryptering, stöder OpenVPN-protokollet och därigenom sätter sin bästa fot framåt för att säkerställa att användaren förblir skyddad när han använder sin tjänst.

Det erbjuder också smart DNS som gör det lättare att avblockera American Netflix på Medistreamers som Apple TV och Roku.

Stödet med livechat är oerhört effektivt för att lösa även de svåraste tekniska utmaningarna och det finns några av de bästa guiderna och handledningsvideoerna som kör dig genom nästan alla installationsprocesser.

Men trots allt detta ExpressVPN’Prissättningsplanerna är exorbitant höga jämfört med andra VPN-leverantörer.

 • Månadsabonnemang: 12,95 $ faktureras en gång
 • Halvårsabonnemang: $ 9,99 / månad ($ 59,95 faktureras en gång)
 • Årligt prenumeration: $ 8,32 / månad ($ 99,95 faktureras en gång)

ExpressVPN-prisplaner för amerikanska netflix

Fördelar

 • Alla amerikanska servrar fungerar för att blockera Netflix US
 • Noll loggningspolicy
 • Bästa guider och handledningsvideor för installationsprocesser
 • AES 256-kryptering
 • Dedikerade VPN-klienter
 • SmartDNS tillgängligt

Nackdelar

 • Priserna är för höga

besök leverantör

Funktioner för att titta i Bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix

Hur identifierar du exakt ett VPN som är tillräckligt bra för dina Netflix-behov? Det finns hundratals VPN-leverantörer där ute med var och en som påstår sig vara bättre än den sista, men när det gäller Netflix, förlorar nästan alla sina ånga, med undantag för några få.

Dessa valda VPN-tjänster som gör att du kan titta på det amerikanska Netflix-biblioteket har några utmärkande funktioner som de andra inte har’t har. Så här kan du identifiera dem med hjälp av den exakta funktionen:

Arbetar amerikanska servrar för Netflix:

För att avblockera Netflix USA, måste en VPN vara tillräckligt snabb för att fortsätta att byta sina amerikanska servrar innan Netflix kan slå på dem och förbjuda dem. De flesta VPN som arbetar med Netflix USA följer en strategi för att tilldela dedikerade platser för åtkomst till Netflix, som du kan ta reda på om du enkelt frågar deras livechatsupport.

Snabba hastigheter:

Det finns ingen mening med att få en snabbast VPN för att avblockera Netflix USA om du får patetiska hastigheter. En VPN som dödar mer än 35% av din faktiska ISP-hastighet borde inte’t vara vad du’åter letar efter

Dedikerade klientappar:

Du kan titta på Netflix på alla enheter som sträcker sig från din mobiltelefon till din Smart TV till en Mediastreamer, så det’Det är viktigt att VPN tillhandahåller sina dedikerade klienter som gör det lättare att konfigurera ett VPN på den enhet du använder Netflix på

Säkerhet:

En militär klass AES 256-kryptering och OpenVPN-protokollsupport är ett måste-funktioner i ett VPN eftersom vem som helst kan smyga in dina data när de är på internet och använda dem för besvärliga ändamål. Du bör aldrig exponera dig själv så här i den digitala världen så don’t nöjer dig med ett VPN som inte gör det’t erbjuder dessa preliminära säkerhetsfunktioner!

Samtidiga anslutningar:

Om du köper ett Netflix-prenumeration är det normalt att du delar dina inloggningsuppgifter med din familj eller tittar på Netflix på olika enheter vid olika tidpunkter på dagen, så en VPN måste erbjuda minst 3 samtidiga anslutningar åt gången precis som Netflix gör kraft enklare kompatibilitet

Prisvärda långsiktiga planer:

Netflix-användare bör leta efter VPN: n som är prisvärda att associera med på lång sikt. VPN: er med orimliga prislappar är ett stort nej för Netflix-användare!

* Med tanke på alla saker som en Netflix VPN borde ha, drog vi slutsatsen att PureVPN fungerade bäst för streaming med ett mycket överkomligt prispaket.

Bästa Netflix VPN

Gratis VPN-skivor som fungerar med amerikanska Netflix

Om du försöker hitta ett gratis VPN som fungerar mot att blockera amerikanska Netflix, gör du inget annat än att lura dig själv. Gratis VPN kan aldrig vara kompatibla med strömmande webbplatser, än mindre försöka få tillgång till amerikanska Netflix genom dem. Detta beror på de allvarliga begränsningar som en gratis VPN: s i sin strävan att övervinna denna skrämmande uppgift

Den första begränsningen är att gratis VPN inte’t erbjuder obegränsad bandbredd och deras bandbreddskåp ligger inom intervallet bara 500 MB -10 GB / månad, vilket inte är tillräckligt bra för att stödja de ständigt växande behoven för den nuvarande Netflix-användaren..

För det andra och ännu viktigare kan gratis VPN: n’t avblockera Netflix USA, för att göra det måste en VPN stanna ett steg före Netflix VPN-förbudet genom att ständigt byta sina servrar. Detta kräver en mycket hög finansiell investering från en del av leverantören och ingen gratis VPN har råd att erbjuda denna tjänst till sina användare någonsin.

Hur man tittar på American Netflix i Storbritannien? Hur man tittar på American Netflix i Storbritannien

Om du bor i Storbritannien kan du komma åt ett bättre Netflix-bibliotek än resten av länderna, men ändå är det inte bäst jämfört med den amerikanska versionen av webbplatsen. Om du vill gå uppåt och komma åt American Netflix från Storbritannien, måste du följa dessa steg:

 1. Välj en Bästa VPN för amerikanska Netflix och betala för dess prisplan
 2. Ladda ner och installera VPN-klienten på din enhet
 3. Anslut till en speciellt US-server för att avblockera American Netflix av din leverantör
 4. Besök Netflix.com eller öppna Netflix-appen så ser du hela amerikanska Netflix-biblioteket!

Hur man tittar på American Netflix i Europa?

Hur man tittar på American Netflix i Europa

Trots att det är väst, får Europa några av de värsta Netflix-biblioteken i världen. Länder som Polen, Lettland, Tjeckien, Kroatien och andra lider mest, eftersom Netflix inte gör det’t lägger mycket på att lägga till mer innehåll i dessa bibliotek på grund av de lilla befolkningarna i dessa länder.

Om du står inför en liknande situation som en europeisk invånare som är en Netflix-abonnent, så här är hur du kan kringgå geo-restriktionerna och få tillgång till ett mycket, mycket bättre amerikanskt Netflix-bibliotek:

 • Välj den bästa VPN för amerikanska Netflix i Europa
 • Välj en prisplan bland de som din VPN erbjuder och betala för den
 • Ställ in sin VPN-klientapp på din enhet efter att ha laddat ner den
 • Anslut till en amerikansk server som din leverantör säger fungerar med American Netflix
 • Njut av hela amerikanska Netflix-biblioteket på din enhet när som helst!

Hur man tittar på American Netflix i Australien?

Hur man tittar på American Netflix i Australien

Netflix-användare underifrån behandlas inte rättvist av Netflix eftersom den australiensiska versionen av sajten suger stora tider med några stora program som saknas helt från listan. Netflix US har alla shower som kommer att göra att använda Netflix till en mycket bättre upplevelse.

Låt oss gå igenom proceduren genom vilken du kan komma åt Netflix US från Australien:

 • Köp en prenumerationsplan på ett bästa VPN för Netflix USA
 • Ladda ner och konfigurera VPN’s klientapp på din OS / enhet
 • Anslut till en mellanliggande amerikansk VPN-server från din VPN-klientapp
 • Det amerikanska Netflix-biblioteket kommer nu att vara tillgängligt för dig på din enhet!

Hur man tittar på American Netflix i Kanada?Hur man tittar på American Netflix i Kanada

Trots att det är så nära USA är det kanadensiska Netflix-biblioteket inte bland de bästa biblioteken som Netflix erbjuder. För kanadensiska medborgare är amerikanska Netflix-åtkomst ett måste om de vill använda Netflix på det mest optimala och roliga sättet:

 • Välj ett topp-VPN för Netflix som avblockerar Netflix US
 • Betala för dess prisplan och ladda ner och installera VPN-klientappen på din enhet
 • Anslut till en fungerande amerikansk server
 • Avblockera amerikanska Netflix och titta på alla program som du aldrig skulle ha åtkomst till utan VPN!

VPN som vann’låt dig titta på amerikanska Netflix

Det finns många VPN-leverantörer där ute som kommer att hävda att de kan få dig åt amerikanska Netflix men deras påståenden är inget annat än bara falska hopp. Vi kan säga detta för att vi’Vi har testat dem alla. Några av dessa VPN, som vi’har listat nedan, don’t fungerar alls medan resten har en väldigt ojämn prestandapost vilket gör att du kan’lita på dem för dina Netflix-spärrbehov:

 1. Tunnelbear (gratis & Betalade båda)
 2. Torgaurd (Patchy performance)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Hur man tittar på American Netflix på Android-enheter?

Se amerikanska Netflix på Android-enheter

Android är det mest populära operativsystemet bland smarttelefoner och det är också det dominerande operativsystemet på andra enheter som smarta TV-apparater och surfplattor. Detta beror främst på dess extrema användarvänlighet och ett mycket enkelt och interaktivt gränssnitt. En annan kraftfull funktion som spelar en stor roll i detta operativsystem’s popularitet är den stora repertoaren av appar som den stöder via Google Play.

Och eftersom en stor del av användare vill titta på American Netflix på en Android-enhet, så är det här sättet genom vilket du kan göra det i några enkla steg:

 • Få ett VPN-prenumeration genom att köpa dess prisplan
 • När du’har fått sina användaruppgifter, gå till Google Play för att ladda ner den ursprungliga Android-klienten och installera den sedan på din enhet
 • Ange användaruppgifter på Android VPN-appen och anslut sedan till en fungerande amerikansk server som avblockerar amerikanska Netflix
 • Njut av det amerikanska amerikanska Netflix-biblioteket på din Android-enhet!

Hur man tittar på American Netflix på Apple-enheter?

Se amerikanska Netflix på Apple-enheter

Apple blev nyligen världen’s första företag att röra vid Trillion dollar-märket när det gäller värdering, som talar volymer om det förtroende som användare sätter i de enheter som Apple har lagt fram som iPhone och iPad.

De bästa VPN: erna driver ursprunglig kompatibilitet med dessa Apple iOS-enheter genom att erbjuda infödda klienter i iTunes-butiken. Om du vill använda dessa appar för att avblockera American Netflix på din Apple-enhet kan du göra så här:

 • Välj en Top Mac VPN och skaffa sedan sitt prenumeration genom att välja en prisplan och betala för den
 • Ladda ner och installera den ursprungliga iOS-klienten från iTunes-butiken
 • Anslut till en amerikansk server på den klienten (Som fungerar för att avlägsna blockering av Netflix US)
 • Öppna Netflix-appen och du kommer nu att komma åt det amerikanska biblioteket i Netflix!

Slutsats

Netflix lägger kontinuerligt till allt mer innehåll på sin webbplats för att mäta underhållningskraven i sina växande listor med miljoner användare, men det måste också skydda sina upphovsrättsskyldigheter gentemot mediehus så det betyder att geo-restriktionerna och VPN-förbudet inte går var som helst inom en nära framtid. De kan till och med bli starkare och strängare när tjänsten fortsätter att växa, så det enda svaret på frågan om “Hur man tittar på American Netflix?” är att du förvärvar en pålitlig VPN-tjänst som låter dig få fullt värde ur ditt prenumeration genom att du enkelt får tillgång till American Netflix.

Lägg gärna till eventuella förslag eller åsikter i kommentartråden nedan. Om vi ​​gillar dem kan vi till och med lägga till dem i den här guiden som en äkta användarrecension / åsikt! Glad Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me