Hur man tittar på American Idol 2018 gratis online strömmar överallt

En av de största TV-evenemangen, American Idol, är redo att återigen rulla med sin sextonde säsong som sänds den 11 mars. Har ett avundsvärt rykte som en TV-juggernaut och samlar No.1-platsen i åtta raka år som den högst rankade showen på amerikansk TV är showen ren underhållning. Det ger den vanliga mannen med talang att ha en chans att uppnå superstjärna och för fans att se den uh-mazing-resan utvecklas!

Titta på American Idol 2018 gratis online-strömmar överallt

 1. American Idol Online Live Streaming
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Är American Idol på Tonight?
 4. Vem är domarna som kommer att gå på American Idol
 5. American Idol-kanaler / programföretagslistor
 6. Hur man tittar på American Idol var som helst
 7. Stream American Idol Online i Kanada
 8. American Idol på Roku
 9. American Idol på Kodi

Är du också stolt över att bevittna sökningen efter Amerika’nästa sång sensation? Om ja, läs vår omfattande guide om hur du tittar på American Idol online med bästa vpn? Vem skulle ju inte’vill du titta på showen? Det ansluter bokstavligen alla till TV: n med varje avsnitt som visar en historia i sig själv. Och sedan, det press som byggs under omröstningsrundorna och eliminering varje vecka, jävla det’är ett hisnande äventyr!

Är American Idol på Tonight?

Är American Idol på Tonight

Premiär på 11 mars 2018 - American Idol har visat upp några exceptionella talanger den här gången med massor av underhållning och roliga stunder att komma ihåg för livet. Så långt har det slutförts totalt 15 avsnitt, vilket innebär att du fortfarande har gott om titta på. Nya avsnitt kommer att finnas tillgängliga den 12 maj (lördag - topp 7), 13 maj (söndag - topp 5), 19 maj (lördag) med finalen som närmar sig 20 och 21 maj, där du får se hur du krönas som vinnaren!

Vem är domarna som kommer att vara på American Idol?

Med sina uppskattade reaktioner och anmärkningsvärda bedömningsförmågor är domarna kanske den viktigaste serien i showen på American Idol. Denna säsong kommer showen att hålla sitt normala format av tre domare intakt och med Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian som en del av de nya domarna’ panel.

Vem är domarna på American Idol?

Katy Perry, en av domarna för showen!

Seriens värd kommer att vara radiokändis Ryan Seacrest eftersom han har blivit extremt väl mottagen som showen’ceremonins mästare under förra säsongen av publiken.

Det första avsnittet, som börjar på söndagen den 11 mars, kommer att starta med den första omgången av auditions på den ikoniska Madison Square Garden i New York, som kommer att innehålla många anmärkningsvärda röster tillsammans med roliga stunder, så don’t glöm att se listan över kanaler nedan där du kan se åtgärden äga rum där och då!

American Idol-kanaler / programföretagslistor

Vi är säkra på att den här säsongen vann’t vara annorlunda. Men vad fansen av denna älskade tv-franchise behöver se upp för är förändringen i kanalen som den sänds på. American Idol sändes på NBC-nätverket från första till femtonde säsongen rakt, men den här gången måste användare se den sextonde säsongen på ABC-nätverket.

Den officiella sändningspartnern för American Idol 2018!

American Idol 2018-kanaler / programföretagslistor

Denna säsong, American Idol’s officiella programföretag är The ABC-nätverk, istället för NBC, i USA, så för alla som bor inom landets geografiska gränser kan du titta på varje avsnitt på ABC kl. 20.00 EST, två gånger i veckan på söndagar och måndagar.

American Idol kan också avnjutas genom att ladda ner de officiella ABC-apparna från Google Play-butiken för Android-användare eller från Itunes-butiken för Apple-användare.

För människor som inte bor i USA här’hur du kan titta på American Idol:

Land

Kanal

Hur man strömmar utanför USA

USA titta på ABC live onlineABC-nätverk      purevpn-logo

  Avblockera med PureVPN USA Server

för endast $ 2,48 / månad

Storbritannien
kanada
Frankrike
UAE
Indien
Australien Räv 8

Australien:

Kallas av många som nästa “USA”, på grund av de delade värdena och intressena mellan de två nationerna, kommer inget land att hitta American Idol mer fascinerande än Australien. Så för er som bor i Australien kommer Fox8-kanalen vara platsen att stämma in den 11 mars!

Resten!

Om du råkar bo i något land utanför de platser som nämns ovan, kan du bli bekant med den här bilden under de kommande dagarna om du försöker titta på American Idol!

hur man kan titta på amerikanskt idol var som helst

Från det eldväggiga Kina till Storbritannien vann fans av American Idol’t har tillgång till showen på ABC-nätverket eller på någon annan kanal i deras land.

Det finns emellertid en lösning som inte bara låser upp ditt pass till American Idol utan också fungerar bra för liknande geobegränsat innehåll i framtiden. För att lära dig mer om hur du enkelt kan titta på American Idol fortsätter du att läsa guiden!

Hur man tittar på American Idol var som helst?

den’Det är inte bara American Idol, utan alla andra program tycks numera möta geo-restriktioner och därmed beröva miljoner människor att titta på sina favoritprogram, men här’där VPN: er är praktiska.

VPN är inte bara där för att ge dig stor online-säkerhet och dataskydd, även om de är utmärkta med det också, de kan också låta dig blockera geo-begränsat innehåll som American Idol genom att förfalska din IP.

De mest populära VPN-leverantörerna som Nord VPN, Pure VPN och andra leverantörer som nämns i tabellen nedan är några av de mest populära och mycket trovärdiga geo-begränsade innehållsblockeringarna där ute.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Medan VPN inte gör det’t eliminera behovet av att registrera sig för ett kabelabonnemang med ABC, det kommer definitivt att låta dig se det när du faktiskt har ett giltigt prenumeration, oavsett var du är utanför USA eller dess territorier.

De flesta VPN-leverantörer som nämns ovan har dedikerade VPN-appar för kompatibla enheter som Windows, Mac OS, IOS, Android och mer, så du gör inte’t behöver oroa dig för att välja en viss enhet för VPN att fungera.

Ladda bara ner VPN-appen tillsammans med den officiella ABC-appen, registrera dig med ett giltigt prenumeration på båda och du vet hur man enkelt kan titta på American Idol.

Hur man tittar på American Idol Online i Kanada?

Om du bor precis över gränsen i Kanada är du en av de lyckliga få som kan titta på American Idol utan att använda ett VPN. Den efterlängtade showen kan ses på CTV. Så don’t glömmer att ställa in kl 19.00 CT på 11 Mars för att se det spännande första avsnittet!

Hur man tittar på American Idol på Roku?

Roku är ett bra sätt att visa program som American Idol på storskärmen på din TV. Den banbrytande strömningstjänsten för TV är otroligt enkel att installera och konfigurera. För att se den senaste sångstävlingssäsongen måste du utrusta din Roku-enhet med ABC-tillägget, som finns att ladda ner här. Kom ihåg att använda ett VPN och välj en amerikansk server för att börja njuta av showen.

Hur man tittar på American Idol på Roku

Hur man tittar på American Idol Online Live Streaming

För närvarande har ABC inte’t meddelade all online gratis streaming för American Idol säsong 16 och de kommer endast att tillhandahållas av tredjepartskällor. Men vi vann’t rekommenderar att du gör ditt primära visningsalternativ eftersom vi inte gör det’Jag vet ännu vem som kommer att strömma programmet gratis online och för det andra, många tredjepartsströmningstjänster för sådana program åtföljs ofta av massor av olägenheter, skadliga spamware-länkar och andra spoilers, vilket förstör hela upplevelsen! Don’t gå för det! Njut av FIFA världscupöppningsceremonin 2k18 live här på BestVPN.co

American Idol YouTube Streaming

amerikansk idol youtube streaming

Tyvärr finns det inga live-streamlänkar tillgängliga som gör att du kan se avsnitten 2018 American Idol online från YouTube. Det finns dock en officiell American Idol-sida där du kan få regelbundna uppdateringar i form av videor om de senaste händelserna på showen. Det kan bara vara bättre att välja andra strömningsresurser som nämns i guiden ovan.

Hur man tittar på American Idol på Kodi?

Kodi håller på att bli populärt av dagen och vi rekommenderar starkt att du tittar på den kommande säsongen av American Idol på denna fantastiska online-media-plattform. Ett av de bästa sätten att göra det skulle vara att ladda ner USTV-tillägget, som inte bara ger dig tillgång till ABC, utan också låter dig se andra populära amerikanska kanaler som NBC också..

Dessutom är det helt lagligt och gratis:

Hur man tittar på American idol 2018 Live på Kodi

Här’är det enklaste sättet att installera USTV på din Kodi:

Obs: Du kommer att behöva en VPN-tjänst för att komma åt USTV NU-strömmar utanför USA 

 1. Ladda ner och installera Kodi härifrån
 2. När du startar Kodi-appen väljer du “Add-ons”
 3. I det övre vänstra hörnet finns det ett alternativ “Paketinstallatör”, Klicka på det
 4. Välj nu “Installera från arkivet” > Kodi Add-on Repository
 5. Klicka på USTVNow och starta installationsprocessen
 6. Nu kommer USTVNow Addon att aktiveras när du får ett meddelande
 7. Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och klicka på ‘addons’ flik
 8. Gå nu till videotillägg
 9. Här kan du se USTVNow
 10. Starta det och njut av att titta

hur man tittar på American Idol 2018 på kodi

Men kom ihåg att du först måste skapa ditt konto på USTV’s webbplats och välj att du är amerikansk medborgare när du uppmanas att göra det. Vi rekommenderar att du initierar din VPN och välj en amerikansk IP innan du gör allt detta för att säkerställa att processen är smidig segling och utan problem.

Avblockera USTV nu

American Idol-artister att se fram emot i kommande avsnitt

Det har varit en lång resa för American Idol-domare att bara hitta det bästa från hundratals auditioner och slå sig ner till en solid 24 lista med tävlande. Sedan dess har vi sett massor av anmärkningsvärda sångare gå hem igenom, några med högt humör och andra helt trasiga på att förlora. Men varje avsnitt fortsätter att bli bättre, och här är några av de bästa artisterna att se fram emot i den kommande serien, som bokstavligen överträffade sig i dessa scener:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “förvånad“
 2. Michael J. Woodard - “Kanske den här gången”
 3. Maddie Poppe - “Inget kan jämföras med dig”
 4. Gabby Barrett - “Hur kommer du inte’t Call Me Anymore”
 5. Code Foehner - “Vem räddar din själ”

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper alla American Idol-fans att titta på TV-serien med stor komfort och lätthet. Tveka inte att släppa en kommentar nedan om du har problem eller hittar andra sätt att titta på American Idol online. Vi’d älskar att höra från DIG! Och som domarna säger “Du’åker till Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me