Hogyan nézhetjük / zárolhatjuk fel a Pluto TV-t az Egyesült Államokon kívül 2020-ban

A streaming világa gyorsan diverzifikálódik, mivel a legtöbb ember mostantól kábelvágási opciókat választ, hogy a nézegetési lehetőségekben sokkal több változatosságot élvezhessen. Míg olyan szolgáltatások, mint a Netflix. A Hulu, a SlingTV és a DirecTV Now uralkodik ebben a domainben a bérleti díj mellett, mindegyik fizetve. Tehát ha hozzáférést szeretne elérni egy egyedülálló modellel ellátott ingyenes streaming szolgáltatáshoz, akkor feltétlenül szeretné tudni, hogyan nézheti meg a PlutoTV-t.

Az Egyesült Államokon kívül csak a teljes szolgáltatáshoz férhet hozzá, hacsak nem használja az említett VPN-listánkban szereplő megbízható VPN-t a webhely földrajzi korlátozásainak megkerülésére.!

Tehát itt található az útmutató, hogy miként nézhetjük meg a Pluto TV-t az Egyesült Államokon kívülről, beleértve magunkról a szolgáltatásról, az általa kínált csatornákról, a VPN-tilalomról az oldalon, az alkalmazások áttekintését, a többcsatornás csatornák elérésére vonatkozó földrajzi korlátozások megkerülését és a BestVPN.co által nyújtott további információkat.!

Nézze meg / feloldja a PlutoTV-t az USA-n kívül

 1. Pluto TV hiányzó csatornái
 2. Pluto TV VPN Ban
 3. A feloldás / hozzáférés / a Pluto TV használata az USA-n kívül
 4. Hogyan nézhetem Plútó TV-t az Apple TV-n
 5. Hogyan nézhetem Pluto TV-t a Roku-n

Pluto TV hiányzó csatornái

Szokatlan LiveTV lehetőségeket, filmek és TV-műsorok átfogó könyvtárát, sőt online rádió- és zenei közvetítéseket kínál, és ezt ingyen is kínálja. A PlutoTV gyorsan növekedett az egyik legfontosabb streaming webhelyként az interneten..

De a szolgáltatásra az interneten a jelenleg leginkább idegesítő dolog is vonatkozik, azaz a földrajzi korlátozásokra.

A PlutoTV szolgáltatásának két különféle változatát kínálja, az egyik az amerikai lakosok számára, a másik a nemzetközi nézők számára készült. A szolgáltatás nemzetközi verziójában azonban nincs semmi, ami egyáltalán érdekelhet téged.

Nagyon kevés csatornát tartalmaz, és a legtöbbjük egyszerűen zavarba ejtő, azaz ott van, hogy kitöltse a számokat.

Másrészről, a Pluto TV amerikai verziója pontosan tudja, miért olyan népszerű a szolgáltatás és érdemes feliratkozni.

a Pluto TV hiányzó csatornáinak megtekintése

Pluto TV hiányzó csatornái 2

Itt található néhány olyan csatorna felsorolása, amelyek csak a Pluto TV USA-n érhetők el:

 1. Plútó TV-filmek
 2. Plútó TV-filmek 2
 3. Dühöket
 4. Horror 24/7
 5. Plútó TV-dráma
 6. Plútó TV-komédia
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sports
 14. Impact birkózás
 15. Harc
 16. A Surf-csatorna
 17. Science TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime egész nap

A lista nem korlátozódik csak ezekre a csatornákra, mivel a Pluto TV által kínált legtöbb csatorna csak az Egyesült Államokban érhető el.

Az online domain ezen csatornáit szabályozó szerzői jogi törvények tiltják a Pluto TV számára, hogy ezeket a csatornákat az IS-n kívülről kínálja.

A nagyszerű szolgáltatás érdemessé tételének egyetlen lehetséges módja a VPN-szolgáltatás megszerzése és a szolgáltatás földrajzi korlátozásainak feloldása.. Erről többet elmondok neked a következő néhány sorban.

Hogyan nézhetjük / zárolhatjuk fel a Pluto TV-t az Egyesült Államokon kívül 2020-ban

Pluto TV VPN Ban

Manapság a legnépszerűbb streaming webhelyek VPN-t kényszerítettek saját webhelyükre. A leghírhedtebb ilyen tilalom a Netflixen van érvényben, amely azonosítja, hogy szinte azonnal VPN-t használ, ha az előfizetött VPN-szolgáltató nem’t nem képes megkerülni a VPN-tilalmat.

Olvassa: Netflix VPN Ban

És az’Nemcsak a Netflix, hanem a VPN-tilalom is sok más streaming szolgáltatáson van érvényben, mint például a BBC iPlayer. De van-e a Plútó TV-vel is?

Pluto TV VPN Ban

Nos, miután minden szempontból megvizsgáltam és elemeztem, biztosan elmondhatom, hogy a Pluto TV nem’Jelenleg nincs VPN-tilalma. Ez azt jelentheti, hogy a VPN-k, amelyek lehetővé teszik, hogy megkerüljék a Pluto TV földrajzi korlátozásait, kissé nagyszámú, mint azok, akik ugyanazt tudják megtenni a Netflix és a BBC iPlayer szolgáltatásokon. De ne felejtsük el, hogy a feloldás elegendő ahhoz, hogy egy olcsó VPN-t egy streaming szolgáltatással együtt lehessen használni.

Vessen egy pillantást a sebességre, a teljesítményre, a rendelkezésre álló biztonsági szolgáltatások listájára, mielőtt feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra.

A Pluto TV-vel kompatibilis eszközök listája

A Pluto TV kompatibilis az eszközök sokféleségével, amelyekből letöltöttem a Windows klienst, amely jóval jobb és felhasználóbarát volt, mint a webszolgáltatás..

A Window kliens televíziósbb, mint egy hagyományos OTT szolgáltatás. Nincsenek miniatűrök, blokklapok, ajánlott show-sávok stb., Amelyek közös jellemzői más streaming szolgáltatásoknak, például a Netflix és a Hulu.

A Pluto TV-vel kompatibilis eszközök listája

És hé, Tim Cook ott volt, véletlenszerűen az adatokról és a magánéletről beszélt, tehát gondoltam, miért nem osztanád meg ezt a dolgot srácokkal. Ha az Apple érdekli a felhasználói adatok védelme, akkor ez az egyik legjobb dolog, amely az interneten biztonságosabbnak érzi magát.

Visszatérve a Pluto TV-hez, itt található az azoknak az eszközöknek és operációs rendszereknek a teljes listája, amelyeket a Pluto TV jelenleg támogat:

 • iOS mobil & tabletta
 • Android mobil & tabletta
 • Android TV (különféle)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire tabletta
 • Amazon Fire Tv + Fire TV Stick
 • Roku eszközök + Roku TV
 • Apple TV (4. generáció)
 • PS4

Jegyzet: Bármely eszközön feloldhatja a Pluto TV-t az összes platformon elérhető VPN-alkalmazásokkal!

A feloldás / hozzáférés / a Pluto TV használata az USA-n kívül

Noha sok ember tudatában van annak, hogy a VPN-ek lehetővé teszik a földrajzi korlátozások megkerülését, legtöbbjük nem’Nem tudom, hogy csak néhány hiteles szolgáltató kínál olyan szolgáltatást, amely valóban megfelel az adott számlának.

Szinte az összes ingyenes VPN-szolgáltatás, valamint a fizetett szolgáltatások többsége nem tudja megkerülni a földrajzi korlátozásokat a legtöbb webhelyen, például a Pluto TV-nél..

És bár nem tudod átmenni a piacon elérhető összes VPN százon, hogy ellenőrizhesse, melyik működik tökéletesen a Pluto TV-n, és melyik nem, addigra már elvégeztem a munkát az Ön számára, tesztelve azokat a VPN-ket, amelyek képesek megbízhatóan engedje fel a Pluto TV blokkolását, és a lehető legjobb sebességet kínálja a prémium szintű streaming minőség támogatásához.

 1. Itt áll egy lépésről lépésre, hogyan lehet feloldni vagy elérni a Pluto TV-t az USA-n kívülről egy megbízható VPN szolgáltatás használatával:
 2. Válassza ki a legjobb VPN-t a Pluto TV-hez a telepítési útmutató végén található listából
 3. Fizessen az árazási tervért, és e-mailben szerezze be a felhasználói hitelesítő adatokat
 4. Töltse le a kompatibilis VPN-klienst az operációs rendszertől függően
 5. Nyissa meg a Pluto.tv/watch alkalmazást, vagy töltse le a készüléken a Pluto TV App alkalmazást. Mindkettő énekelés nélkül is működik, de a legjobb, ha feliratkozik, hogy a szolgáltatás sokkal könnyebb legyen
 6. Élvezd 100+ élő csatornákon, és film- és TV-könyvtárakat szentel a Pluto TV-n!

Hogyan nézhetjük / zárolhatjuk fel a Pluto TV-t az Egyesült Államokon kívül 2020-ban

Hogyan nézhetem Plútó TV-t az Apple TV-n

Elemzésem szerint a Pluto TV olyan szolgáltatás, hogy az előzetesen telepítve kell lennie minden típusú televízióhoz és streaming eszközhöz. Csodálatos, hogy ez az ingyenes szolgáltatás egy gombnyomással milyen sok szórakozást kínálhat Önnek. De mivel a legtöbb TV és streaming eszköz fejlesztő és gyártó menedéket élvez’Még ezt a csodálatos szolgáltatást a szokásos szórakoztató repertoár részévé nem tették, mostantól telepítenie kell!

 1. Az Apple TV számára itt látható, hogy a Pluto TV telepítési folyamata valóban egyszerű:
 2. Nyissa meg az App Store-ot az Apple TV kezdőképernyőjén
 3. Lépjen a Kiemelt lapon és keresse meg a Pluto TV alkalmazást
 4. A keresési eredmények között kattintson a Pluto TV ikonra, és csak kattintson a gombra “Kap” a letöltési és telepítési folyamat elindításához

Győződjön meg arról, hogy VPN szolgáltatást használ az összes népszerű csatorna, valamint a film- és TV-műsortár blokkolásának feloldásához. A legtöbb VPN most dedikált iOS alkalmazásokat kínál az Apple TV-hez, így nyertél’Nagyon nehézségekbe ütközik a kedvenc VPN telepítésével, de ha továbbra is több hozzáférést szeretne elérni a többi telepítési módszerhez, akkor olvassa el az Apple TV legjobb VPN-útmutatóját.

Hogyan nézhetem Plútó TV-t az Apple TV-n

Én azonban nem’Nem megyek keresztül ezen a módon a Pluto TV-nek az Apple TV-n történő streamingéhez, mivel számomra kissé nehézkesnek tűnik. A Pluto TV eléréséhez itt sokkal kényelmesebb módszer az iPhoneod AirPlay módjának használata.

Itt szeretném megemlíteni, hogy ha Apple TV-t vásárolt iPhone nélkül, akkor sokkal több funkcióval és egyszerűbbé válik, mint gondolnád. Az Apple ökoszisztémája össze van kötve, és semmi belőle nem felel meg a számlának annyira, mint maguk az Apple eszközök.

 1. Telepítse a Pluto TV iOS alkalmazást az iPhone készülékére, és indítsa el
 2. Tehát itt van az Airplay módszer Pluto TV nézéséhez az Apple TV-n:
 3. Egyszerűen keresse meg a Vezérlőközpontot iPhone vagy akár iPad készülékén
 4. Itt megjelenik egy monitor alakú ikon, rákattint
 5. Ha az iPhone készüléke ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, mint az Apple TV, akkor könnyen láthatja Apple TV-jét a képernyőn megjelenő listában.
 6. Válassza ki az Apple TV-t, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e jelszó-kód az Apple TV-n. Ha igen, válasszon egy jelszót, majd adja meg újra az iPhone TV-n a tökéletes párosítás érdekében

Szeretem ezt a módszert annak intenzív kényelme miatt. Olyan, mintha egyáltalán nem dolgozom itt, és az iPhone-n keresztülmenni sokkal könnyebben érzem magam, mint maga az Apple TV opcióinak átélése..

Hogyan nézhetem Pluto TV-t a Roku-n

Ha van Roku, akkor a Pluto TV határozottan az egyik legjobb ingyenes OTT streaming alkalmazás, amellyel elindulhat, és a letöltés és a telepítés elején semmi gond nincs..

Csak azt kell biztosítania, hogy a Roku megfelel-e legalább annak a kritériumnak, hogy a 7-es vagy annál újabb firmware-e a Pluto TV megfelelő működéséhez..

Hogyan nézhetem Pluto TV-t a Roku-n

Az alábbiak szerint telepítheti Pluto TV-jét Roku készülékére egyszerűsített módon egy perc alatt:

 1. Indítsa el a Roku eszközt, és a Kezdőlap gomb megnyomásával lépjen rá az Otthonra
 2. Itt látható egy opció “Csatorna streaming”. Kattintson rá
 3. Most válassza ki “Csatornakeresés” és írja be “Plútó TV”
 4. A Csatorna áruház most letölti az alkalmazást. Amint a Pluto App megjelenik az opciókban, egyszerűen görgessen felé, és nyomja meg a távvezérlő OK gombját
 5. Most egyszerűen kattintson a gombra “Csatorna hozzáadása” hogy hozzáadjuk a Pluto TV-t a Roku csatornáinkhoz!
 6. Élvezze a legjobb Pluto TV-t Roku készülékén!

Itt meg kell jegyeznie, hogy Roku nem’Nem kínálnak beépített funkcionalitást a VPN-ek számára, így a VPN használatának legjobb módja a Roku-ban egy VPN-kompatibilis Hotspot létrehozása, vagy akár a VPN telepítése maga az útválasztón. Több ilyen módszert itt talál a Roku VPN útmutatójában.

Hogyan nézhetem Pluto TV-t az Xbox One / 360 és a PS4-en

A szűk keresztmetszetű streaming eszközökhöz hasonlóan, mint például az Apple TV és a Roku, sok felhasználó azt is megkérdezte, hogy nézhetnek-e Pluto TV-t dedikált játékkonzolokon vagy sem. Nos, ehhez mélyreható magyarázatra van szükség, és itt megyek külön-külön a két legnépszerűbb játékkonzolhoz:

Pluto TV a PS4-en

Korábban a Pluto TV nem tette’Nincs külön alkalmazás a PS4-en, és az eszköz támogatási oldala még nem található meg’t nem bizonyítja, hogy jelenleg hivatalos kompatibilitást kínál a platformmal. Az alkalmazás azonban már elérhető a Playstation áruházban.

Tehát ha azt akarja, hogy a Pluto TV alkalmazást a PS4 konzoljára helyezze, egyszerűen csak menjen az alkalmazások áruházába, keresse meg a Pluto TV eszközt, és töltse le és telepítse eszközére. Nem’még a feliratkozást vagy a bejelentkezést sem kell megkövetelni, mivel a Pluto TV nem’ehhez semmi ilyesmire nincs szükség.

Ha nem az Egyesült Államokból származik, és a Pluto TV-t és más hasonló streaming szolgáltatásokat fel akarja engedni a konzolon, akkor a PS4 VPN-ekkel kapcsolatos külön útmutatónkból útmutatást kell készítenie..

Pluto TV az Xbox One / 360 készüléken

Az Xbox one konzolnak korábban volt a Pluto TV alkalmazás a boltokban, de most eltávolították a hivatalos alkalmazásboltból. És nem, nincs mód arra, hogy azt az eszközre is töltsék be, így előfordulhat, hogy meg kell várnia, amíg a hivatalos alkalmazás újra megjelenik, mielőtt felhasználhatja..

Addig is számos más támogatott eszközön keresztül továbbra is megnézheti a Plútó TV-t, amely a támogatási oldalán fel van tüntetve.

Pluto TV VPN Reddit vélemények

Nem tudtam’t a Reddit releváns szálai, amelyekben a felhasználók az USA-n kívüli szolgáltatás feloldásáról szóltak a legjobb vpn reddit vagy akár egyéb eszközök, például proxy segítségével. Az egyetlen találtam arról beszélt, hogy hogyan lehet jobban kihasználni a szolgáltatást, ha annak különféle szolgáltatásait használja, pl. egy felhasználó megemlítette, hogy a “Csatorna elrejtése” opció lehetővé teszi annak biztosítását, hogy csak a kedvenc csatornái jelenjenek meg a felületen.

A jabberwock101 beszélgetés megjegyzése’megjegyzés a beszélgetésből "Bárki, aki otthon használja a Plútó tévét?".

GYIK:

Van-e a Pluto TV-nek helyi csatornák??

Igen, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor számos helyi csatorna elérhető a Pluto TV-n, például az NBC, a Sky News, a Bloomberg stb..

A Pluto TV Free a Roku-n?

Igen! A Pluto TV nem csak a Roku-nál ingyenes, hanem minden platformon ingyenes, mivel a szolgáltatás bevételt a videó tartalmára történő hirdetésekkel, nem pedig az előfizetésen alapuló modell alapján keres be..

Milyen csatornák érhetők el a Pluto TV-n?

2018 októberétől a Pluto TV kimerítő listát kínál 100+ csatornáról, beleértve olyan műfajokat is, mint a hírek, sport, szórakozás, tudomány. Ezenkívül dedikált csatornákat kínál igény szerinti filmekhez és TV-műsorokhoz, valamint néhány furcsa csatornát, amelyeket teljes egészében a népszerű műsorokhoz rendeznek, például a Fail Army és a Wipeout.

Következtetés

A Pluto TV világszerte közel 6 millió aktív felhasználót látványosan követte, mivel különbözik a hagyományos OTT szolgáltatásokatól, mint például a Netflix, a Hulu és a Sling TV..

Ingyenes és rendkívül felhasználóbarát, ráadásul jellegzetes szolgáltatást kínál, amely jobban hasonlít a hagyományos TV-hez, lehetővé téve ezzel a szolgáltatásnak, hogy saját különleges helyet szerezzen az online streaming világában..

Ha az USA-n kívül él, akkor a Pluto TV VPN lehetővé teszi a legjobb csatornák, valamint a film- és TV-műsor-könyvtárak elérését ezen a pokol szolgáltatáson keresztül.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me