Hogyan nézhetjük meg a WrestleMania 34 online közvetítését, kábelmentes streaming nélkül

Készülj fel, hogy nézd meg a kedvenc WWE Superstars harci gyűrűjét - a WrestleMania 34 végre itt van. Tavaly láttuk Brock Lesnárt teljes lehetőségeinél, Hard Boyzt szenzációs visszatérve a harci szakaszba, és Undertaker utalva a nyugdíj felé. Ezúttal azonban a dolgok még izgalmasabbak, amikor Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H és még Ronda Rousey kegyelmével látják a legnagyobb látványt a birkózásban. Keres módot a WrestleMania 34 élő online nézésére? Olvassa el ezt az útmutatót a BestVPN.co webhelyről.

WrestleMania 34 harcok részletei

A WWE legnagyobb éjszaka’A WrestleMania 34 naptárára április 8-án, vasárnap kerül sor. A rendezvény döntő helyszíne a Mercedes-Benz Superdome, a Louisiana állambeli New Orleans városában, amely második alkalommal rendezi meg az eseményt, először a WrestleMania 30-on, ahol láttuk. több mint 75 157 ember vesz részt a harci mánia során. A műsor délután 11:00 ET / 20:00 PT és 4:00 órakor indul az Egyesült Királyság idején.

WrestleMania 34 harcok részletei

Mi a helyzet a Kickoff Pre-Show-val??

Csakúgy, mint bármely más sport- vagy harci esemény, itt lesz a WrestleMania előkiállítás, amely helyi idő szerint 17-kor és 22-kor indul az Egyesült Királyságban, Renee Young vendéglátójával. Iratkozzon fel a WWE Network szolgáltatással és hivatalos alkalmazásukkal az előzetes műsor közvetítéséhez. Egyéb lehetőségek közé tartozik a WrestleMania’hivatalos WWE YouTube és Facebook oldalai, amelyek legalább három mérkőzést és egy két órás akciót mutatnak be.

Mi a helyzet a Kickoff Pre Show-val?

Hogyan nézhetjük meg a WrestleMania kábel nélkül

Alig néhány nap telik el a birkózás legnagyobb éjszakájáig az idei szurkolók szerte a világon megoldásokat keresnek az esemény közvetítéséhez kábeltelevízió nélkül. A legegyszerűbb megoldás az, ha feliratkozik a WWE Network-re, hogy hozzáférjen az esemény élő közvetítéséhez. Ha még soha nem volt számlája, INGYEN kaphatja az első 30 napot, amely után havonta 9,99 GBP-t kell fizetnie.

Megjegyzés: Ha olyan világrészben él, amely képes’t Ha hozzáfér a WWE hálózathoz, és nem fér hozzá a patak ingyenes fiókjához, azt javasoljuk, hogy használjon VPN szolgáltatást a régiók korlátozásának megkerülésére és a problémamentes patakok élvezetére.

Hogyan nézhetem meg a WrestleMania 34 kábelt

Feloldja a WWE hálózat blokkolását

Mivel a Sky Network az esemény hivatalos műsorszolgáltatója az Egyesült Államok felhasználói számára, akkor fontolóra veheti a regisztrációt a VoD szolgáltatással is. Jelenleg online csatornáik egy külön oldalt jelentenek a felhasználók számára, hogy minden információt megszerezzenek a WrestleMania 34-ről. Csak annyit kell tennie, hogy 19,95 GBP-t fizet, hogy hozzáférést kapjon az esemény élő közvetítéséhez, valamint az április 9-i hétfőn történő újbóli futtatáshoz. Április 12-én, csütörtökön 10-kor, 15-kor és 20-kor.

WWE WrestleMania 34 égbolt sport

Milyen csatorna a WrestleMania On?

Ha nem hajlandó sok pénzt költeni a WWE Network és a Sky Network PPV előfizetésre, akkor megoldást talál a költségek csökkentésére. Egy egyszerű megoldás az, ha hozzáférést kap a kábeltelevízió Sky Sky csatornájához. Így élőben közvetítheti az eseményt otthona kényelmében, egyetlen fillért sem fizetve. További csatornákat fogunk hozzáadni, mivel információkat szerezünk a WrestleMania 34 műsorszóró jogairól!

Milyen csatornán van a WrestleMania?

Hogyan nézhetjük meg a WrestleMania élő online ingyenes streameket

Azoknak a szabadon utazóknak, akiknek nincs kábeltelevíziója, de meg akarják nézni a WrestleMania 34 rendezvényt, megvan a hátad is! Számos streaming webhely teljes lefedettséget nyújt az április 8-i harcokról. A legjobb lehetőségek közül a következők között szerepel:

Stream2Watch

Ahogy a neve is sugallja, a Stream2Watch elsősorban a legfrissebb videók, kiemelt események, hírek és élő műsorok biztosítására szolgál számos sport és játék számára. Ugyanakkor a webhely híres PPV eseményeket is tartalmaz az összes kedvenc fellépésről, mint például a korábbi WrestleMania 33 és most 34!

Hogyan nézhetjük meg a WrestleMania élő online ingyenes streameket

AllWrestling

Az AllWrestling egy másik weboldal, amellyel a legújabb szórakozásokat nézheti Wrestlingben, ahol az összes frissítést megtalálhatja a harci mérkőzésekkel kapcsolatban, valamint a PPV ingyenesen való hozzáférését. Egyszerűen látogasson el a rendezvény napján található weboldalra a teljes lefedettség megtekintéséhez, és nézze meg az összes élő közvetítés linkjét.

WrestleMania 34 az AllWrestling oldalon

Youtube

Mivel a YouTube büszkélkedhet azzal a hírnévvel, hogy a világon a legjobban értékelt videomegosztó társaság, mindig számíthat arra, hogy az esemény patakjait az eseményekhez rendelt csatornákon találja meg. Itt található például egy link a WrestleMania 34 Live Stream oldalhoz, ahol teljes lefedettséget kaphat az esemény napján.

Wrestlemania 34 a YouTube-on

Hogyan nézhetem a WrestleMania-t a Kodi-n

Ha a fenti streaming opciók nem működnek, van olyan megoldásunk, amely mindent felülmúlja. Ez a név szerint megy “Kodi” - nyílt forrású, többplatformos szórakoztató szoftver, amely harmadik féltől származó bővítményeket használ, hogy prémium tartalmat biztosítson a felhasználók számára filmek, TV-műsorok és élő PPV-események közvetítéséhez. A WrestleMania 34 Kodi-on történő közvetítéséhez fontolja meg a Halow Live TV vagy a cCloud TV telepítését:

Várakozás vége: Jó hír Kodi-nak & FIFA szerelmeseinek, nézze meg a FIFA 2018 világbajnokságát a Kodi-n

Nehezen fér hozzá a patakhoz? bármilyen hibával szembesül? Ha igen akkor Don’t ha aggódik, hogy esetleg régiók korlátozásával szembesül, fontolja meg VPN-szolgáltatás igénybe vételét a patakok problémamentes elérése érdekében.

Halow Live TV telepítési és WrestleMania 34 útmutató

 1. Nyisd ki Kodi, és kattintson a fogaskerék alakú ikonra (Beállítások)
 2. választ “Fájl kezelő” és akkor dupla kattintás tovább “Add Source”
 3. Egy doboz jelenik meg, kettyenés “Egyik sem” az URL hozzáadásához
 4. Másolás beillesztés a következő: http://kurdmovie.net/repo
 5. Név a médiaforrás “Halow Repo” és kettyenés az OK-n
 6. Visszatérés a kezdőképernyőre, kettyenés kiegészítőkön, és azután az “Csomag” szimbólum
 7. választ az “Telepítés zip fájlból” opció és megtalálja “Halow Repo”
 8. kettyenés tovább “repository.HalowTV-6.0.0.zip” és várjon a kiegészítő telepítéséhez
 9. Visszatérés a kezdőképernyőre, kettyenés a kiegészítőkön, majd a “Csomag” szimbólum
 10. választ “Telepítés a tárházból” és választ az “HALOW tároló”
 11. Megy nak nek “Videó kiegészítők”, megtalálja “Halow Live TV” és találat a telepítés gombra!
 12. Nyisd ki a kiegészítő és kettyenés tovább “Országcsatornák”
 13. A rendszer kéri a telepítést “GUL LIVE TV”
 14. kettyenés tovább “Igen”, Visszatérés az előző menübe, választ “ÉLŐ SPORT”
 15. megtalálja és választ Sky Sports HD nézni a WrestleMania 34-et

Hogyan nézhetem a WrestleMania-t a Kodi-n

cCloudTV Telepítési és WrestleMania 34 útmutató

 1. Nyisd ki Kodi és kettyenés a “Beállítások” ikon.
 2. választ “Fájl kezelő” és kettyenés tovább “Add Source”.
 3. Dupla kattintás a “Egyik sem” opció és belép a következő URL: http://kdil.co/repo
 4. típus “Kodi Izrael” a név mezőben és kettyenés
 5. Megy Kodi haza, kettyenés tovább “Hozzáad”, és azután az “csomag” szimbólum.
 6. választ “Telepítse a ZIP-fájlból” és kettyenés tovább “Kodi Izrael”.
 7. Választ “kodil.zip” és várja meg, amíg telepíti.
 8. Megy nak nek “Telepítés a tárházból” és kettyenés tovább “.www.Kodisrael.co.il Repository”.
 9. választ “Videó kiegészítők” és megtalálja “cCloud TV”.
 10. Találat a telepítés gombra, nyisd ki a kiegészítő, és megy nak nek “Sportcsatornák”.
 11. választ Sky Sports a WrestleMania 34 élő közvetítéseihez

Wrestlemania 34 a kodi xbmc-en

WrestleMania 34 mérkőzéskártya

Az UFC legenda, Ronda Rousey csatlakozik Kurt Angelhez (a WWE Hírességek csarnoka), hogy felvegyék a huszonháromszoros H világbajnokot és a Stephanie McMahon RAW biztosot. Az Undertaker visszatér a nem látott személlyel, John Cena. Reigns a Lesnar ellen fog állni az Universal Title ellen, Randy Orton pedig két ellenféllel fog szembenézni az USA-bajnok ellen Jinder Mahal és Bobby Roode ellen. Ezek a legfontosabb küzdelmek. Mások:

 1. Világbajnokság.
 2. Nia Jax és Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs a bár
 4. Mustafa Ali és Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs Shinsuke Nakamura
 6. Nyers nők’bajnokság
 7. Nyers Tag-csapat bajnokság
 8. Interkontinentális bajnokság
 9. Smackdown Tag-team bajnokság
 10. Smackdown Tag-team bajnokság
 11. Finn Balor és a Miz vs. Seth Rollins
 12. Az Óriás emlékmű csata királyi
 13. Sami Zayn és Kevin Owens vs Daniel Bryan és Shane McMahon
 14. Az Amerikai Egyesült Államok vs az Új Nap vs a Bludgeon testvérek

A dolgok csomagolása

És ezzel véget érünk a saját helyzetünknek “Hogyan nézhetem a WrestleMania 34-et” útmutató. Válassza ki a fent említett módszerek egyikét az esemény streamingjének megkezdéséhez. Ha bármilyen problémája merül fel, ne habozzon, ha megjegyzést küld az alábbiakból. Ezenkívül nyugodtan ossza meg a cikket barátaival és családtagjaival, akik a WWE rajongói!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me