Nézd meg a trónok játékát élőben online.

“Ha trónjátékot játszik, akkor nyer, vagy meghal.”

A díjnyertes szerző, George R. R. Martin ihlette’Legkeresettebb könyvsorozat “Jég és tűz dala”, a világszerte híres “Trónok harca” egy középkori fantasy-epika. Ez a valaha létező leginkább kalóz TV-műsor, amelyet több mint 25 millió rajongó közösség táplál.

Csak a 2016-os évben a GoT 12 Primetime Emmy díjat nyert, így minden idők legsikeresebb TV sorozatává vált. Mindössze négy hónap elteltével, a nyolcadik szezonjával az emberek szerte a világon mind a 67 epizódot újból felveszik, hogy emlékezetükbe tegyék. Sokan azt kérdezik: Hogyan nézhetjük meg a GoT Online-ot?

Ezért úgy döntöttem, hogy készítek útmutatót a rendelkezésre álló prémium / ingyenes lehetőségekkel kapcsolatban. Az alábbiakban felfedezheti őket, hogy belevegyék a halálos játékba a Westeros hét királyságának irányítására, beleértve a megújulások és a lovagok, a királyok és a királynők, a hazugok és a becsületes emberek közötti kirakatokat.!

Jogi nyilatkozat: A szerzői jogi tartalom letöltése, streamingje vagy feloldása jogellenes.
Semmilyen módon nem támogatjuk vagy ösztönözzük semmilyen illegális tevékenységet. A felhasználók felelnek saját cselekedeteikért.

Contents

Hogyan nézhetem a GoT-t különböző régiókban?

Hogyan kell megnézni a trónok játékát az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban élők számára a földrajzi korlátozások miatt sok, a GOT-ot közvetítő csatorna nem érhető el Önnek. De ne!’t aggódsz! Még mindig megnézheti a GOT-ot az Egyesült Királyságban, bárhol is legyen, csak VPN-kapással.

A VPN elrontja az Ön IP-jét az Ön által választott helyre, lehetővé téve a szabad hozzáférést a GOT streaming csatornáinakhoz a világ minden tájáról, hihetetlen egyszerűséggel..

Releváns példa lenne, mint te’amikor újra ül a kanapén kanapén, és csak bekapcsolja a VPN-t és csatlakoztatja azt egy amerikai szerverhez, elérheti az HBO-t, és nézheti meg a Game of Thrones legújabb epizódját, csakúgy, mint ez.!

Hogyan nézhetem a Game of Thrones 8. évadot online Németországban

Noha a bal oldali, jobb oldali és középkori csatornák között a GOT nézetének illegális lehetőségei, például a torrenting és a kétes streaming hivatkozások látszanak, figyelmeztetjük Önt, hogy tartózkodjon távol attól, mert a szerzői jogok megsértése alapján a hatóságokkal komoly bajba kerülhetnek..

Még mindig sok alternatíva van arra, hogy Németországban tökéletesen legálisan nézhesse a Game of Thrones-ot.

Ezek a lehetőségek magukban foglalják a népszerű médiumokat, beleértve a Sky-t, amely alatt három további streaming csatorna érkezik: HBO MOST, Hotstar és MOST TV. Ezek a csatornák azonban földrajzilag korlátozottak, és VPN-re lesz szüksége a németországi hozzáféréshez.

Csatornák feloldása Németországban

Hogyan nézze meg a trónjátékokat Olaszországban

Meg kell értenie, hogy a show földrajzilag korlátozott, és hivatalosan sugárzottan nagyon korlátozott csatornákon és régiókban. Ezért élesítse magát egy olyan legjobb VPN-sel, amely lehetővé teszi, hogy viszonylag könnyedén megkerülje az olaszországi GOT streamingjében alkalmazott földrajzi korlátozásokat..

Hogyan lehet megnézni a trónjátékokat Kanadában

Az utolsó szezonban hat epizód van, szóval ha’újra Kanadában, és azon kíváncsi, hogyan nézheti élőben a Game of Thrones online játékot a legjobb kanadai VPN segítségével, don’ne aggódj! Megvan a legjobb lehetőség az Ön számára!

Hogyan nézhetem a trónjátékokat a Netflix-en

Hé, Netflix drogosok, tudom, hogy srácok rabja vagytok a Netflixhez, hogy valószínűleg soha nem akarsz kipróbálni más platformot streaming-igényeidhez, de itt’Nagyon fontos kérdés, hogy megnézheted-e a Game of Thrones-ot a Netflix-en?

A rendkívül népszerű televíziós sorozat NEM érhető el a Netflix-en. De ne aggódjon! Összeállítottam több működőképes alternatívát az alábbi csatornaszekcióban, hogy megcsalja szeretett Netflixét, és megnézhesse a Game of Thrones-ot.

Trónok játékának 8. évadának teaser / Promo

Most a vége játékban vagyunk, fickók. A hosszú kétéves várakozás után a HBO végre bejelentette a nyolcadik és a zárószezon elsőszámú időpontját “Trónok harca”. Összesen hat epizódból áll, amely egy epizód az előző szezonhoz képest, és az összes korábbi szezonban szokásosan tíz.

Szóval, mikor lesz a GoT premierje? Április 14-én! Igen! Az a nap, amikor az HBO felhasználók a kábeltévé vagy a VoD hálózaton keresztül könnyedén megnézhetik a Trónok játékát, az egész szezonot. Az ausztráliai felhasználók támaszkodhatnak a Foxtel-ra az egész szezon folyamához, a többi országban található felhasználók pedig megnézhetik a jelen útmutató műsorszórás-forrásait..

Hogyan nézhetem a trónok játékát élőben online

A zsinórvágók esetében nincs jobb hely HD-minőségben a Game of Thrones közvetítéséhez, mint a HBO-hoz’aláírás online streaming szolgáltatás “HBO most” hozzáférést biztosít a rajongóknak mind a 7 évszakhoz és 67 epizódhoz. Feliratkozhat a HBO Now-ra a műsorszolgáltatón keresztül’s AndroidiOSApple TV és Android TV alkalmazások.

A HBO go trónjáték élőben vannak online

Ha már van HBO-előfizetése, akkor nem kell fizetnie a GO szolgáltatásáért, mivel ez a meglévő kábelszolgáltatók számára ingyenes. További lehetőségként feliratkozhat a HBO-ra’s MOST szolgáltatás, amely havi 15 USD átalányt fizet. Ez egy önálló csomag, amelyhez nincs szükség kábel előfizetésre!

Az Egyesült Államokon kívüli nézők számára & Kanada, HBO Most földrajzilag korlátozott lesz. Ez általában két választási lehetőséget jelent: alternatív VoD-szolgáltatást vagy VPN-t használjon a HBO MOST feloldásához. Hozzáadtuk a a legjobb VPN szolgáltatások listája és a HBO alternatívái is. Válassz!

Nyissa fel a HBO feloldását30 napos pénz-visszafizetési garancia

HBOnow trónok játék

Prémium élő online közvetítési lehetőségek a trónok játékához - 1-8. Évad

A HBO GO és a MOST mellett számos más prémium lehetőség is elérhető a Trónok játékának nézésére. Ahol egyes VoD-k partnerségben vannak a HBO-val, mások ezt teszik “csatorna” online elérhető. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindent megnézhessenek, a korábbi évadoktól a legújabb epizódokig. Nézze meg ezeket a prémium lehetőségeket a GoT streaminghez!

DirecTV most

Ha lelkes kábelvágó, és szeretné tudni, hogyan kell nézni a Trónok játékát azáltal, hogy egy teljes online TV-tervben közvetíti azt, akkor a DirecTV Now a tökéletes választás az Ön számára. Ez egy ATD tulajdonában lévő VoD szolgáltatás&T. Ez lehetővé teszi az Egyesült Államok felhasználói számára, hogy hosszú távú elkötelezettség nélkül közvetlenül az interneten hozzáférhessenek minden kedvenc kábelcsatornához. Mint ilyen, mindig megbízhat DirecTV most rendszeres közvetítések a GoT 8. évad legújabb epizódjaihoz, a kiadás után.

közvetlen tv trónjáték

A szolgáltatás a 7. évad mind a 67 epizódját elérhetővé teszi az Ön számára. A legjobb rész az egész: a szolgáltatás 7 napos próbaverziót is biztosít Önnek. Ez azt jelenti, hogy megharaphat minden évszakban a GoT, anélkül, hogy fizetne egyetlen fillért sem. Ha úgy dönt, hogy folytatja a tárgyalást, akkor 40 dollárt kell fizetnie havonta.

közvetlen trónjáték

HotStar

Az indiai GoT rajongók számára, akik tudni akarják mit’A legjobb módszer a Game of Thrones élő közvetítéshez való olcsó hozzáféréshez, a HotStar és a HBO hivatalos partnerséget alakítottak ki. Ez lehetővé teszi az indiai VoD-szolgáltatás számára, hogy a hírhedt évszakokat kínálja Trónok harca.

hotstar trónjáték

A HotStar Premium havonta egy nagyon megfizethető 199 INR (3,09 USD) áron kap hozzáférést, amely hozzáférést biztosít a webhely összes elérhető HBO TV sorozatához. Mielőtt csak indiai hitelkártyával / betéti kártyával előfizethetett volna a HotStar Premium-ra & Pay TM, de elindítottak egy Amerikai változat szintén (9,99 USD / hó).

De ismét drága hívás, jobb, ha a Olyan olcsó VPN mint $ 1.99 együtt a HotStar-nal indiai IP-n keresztül ($ 3.09) kerülni fog $ 5.08 így 50% -os perjel költség.

Unbloc Hotstar feloldása30 napos pénz-visszafizetési garancia

trónok játék hotstar ipad

Hulu

Míg a legtöbb ember ezt tenné’számítottam arra, hogy a Netflix lesz az egyetlen streaming Thrones játék’Nagy hívás, de itt Hulu legyőzte. Hasonló a DirecTV Now-hoz, Hulu egy olyan tartalomgyűjtő, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kedvenc filmjeit / TV-műsorát és élő eseményeit számos híres csatornáról megnézze. Ez nyilvánvalóan magában foglalja HBO, ami azt jelenti, hogy a VoD szolgáltatást használhatja a GoT minden évszakának streamingjére.

hulu trónjáték

A Hulu egy go-to-streaming platform az online hálózati televízióhoz. A legjobb rész: egy 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre a szolgáltatás tesztelésére. Ez azt jelenti, hogy egy fillért sem fizethet GoT-maratonon. Ha továbbra is előfizetését szeretné folytatni, akkor havi 14,99 dollárt kell fizetnie.

trónok játék hulu

NowTV

A NowTV egy másik VoD szolgáltatás, amely à la carte programozást kínál, hasonlóan a DirecTV Now és a Hulu szolgáltatáshoz. Mint ilyen, a kábelvágók számára hozzáférést biztosít minden olyan csatornához, amely kábeltelevízióval elérhető lenne, anélkül, hogy ténylegesen fel kellene fizetnie őket. Még az HBO is elérhető a GoT streamingjéhez.

most tv trónjáték

2018. augusztus 31-ig a NOW TV mind a hét évadot és a Game of Thrones 67 epizódját elérhetővé tette. Ugyanakkor a közelmúltban eltávolították a korábbi évadokat. Csak a GoT legutóbbi szezonjában férhet hozzá. Töltse le 14 napos ingyenes próbaverzióját itt.

most tv trónjáték évszakok

CraveTV

Ha Kanadában található, nincs jobb lehetőség a GoT közvetítésére, mint a CraveTV! A Bell Media tulajdonában álló VoD szolgáltatás végül úgy döntött, hogy hozzáadja a Game of Thrones az önálló streaming szolgáltatásához. Ez azt jelenti, hogy mind a 7 évszakot megnézheted a platformon.

vágy TV trónjáték

A legjobb rész: nem kell drága előfizetést fizetnie. A CraveTV terv aligha fizet 7,99 dollárt havonta, ami elég jó a HBO sorozat közvetítéséhez. A Kanadán kívüli felhasználók természetesen VPN szolgáltatást igénybe vehetnek a CraveTV-hez való regisztrációhoz!

Feloldja a CraveTV feloldását30 napos pénz-visszafizetési garancia

Nézze a Trónok játékát a Firestick-en

Ha Firestick-eszközöd van, akkor a Hono Now használatával élőben nézheti a Game of Thrones-ot a nagyképernyős TV-jén.’hivatalos app. Az Amazon számos eszközt kínál, a Firestick pedig tökéletes megoldást kínál a vezeték levágására gondolkodó felhasználók számára.

De ha bármilyen probléma merül fel az eszköz használata közben, olvassa el a mi megoldásunkat a részletes útmutatónkban nézd a Trónok játékát a Firestick-en.

Nézze a Trónok játékát HBO nélkül

Most vannak olyan emberek, akik ezt várják nézd a Throes Game HBO nélkül. Ennek egyik oka az, hogy a HBO csak az Egyesült Államokban érhető el, ami nagy gondot jelent a másutt lakó GoT rajongók számára..

A jó hír az, hogy a fentebb felsorolt ​​csatornák kiváló alternatívát kínálnak a HBO-hoz, beleértve a Foxtel, a Hulu és a Now TV kedvelőit. Ingyenes lehetőségek is vannak, de légy óvatos azok használatakor, mivel ezek bajba kerülhetnek.

Ingyenes lehetőségek a trónok élő online közvetítésére - 1.-8. Évad

Megértem, hogy nem minden zsinórvágó szeretne fizetni előfizetési díjat a Trónok játékának nézéséhez. Valójában a TV-műsornak elismert szerepe az, hogy valaha is a legkalózabb sorozat! Mivel pedig a Game of Thrones nézésének legkevésbé olcsó módjai vannak, az HBO-nak sok nehézséggel kellett szembenéznie azzal, hogy megakadályozza a műsor terjesztését illetéktelen forrásokból. Ha ingyenesen szeretnéd megtekinteni a GoT-t, én’fedezte magát. Lásd az alábbi listát!

Ling Online

A Ling Online általában azért van híres, hogy online oktatószolgáltatás, amely segíti a hallgatókat az angol nyelv beszéd- és íráskészségének csiszolásában. Ugyanakkor ez egy nagyszerű platform a TV-műsorok és filmek legújabb verziójának megtalálására. A legjobb rész az egész: nem kell regisztrálnia!

A GoT online nézése olyan egyszerű, mint erre kattintás link, kiválaszt egy epizódot, amelyet megnéz, és rákattint a címre. Megjelenik egy felugró ablak, amely lehetőséget ad a teljes képernyős megjelenítésre. Egyszerű szavakkal: a Ling Online a legmegfelelőbb módot kínálja a GoT minden évszakának megtekintésére!

ling online trónjáték

Putlocker

Ha izgatottan látja, hogy a Holt Hadsereg délre vonul, és még nagyobb pusztítást okoz, akkor jó választás a Putlocker elérése. A webhely a végső rendeltetési hely azoknak a kábelvágóknak és szabadidőknek, akik a lehető legkényelmesebb módon szeretnék megnézni kedvenc TV-műsoraikat és filmjeiket..

Ha meg akarja nézni a “Trónok harca”, egyszerűen keresse fel a linket itt. Az epizódokat rendszeresen feltöltik egy nappal az eredeti kiadásuk után. Ez azt jelenti, hogy ha egy epizód vasárnap indul, INGYEN közvetítheti a GOT-ot a Putlocker-en a következő napon.

játék trónok putlocker

CMoviesHD

Csakúgy, mint a Putlocker, a CMoviesHD egy másik megbízható INGYENES streaming-forrás. A webhelynek gyakran meg kell szenvednie a leállásokat és át kell térnie a különböző domainekre, a szerzői jogok megsértését vadászok nyomása miatt. A Google-on végzett egyszerű keresés azonban hozzáférést biztosít egy működő változathoz.

Jelenleg a CMoviesHD a .bz domain. Bízhat benne, hogy mindenféle prémium tartalom olyan webhelyről elérhető, mint a BBC iPlayer, az Amazon Prime, a Hulu, a Netflix és még sok más. Ez magában foglalja a TV műsorokat / filmeket minden műfajban. Ezek között szerepel a fantasztikus thriller dráma sorozat minden évszakja, Trónok harca!

cmovies trónjáték

123MoviesHub

A 123MoviesHub olyan webhelynek tűnhet, amely kizárólag filmek számára biztosítja az ingyenes stream-eket. Valójában viszont meglehetősen kiterjedt listája a találatos TV-műsorokról. A szolgáltatás híres, hogy az egyik legfontosabb cél az összes kedvenc film / TV-műsor megtekintéséhez, a lehető legtöbb gondtalan módon..

nyertem’Ha nem hazudsz, akkor sok bosszantó előugró ablakokkal és hirdetésekkel kell foglalkoznia, amelyek meglehetősen kellemetlenné válnak. Ha mindenkinek hozzáférnie kell 7 évszak és 67 epizód of Game of Thrones ellenére, előfizetés nélkül - a 123MoviesHub mindig jó célpont!

123movies HD trónjáték

Hogyan nézhetem élőben a trónjátékokat a Kodi-on

A szórakoztató geeknek, akik szoftvert keresnek a kalóz TV-műsorok / filmek eléréséhez, feltétlenül nézzék meg Kodi-t! Ez egy többplatformos, nyílt forrású média szórakoztató központ, amelyet akár Apple, akár Android TV-jén is használhat. Gondoljon rá egy önálló operációs rendszerre, amely kiegészítőkre támaszkodik.

játék trónok kodi

Vannak prémium kiegészítők, és rengeteg harmadik félt is találhat. Legtöbbjük hozzáférést biztosít a felhasználók számára a blokkolt tartalmakhoz az egész világon. A Game of Thrones streaming-jéhez támaszkodhat az Exodus Redux kiegészítőre, amely elérhető a Lazy Kodi Repo-n. A telepítéshez kövesse az alábbi lépéseket!

 1. Letöltés és telepítse a Kodi alkalmazást bármilyen platformon
 2. Dob Kodi és kettyenés a “Fogaskerék” ikon és választ “Rendszerbeállítások”
 3. kettyenés tovább “Kiegészítői” és váltás a váltás “Kapcsolja be az ismeretlen forrásokat”
 4. Az előugró ablakban megerősítést kérő üzenetet kap. Találat “Igen”
 5. Visszatérés az előzőhöz “Beállítások” menü és kettyenés tovább “Fájl kezelő”
 6. Koppintson a tovább “Add Source”, Dupla kattintás tovább “Egyik sem”, és belép http://lazykodi.com/
 7. Belép a médiaforrás neve, például Lazy Kodi Repo és kettyenés tovább “Rendben”
 8. Visszatérés a főmenübe, kettyenés tovább “Kiegészítői”, és a “Csomag” gomb
 9. választ “Telepítse a ZIP-fájlból”, nyisd ki “Lusta Kodi Repo”, és “adattárak”
 10. Görgessen le és választ “EXODUSREDUX” az adattárak felsorolásából
 11. kettyenés tovább “re repositoryexodusredux-0.0.7” és várjon a repó telepítéséhez
 12. Visszatérés az előző menübe és választ “Telepítés a tárházból”
 13. választ “Exodus Redux Repo” és kattintson a gombra “Videó kiegészítők””
 14. kettyenés a “Exodus Redux” kiegészítő és találat az “Telepítés” gomb
 15. Dob a kiegészítő, menjen a “TV műsorok”, keresés mert “Trónok harca”
 16. Nyisd ki az első eredmény, és élvezze mind a 7 évszak és 67 epizód figyelését!

A Lazy Kodi egy nem hivatalos Kodi adattár, amely a hivatalos csatornáktól kaparja a tartalmat, ami kalózkodással és szerzői jogokkal kapcsolatos problémákat eredményez. Ezért a VPN használata jobb lehetőség a biztonságos streaminghez.

Patak névtelenül30 napos pénz-visszafizetési garancia

Hogyan nézhetem élőben a trónjátékokat a pattogatott kukorica időben

Ha minden más kudarcot vall, akkor mindig függ a popcorn időtől. Az alkalmazás a BitTorrent technológia egyesítése, fejlett streaming képességekkel. A PT megragadja a tartalmát a P2P forrásokból, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a szoftverből lejátsszák őket.

Ne felejtsük el bekapcsolni popcorn time vpn a végső névtelenségért.

A Netflixhez hasonló kilátásokkal rendelkezik szépen kialakított felületével, amely vonzó miniatűrökkel felsorolja a filmeket / tévéműsorokat különféle kategóriákban. Egyszerűen töltse le és telepítse a Popcorn Időt, és keressen rá “Trónok harca” a navigációs sávban, a rákattintás után “TV műsorok” a GoT közvetítéséhez! De ne feledje itt, hogy ha élőben szeretnéd nézni a GOT-ot, akkor a Popcorn Time nem a megfelelő hely ehhez, mert csak egy bizonyos epizódot kap, miután a hivatalos forrásaiból teljes sugárzott..

popcorn idő trónjai játék

A Game of Thrones legolcsóbb módja:

A csatornákon kívül mi’Mivel eddig felsorolták az útmutatóban, nincs más jogi módszer a GOT alacsonyabb áron vagy akár ingyen megtekintésére. Természetesen vannak olyan torrenting alapú streaming oldalak, mint például a Putlocker és a YifyTV, de a világ bármely pontján nem engedélyezettek. Tehát, ha megpróbálják a GOT-ot nézni rajtuk keresztül, akkor komoly bajokba kerülhetnek, ha a szerzői jogok trollok nyomon követik az Ön IP-jét, és jogi peres értesítést küldenek neked..

Van egy okos módszer, amellyel ingyen nézheti az egész szezonot, de ehhez okos megoldás szükséges. Azt’Teljesen legális, azonban proaktívnak kell lennie, ha át akarja venni ezt a lehetőséget.

Itt’Így teheti meg ezt:

 • Szerezzen VPN-t, és csatlakozzon egy indiai szerverhez
 • Győződjön meg arról, hogy legalább 2 különböző típusú hitel- / bankkártya elérhető veled, és hasonló mennyiségű e-mail címmel rendelkezik
 • Most lépjen a Hotstarba, és regisztráljon fiókot az első hitelkártyájával és e-mail címével.
 • A Hotstar egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál, így 30 napos periódusod alatt megtekintheti a GOT-ot, mielőtt az előfizetési összeget levonják a fiókjából.
 • A 30 nap azt jelenti, hogy összesen 4 epizódot megnézhet a próbaidőszak vége előtt
 • És mostanáig 3 epizód telt el, így még csak 3 maradt fenn, ami azt jelenti, hogy elég ideje lesz arra, hogy a GOT 8. évadát befejezze, csak a Hotstar ingyenes próbaverzióján keresztül.
 • Tehát, miután a szezon befejeződött, don’ne felejtsd el lemondni előfizetését, különben is’Az előfizetés összegét felszámítják

Mit’s Meg fog történni a 8. évad a GoT-n - Jóslatok, spoilerek és rajongói elméletek!

Jon Snow Won’Nem szabad menekülni a halálból!

A GoT figyelése hullámvasút volt! És ha ott van’Az összes rajongó tudja, hogy soha nem számíthat arra, hogy bármelyik karakter hosszú ideig él.

Csak nem’t így működik. A második lépésben, amikor egy bizonyos karakter kedvező képességét fejleszti ki, sokkolóval mutatják be, ami az ő pusztulásához vezet.

Mint ilyen, bár úgy tűnik, hogy Jon és Daenerys készen állnak arra, hogy elinduljanak a naplementébe. Tényleg hinni tudunk ennek? Én nem’Nem gondolom. Különösen tekintettel arra, hogy Jon Snow már egyszer elkerült a halálból.

Ez a telekcsavarás még Melisandre-t is meglepte. Miért feltámadt Jon a fény Urának? Bizonyára nem települ le, boldogan örökre!

Tehát azt hiszem, hogy Jon lehet az utolsó megoldás a fehér gyalogosok legyőzéséhez (vagy sem). Meghalhat a tombolásban, vagy meg kell fizetnie az élettartozását a sokoldalú Istennek.

a tél jön a trónjáték

A Daenerys tovább él (Remélem, hogy: /)

Oké, ott van’Nincs értelme tagadni. Szeretem Emilia Clarke-t. Mosolya és nevetési módja éppen annyira elbűvölő, bár mi nem’sokat nem láthatunk erről a lol tévéműsorban

Ő’tiszta istennő a valós életben és a Trónok Játékában is, így nem tudom elképzelni, hogy Daenerys karakter meghal. Megtört volna, ha megteszik.

Nem is beszélve róla’ez az egyetlen ésszerű választás központi szereplőként. Daenerys elengedhetetlen a telekhez. Ő felel a The Wall megolvadásáért és a sárkányok visszatéréséért.

Valószínűleg elképzelhető, hogy karakter életben marad, de a TV-show írói biztosan nyertek’Nem engedi neki elvarázsolt végét, következésképpen Jon Snow halálát. Van értelme, igaz?

(Ujjak keresztbe. Kérem, ne’t megölni)

játék trónok leadott

Sam a megígért herceg, aki teljesíti a próféciát

George R. R. Martin-ban’s “Jég és tűz dala”, volt egy legendás alak, akit ismert “Azor Ahai”, aki vörös karddal harcolt a sötétség ellen.

Egy ember, aki “felmerült, hogy bátorságot adjon az emberek versenyének, és az erényeket harcba vezesse lángoló kardjával, a Lightbringerrel”. Arra gondolkodnak, hogy Sam nagyon titkos Targaryen lehet.

A jóslat alapján Azhai Ahai újjászületik, hogy sárkányokat ébredjen a kőből, amikor a vörös csillag vérzik és a sötétség összegyűlik.

Mivel Sam Elia Martell és Rhaegar gyermeke, később Varys csempészte, és a hű Tarlys vette át őt, aki’Azt kell mondanom, hogy ő az ígért herceg?

trónjáték mém

Melisandre (a vörös papnő) visszatér egy hadsereggel

Ez sokknak kissé nyilvánvalónak tűnhet, de határozottan látom, hogy Melisandre visszatér egy hadsereggel a fehér sétálók leküzdésére. Ennek oka az, hogy a hetedik évad végén a Varys felé nem olyan finom fenyegetés miatt.

Bejelentette, hogy ő’d utoljára visszatér. “Meg kell halnom ebben a furcsa országban, csakúgy, mint te.” Egy libapompás pillanat tette lehetővé rajongóink számára, hogy tudják, hogy visszatér.

Figyelembe véve, hogy Melisandre mindig is hitt Daenerysben’ Ugyanakkor és a Volantiszban konvergálnak, szintén biztonságos azt feltételezni, hogy a Kinvara-val fog összeállni.

Mint valószínűleg tudod, Volantiszt egy hatalmas hadsereg őrzi “Tüzes kéz”. Tehát egy tűz utáni hadsereg határozottan hasznosnak tűnik az élőhalott jégszörnyek elleni csatában!

GoT meme

Az olyan régi karakterek, mint Ned Stark, visszatérhetnek

A nyolcadik évadból származó korai jelentésében az EW azt állította, hogy számos régi karaktert látott a TV-műsorban. Tehát nagy esély van arra, hogy néhány ismerős arcot lát a háborúhoz.

Az összes karakter közül Ned Stark nagyon váratlan bejegyzésnek tűnik. Különben is nyert’Ez nem az első alkalom, hogy egy karakter visszatér haldoklás után.

A hegy, a Beric Dondarrion, a vadászkutya, Jon Snow és a könyvekben Catelyn Stark feltámadt. Most azt gondolhatja, hogy nem’t Ned’A feje levágott a testétől?

De itt van egy gondolat: mi lenne, ha nem?’valójában Ned Stark?

trónok játék cc mém

Az éjszakai király először megtámadja Karholdot és az utolsó szívet

Ha te’Ha egy ideje figyeltétek a GoT-t, akkor valószínűleg tudod, hogy a westerosiak nem égették el halottaikat. Tekintettel arra, hogy az Éjszakai király már észak felé tart, a hadsereg még nagyobbra növekszik.

Ez lehetővé teszi az éjszakai király számára, hogy először támadja meg Karholdot és a Last Hearth-t, csakúgy, mint Jon kijelentette a szezon hét premierjén. “Ha megtörik a falat, útjukuk során az első két kastély az Utolsó Hearth és a Karhold,”

Ezeket az Umber és Karstark kastélyokat jelenleg csak a fiatal Ned Umber és Alys Karstark felügyeli, így nagy a valószínűsége annak, hogy kudarcot vallnak. Miután a két kastély leesett, látom, hogy az éjszakai király támadásra állítja Winterfell látnivalóit!

játék trónok öreg srác

Jaime vezeti Winterfell-hez, haldokló mártír

Sok elmélet létezik arról, hogy Jaime haldoklik a Game of Thrones utolsó szezonjában. Mindannyian tudjuk, hogy íve az egyik legerősebb a sorozatban.

Vérfertőzésként erőszakos, szociopatusként kezdett el lassan nemes lovagként virágzni. Tehát határozottan elvárhatom tőle, hogy hősies cselekedetet cselekedjen Winterfellben.

Lehet, hogy meglátogatjuk őt és háromszemű Raven-t is “Korpa” újraegyesítés, amelyet kellemes beszélgetés lesz látni. Amikor az éjszakai király támadja a Winterfell-t, láthatom Jaime-ot és Brienne-t is, egymás mellett harcolva iker-valír acél kardjukkal..

Jaime akkor mártírként halhat meg, vagy egy másik rajongói elmélet szerint teljesítheti a Valongar próféciáját. Az egyik, amely szerint Cersei meg fog halni a “kistestvér”.

Figyelembe véve, hogy Cersei és Jaime gyakran beszélnek arról, hogy együtt jönnek be a világba, és egyszerre távoznak rajta, látom, hogy Jaime végre megöli ikrejvéreét, mielőtt a saját sebeire megbotlik..

A GoT még mindig jobb szerelmi történet

Viserion harcolni fog a Drogonnal a halálért

Daenerys-nek nevezték el’ Viserys testvér, az éjszakai király által feltámadott Viserion sárkánynak szembe kell néznie Drogonnal a halálharcban.

Nagy értelme lenne Drogonnak megölni Viserionát, tekintve, hogy az első szezonban megölte Viseryt. Függetlenül attól, hogy a csatát mindenképpen érdemes megnézni.

Még azt is láthatjuk, hogy Jon Snow lovagol a Rhaegalon, hogy segítsen Drogonnak megölni Viserionot. A karakter már bebizonyította, hogy képes kötődni a sárkányokhoz.

GoT drogo

Egyéb rajongói elméletek és előrejelzések

 • Jon és Arya végre megismerik egymást, miután megismerkedtek az első évadban.
 • A Daenerys, bár a terméketlenségnek meglepő terhessége lehet (vérfertőzéses baba!).
 • Nagy meglepetés lenne annak felismerése, hogy Tyrion szintén Targaryen.
 • Nymeria ismét visszatér a farkascsomagjával, hogy segítsen a Fehér Sétálók elleni harcban.
 • Melisandre és Varys egyaránt meghalnak, csakúgy, ahogyan azt mondta, hogy hétszezon végén meghalnak.
 • A kutya újra látja Sansa-t és Aryát, akik Sandor óta nagyban fejlődtek.
 • Gilly és Sam többet tudnak meg a Long Nightról és Azor Ahairól a lopott Citadella könyvekből.
 • Néhány rajongó úgy gondolja, hogy a BRAN az Éjszakai Király, és ő’ő építette a falat.
 • Teljesen lehetséges, hogy annak ellenére, hogy nagy harcot folytattak, a Fehér Sétálók megnyerik a háborút!

Hogyan nézze meg a Trónok játékának GYIK-eit

Megnézheted a Trónok játékát a Netflix-en?

Talál egy rejtvényt a Game of Thrones rajongók számára, megnézheted a műsort a Netflix-en? Akár óriási, akárcsak a Netflix, sajnos nem’t a Trónok játékát.

Ennek elsődleges oka az, hogy a tartalomhoz fűződő jogok a HBO-nál vannak, és ez nyert’Nem osztja meg a közvetlen versenytársaival. De alternatívaként bármelyik módszert (fizetett vagy ingyenes) felhasználhatja nézni a Trónjátékot Netflix nélkül.

Hány évszak van “Trónok harca”?

“Trónok harca” Hét szívmegállító és lélegzetelállító szezonja van lenyűgöző történetvonalakkal, amelyek megragadnak a kanapén. Ez egy nagyszerű TV-műsor, amellyel megnézheted. A 8. évad jelenleg a gyártási folyamatban van, és a 2019. áprilisban várhatóan bemutatója lesz.

Hány epizód van a “Trónok harca”?

A szezon 7 “Trónok harca” összesen csak hét epizódja volt, három kevesebb, mint az előző évadokban. Tekintettel arra, hogy a 8. évad utoljára jelöli a TV-műsor valaha látott eseményét, a GoT úgy döntött, hogy rövidnek tartja. Csak hat epizódot bocsátanak ki jövő év áprilisában!

A dolgok csomagolása

GoT egy mondatban

Phew, és ezzel véget vettem ennek “Trónok harca” streaming útmutató! Remélem, hogy a rendelkezésre álló források segítenek a GoT rajongóinak abban, hogy megtalálják az ideális forrást kedvenc műsoruk megnézéséhez. Ha kérdése van, vagy szeretne többet megtudni egy adott szolgáltatásról, ne habozzon, ha az alábbiakat hagy nekem. Személyesen válaszolok minden szükséges segítségért. Legyen szép napod!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me