Hogyan nézhetjük a Big Brother & ldquo; szórakoztató és érdekes valóság TV-játék show-t & rdquo;

Contents

Mi a nagy testvér??

A Big Brother egy valós tévéműsor, amely ugyanazon a holland társon alapul. John De Mol készítette a sorozat 1997-ben, a regény egyik karakteréből származtatva “Kilencvennyolcvannégy (1984). A rendezvényt 19 egymást követő 19 évadban állította elő az amerikai közönség számára, Julie Chen 2000-ben. Az idegenek egy csoportját hívják “houseguests”, akiknek együtt kell élniük egy házban éjjel-nappal, legalább 90 napig.

Hol nézhetjük a Big Brother-t?

Az amerikai egyesült államokbeli indulás óta a valóság TV-műsor a CBS-en sugárzott. A csatorna minden epizódot sugároz az ügyfelek számára. Ha még nem rendelkezik előfizetéssel, amely hozzáférést biztosít a CBS hálózathoz, akkor ideje megszerezni. A show általában vasárnap (8:00), szerdán (8:00) és csütörtökön (9:00) indul. Ha azonban nem biztos benne az időzítés, itt bármikor ellenőrizheti a CBS TV ütemezését.

A CBS előfizetői még a Big Brother első évadának más formátumú változatát is megnézhetik, a második évad egy olyan epizódjával együtt, amely a legtöbb piacon nem jelenik meg. Ha meg akarja nézni a régi évszakok újbóli futtatását, akkor fontolóra veheti a csatornád TVGN-re váltását. Megnézheti a valóság tévéműsorát a CBS kapcsolt állomásaitól is, különböző helyszíneken. Ezek tartalmazzák:

 1. Texas – Dallas KTVT
 2. Pennsylvania – Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania – Philadelphia KYW
 4. New York – New York WCBS
 5. Minnesota – Minneapolis WCCO
 6. Michigan – Detroit WWJ
 7. Massachusetts – Boston WBZ
 8. Maryland – Baltimore WJZ
 9. Illinois – Chicago WBBM
 10. Florida – Miami WFOR
 11. Colorado – Denver KCNC
 12. Kalifornia – Sacramento KOVR

Hogyan nézhetjük a Big Brother kábel nélkül?

Ha azt fontolgatja, hogyan nézheti meg a Big Brother kábeltelevízió nélkül, akkor van egy megoldás az Ön számára. A TV-állomásokra való feliratkozás helyett fontolja meg a valóság játék online show-jának figyelését. A CBS rendelkezik egy online portállal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor, bárhol megnézhessék a Big Brother-t. Ehhez előfizetnie kell egy prémium tervre.

  Az amerikai Netflix nézése VPN-sel - Egyszerű telepítési útmutató Android és Mac eszközökhöz

A CBS All Access havi 5,99 dollárért elérhető, amely hozzáférést biztosít a TV-műsor élő közvetítéséhez. Ez a szolgáltatás kezdetben ingyenes volt az első szezonban. A második évad kezdetével azonban előfizetésre volt szükség, hogy hozzáférjenek a show élő közvetítéséhez’hivatalos oldala, az AOL házigazda. Ugrás a tizenötödik évadra, az élő hírcsatornák most a CBS hivatalos weboldalán jelennek meg, ismét feliratkozást követelve.

Hogyan nézhetjük a Big Brother kábel nélkül

A Big Brother okostelefonját is megtekintheti, ha letölti a megfelelő operációs rendszer CBS alkalmazását. Ha ez a lehetőség nem működik, akkor mindig fontolhatja meg az epizódok vagy élő közvetítés figyelését a népszerű Channel 5 webhelyen. Az időzítés az eredeti sugárzási dátumoktól függ, ezért itt ellenőrizze a Big Brother tévét.

Ha az összes opció sikertelen, akkor fontolóra veheti a Kodi letöltését. Ez a nyílt forráskódú otthoni média szórakoztató alkalmazás néhány gombnyomással megkönnyíti a fizetett tartalmak elérését az egész világon. Egyszerűen töltse le az Exodus kiegészítőt, és élvezze a TV-műsorok és filmek korlátlan gyűjteményének böngészését, köztük a valóság TV-t, a Big Brother-t!

Hogyan nézhetjük meg a Big Brother epizódokat az USA-n kívüli CBS-en

Ha nem az Egyesült Államokban helyezkedik el, a Big Brother epizódjainak nézése néha gondot okozhat. Erre is van megoldás. A CPS-hez való hozzáféréshez és a Big Brother nézéséhez mindig létrehozhatja a legjobb vpn-kapcsolatot az Egyesült Államokban.

Hogyan nézhetjük meg a Big Brother epizódokat az Egyesült Államokon kívül

Iratkozzon fel egy olyan VPN-szolgáltatásra, mint például az Ivacy, a PureVPN vagy az ExpressVPN, amelyek mindegyike figyelemre méltó biztonsági és földrajzi feloldási funkciókat kínál. Töltse le az eszközére / operációs rendszerére dedikált alkalmazást. Csatlakozzon az Egyesült Államokban található szerverhez, és a lehető legkényelmesebben nézze meg a valóság TV-műsorát.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Hogyan lehet nézni a Big Brother-t Kanadában

Amellett, hogy VPN szolgáltatást használ az amerikai szerverhez való csatlakozáshoz és a Big Brother CBS-en való nézéséhez, a felhasználók képesek feliratkozni a kanadai globális TV-re a valós játék show-jának nézésére. A műsorszolgáltatónak saját csatornája van, ahol megnézheti a Big Brother-t. Ha ez nem sikerül, akkor mindig továbbadhatja az epizódokat a hivatalos weboldalon. Az időzítés az eredeti sugárzási dátumoktól függ, ezért itt ellenőrizze a Big Brother tévét.

hogyan lehet nézni a nagy testvért Kanadában

Hogyan nézhetem a Big Brother online ingyen

Ha a Big Brother online nézésének legkényelmesebb módját keresi – egyetlen fillér fizetése nélkül – fontolja meg a DirectTV vagy a MyWatchSeries használatát. Mindkét weboldal szezonálisan kategorizálta számot. Ez lehetővé teszi a valóság TV-műsor és annak epizódjainak egymással való visszaélését anélkül, hogy aggódnia kellene a fizetett szolgáltatás előfizetésével kapcsolatban..

A Reality TV Game Show fő témája:

A versenyzők tartózkodásuk alatt teljesen elszigeteltek a külvilágtól. Nincsenek képesek kommunikálni a családtagokkal / barátokkal, és különféle kihívásokat és játékokat kell vállalniuk a túlélés érdekében. A játékosok semmiféle magánélettel nem rendelkeznek a műsorban. A nézők állandó felügyelete alatt állnak. Ez az egyedülálló koncepció, hogy egy házat különféle háttérrel rendelkező idegenekkel töltsönek fel, nagyon okos. Láthatjuk az emberek interakcióját, csoportszövetségeket, barátságokat és romantikákat.

A show társadalmi dinamikája szintén folyamatosan változik, ahogy a találkozók és a kihívások egyre nehezebbé válnak. A gyenge esik az út mentén, míg az erősebb fokozatosan kikerül a döntőbe. Néhány játékosnak piszkos politikával sikerül megszereznie a kezét; mások megmutatják képességeiket a játékokban. Összességében a TV-show valódi élvezet, amelyet mindenki néz, mivel küzdelmek merülnek fel és a viták rendeződnek. Ha élvezetes valósági show-t keres, akkor a Big Brothernek feltétlenül a listájának tetején kell lennie!

Élvezze a Big Brother nézését!

Ezzel megválaszoltuk a régóta várt kérdést a Hogyan kell nézni a Big Brother-t online, élőben és a televízióban az Ön számára. Most már csak annyit kell tennie, hogy az igényeinek megfelelően kiválasztja a megfelelő módszert. Azt szeretném, ha elképesztő binge-figyelési élményben lesz részed! Ne felejtse el segíteni a rászorulóknak, és ossza meg a cikket olyan emberekkel, akik kényelmes módot keresnek a Big Brother nézéséhez!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Az Australian Open 2023 élő online nézése