Halloween Binge-Mania: Bästa filmer / TV-program att titta på 2019

den’s nästan den speciella tiden på året, när spöken kommer ut för att spela, zombies springer runt på gatorna och barnen har en boll som blir rädd skitlöst på skräcknätter och spook-fests. Ja, Halloween är precis runt hörnet, och om du’om du är en underhållnings-nörd som jag, vänder du dig förmodligen till dina favoritskräckfilmer / -serier för att komma in i säsongens anda (samtidigt som du söker inspiration till en dumklädsel).

De bästa Halloween-filmerna / TV-programmen för mig ger känslan av fallande löv, snabba temperaturer och månbelysta nätter med en hälsosam dos av rädsla. Om du’Vi har en låg tolerans för hoppskräck, saker blir ännu mer fantastiska. När allt kommer omkring är filmer / TV-serier det perfekta sättet att fira veckorna fram till Halloween, så jag sammanställde en lista som du definitivt kanske vill kolla in på Bästa VPN

TV-program för att se denna Halloween!

Denna säsong av jack-o-lyktor, trick-or-behandla väskor, falska spindelnät, skelett och gravstenar medför en intressant möjlighet att utforska TV-skräckgenren, eftersom de ökar i popularitet. Du kan nu skrämma dig dumt varje vecka genom att binga någon av nedanstående TV-program nedan med dina vänner / familjemedlemmar. Ställ rekvisita och en annan hoppa skrämma leksaker för att göra upplevelsen ännu mer underhållande!

Hannibal (2013-2015)

Jag ärligt talat’Jag vet hur man uttrycker min besatthet för denna otroligt skrämmande, mycket grafiska och otäcka TV-serie. Det är inte lämpligt för barn men är en ren behandling att se på Halloween-säsongen med dina vänner / familjemedlemmar. Fullpackad med scener av fysisk tortyr, psykologisk krigföring, högar med lik, blodpooler och fläckig hud, kan Hannibal skrämma skiten från vem som helst!

bästa Halloween-filmer och tv-program

Det använder störande bilder för att locka publiken och få sina ögon fast på skärmen. Titta på det sent på natten för att förbättra upplevelsen, när du tycker om den exceptionella berättelsen, riktningen och karaktärerna som bokstavligen tar dig till DARK, DARK frickin’ plats. Trots att det är en omstart av den klassiska skräcken med samma namn lyckas TV-serien uppfylla alla förväntningar. jag’d undvika att säga mer för att förstöra kul!

Exorcisten (2016-2018)

Den MYCKET första skräckfilmen jag någonsin sett i mitt liv var ingen annan än “The Exorcist (1973)”. Jag såg det runt tiden för Halloween, så jag har fortfarande ett nytt minne av filmen, tillsammans med känslan av att nästan pissa på mina byxor. Omstart-tv-serien gör det inte’Jag misslyckas inte heller, lyfter halloween-andan inuti mig. Du kanske inte hör många förslag för att titta på det, men f ** vad de säger och prova.

Exorcist-filmen för halloween

De första trailern för The Exorcist var faktiskt ganska tvetydiga och skildrade en inte-likartad komplott, annorlunda från den ursprungliga filmen, som fick många människor avstängda från att titta på den. Senare var jag dock övertygad om att det var ett dåligt beslut, eftersom TV-serien engagerar publiken ganska bra med trevliga, välskrivna karaktärer med trovärdiga mänskliga brister. jag vann’t säga mer för att undvika att ge några spoilers, men jag försäkrar att du vann’Jag slösar bort din tid med denna skräckpaket klocka för Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Förbered dig på att fördjupa historien om fruktansvärda berättelser som producerats från 1800-talets Storbritannien. Om du’känner du igen klassiska litterära karaktärer som Dorian Gray och Dr. Frankenstein, kanske du älskar den här. Penny Dreadful är den perfekta TV-serien för att lära dig om dina favoritskurkar och skrämmande karaktärer genom att utforska sina ursprungshistorier i en episk psykologisk thriller från de mörkaste hörnen i viktorianska London.

Penny Dreadful show för Halloween

Du har förmodligen en idé om varför jag’Vi har nämnt det här Halloween’s lista över TV-program, men mer än de välkända övernaturliga karaktärerna tror jag personligen Penny Dreadful är en FANTASTISK klocka. Med sin perfekta balans mellan mörk humor, moget innehåll, nakna kadavrar och groteske bilder klarar TV: n definitivt att sätta baren högt i skräckgenren, vilket gör det till ett utmärkt val för Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Liknande “Hannibal” och “Exorcisten”, jag’Vi har fått en annan film-återimiterad-för-tv-klocka för er. Bates Motel är historien om den ursprungliga filmen från 1987, där vi fick se Bud Cort återinträda i samhället, efter att ha tagit rollen som chef, i ett spöklikt motell (ärvt av den ökända mördaren Norman Bates). Denna show fokuserar på Norman Bates som huvudpersonen och vad som ledde till att han blev mördare.

Bates Motel för Halloween

Vi’har redan sett honom i aktion i filmen 1960 “Psykopat”, men att lära sig historien om denna fiktiva karaktär i Bates Motel kommer definitivt att vara en värdefull upplevelse för DIG, särskilt om du längtar efter ett mörkt, ondt tema för Halloween. Medan showen inte’t når samma höjder som Hannibal, det lyckas fortfarande skapa en solid upplevelse fylld med en thriller, spänning och direkt skräck!

American Horror Story (2011-2018)

jag’Jag har lagt American Horror Story till den sista i listan över TV-program eftersom jag känner att många redan känner till denna antologiserie. På offset chansen du haven’t, då är AHS helt klart en show gjord för Halloween. Varje säsong medför en helt annan och unik men ändå tvinnad och sinnesrik historia som ger dig scaregasms, du’har aldrig känt mig som tidigare.

American Horror Story for Halloween

Redan från början av den första säsongen kommer du att hitta dig själv intresserad av att lösa olika mysterier och frågor. Men om du behöver något för att starta Halloween, titta direkt på fjärde säsongen, dvs.. “American Horror Story: Freak Show”, samla in totalt tjugo nomineringar av Emmy-utmärkelsen, och passar galet temaet Halloween för mystiska snygga karaktärer, bland annat FREAKS!

Filmer att titta på denna Halloween!

Du’Vi har redan fått några bra förslag för TV-program att titta på under veckorna fram till Halloween, men det’Det är alltid en trevlig idé att ha en årlig filmnattritual, en dag innan! den’är ett utmärkt sätt att tillbringa tid med din familj medan du skapar minnen som kommer att hålla i många år framöver. Vem vet att dina barn kan växa upp för att följa samma ritual varje år? Nedan följer några all-family favorit Halloween Flicks!

Scream (1996)

Jag tänkte att det kan vara en bra idé att gå med den ursprungliga Halloween 1978-filmen (du kan fortfarande lägga till att i dina förslag) med tanke på att den anses allmänt vara den första filmen i den moderna slasher-traditionen. Men eftersom det använder mindre våld och blod än filmerna inspirerade det’Jag föredrar hellre att du ger din familj en smak av Ghostface-mördaren, liknande hur vi hade det som barn!

Filmer att titta på denna Halloween 2018

Filmen är en återuppfunnen och återupplivad version av den klassiska 1981 Scream, som tillför lite mer ärrighet, smidighet och några roliga scener i mixen. Handlingen avslöjar historien om en skräckmaskerad knivmaniak, som stjälkar gymnasieelever och senare dödar dem för sitt eget djävulska syfte. Det är en fantastisk klocka för Halloween, och Ghostface Killer spökade skiten ur mig i mina tidiga tonåren!

Zombieland (2009)

Halloween-säsongen borde inte’t kretsar nödvändigtvis om att skrämma skiten från andra människor. När allt kommer omkring är det inte alla som har att tolera hoppskräck och piss-pumpande skräckfilmer. För publiken med låg skräcktolerans tror jag att Zombieland kommer att vara en ren behandling att titta på. Det har den perfekta balansen mellan våld, gore och komedi, vilket kan göra Halloween till en mycket roligare!

zombie mark för Halloween

Som namnet antyder fokuserar berättelsen på ett virus som förvandlar nästan alla till Zombies. De överlevande människorna måste fortsätta slåss mot de döda för att förbli sana och levande. Det finns fyra huvudpersoner i filmen som spelas av Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin och Woody Harrelson, som alla är kända skådespelare med fascinerande karriärer.

Lura ‘R Treat (2007)

Om du letar efter något lite mer Halloween-tema, finns det inget bättre alternativ för filmkväll än Trick ‘R Treat (2007). Om du inte har det’som jag redan hört handlar filmen om de vävda berättelserna i en liten stad, där vissa traditioner bäst inte glömts!

Trick & lsquo; R Treat till Halloween

Invånare i den fiktiva staden Warren Valley befinner sig mitt i en stadlegende som kallas “Halloween-skolbussmassagen”. Filmen är fylld med hopp skräck, skrämmande bilder och skrämmande karaktärer och är en perfekt klocka för att hålla dina tonåringar underhållande före Halloween-dagen.

Get Out (2017)

Förmodligen en av de sjukaste, vridna och mest tankeväckande filmerna jag’har sett nyligen Get Out (2017) har en speciell plats i mitt hjärta för dess intensiva mysterium / thriller-fyllda historia, som perfekt lyckas hålla dig fast på skärmen. Huvudpersonen Chris går för att träffa sin flickvän’s föräldrar, nervösa försöker ta reda på hur de’Jag reagerar på deras dotter med en svart man.

Gå ut på Halloween
Men till att börja med verkar familjen otroligt cool och normal, saker börjar snart växa ur kontroll på sätt som inte kan föreställas. Chris inser plötsligt att han borde inte’Jag har varit nervös över att träffa den här familjen, men borde faktiskt’vi har varit döda rädda. Familjen har en mörk hemlighet, vilket kan leda till att Chris tappar livet. Filmen är en perfekt spänningsur för Halloween!

Warm Bodies (2013)

Om du anser dig själv som en hopplös romantiker, kanske du vill ta saker på en annan väg. Överväg att titta på varma kroppar med din partner för att bevittna historien om en ovanlig zombie, som räddar en levande tjej istället för att äta henne. Detta resulterar i början av ett spirande förhållande, med hopp om att återuppliva de döda i en post-apokalyptisk värld!

Varma organ för Halloween

Jag är personligen inte ett fan av den romantiska genren, men min partner övertygade mig att titta på den här med henne, som hon’d fick en rekommendation från en vän till henne. Även om det tog mig ett tag att uppmärksamma vad som hände, var filmen inte’t dåligt alls. jag tror det’är en perfekt klocka för par som behöver något subtilt men lockande för Halloween.

Inpackning av saker

Och med detta, jag’Vi har slutat denna underhållningsguide för Halloween. Se till att du fyller i massor av munchies för att binge dessa TV-program på helgerna fram till den skrämmande dagen, medan du väljer den perfekta filmen du vill titta på för den årliga Halloween-naturritualen för filmkvällen. Låt mig veta vilken film / TV-program du hittar bäst i kommentarerna nedan. Också, don’glöm inte att dela detta stycke med dina vänner och familjemedlemmar och letar efter bra underhållningsförslag denna Halloween!

Följ oss på Twitter och håll dig uppdaterad.

Följ @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me