Hogyan nézhetjük meg az Oscar-t a 2018-as online élő kábelek nélkül

A filmművészek, mint mi, minden évben türelmetlenül várnak egy éves rituálét: az Oscar-szobrok bemutatását! És most, hogy csak néhány nap van a 90. Akadémia díjak, azt’Egyre nagyobb kihívást jelent az izgalom ellenőrzése. Igen, hallotta ezt a jogot, az Oscars 2018 ITT-t itt találja, ami ismét azt jelenti, hogy te’Láthatjuk, hogy kedvenc hírességeid sétálnak a vörös szőnyegen.

Hogyan nézhetem meg az Oscarokat 2018 kábel nélkül

Azok számára, akik odakint divatosak vagytok’d minden bizonnyal örömmel látom, hogy a közismert tervezők viseleteket választanak. És mindannyian szórakoztatóak vannak itt, fiú’várjuk, hogy ki nyeri melyik kategóriát. Mivel az ilyen események az év leglátványosabb része, akkor még hatalmas közönséggel is megoszthatjuk üzenetünket, miközben támogatást nyújtunk kedvenc hírességeinknek!

Örülsz a 90. Akadémia díjairól is? Megoldásokat keres az esemény lehető leginkább gondtalan megfigyelésére? Olvassa el ezt az átfogó útmutatót arról, hogyan nézheti meg az Oscars 2018 kábel nélkül! enged’Először egy kis háttérrel kezdjük ...

Hogyan nézhetjük meg az Oscars 2018 kábel nélkül - Végső útmutató

  1. Mi az Academy Awards 2018 helye??
  2. Ki lesz az Academy Awards 2018 házigazda?
  3. A teljes Oscars 2018 műsorszolgáltatók / csatornalista
  4. Hogyan nézhetem meg az Oscarokat 2018 kábel nélkül
  5. Hogyan nézhetem meg az Academy Awards 2018 teljes show élő online ingyenes streameit
  6. Hogyan nézhetem meg a 2018 Oscar-ot a Roku-on
  7. Hogyan nézhetjük meg az Academy Awards 2018 díjakat az Egyesült Királyságban
  8. Hogyan nézhetem meg az Oscars 2018-at Ausztráliában
  9. Hogyan nézhetem meg az Academy Awards 2018 díjakat a Kodi-n keresztül
  10. Academy Awards 2018 jelöltek
  11. Ki’s Nyerni fogja a Legjobb kép díjat?
  12. Hogyan nézhetjük meg az Oscarokat kábel-GYIK nélkül

Mi az Academy Awards 2018 helye??

A 90. Akadémia díját a Mozgókép- és Tudományos Akadémia (AMPAS) adta át a The Dolby Theatre-ben, amely a kaliforniai Los Angeles-i Hollywoodban található. A döntött időpontot 2018. március 4-re állították. Szórakoztató tény: az előadóterem 2001-es megnyitása óta minden Oscar-ünnepség a The Dolby Theatre házigazdája! Azt’Nehéz elképzelni, milyen szépnek kell lennie a valóságban.

Mi az Academy Awards 2018 helye?

Ki lesz az Academy Awards 2018 házigazda?

Ó te’imádni fogod ezt hallani. Kedvenc televíziós házigazdánk és személyiségünk, a vidám és teljesen elbűvölő Jimmy Kimmel ismét vezetni fogja a 2018. évi Oscar-okat. Ez lesz a második év folyamán, ő vállalta az Akadémia-díjak vendéglátói feladatait. Jimmy ötször mutatta be az American Music Awards, a 2007-es ESPYS, valamint a 2012-es és a 2016-os Emmy Awards díjat. Az Oscar korábbi előadói Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris és Ellen DeGeneres.

Ki lesz az Academy Awards 2018 szervezője?

A teljes Oscars 2018 műsorszolgáltatók / csatornalista

Az ABC Hálózatot a 90. Akadémia hivatalos műsorszolgáltatójának jelölték ki. Az Egyesült Államokban találhatóak egyszerűen átválthatják csatornáikat az ABC-re, hogy az eseményt élőben vagy igény szerint másnap megtekintsék. Más országok esetében lásd az alábbi listát:

Magyarország

Ha Magyarországon helyezkedik el, akkor a Oscars 2018-at élőben nézheti meg az MTVA hatcsatornás közszolgálati műsorszolgáltatóján keresztül. Váltás a hálózat fő csatornájára, a Duna TV-re.

Mexikó

A Mexikóban találhatóak “TNT Latin-Amerika” az eseményt élőben közvetíti. Kapcsolja be csatornáit 5:30-kor élesen, hogy az esemény közvetlenül a Vörös Szőnyeg bejegyzésein legyen látható.

Korea

CJ E&M’Híres és híres CGV lesz a felelős az Oscars 2018 élő közvetítéséről Hollywoodból.

Japán

Ha Japánban él, akkor a 90. Akadémia díjakat otthonában kényelmesen megnézheti a híres WOWOW műholdas hálózaton keresztül..

Franciaország

A franciaországi településekről még nincs hír egyetlen TV-műsorszolgáltatóról sem. Ha azonban online eseményt szeretne közvetíteni, látogasson el a CanalPlus oldalra a teljes lefedettség érdekében.

India

Nézheti a 90. Akadémia-díjátadó ünnepséget Indián keresztül’s 21. századi róka’s Star hálózat. Váltson csatornáit a Csillagok filmre 5: 30-kor (készülj fel korán felébredni, cimborák!).

Németország

Ha nézni szeretné az Oscars 2018 németet, váltson a kereskedelmi hálózati csatornára “ProSieben”. A következő napon megtekintheti az esemény legfontosabb eseményeit.

Dél-Afrika

A Dél-Afrikában élőknek előfizetnie kell a fizetett M-Net Movies csatornára, mivel az esemény élő közvetítése.

latin Amerika

Hasonlóan Mexikóhoz, a TNT Latina America közvetíti az eseményt ebben az évben. Ha nem rendelkezik TV-előfizetéssel, iratkozzon fel a TNT Go szolgáltatásra.

Jegyzet: Ha a régiók korlátozásával szembesül, miközben az Oscar-okat a fent említett csatornákon közvetíti, fontolja meg VPN-szolgáltatás használatát az Oscar-folyamok feloldásához.

Az Oscar Streams blokkolásának feloldása

Hogyan nézhetem meg az Oscarokat 2018 kábel nélkül

Mindenkinek, akinek a zsinórvágója ott van, rengeteg megoldás van az Oscars 2018 élő online nézésére. Ha előfizet az ABC-re, egyszerűen felkeresheti az ABC-t “Nézd élőben” oldal az esemény napján a teljes Akadémia élményért.

Hogyan lehet megtekinteni az akadémia díjait az abc hálózaton

Maga az Oscars élő közvetítéseket közvetít az eseményhez a Go fő webhelyén. Ha az Egyesült Államok területén kívül található, akkor a legegyszerűbb módszer az abc.go.com regisztráció. Töltse le innen készüléke dedikált alkalmazását. Használja az alább említett VPN-szolgáltatásokat, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy élvezze a 2018-os Oscar-ok streamingjét!

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Sling TV

Ha a fenti eljárás kicsit túl bonyolultnak tűnik, mindig fontolóra veheti a Sling TV Live Streaming szolgáltatás használatát. Az előfizetés havonta 20 dollárral kezdődik, és igénybe vehet egy 7 napos próbaverziót is, ami technikailag azt jelenti’NEM INGYEN figyeli a 90. Akadémia díjakat!

Hogyan nézhetjük meg a 2018 Oscar-ot a SlingTV-n

Nyissa fel a Sling TV-t

PlayStation Vue

A PlayStation Vue egy másik csodálatos élő streaming szolgáltatás, amely biztosítja a 90. Akadémia díjainak sugárzását. Az előfizetések havi 33,99 USD-tól kezdődnek, és csakúgy, mint a Sling TV, egy 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre (ami több, mint kompenzálja a magas árat).

Hogyan lehet megtekinteni az akadémia 2018-as díjait a PlayStation Vue-n

Hogyan nézhetem meg az Oscar-díjat a 2018-os teljes show élő online ingyenes stream-ekkel

Ha szeretné megnézni a 90. Akadémia díjat, de nem hajlandó pénzt elégetni előfizetéseinél, akkor megoldásokat kínálunk Önnek INGYENESOK számára is. Igen, az’igaz, és meglepetésedre - ezek a megoldások valójában meglehetősen gyakoriak mindennapi életünkben:

Facebook Live

Igen, még nem érkezett hivatalos bejelentés arról, hogy az Oscars 2018 élő közvetítésre kerül az SM platformon. A Facebook Live és elérhető stream-ek bevezetésével sok olyan múltbeli eseményhez, mint az Emmy, biztosak vagyunk benne, hogy itt találhat valamit. Másik lehetőségként fontolja meg a keresési lekérdezés létrehozását a hashtag # Oscars2018Live segítségével.

Hogyan nézhetem meg az Oscar-díjat a 2018-os teljes show élő online ingyenes stream-ekkel

Youtube

A hivatalos Oscar-oldal feltétlenül biztosítja az Akadémia díjainak élő közvetítését. A frissítésekhez itt tartsa be profilját. Ha azonban semmit sem talál a YouTube-on, akkor érdemes megfontolnia más lehetőségeket is, például a Vimeo és a Daily Motion.

Hogyan nézheted meg az Oscar-t 2018 a YouTube-on

Reddit

Ha minden más nem sikerül, akkor az egyetlen bölcs lehetőség a REDDIT használata. Itt található az Oscars 2018-hoz kapcsolódó szálak listája. Az esemény napján biztos lehet benne, hogy rengeteg streaming linket talál, hirdetések és felbukkanó ablakok nélkül..

Hogyan lehet megtekinteni a 2018-os Akadémia díjakat a Reddit-en

Egyéb opciók

Figyelembe véve, hogy az Egyesült Államok szeret-e ezeket az eseményeket országukra korlátozni’Teljes közönségünknek gyakran hatalmas mennyiségű alternatívára kell támaszkodnunk. A várhatóan INGYENES élő közvetítéseket kínálnak a Time.com, az InStyle.com, az EW.com és a PEOPLE.com.

Hogyan nézhetem meg a 2018 Oscar-ot a Roku-on

A Roku jelenleg az egyik legjobb streaming játékos. Ha meg akarja nézni az Oscarokat 2018, győződjön meg arról, hogy hozzáadta a következő csatornákat: ABC & Csillagfilmek vagy a műsorlistán említett csatornák bármelyike. Ha még nem rendelkezik előfizetéssel, akkor fontolja meg a Kodi telepítését a Roku-ra, majd kövesse a Kodi útmutató alábbi lépéseit az alábbi Oscar-díj 2018 megtekintéséhez:

Hogyan nézhetem meg a 2018 Oscar-ot a Roku-on

Hogyan nézhetem meg az Oscar-t 2018 az Egyesült Királyságban

Ha szeretné megnézni az Oscar-díj 2018 szertartását az Egyesült Királyságban, egyszerűen váltson csatornájára a SKY Movie Oscars-ra. A Sky Networks műsorszolgáltató teljes lefedettséget nyújt az eseményről a Vörös Szőnyegen és a díjátadó ünnepségen keresztül.

Hogyan lehet megtekinteni az akadémia 2018-as díjait az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetem meg az Oscars 2018-at Ausztráliában

Az ausztrálok szerencsések! A tartalomhoz mindig a Kilenc Hálózaton keresztül férnek hozzá. Tehát pontosan váltson csatornáit 2018. március 4-én, hétfőn 12.30-kor. Ha nem rendelkezik kábel előfizetéssel, akkor továbbra is a 9 Most online oldalon nézi az eseményt..

Hogyan nézhetem meg az Oscars 2018-at Ausztráliában

Hogyan nézhetem meg az Oscar-t a Kodi-n keresztül

A 90-es Akadémia-díjkiosztó ünnepségen a Kodi-nál két lehetőség közül választhat: cCloud TV vagy Halow Live TV. Az alábbiakban lépésről lépésre adunk útmutatást a kiegészítőknek a lehető legtöbb gondtalan telepítéséhez:

Jegyzet: Ha bármilyen regionális korlátozással szembesül a Kodi Oscar Streams, fontolja meg a VPN szolgáltatás használatát a Patak blokkolásának feloldására és a Kodi Streams ellenőrzési naplóhibajának megkerülésére..

Az Oscar Streams blokkolásának feloldása

cCloud TV Telepítési és Oscarok 2018 útmutató

 • Nyisd ki Kodi és kettyenés a “Beállítások” ikon
 • választ “Fájl kezelő” és kettyenés tovább “Add Source”
 • Dupla kattintás a “Egyik sem” opció és belép a következő URL: http://kdil.co/repo
 • típus “Kodi Izrael” a név mezőben és kettyenés rendben
 • Megy Kodi haza, kettyenés tovább “Hozzáad”, majd a “csomag” szimbólum
 • választ “Telepítse a ZIP-fájlból” és kettyenés tovább “Kodi Izrael”
 • Választ “kodil.zip” és várjon telepítéséhez
 • Megy nak nek “Telepítés a tárházból” és kettyenés tovább “.www.Kodisrael.co.il Repository”
 • választ “Videó kiegészítők” és megtalálja “cCloud TV”
 • Találat a telepítés gombra, nyisd ki a kiegészítő, és megy nak nek “Minden csatorna”
 • választ ABC Hírek az Oscars 2018 élő közvetítéseihez

Hogyan lehet megtekinteni az akadémia díjait a Kodi-n keresztül

Halow Live TV telepítési és Oscarok 2018 útmutató

 • Nyisd ki Kodi és kettyenés a fogaskerék alakú ikonon (Beállítások)
 • választ “Fájl kezelő” és akkor dupla kattintás tovább “Add Source”
 • Egy doboz jelenik meg, kettyenés “Egyik sem” az URL hozzáadásához
 • Másolás beillesztés a következő: http://kurdmovie.net/repo
 • Név a médiaforrás “Halow Repo” és kettyenés az OK-n
 • Visszatérés a kezdőképernyőre, kettyenés a kiegészítőkön, majd a “Csomag” szimbólum
 • választ az “Telepítés zip fájlból” opció és megtalálja “Halow Repo”
 • kettyenés tovább “repository.HalowTV-6.0.0.zip” és várjon a kiegészítő telepítéséhez
 • Visszatérés a kezdőképernyőre, kettyenés a kiegészítőkön, majd a “Csomag” szimbólum
 • választ “Telepítés a tárházból” és választ az “HALOW tároló”
 • Megy nak nek “Videó kiegészítők”, megtalálja “Halow Live TV” és nyomja meg a telepítés gombot!
 • Nyisd ki a kiegészítő és kettyenés tovább “Országcsatornák”
 • Kérdést fog kapni telepítés “GUL LIVE TV”
 • kettyenés tovább “Igen”, görgessen le, és választ “USA élő TV”
 • megtalálja és választ “ABC News” az Oscars 2018 nézéséhez!

Halow Live TV telepítés és Oscarok 2018

Academy Awards 2018 jelöltek

Végül kiderült a 2018 Oscar-jelöltek jelölése, és mi megmenekülünk’Nem voltam izgatottabb, mint korábban. Ebben az évben sok új nevet láthat a listában, és mondani sem kell, hogy mindannyian jól megérdemelték az elismerést. Szerinted ki fog nyerni??

A legjobb színész

 1. Daniel Day-Lewis mint Reynolds Woodcock - ”Fantomszál”
 2. Timothée Chalamet mint Elio Perlman - ”Hívj neved szerint”
 3. Denzel Washington, mint Roman J. Izrael - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya Chris Washingtonként ”Kifelé”
 5. Gary Oldman mint Winston Churchill - ”Sötétebb óra”

A legjobb színésznő

 1. Meryl Streep mint Katharine Graham - ”A poszt”
 2. Margot Robbie mint Tonya Harding - ”Én, Tonya”
 3. Sally Hawkins mint Elisa Esposito - ”A víz alakja”
 4. Saoirse Ronan mint Christine “Lady Bird” McPherson a “Lady Bird”
 5. Frances McDormand mint Mildred Hayes - “Három óriásplakát az Ebbing kívül, Missouri”

A legjobb kép

 1. “Dunkerque” - rendező: Christopher Nolan
 2. ” Kifelé” - rendező: Jordan Peele
 3. ” A poszt” - rendező: Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - rendező: Greta Gerwig
 5. ” Sötétebb óra” - rendezte Joe Wright
 6. ” Fantomszál”  - rendező: Paul Thomas Anderson
 7. ” A víz alakja”  - rendezte Guillermo del Toro
 8. ” Hívj neved szerint” - rendezte Luca Guadagnino
 9. ” Három óriásplakát az Ebbing kívül, Missouri” - rendező: Martin McDonagh

Ki’s Nyerni fogja a Legjobb kép díjat?

Kétségtelen, hogy ebben az évben’Az odaítélési szezon a leginkább elterjedt a #MeToo és a #TimesUp mozgalmak által, amelyek a hollywoodi életmód és a moziipar számára nagy vitákat váltottak ki a #MeToo és a #TimesUp mozgalmak által. Ennek ellenére a legjobb képfutamot továbbra is érdemes várakozni, különösen miután megvizsgáltuk a jelölteket, amelyek tele vannak méltó versenyzőkkel.

Ki nyeri a Legjobb kép díjat?

Számunkra mindez két filmen alapul: Három hirdetőtábla és Kilépés. Az előbbi alapján’A Brit Akadémia Filmdíjain, az Aranygömbökön és a Színésznő Guild Díjain elért legfontosabb díjak átadásakor biztosak vagyunk abban, hogy a polarizáló sötét vígjáték elveszi az Oscar-szobrot “A legjobb kép”. A szemünkben azonban, “Kifelé” kell a győztes.

Hogyan nézhetjük meg az Oscarokat kábel nélküli GYIK-val:

Milyen nap az Oscar?

A 90. Akadémia díját 2018. március 4-én, 18:30 órakor, az Egyesült Államokban rendezik meg.

Mennyi ideig tart az Akadémia díja??

Az ünnepség általában körülbelül három és fél órán keresztül tart, a Vörös Szőnyegtől a végéig.

Melyik állomáson helyezkedik el az Akadémia díja??

Ha az Egyesült Államokban található, egyszerűen váltson csatornáira az ABC hálózatra.

Nézze meg kedvenc csillagait a vörös szőnyegen!

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megválaszolni a kérdést, hogyan kell kábelek nélkül nézni az Oscars 2018-at. Néhány webhely földrajzi korlátozásainak fényében hatalmas listát adtunk hozzá a streaming lehetőségeknek és azok alternatíváinak. Tudassa velünk, melyik működik az Ön számára, és mi nem! Ezenkívül nyugodtan ossza meg két centét kinek’melyik díjat nyeri az alábbi megjegyzés szakaszban. Legyen szép napod!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me