Den ultimata guiden om hur man tittar på Commonwealth Games 2018 Live Online Streaming

Din sommar är på väg att bli ännu mer fantastisk, andra sportfanatiker. Commonwealth Games a.k.a. Gold Coast 2018 är äntligen här! Detta innebär att du kan titta på tusentals idrottare från hela världen, som deltar för den vinnande pokalen, över 19 träffade sportspel. Spänningar och spänning är på en hög nivå hela tiden, och vi kan inte vänta med att se vilket resultat detta år kommer att ge. Vill du också bevittna det största multisportsevenemanget? Om så är fallet, läs den här guiden från BestVPN.co om hur du kan se Commonwealth Games 2018 från var som helst i världen via kabel-TV och online-strömning!


Commonwealth Games 2018-schema

För Commonwealth Games 2018 kommer vi att se mer än 6 600 idrottare tävla om medaljer i 19 sporter, bland annat första gången beachvolleyboll, brottning, tyngdlyftning, triathlon, bordtennis, squash, skytte, rugby sevens, netboll, gräsmatta, hockey, gymnastik, cykling, boxning, basket, badminton, friidrott och akvatik.

Commonwealth Games 2018-schema

Bästa delen av allt: för första gången i alla multisport-evenemang kommer det att finnas lika många kvinnor och män’s medaljer. Evenemanget börjar den 5 april och sträcker sig till 10 dagar med ren underhållning i en mängd olika tävlingar. Besök webbplatsen Gold Cost 2018 för det senaste schemat. Du kan till och med ladda ner den officiella appen Android och iOS Commonwealth Games för att hålla reda på alla uppdateringar.

Commonwealth Games 2018 Location

För er som inte vet kommer en stor öppningsceremoni också att äga rum vid Commonwealth-spelen 2018 på Carrara Stadium i Gold Coast, Australien. Det beslutade datumet har fastställts för 4 april 2018 runt 19:00 AEST-tid. Här ser du himlen upplyst med fyrverkerier och titta på många kända kändisar, dansare och musiker avslöja sin talang på en enorm scen med en sinnesblåsande publik.

Commonwealth Games 2018 Location

När det gäller turneringen som startar den 5 april har Commonwealth of Nations beslutat om tre andra platser i Australien, som är: Townsville, Cairns och Brisbane. Detta markerar den femte gången Australien har valts till värd för Commonwealth Games, och arrangemangen har för att säga minst sagt.

Commonwealth Games 2018 Channels and Broadcasters List

Seven Network i Australien är den officiella programföretaget för Commonwealth Games 2018. De som finns i landet kan helt enkelt byta sina tv-apparater till någon av sina tre kanaler: 7Mate, 7TWO eller 7 för att titta på evenemanget på kabel. Online-användare har möjlighet att ladda ner 7CommGames-appen från Apple Store eller Google Play. För tittare i andra länder, se tabellen nedan:

Land Broadcaster
Afghanistan Tio sporter
Australien Seven Network och Foxtel
Asien APBU
Bangladesh Tio sporter
Karibien CMC
kanada CBC
Indien Tio sporter
malaysia Astro och RTM
Maldiverna Tio sporter
nigeria BOA
Nya Zeeland Prime och TVNZ
Namibia NBC
nepal Tio sporter
Subsahariska Afrika SuperSport och SABC
Papua Nya Guinea Sky TV och Prime
pakistan Tio sporter
Stilla öarna Sky TV och Prime
Sydafrika SABC och SuperSport
Singapore Mediacorp
Seychellerna SBC
Sri Lanka Tio sporter
Tanzania TBC
Förenta staterna ESPN
Storbritannien BBC

Notera: Om du inte gör det’t hitta en ström i ditt land, strömma sedan spelen på Seven Network med en VPN, ansluta till en amerikansk server.

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 Live Online

Om du inte har kabel-TV och förlitar dig på premium VoD-tjänster online, har vi också täckt dig. Många webbplatser kommer att erbjuda live strömmar av alla 19 spel som kommer att äga rum under tio dagar, vilket garanterar att du inte missar en enda tävling.

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 Live Online

Det bästa alternativet för tillfället är det officiella Seven Network från Australien. Även om webbplatsen sätter geobegränsningar, kan du alltid använda ett VPN för att avblockera. Nedan finns en lista över de bästa leverantörerna av vpn, baserat på deras tillförlitlighet, prestanda, support, prissättning och servertillgänglighet:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Australien

Som tidigare nämnts har tittare i Australien möjlighet att se Commonwealth Games 2018 på kabel-TV och via streaming via Seven Network. Som ett alternativ kan du till och med lita på Foxtel. Förutom sin direktsändningssatellit kan du använda VoD-tjänsten för att titta på Gold Coast 2018 live online, bekvämt i ditt hem.

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Australien

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Nya Zeeland

Besökare i Nya Zeeland kan enkelt titta på Gold Coast 2018 via VoD-tjänsten, TVNZ. Sändaren har säkerställt exklusiva rättigheter för evenemanget som ska visas i landet. Allt du behöver göra för att få tillgång till live-strömmar är att registrera dig för ett TVNZ-konto. När du är klar får du ett verifieringsmeddelande. Klicka på länken, logga in på ditt konto och njut av att se Commonwealth Games 2018!

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Nya Zeeland

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Kanada

För dem som är belägna i Kanada är DAZN en revolutionerande live-sportströmningstjänst som du kan använda för att titta på Commonwealth Games 2018. Det kommer att erbjuda över 400 timmars live täckning, inklusive öppnings- och avslutningsceremonier. Användare i Japan, Schweiz och Tyskland kan också använda ett VPN för att ansluta till en kanadensisk server för att titta på evenemanget live online.

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Kanada

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i USA

Förutom att använda en VPN och avblockera Seven Network, har användare i USA möjligheten att se Commonwealth Games 2018 live online via ESPN. Sändaren har fått exklusiva rättigheter för att tillhandahålla liveströmmar i landet. Därför kan du växla dina kanaler till ESPN för att titta på Gold Coast 2018 på kabel-TV och besöka länken här för att strömma online.

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i USA

Hur man tittar på Commonwealth Games 2018 i Storbritannien

Om du är bosatt i Storbritannien kan du enkelt se Commonwealth Games 2018 genom att byta dina TV-kanaler till BBC One, BBC Two eller BBC Red Button. Men om du vill strömma online behöver du en VPN-tjänst för att avblockera Seven Network. Anslut bara till en server i Australien, besök webbplatsen, registrera dig för ett konto och njut av att strömma Gold Coast 2018 live online!

Avblockera Seven Network

Hur man tittar på Commonwealth-spel live online gratis utan kabel

För snörare som inte är villiga att spendera mycket pengar på premiumtjänster finns det gott om GRATIS alternativ för att streama Commonwealth Games 2018 live. Och det finns inget dåligt i att vilja ha något GRATIS. När allt kommer omkring finns det så många evenemang som sker över hela världen, och att få prenumerationer på olika tjänster kan bli monotona.

Se friidrott

Om du vill titta på Gold Coast 2018 live online finns det inget bättre alternativ än Watch Athletics. Detta är en dedikerad webbplats för streaming av sport, där du kan hitta alla de senaste uppdateringarna för hitevenemang, turneringar och mästerskap. Klicka här för att få tillgång till liveströmmar från Commonwealth Games 2018, utan att betala ett enda öre.

Hur man tittar på Commonwealth-spel live online gratis utan kabel

Kodi - Tillägg på TVNZ On-Demand

Förutom att använda Halow Live TV och cCloud-tillägg för att få tillgång till live-strömmar för sportevenemang, finns det ett namn särskilt, vilket erbjuder anmärkningsvärd användarvänlighet och bekvämlighet för att se Commonwealth Games 2018. Det går under namnet av TVNZ On-demand. Om du inte har använt Kodi tidigare, följ stegen nedan för att installera tillägget:

 1. Starta din Kodi Krypton V17
 2. Klicka på “Redskap” och välj “Filhanterare”
 3. Gå till “Lägg till källa” och ange webbadressen: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Slå “Ok” -knappen och återgå till Kodi-huvudmenyn
 5. Välj “Add-ons” och klicka på “Paket” symbol
 6. Välja “Installera från zip-fil” och välj “Matthuisman”
 7. Bege dig till “Installera från arkivet” och välj “Matthuisman.nz Förvar”
 8. Gå till “Video-tillägg” och välj “TVNZ On-Demand”
 9. Klicka på Installera-knappen. Öppna tillägget. Klicka på “leva”
 10. Njut av att titta på Commonwealth Games 2018!

Commonwealth-spel 2018 på kodi

Commonwealth Games 2018 vanliga frågor

Det finns många frågor som uppstår om Commonwealth Games 2018 för många fans runt om i världen. Nedan hittar du några av de vanligaste frågorna och deras efterföljande svar!

Från var jag kan titta på Commonwealth Games 2018 i Indien?

Om du bor i Indien är du faktiskt ganska lycklig. Ten Sports har köpt de exklusiva sändningsrättigheterna för att tillhandahålla fullständig täckning av Gold Coast Commonwealth Games 2018. Växla bara dina kanaler till Ten Sports för att börja titta på det största internationella multisportsevenemanget!

Var kan jag köpa Commonwealth Games 2018-biljetter?

För de personer som bor i Australien och vill titta på Commonwealth Games 2018 direkt framför deras ögon kan du få dina biljetter från den officiella Gold Coast 2018 webbplats. Klicka på “Kontrollera tillgänglighet” och se om du kan få plats för din favoritsport!

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper till att befria oroen över hur du ser Commonwealth Games 2018 åt dig. Som ni kan se finns det många alternativ att njuta av multisports-turneringen via kabel-TV och live online. Oavsett om du stöter på några problem eller har delat ny information att dela, tveka inte att kommentera nedan. Tveka inte att dela guiden med dina vänner och familjemedlemmar!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me