Hur man kan titta på / avblockera Pluto TV utanför USA år 2020

Streamingvärlden diversifieras snabbt eftersom de flesta nu väljer alternativ för skärning av sladdar för att driva mer mångfald i sina visningsalternativ. Och medan tjänster som Netflix. Hulu, SlingTV och DirecTV Nu härskar taket på detta område, alla betalas. Så om du vill ha tillgång till en gratis streamingtjänst med en unik modell, skulle du definitivt vilja veta hur du kan se PlutoTV.

Men du kan inte få tillgång till hela tjänsten utanför USA om du inte använder ett pålitligt VPN från vår nämnda lista över VPN: er för att kringgå geo-begränsningarna på webbplatsen!

Så här är vår guide om hur du kan titta på Pluto TV utanför USA inklusive recensioner på själva tjänsten, kanalerna som den erbjuder, VPN-förbud på webbplatsen, apprecensioner, kringgå geo-restriktioner för att få tillgång till fler kanaler och mer av BestVPN.co!

Titta på / avblockera PlutoTV utanför USA

 1. Pluto TV saknade kanaler
 2. Pluto TV VPN-förbud
 3. Hur man avblockerar / åtkomst till / använder Pluto TV utanför USA
 4. Hur man tittar på Pluto TV på Apple TV
 5. Hur man tittar på Pluto TV på Roku

Pluto TV saknade kanaler

Erbjuder okonventionella LiveTV-alternativ, ett omfattande bibliotek med filmer och TV-program och till och med onlineradio- och musikutsändningar, och det också gratis, PlutoTV har snabbt stigit som en av de främsta strömningssidorna på internet.

Men tjänsten är också föremål för kanske det mest irriterande på internet just nu, dvs geobegränsningar.

PlutoTV tillhandahåller två olika versioner av sin tjänst, varav den första är för amerikanska invånare och den andra för internationella tittare. Den internationella versionen av tjänsten har dock ingenting, absolut ingenting som kan intressera dig.

Den innehåller väldigt få kanaler och de flesta av dem är bara vanliga gibberish, dvs just där för att fylla i siffrorna.

Å andra sidan, den amerikanska versionen av Pluto TV är där du kan veta exakt varför tjänsten är så populär och värt att anmäla sig till.

hur man tittar på Pluto TV saknade kanaler

Pluto TV saknade kanaler 2

Här är en lista över några kanaler som endast är tillgängliga på Pluto TV USA:

 1. Pluto TV-filmer
 2. Pluto TV-filmer 2
 3. Flicks of Fury
 4. Skräck 24/7
 5. Pluto TV-drama
 6. Pluto TV-komedi
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sport
 14. Effektbrottning
 15. Bekämpa
 16. Surf Channel
 17. Science TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime hela dagen

Listan är inte begränsad till endast dessa kanaler eftersom de flesta kanaler som erbjuds av Pluto TV endast är tillgängliga i USA.

Upphovsrättslagar som reglerar dessa kanaler i onlinedomänen tillåter inte Pluto TV att erbjuda dessa kanaler utanför IS.

Det enda troliga sättet som återstår att göra den här fantastiska tjänsten värdefull är att skaffa sig en VPN-tjänst och avblockera geo-restriktionerna för tjänsten. Jag kommer att berätta mer om detta i de kommande raderna.

Hur man kan titta på / avblockera Pluto TV utanför USA år 2020

Pluto TV VPN-förbud

De mest populära streamingwebbplatserna har idag tvingat fram ett VPN på sina webbplatser. Det mest beryktade sådana förbudet finns på Netflix, som identifierar att du använder ett VPN nästan omedelbart om VPN-leverantören du prenumererar på inte’t har förmågan att kringgå VPN-förbudet.

  Hur man tittar på UFC Live Online

Läs: Netflix VPN Ban

Och det’s inte bara Netflix utan VPN-förbudet finns också på många andra streamingtjänster som BBC iPlayer. Men har Pluto TV det också?

Pluto TV VPN-förbud

Efter att ha kontrollerat och analyserat det från alla håll kan jag säkert säga att Pluto TV inte gör det’Jag har ett VPN-förbud just nu. Detta kan betyda att VPN: erna som kan låta dig kringgå geobegränsningar på Pluto TV är lite höga i antal än de som kan göra samma sak på tjänster som Netflix och BBC iPlayer. Men ändå, kom ihåg att avblockering är bara tillräckligt bra för att en billig VPN kan övervägas för användning med en streamingtjänst.

Titta på saker som hastigheter, prestanda, lista över tillgängliga säkerhetsfunktioner innan du registrerar dig med en VPN-tjänst.

Lista över kompatibla enheter med Pluto TV

Pluto TV erbjuder kompatibilitet med en mängd olika enheter som jag laddade ner Windows-klienten, vilket var mycket bättre och användarvänligt i sin känsla än webbtjänsten.

Fönsterklienten är mer TVISK än en konventionell OTT-tjänst. Det finns inga miniatyrer, blockbrickor, rekommenderade visningsfält etc. som är vanliga funktioner för andra streamingtjänster som Netflix och Hulu.

Lista över kompatibla enheter med Pluto TV

Och hej, Tim Cook var där, tillfälligt talat om data och integritet, så jag tänkte varför inte dela det här med er. Om Apple intresserar sig för att skydda användardata är det en av de bästa sakerna som kan få oss att känna oss säkrare på nätet.

Kommer tillbaka till Pluto TV. Här är den fullständiga listan över enheter och operativsystem som Pluto TV för närvarande stöder:

 • iOS-mobil & läsplatta
 • Android-mobil & läsplatta
 • Android TV (olika)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire-tabletter
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Roku-enheter + Roku-TV
 • Apple TV (fjärde generationen)
 • PS4

Notera: Du kan avblockera Pluto TV på alla enheter via VPN-appar som är tillgängliga för alla plattformar!

Hur man avblockerar / åtkomst till / använder Pluto TV utanför USA

Även om många människor är medvetna om att VPN: er kan tillåta dig att kringgå geobegränsningar, gör de flesta av dem inte’Jag vet att bara några få trovärdiga leverantörer erbjuder en tjänst som faktiskt kan passa den fakturan.

Nästan alla gratis VPN-tjänster, liksom en majoritet av betalda tjänster, kan inte kringgå geobegränsningar på de flesta webbplatser som Pluto TV.

Och även om du inte kan gå igenom alla de hundratals VPN som finns tillgängliga på marknaden just nu för att kontrollera vilka som fungerar perfekt på Pluto TV och vilka som inte är det, har jag redan gjort jobbet för dig genom att testa VPN: n som kan pålitligt avblockera Pluto TV såväl som erbjuder bästa hastigheter för att stödja premiumströmningskvalitet på webbplatsen.

 1. Här är en steg för steg-process för hur du kan avblockera eller få åtkomst till Pluto TV från utanför USA med hjälp av en Credible VPN-tjänst:
 2. Välj Bästa VPN för Pluto TV från listan i slutet av denna installationsguide
 3. Betala för sina prissättningsplaner och få användaruppgifter via e-post
 4. Ladda ner en kompatibel VPN-klient beroende på ditt operativsystem
 5. Öppna Pluto.tv/watch eller ladda ner Pluto TV-app på din enhet. Båda arbetar utan att sjunga också, men det är bäst att du registrerar dig för att göra tjänsten mycket lättare att köra
 6. Njut av 100+ levande kanaler och ägna film- och TV-bibliotek på Pluto TV!

Hur man kan titta på / avblockera Pluto TV utanför USA år 2020

Hur man tittar på Pluto TV på Apple TV

Enligt min analys är Pluto TV en sådan tjänst att den nu bör förinstalleras i alla typer av TV-apparater och strömningsenheter. Det är bara fantastiskt hur denna gratis tjänst kan erbjuda dig så mycket underhållning med bara en knapptryckning. Men eftersom de flesta utvecklare och tillverkare av TV- och streamingapparater inte har det’T ändå gjorde denna fantastiska tjänst till en del av deras vanliga underhållningsrepertoar, du måste installera den från och med nu!

 1. För Apple TV är det här hur lätt installationsprocessen för Pluto TV faktiskt är:
 2. Öppna App Store från din Apple TV-hemskärm
 3. Gå till fliken Featured och sök efter Pluto TV-app
 4. I sökresultaten klickar du på Pluto TV-ikonen och klickar bara på “Skaffa sig” att initiera nedladdnings- och installationsprocessen
  En guide för hur man kan se Survivor Season 35 Live online utan kabel

Se till att du använder en VPN-tjänst för att avmarkera alla populära kanaler och film- och TV-showbibliotek. De flesta VPN erbjuder nu dedikerade iOS-appar för Apple TV så att du vann’t har mycket svårt att installera din favorit VPN, men om du fortfarande vill ha mer tillgång till fler installationsmetoder kan du gå till vår Bästa VPN för Apple TV-guide.

Hur man tittar på Pluto TV på Apple TV

Men jag gör inte’Jag går igenom det här sättet att strömma Pluto TV på min Apple TV eftersom det känns lite besvärligt för mig. En mycket bekvämare metod för att komma åt Pluto TV här är att använda AirPlay-läget på din iPhone för att göra detta.

Jag vill här nämna att om du köpte en Apple TV utan att ha en iPhone så missar du mycket mer funktionalitet och lätthet än du föreställer dig. Apple-ekosystemet är sammankopplade och inget av det passar räkningen lika mycket som Apple-enheter själva gör.

 1. Installera Pluto TV iOS-appen på din iPhone och starta den
 2. Så här är Airplay-metoden för att titta på Pluto TV på Apple TV:
 3. Gå enkelt till Control Center på din iPhone eller till och med din iPad
 4. Här ser du en bildskärmformad ikon, klicka på den
 5. Om din iPhone är ansluten till samma Wi-fi-nätverk som din Apple TV, kommer du enkelt att se din Apple TV i listan som visas på din skärm just nu
 6. Välj din Apple TV och se om ett lösenord visas på din Apple TV. Om det gör det, välj ett lösenord och ange det sedan igen på din iPhone TV för perfekt parning

Jag älskar bara den här metoden för dess intensiva bekvämlighet. Det är som om jag inte fungerar alls här och att gå igenom min iPhone känns mycket lättare än att gå igenom alternativen på Apple TV själv.

Hur man tittar på Pluto TV på Roku

Om du har Roku är Pluto TV definitivt en av de bästa gratis OTT-streamingapparna du kan börja med och det finns inget krångel på nedladdnings- och installationsfronten också.

Du behöver bara se till att din Roku åtminstone uppfyller kriterierna för att ha en firmware på 7 eller högre för att Pluto TV ska fungera korrekt.

Hur man tittar på Pluto TV på Roku

Så här kan du installera Pluto TV på din Roku-enhet på ett strömlinjeformat sätt på under en minut:

 1. Starta din Roku-enhet och gå till Hem på den genom att trycka på Hem-knappen
 2. Här ser du ett alternativ med titeln “Strömmande kanaler”. Klicka på det
 3. Välj nu “Sök kanaler” och skriv in “Pluto TV”
 4. Kanalbutiken hämtar nu appen. När Pluto-appen visas i alternativen bläddrar du bara mot den och trycker på OK-knappen på fjärrkontrollen
 5. Klicka nu bara på “Lägg till kanal” för att lägga till Pluto TV till dina Roku-kanaler!
 6. Njut av det bästa av Pluto TV på din Roku!

Du måste notera här att Roku inte gör det’t erbjuder inbyggd funktionalitet för VPN: er, så det bästa sättet att använda ett VPN på Roku är att skapa en VPN-aktiverad hotspot eller till och med installera VPN på själva routern. Du hittar fler sådana metoder här i vår guide om Roku VPN.

  Hur man tittar på Coachella 2019 Live Online

Hur man tittar på Pluto TV på Xbox One / 360 och PS4

I likhet med nischströmningsenheter som Apple TV och Roku har många användare frågat om de kan titta på Pluto TV på dedikerade spelkonsoler eller inte. Det här kräver en fördjupad förklaring och här ska jag ge en för två av de mest populära spelkonsolerna separat:

Pluto TV på PS4

Tidigare gjorde Pluto TV inte’t har en dedikerad app på PS4 och ändå gör dess enhetssupportsida inte’t visar att det för närvarande erbjuder officiell kompatibilitet med plattformen. Men appen är nu tillgänglig i Playstation-butiken.

Så om du vill få Pluto TV-appen på din PS4-konsol, gå helt enkelt till deras app store, söka efter Pluto TV och ladda ner och installera den på din enhet. Det gör det inte’Jag behöver inte ens en prenumerations- eller inloggningsprocess eftersom Pluto TV inte gör det’t kräver något liknande.

Om du inte är från USA och vill få Pluto TV och andra liknande strömningstjänster avblockerade på din konsol måste du ta vägledning från vår specialguide om PS4 VPN: er.

Pluto TV på Xbox One / 360

Xbox en-konsolen hade tidigare Pluto TV-appen i sina butiker men nu har den tagits bort från sin officiella app-butik. Och nej, det finns ingen metod för att ladda den på enheten också, så du kanske måste vänta tills den officiella appen kommer live igen innan du kan använda den.

Fram till dess kan du fortfarande titta på Pluto TV genom en mängd andra enheter som stöds på listans supportwebbplats.

Pluto TV VPN Reddit Reviews

jag kunde inte’t alla relevanta trådar på Reddit där användare pratade om att blockera tjänsten utanför USA med bästa vpn reddit eller till och med andra verktyg som proxy. De enda jag kunde hitta talade om hur du bättre kan använda tjänsten genom att använda dess olika funktioner för t.ex. en användare nämnde hur “Dölj kanal” Med alternativet kan du se till att bara dina favoritkanaler dykt upp på gränssnittet.

Kommentar från diskussionen jabberwock101’s kommentar från diskussionen "Någon som använder Pluto TV hemma?".

Vanliga frågor:

Har Pluto TV lokala kanaler?

Ja, om du är i USA så finns det många lokala kanaler tillgängliga på Pluto TV som NBC, Sky News, Bloomberg etc..

Är pluto TV gratis på Roku?

ja! Pluto TV är inte bara gratis på Roku utan den är gratis på varje plattform eftersom tjänsten tjänar intäkterna genom att placera annonser på sitt videoinnehåll och inte med en prenumerationsbaserad modell.

Vilka kanaler finns tillgängliga på Pluto TV?

Från och med oktober 2018 erbjuder Pluto TV en uttömmande lista över 100 kanaler inklusive genrer som bland annat News, Sports, Entertainment, Science. Det erbjuder också dedikerade kanaler för on-demand-filmer och TV-program, tillsammans med några udda kanaler som är helt dedikerade för populära program som Fail Army och Wipeout.

Slutsats

Pluto TV har fått ett imponerande efterföljande av nästan 6 miljoner aktiva användare över hela världen genom att vara annorlunda från resten av konventionella OTT-tjänster som Netflix, Hulu och Sling TV.

Det är gratis och oerhört användarvänligt, och dessutom erbjuder den en distinkt tjänst som känns mer som traditionell TV och därmed låter tjänsten få sin egen speciella plats i världen av online-strömning.

Om du bor utanför USA kan en Pluto TV VPN låta dig få tillgång till de bästa kanalerna och filmer och TV-programbibliotek på detta helvete av tjänster.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me