Hogyan nézheti meg a 2018. évi téli olimpiát online, bárhonnan online

Hivatalosan XXIII. Téli olimpiai játék és közismert nevén PyeongChang 2018, végre halad a nagy multi-sport esemény. Tehát itt az ideje, hogy felkészüljenek a valaha látott legjobb sport bajnokságokra. Az alábbiakban felsoroljuk az esemény hivatalos partnereit és szponzorait.

A téli olimpia 2018 hivatalos partnereinek támogatói

A PyeongChang korábban a 2010-es és a 2014-es olimpiai játékok helyszíne volt, de három és négy szavazattal veszített. A 2018-as ajánlatot azonban megnyerték, ami azt jelenti, hogy hosszú ideje készültek fel az eseményre. Olvassa el ezt az útmutatót, hogy további információkat kapjon arról, hogyan nézheti meg a 2018 legjobb téli olimpiát:

Nézze meg a 2018-as téli olimpiát élőben online bárhonnan

 1. 2018 téli olimpia helye
 2. A 2018. évi téli olimpia menetrendje
 3. Téli Olimpia 2018 hivatalos műsorszolgáltatók és csatornák
 4. Hogyan nézheti meg a 2018-os téli olimpiát bárhonnan
 5. Hogyan nézhetem a téli olimpiát a ROKU-n
 6. Hogyan nézheti meg a téli olimpia megnyitójátékát élő közvetítés nélkül
 7. Nézze meg a Hulu téli olimpiát
 8. Téli olimpia streaming kábel nélkül
 9. Hogyan lehet megnézni a 2018-as téli olimpiát online ingyen
 10. Hogyan nézhetem a 2018-as téli olimpiát a Kodi-n
 11. Játékok, amelyeket 2018 téli olimpián kell keresni
 12. Jövőbeli téli olimpia menetrend
 13. Téli olimpia 2018 - tények és adatok pótkocsikkal

2018 téli olimpia helye

A PyeongChang 2018 téli olimpia megnyitója február 9-én lesz a Pyeongchang megyében. 8 órakor kezdődik. (Koreai standard idő). Mivel 14 órás különbség van a keleti normál idő között, az Egyesült Államokban az embereknek reggel 6-kor kell behangolniuk. A záró ünnepségekre február 25-én, vasárnap kerül sor..

Téli olimpia 2018-Location

A 2018. évi téli olimpia menetrendje

Bár a hivatalos megnyitó ünnepségre február 9-én kerül sor, a játékok csak másnap kezdődnek (február 10-én, szombaton). A szombatra tervezett éremversenyek egyike nőket is magában foglal’s biatlon, férfiak’síugrás és nők’s gyorskorcsolyázás.

Téli olimpia 2018-tartás

A szokásos rendezvényeken, például a műkorcsolya, a síelés és a bobpálya mellett, négy új esemény is bekerül az idén: vegyes páros curling, nagylevegős snowboard, freestyle síelés és a masszív gyorskorcsolya. Biztosan nagyszerű időt fog nézni a sport sokféleségén! Kattintson ide a 2018-as téli olimpiai játékok teljes ütemezéséhez.

Téli Olimpia 2018 hivatalos műsorszolgáltatók és csatornák

Fontos figyelmeztetés!  Ha a földrajzi korlátozás miatt nem fér hozzá az alább felsorolt ​​csatornákhoz, akkor fontolja meg a VPN szolgáltatás használatát & megkerüli a régiók blokkolását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Hogyan nézheti meg a 2018. évi téli olimpiát online, bárhonnan onlineHa az Egyesült Államokban található, akkor könnyedén megnézheti a 2018-os téli olimpiát az NBC-n, amely a játékok hivatalos műsorszolgáltatója. Ha még nem előfizet a szolgáltatásra, fontolja meg hamarosan az előfizetést. Itt regisztrálhat, és kihasználhatja az ingyenes ajánlatok előnyeit mobiltelefonján / táblagépén!

Téli olimpia 2018-NBC

Ha a tó túloldalán él, akkor fontolhatja meg az Eurosport feliratkozását. A csatornát az Egyesült Királyság egyik hivatalos műsorszolgáltatójának jelölték. Az olimpiai játékok frissítéseit itt követheti. Általában két előfizetési terv érhető el: 5 font / nap és 30 font / év.

Téli olimpia 2018-Eurosport

Ha még nem rendelkezik Eurosport-fiókkal, mindig fontolóra veheti a BBC (egy másik hivatalos brit műsorszolgáltató a 2018-as olimpiai játékok számára) használatát. Bár még nem jelentettek be árat, a BBC-patak frissítéseit itt olvashatja.

Téli olimpia 2018-BBC-Sport

Ha Kanadában él, akkor egyszerűen váltson csatornájára CBC-re az élő közvetítések és az olimpiai játékok további lefedettsége érdekében. A BBC-hez hasonlóan nem érkezett árhirdetés, ám itt olvashatja a frissítéseket a weboldalon.

Téli olimpia 2018-CBC-Sport

Ha nem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy másutt Európában él, hanem Ázsia vagy másutt bárhol, akkor fontolóra veheti a 7 Élő használatát a 2018-as téli olimpián. Egyszerűen hangoljon ide február 10-én, szombaton, hogy élő közvetítést kapjon az eseményről.

Téli olimpia 2018-on-7live

Hogyan nézheti meg a 2018-os téli olimpiát bárhonnan

Ha bárhol meg szeretné nézni a 2018-os téli olimpiát, akkor nincs jobb megoldás, mint VPN-szolgáltatás igénybevétele. Az IP-cím elrejtésével és az internetkapcsolat titkosításával a VPN-k lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkerüljék a CBC, BBC, NBC stb..

Téli olimpia 2018-re bárhol

Az alábbiakban felsoroljuk a 2018-as legjobb szolgáltatókat, megbízhatóságuk, teljesítményük, támogatása, árazásuk és alkalmazásuk kompatibilitása alapján. Nyugodtan válasszon egyet, amely legjobban megfelel az adatvédelmi igényeinek és a költségvetési követelményeknek. Csatlakozzon bármely brit, kanadai vagy amerikai szerverhez, és férjen hozzá a földrajzilag korlátozott webhelyekhez.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Hogyan nézhetem a téli olimpiát a ROKU-n

A téli olimpia izgalma tovább épül, mivel csak egy nap van hátra az esemény megkezdéséhez! Felismerve az alkalom népszerűségét, Roku kiadott egy hivatalos blogot, amely az ügyfelek számára irányítja az olimpiai játékok figyelését. Az esemény élő eseményét az NBC Sports App segítségével közvetítheti.

hogyan lehet nézni a téli olimpiát a Roku-n

Ne feledje azonban, hogy a kiemelt eseményekhez, a legújabb klipekhez és a kommentárokhoz való hozzáféréshez felhasználói azonosítóra és jelszóra van szükség. Ide tartozhatnak a Roku támogatást nyújtó fizetős TV-előfizetési szolgáltatásokból származó hitelesítő adatok, például a YouTube TV, a Sling TV, a PlayStation Vue, a Hulu Live TV, a DirecTV Now és a CenturyLink..

Hogyan nézhetem meg a téli olimpia megnyitójátékát, élő közvetítés nélkül

Ha nem hajlandó pénzt költeni prémium előfizetésekre és INGYENES megoldásokat keres, akkor Ön is fedezi Önt. Ezt a Facebook oldalt itt követheti. A szociális média a megnyitó ünnepi élő közvetítéseinek fő forrása, mivel sok hivatalos partner hirdetési patakokat küld el.

Hogyan nézhetem meg a téli olimpia megnyitójátékát, élő közvetítés nélkül

További lehetőségként fontolóra veheti a feliratkozást a Fubo TV-n, amely a 2018. évi téli olimpiát is közvetíti. Van egy 7 napos INGYENES próba, amely felhasználható a nyitó ünnepség és a játékok első hetének megfigyelésére.

A téli olimpia megnyitójának közvetlen közvetítése a FUBO TV-n

Ha ez nem működik, iratkozzon fel egy megbízható VPN-re, és csatlakozzon az Egyesült Királyságbeli szerverhez. A megfelelő IP-címmel beállíthatja a BBC-t’Ingyenes lefedettség a PyeongChang játékokban. Így biztos lehet abban, hogy nem hagyja ki egyetlen fontos eseményt sem az eseményen.

hogyan lehet nézni a téli olimpia BBC Sport Stream-ét

Megnézhetem a Hulu téli olimpiáját

Ha meg akarja nézni az olimpiát a Hulu VoD szolgáltatással, akkor csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a prémium tervre. Nekünk szerencsére INGYENES próbaverzió készül. Ez azt jelenti, hogy élvezheti az egész olimpia megtekintését, levonva a hatalmas díjakat. Hulu még további mérföld is megteszi, hogy személyre szabja tapasztalatait ezen a téli szezonban. További információkért olvassa el a blogot itt.

téli olimpia Huluban

Téli olimpia streaming kábel nélkül

Ha zsinórvágó vagy, aki nem fér hozzá prémium számlához az NBC-n, akkor még mindig esélye van a téli olimpiánkat a legjobb vpn for kodi-ra nézni. A Kodi (cCloud és Radix kiegészítők) használatán kívül a felhasználók letölthetik a Sling TV, a YouTube TV, a DirecTV Now és a Century Link hivatalos alkalmazásait, hogy kábelcsatlakozás nélkül hozzáférhessenek az esemény élő közvetítéséhez..

A téli olimpia online online élő közvetítése

Az olyan események online megfigyelésekor, mint a téli olimpia, sokan olyan megoldásokat keresnek, amelyek nem tartalmazzák a TV-előfizetés fizetését. Ha Ön egy ilyen ember, fontolja meg a Sling TV-n való feliratkozást. Az eseményt élőben közvetíti a weboldalon.

A legjobb rész: a szolgáltatás ingyenes próbaverziót kínál. Hét napig szabadon használhatja a FREELY webhelyet. Feltétlenül jelentkezzen be a téli olimpiai időpontok közelében, hogy penny fizetése nélkül figyelje az eseményt. Másik lehetőségként fedezze fel az UStream, a Facebook, a Periscope és a YouTube webhelyet az élő közvetítés hivatkozásaival az esemény napján.

Hogyan nézhetem a 2018-as téli olimpiát a Kodi-n

Ha a fenti 2018-as téli olimpia INGYENES nézésének fenti lehetőségei nem működnek, akkor mindig támaszkodhat a KODI kiegészítőkre! Ez a nyílt forráskódú, többplatformos szórakoztató központ a legjobb választás filmek, TV-műsorok és élő TV biztonságos nézése szempontjából. Egyszerűen töltse le és telepítse a WNBC vagy a cCloud TV-kiegészítőt, hogy élvezze a 2018. évi téli olimpiai játékok közvetítését. További információt a Kodi VPN útmutatóban talál.

Fontos figyelmeztetés!  Ha olyan országokban helyezkedik el, ahol a szerzői jogi törvények és a DCMA-k érvényesek, akkor javasoljuk, hogy használjon Kodi VPN-t az anonim adatfolyamhoz.                                                                                                                                                                  Hogyan nézheti meg a 2018. évi téli olimpiát online, bárhonnan online

WNBC programok

 1. Nyisd ki a Kodi V17 alkalmazás és választ “Kiegészítői”
 2. kettyenés a “Csomag” szimbólum a bal felső sarokban
 3. választ “Telepítés Zip fájlból” a lehetőségek listájából
 4. kettyenés a “Kodi kiegészítő tároló” és azután “Videó kiegészítők”
 5. Görgessen le ábécé sorrendbe “W” és megtalálja WNBC programok
 6. Nyisd ki a kiterjesztés és találat a telepítés gombra
 7. Hozzáférés WNBC programok a videó kiegészítőkből

Téli olimpia 2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Nyisd ki a Kodi V17 app és kettyenés a “Fogaskerék” ikon
 2. választ “Fájl kezelő” a lehetőségek listájából
 3. Görgessen le és kettyenés tovább “Add Source”
 4. Belép http://kdil.co/repo az URL mezőben
 5. Név a médiaforrás Kodi Israel
 6. Visszatérés a főmenübe és választ “Kiegészítői”
 7. kettyenés a “Csomag” szimbólum a bal felső sarokban
 8. választ “Telepítés zip fájlból” és kettyenés a Kodi Izraelben
 9. kettyenés tovább “Kodil.zip” a lerakat telepítéséhez
 10. Várjon a “Kiegészítő telepítve” értesítés
 11. Fej felé “Telepítés a tárházból”
 12. választ “..Kodil Repository” és azután “Videó kiegészítők”
 13. Görgessen le, megtalálja cCloud TV és találat a telepítés gombra
 14. Nyisd ki a kiegészítő, választ “Minden csatorna”
 15. nyomja meg a billentyűzet bal gombjával
 16. választ “Keresés” és típus ban ben “NBC”
 17. Élvezd nézte a téli olimpiát 2018!

Téli olimpia 2018-Kodi-cCloud-TV

Játékok, amelyeket 2018 téli olimpián kell keresni

 1. Rövidtávú korcsolyázás
 2. Sífutás
 3. Északi összetett
 4. Freestyle síelés
 5. Snowboardozás
 6. Műkorcsolya
 7. Gyorskorcsolya
 8. Alpesi sízés
 9. Síugrás
 10. Jéghoki
 11. Csontváz
 12. Biatlon
 13. bodorítás
 14. Bob
 15. Szánkó

Jövőbeli téli olimpia menetrend

A téli olimpia izgalma teljesen eufórikus érzés, mivel lehetőséget ad a hétköznapi embernek, hogy figyeli a sportok sokféleségét és híres sportolóit. Várja a jövőbeli eseményeket? Ha igen, akkor tudnia kell, hogy Tokiót választották a 2020-as nyári olimpiára, 2022-re Pekingbe, 2024-re Párizsba és 2028-ra Los Angelesbe.!

Téli olimpia 2018 - tények és adatok pótkocsikkal

 1. Noha az 1988-as nyári olimpia Szöulban került megrendezésre, Dél-Korea valójában ez az első alkalom, hogy a téli olimpiát rendezik!
 2. A 2014. évi szocsi olimpia költségeivel összehasonlítva a PyeongChangi téli olimpia becsült költsége 10 milliárd dollár, ami ötször alacsonyabb.!
 3. A 2018. évi rendezvényre a PyeongChang négy új sportágot egészített ki az olimpián. Ide tartoznak a snowboard nagy levegő, az alpesi síelés, a gyorskorcsolya és a kevert curling páros.
 4. Az utolsó téli olimpia Szocsiban, Oroszországban zajlott. A verseny összesen 33 érmével, köztük 13 GOLD-nal történt. Dél-Korea összesen nyolc érmet nyert.

A dolgok csomagolása

Ha megpróbálja kitalálni, hogyan nézheti meg a 2018-os téli olimpiát online, akkor mindenképpen tartsa be a fent említett tippeket. Mindazonáltal, ha bármilyen kérdése merül fel, ne habozzon, ha az alábbiakban értesít minket. Nyugodtan ossza meg a cikket barátaival / családtagjaival, várva a sport szertartást. Van egy csodálatos hét!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me