Nézze meg a PSL 2018 élő, ingyenes online csatornáját

Olyan nemzeti és nemzetközi krikett-szupersztárokkal, mint Shahid Afridi és AB De Villiers, a HBL PSL 2019 még nagyobb lesz és jobb, mint az előző alkalommal.!

A negyedik évadban ez a verseny a krikett-szórakozás legjobbjaira ígér 6 csapattal, akik a Bajnokok címe érdekében harcolnak.!

És annak biztosítása érdekében, hogy ne’Még egy pillanatra sem hagyja ki a nagyszerű verseny eseményeit és drámait. Itt található az útmutató, hogy miként lehet a HBL PSL 2019-et élőben megnézni a világ bármely pontjáról hivatalos közvetítő partnerein keresztül, és megkerülve a földrajzi korlátozásokat a legjobb VPN-en keresztül!

Hol fog játszani a HBL PSL?

A verseny nagy részét az Egyesült Arab Emírségek fogják játszani’három legnagyobb városa, azaz Dubai, Abu Dhabi és Sharjah, biztonsági aggályok miatt. Ezúttal azonban az utolsó 8 mérkőzést Pakisztánban fogják játszani!

A Nemzetközi Túrák és utazási irodák speciális csomagokat kínálnak a rajongók számára, akik az Egyesült Arab Emírségekbe szeretnének utazni, hogy megnézhessék az Egyesült Arab Emírségek versenyének első szakaszát, tehát ha elmenni tervezi, akkor néhány remek ajánlatot tartalmaz ebben a tekintetben..

A HBL PSL 2019 hivatalos műsorszolgáltatói

A pakisztáni Super League jelenleg Pakisztán’A legnagyobb sportverseny, és nyilvánvalóan a legkülönfélébb helyi csatornákon sugározzák.

Nem szabad választani a nemzetközi felhasználók számára, és a pakisztáni krikett fórum sem hagyott hátra fordulni annak biztosításában, hogy a bajnokságot a franchise rajongói világszerte megfigyelhessék..

Itt található a HBL PSL hivatalos műsorszolgáltatóinak teljes listája a világ különböző régióiban:

Élő közvetítési lehetőségek PSL-t20 hivatalos oldal (pakisztáni nézők) /

Cricketgateway (Nemzetközi nézők)

Pakisztán PTV Sport, Tíz Sport, Geo Super
India D-Sport, Airtel TV, Jio App
Srí Lanka Dialog TV
UAE Yupp TV
UK 44. csatorna, A-TV, Prime TV Sky 792
USA / Kanada Willow TV
Nyugat-India Flow TV
Új Zéland Sky Sports
Banglades Gazi TV
Afrika SuperSport
Észak-Afrika Yupp TV
Ausztrália 44. csatorna
Közel-Kelet OSN Sports

Hol szerezhetek be jegyet a HBL PSL 2019-re?

psl 2019 jegyek

A versenyek bármely meccseire a PSL-en keresztül lehet jegyet szerezni’hivatalos weboldalán vagy hivatalos jegyértékesítőjénél, a q-tickets.com oldalon. A jegyeket általában három kategóriába sorolják:

 1. Mérkőzési jegyek (mérkőzésekre egyetlen naptári napon)
 2. Global Pass
 3. Szezonbérlet

Jegyek a Pakisztánban megrendezésre kerülő mérkőzésekre elérhetők Pakisztán népszerű e-kereskedelmi webhelyein, például a Yayvo-n keresztül, vagy maguk a stadion jegyértékesítőinek..

hogyan kell nézni a psl-t

Amint további részletek felmerülnek, folyamatosan frissítem ezeket.

A HBL PSL élő online nézése?

PSL’A hivatalos streaming partner a CricketGateway.ae, amely a verseny egészét közvetíti’A mérkőzések élőben vannak online. De ez az opció fizetett, és megköveteli, hogy egyszer fizesse 14,99 USD számlát, hogy a teljes verseny élő közvetítéséhez hozzáférhessen.

Ráadásul a webhely bizonyos helyeken földrajzilag korlátozott, különösen a MENA és a dél-ázsiai régiókban, így a legjobb streaming VPN-t kell beszereznie, hogy nemcsak feloldja a weboldalt, hanem prémium szintű megtekintést is kínálhat Önnek. tapasztalat.

Néhány más, ugyanolyan értékes, ingyenes streaming webhely a HBL PSL számára a következő:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL a Kodi-n

Korábban voltak olyan kiegészítők, amelyek segítségével a Kodi-on továbbíthatják a PSL-t, de mostantól nem létezik olyan kiegészítő, amely megbízhatóan kínálna az esemény folyamát az eseményről.

Egyes blogok megemlítették, hogy a KodiIsrael repo olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek továbbra is élőben közvetítik az eseményt, ám ezek az állítások megalapozatlanok, mert a teszteim során semmit nem találtam..

Hogyan nézhetem meg a HBL PSL-t az USA-ban és Kanadában?

A mindkét országban élő számottevő, külföldön élő dél-ázsiai népességgel biztos, hogy sok ember ott szeretné követni a 2019. évi PSL-t, ha azt élőben nézné meg..

Az amerikai közönség számára e tekintetben a legjobb választás a Willow TV, amely az ország PSL hivatalos műsorszolgáltatója.

A Willow TV online is elérhető hivatalos weboldalán keresztül, és ezen felül a szolgáltató kompatibilis a megtekintési eszközök szinte minden formájával, kezdve a Firestick, az Apple TV, a Samsung TV, az Android TV és a Roku, valamint a többi.

Ez a csatorna Kanadában is elérhető.

A következő kábelszolgáltatók a Willow TV-t is csomagjaikban kínálják:

 1. Tál
 2. Fios by Verizon
 3. Sling TV
 4. színkép
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimális
 8. CenturyLink

A Willow TV-t a YouTube-on is megtekintheti a hivatalos csatornáján keresztül.

Az USA közönség számára a mérkőzésidő a keleti normál idő szerint (csak az Egyesült Arab Emírségekben zajló mérkőzések időzítése):

 • 6: .30 Keleti Nappali Idő (a nap első mérkőzése)
 • 11: 00:00 Keleti alapidő (a nap második mérkőzése)

Ugyanezek az időzítések vonatkoznak a kanadai Torontóra is.

Ha nem tudja megnézni a 2019. évi PSL-t a Willow TV-n, akkor a Legjobb VPN használatával feloldhatja a CricketGateway.ae vagy a PTV Sports programját, és az összes mérkőzést élőben nézheti meg online.

psl a pvv sport élő közvetítés nélkül

Hogyan nézhetem meg a HBL PSL-t az Egyesült Királyságban?

Megint egy másik hely, ahol dél-ázsiaiak dühösek, anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk azt a tényt, hogy a helyi lakosság szintén nagyon őrült a sport iránt.

Az Egyesült Királyság sokkal több lehetőséggel rendelkezik, mint más helyeken, amikor a PSL-t nézi.

A csatornák listája a csodálatos bajnokságot élőben közvetíti a királyságban:

 1. Channel 44, Egyesült Királyság
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

A 44-es csatorna és az A-Plus TV dél-ázsiai csatornák, tehát ha szeretné élvezni a pakisztáni hirdetéseket és más PSL-hez kapcsolódó műsorokat, akkor azt javaslom, hogy nézze meg a PSL-t ezeken a csatornákon..

Az élő streaming a PTV Sports és a CricketGateway.ae webhelyen is elérhető az Egyesült Királyságban a PSL számára, VPN használatával feloldja a földrajzi korlátozásokat.

psl a krikett átjárón

A mérkőzéseket az Egyesült Királyságban a következő időpontokban sugározzák:

 1. 11:30 London, UK (A nap első mérkőzése)
 2. 16:00 London, Egyesült Királyság (a nap második mérkőzése)

Hogyan lehet megtekinteni a PSL-t Indiában?

A két szomszédos ország ellenségeskedése ellenére Indiában több millió ember hatalmas érdeklődést mutat majd Pakisztán iránt’A premier sportesemény, azaz a PSL.

Tehát, ha Ön azon indiai rajongók között van, akik alig várják a PSL 2019 nézését, a D-Sport az összes mérkőzést élőben közvetíti.

Egy másik nagyszerű lehetőség az indiai PSL rajongók számára, ha a mérkőzéseket élőben közvetítik a CricketGateway.com vagy az Airtel útján. & Jio apps.

A PSL-mérkőzéseket a következő időpontok szerint játsszák:

 1. 17:00 IST (a nap első mérkőzése)
 2. 21:30 IST (a nap második mérkőzése)

Hány PSL mérkőzés kerül megrendezésre Pakisztánban?

Az utolsó nyolc mérkőzést Pakisztánban játsszák, ami egy nagy ugrás az utóbbi időben az országban tartott 3 mérkőzésből.

A mérkőzéseket a Qaddafi Stadionban, a Lahore-ban és a Nemzeti Stadionban, Karacsiban tartják, a döntőre 2019. március 17-én kerül sor..

Az elmúlt évek óta rendkívül javult a biztonsági helyzet az országban, így remek alkalom volt a stadionok mérkőzéseinek nézésére..

Pakisztán’A jelenlegi miniszterelnök, Imran Khan, aki szintén az ország egyik legismertebb krikettkapitánya volt, várhatóan a döntőbe kerül, és beszédet tart a PSL sikeréről..

Nézze meg a PSL-t a mobilon

A mobil felhasználók számára, különös tekintettel az Android OS-re, sok oka van, hogy örüljenek, mivel a fő műsorszolgáltatók hivatalos alkalmazásai között számos műsort nézhetnek a PSL 2019-en..

PTV Sports, CricketGateway.com (Előfizetésre van szükség), WillowTV és PSL’A hivatalos streaming szolgáltatás mind elérhető mobil platformokon, akár hivatalos alkalmazásukon keresztül, akár a mobilra optimalizált weboldalakon keresztül.

Ne feledje, hogy sokuk, például a Willow TV és a CricketGateway.com földrajzilag korlátozottak, és szüksége lehet néhány nagyon hatékony streaming VPN-re a PSL feloldásához és megtekintéséhez rajtuk keresztül.

A PSL elérhető a YouTube-on

A legjobb rész a PSL-ről az, hogy sok streamje teljesen ingyenes, így a világ minden tájáról érkező rajongók számára hihetetlenül kényelmesen nézhetik meg minden mérkőzést.

De egyikük sem olyan kényelmes, mint a PSL-en keresztül nézni’hivatalos YouTube-csatornája, amely élő közvetítést kínál a PSL 2019 egyes mérkőzéseinek.

A csatorna a korábbi mérkőzések kiemeléseit, a legjobb pillanatokat, a legfontosabb szakértők elemzését és még sok minden mást kínál.

Az egyetlen hátrány, hogy a minőség néha kissé alacsony, de hé, ha van valami, akkor jobb, mint egyáltalán semmi!

Következtetés

A PSL 2019 világít minden krikett-szupersztárral, amely a legmagasabb koronáért küzd, és a rajongók minden egyes részletét élvezni fogják.

A rajongók számára a következő hónap nemcsak tiszta szórakozást és rengeteg drámát kínál, tehát ne’Ne hagyjon ki egyetlen mérkőzést a széles körű megtekintési lehetőségek segítségével, amelyeket itt kínálunk a PSL 2019 útmutatójában.

Ha van mondanivalója az útmutatóval kapcsolatban, kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzésekben!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me