Hogyan nézhetem meg az American Idol 2018 élő online ingyenes patakok bárhonnan

Az egyik legnagyobb televíziós esemény, az American Idol, március 11-én kezdte meg a tizenhatodik évadát. az amerikai tévében a show tiszta szórakozás. Ez lehetővé teszi a tehetséges hétköznapi ember számára, hogy esélyt érjen el a szuper-sztárság elérésére, és a rajongók számára, hogy megnézhessék azt az uh-mazing utazást.!

Nézze meg az American Idol 2018 élő online ingyenes streameket bárhonnan

 1. American Idol Online élő, ingyenes streaming
 2. American Idol Youtube streaming
 3. Az American Idol ma este?
 4. Ki az a bíró, aki az American Idol-n lesz
 5. American Idol csatornák / műsorszolgáltatók listája
 6. Hogyan nézheti bárhol az American Idol-t
 7. Patak American Idol Online Kanadában
 8. American Idol a Roku-n
 9. American Idol a Kodi-n

Örülök annak is, hogy tanúi lehetnek Amerika keresésének’a következő énekes érzés? Ha igen, akkor olvassa el átfogó útmutatónkat arról, hogyan nézheti meg az American Idol internetet a legjobb vpn használatával? Végül is, ki nem akar’nem akarom nézni a műsort? Szó szerint mindenkit a TV-hez rögzít, minden epizód önmagában egy történetet ábrázol. És aztán az a nyomás, amely minden héten a szavazási és kiküszöbölési fordulók során épül fel, átkozott’s lélegzetelállító kaland!

Az American Idol ma este?

Az American Idol ma este

Premier a 2018. március 11 - Az American Idol ezúttal kivételes tehetségeket mutatott be, sok szórakozással és szórakoztató pillanattal, amelyeket az életre emlékeztet. Tehát eddig összesen 15 epizód készült el, ami azt jelenti, hogy még mindig sok nézeted van. Új epizódok lesznek elérhetők a következőn: Május 12. (szombat - 7. legjobb), május 13. (vasárnap - 5. legjobb), május 19. (szombat), a döntők pedig május 20-án és 21-én közelednek, ahol megnézheti, hogyan válhat győztesnek!

Kik a bírók, akik az American Idol-on fognak lenni??

Dicsőséges reakcióikkal és figyelemre méltó ítélőképességükkel a bírák talán a legfontosabb felállás az American Idol-on. Ebben a szezonban a műsor változatlanul megőrzi a három bíró formátumát, és Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian az új bírák részeként’ panel.

Kik lesznek az American Idol bírói?

Katy Perry, a show egyik bírója!

A show házigazdája a rádiós híresség Ryan Seacrest lesz, mivel rendkívül jól fogadták a show-ban’A szertartás mestere az előző szezonban a közönség részéről.

Az első, március 11-én, vasárnap kezdődő epizód a meghallgatások kezdeti fordulójával indul a New York-i ikonikus Madison Square Gardenben, amely rengeteg figyelemre méltó hanggal és vidám pillanatokkal fog hangolni, tehát ne’ne felejtse el megnézni az alábbiakban látható csatornák listáját, ahol megnézheti, hogy a művelet ott és ott zajlik!

American Idol csatornák / műsorszolgáltatók listája

Biztosak vagyunk abban, hogy ebben a szezonban nyertünk’nem lehet más. De ennek a szeretett TV-franchise rajongóinak figyelniük kell a csatorna változására, amelyen sugárzik. Az American Idol az NBC Hálózaton az első és a tizenötödik szezon között került közvetítésre, ezúttal a felhasználóknak pedig a tizenhatodik évadot kell látniuk az ABC hálózaton..

Az American Idol 2018 hivatalos műsorszóró partnere!

American Idol 2018 csatornák / műsorszolgáltatók listája

Ebben a szezonban az American Idol’hivatalos műsorszolgáltatója a ABC hálózat, Az NBC helyett az Egyesült Államokban, tehát az ország földrajzi határain belül tartózkodók számára minden epizódot az ABC-nál, hétfőn délután 8:00 óráig, hetente kétszer, vasárnap és hétfőn megnézhetnek..

Az American Idol élvezhető úgy is, hogy letölt a hivatalos ABC alkalmazásokat a Google Play áruházból az Android felhasználók számára, vagy az iTunes áruházból az Apple felhasználók számára..

Azok számára, akik itt nem az USA-ban élnek’Hogyan nézheted meg az American Idol-t:

Ország

Csatorna

Hogyan lehet adatfolyamot küldeni az USA-n kívül

USA nézze az ABC-t élőben onlineABC hálózat      purevpn-logo

  Feloldás a PureVPN USA Server használatával

csak 2,48 dollárért / hónap

Egyesült Királyság
Kanada
Franciaország
UAE
India
Ausztrália 8. róka

Ausztrália:

Sokak hívják a következőket “USA”, a két nemzet közti értékek és érdekek miatt egyik ország sem fogja izgalmasabbá tenni az American Idol-t, mint Ausztrália. Tehát azok számára, akik Ausztráliában élnek, a Fox8 csatorna lesz az a hely, ahol március 11-én hangolhat!

A maradék!

Ha valamelyik országban él a fent említett helyeken kívül, akkor az elkövetkező napokban megismerheti ezt a képet, ha megpróbálja nézni az American Idol-t!

hogyan lehet az amerikai bálványt bárhonnan figyelni

A tűzfalú Kínától az Egyesült Királyságig az American Idol rajongói nyertek’t nem férhet hozzá a műsorhoz az ABC hálózaton vagy bármely más csatornán országukban.

Van azonban olyan megoldás, amely nemcsak felszabadítja az American Idol jelszavát, hanem a jövőben is nagyszerűen alkalmazható hasonló, földrajzilag korlátozott tartalmak számára. Ha további tudnivalókat szeretne tudni arról, hogy miként nézheti meg könnyen az American Idol programot, folytassa az útmutató olvasását!

Hogyan nézheti bárhol az American Idol-t?

Azt’Nemcsak az American Idol, hanem manapság minden más műsor geo-korlátozásokkal néz szembe, így emberek millióit megfosztva a kedvenc műsoraikat, de itt’Ahol a VPN hasznos.

A VPN-k nem csak az, hogy nagyszerű online biztonságot és adatvédelmet biztosítsanak az Ön számára, bár ezek is kiválóak, de megengedhetik Önnek, hogy feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmakat, például az American Idol, az IP megtévesztésével..

A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók, például a Nord VPN, a Pure VPN és az alábbi táblázatban említett egyéb szolgáltatók a legnépszerűbb és rendkívül megbízható földrajzi korlátozású tartalom-feloldók közül néhány..

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Amíg a VPN nem’t kiküszöböli annak szükségességét, hogy előfizetjen az ABC kábel előfizetésére, ez feltétlenül lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, ha ténylegesen érvényes előfizetése van, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz az USA-n vagy annak területén.

A fent említett VPN-szolgáltatók többsége dedikált VPN-alkalmazásokkal rendelkezik olyan kompatibilis eszközökhöz, mint a Windows, Mac OS, IOS, Android és még sok más, így Ön’Nem kell attól tartania, hogy kiválaszt egy adott eszközt a VPN működéséhez.

Csak töltse le a VPN alkalmazást és a hivatalos ABC alkalmazást, regisztráljon érvényes előfizetéssel mindkettőre, és tudja, hogyan kell könnyedén megnéznie az American Idol szoftvert..

Hogyan nézhetem az American Idol Online-ot Kanadában?

Ha Kanadában a határ túloldalán él, akkor a kevés szerencsés közülük, akik VPN telepítése nélkül nézhetik meg az American Idol programot. A várt műsor a CTV-n nézhető meg. Tehát Don’ne felejtsd el behangolni 19:00 CT be van kapcsolva Március 11 az izgalmas első epizód megnézése!

Hogyan lehet nézni az American Idol-t a Roku-n?

A Roku egy nagyszerű lehetőség az olyan programok megtekintésére, mint például az American Idol, a televízió nagy képernyőjén. A TV-készülék úttörő streaming szolgáltatása hihetetlenül egyszerűen telepíthető és konfigurálható. Az énekverseny legújabb évének megtekintéséhez el kell látnia a Roku készüléket az ABC kiegészítővel, amely letölthető itt. Ne felejtsen el VPN-t használni, és válasszon egy amerikai szervert, amellyel élvezheti a show-t.

Hogyan lehet nézni az American Idol-t a Roku-n

Hogyan nézhetem meg az American Idol online élő, ingyenes streaming-jét

Az ABC jelenleg nem’t bejelentett minden online ingyenes streaming-et az American Idol 16. évad számára, és ezeket csak harmadik féltől származó források biztosítják. Megnyertünk azonban’Nem javasoljuk, hogy ezt az elsődleges megtekintési lehetőséget tegye, mert mi nem’Még nem tudjuk, ki fogja közvetíteni a programot online, másodszor, az ilyen programokhoz kapcsolódó harmadik fél által nyújtott sok streaming szolgáltatást gyakran sok kellemetlen hirdetés, rosszindulatú spam-link és egyéb spoiler kíséri, ezáltal megsemmisítve a teljes élményt! Don’nem megy erre! Élvezze a FIFA 2k18 világkupa megnyitó ünnepségét itt, a BestVPN.co oldalon

American Idol YouTube streaming

amerikai bálvány youtube streaming

Sajnos nincs olyan élő közvetítési link, amely lehetővé tenné a 2018-as American Idol epizódok online megtekintését a YouTube-on. Van azonban egy hivatalos American Idol oldal, ahol rendszeresen frissítést kaphat videók formájában a show legújabb eseményeiről. Lehet, hogy jobb, ha a fenti útmutatóban említett egyéb streaming-forrásokat választunk.

Hogyan lehet nézni az American Idol-t a Kodi-on?

A Kodi nap mint nap népszerűvé válik, és azt javasoljuk, hogy figyelje az American Idol közelgő szezonját ezen a nagyszerű online médiamegfigyelő platformon. Az egyik legjobb módszer erre az USTV kiegészítő letöltése, amely nemcsak hozzáférést biztosít az ABC-hez, hanem más népszerű amerikai csatornák, például az NBC megtekintését is lehetővé teszi..

Ráadásul teljesen legális és ingyenes:

Hogyan nézhetem meg a 2018-as amerikai bálványt élőben a Kodi-on

Itt’Az USTV telepítésének legegyszerűbb módja a Kodi-ra:

Megjegyzés: VPN-szolgáltatásra van szüksége az USTV NOW stream-eknek az Egyesült Államokon kívüli eléréséhez 

 1. Töltse le és telepítse a Kodi-t innen
 2. Miután elindította a Kodi alkalmazást, válassza a lehetőséget “Kiegészítői”
 3. A bal felső sarokban egy lehetőség lesz “Csomagtelepítő”, kattintson rá
 4. Most válassza ki “Telepítés a tárházból” > Kodi kiegészítő tároló
 5. Kattintson az USTVNow elemre, és indítsa el a telepítési folyamatot
 6. Most az USTVNow Addon engedélyezve lesz, ha értesítést kap
 7. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson a ‘kiegészítések’ lap
 8. Most menjen a Videó kiegészítők oldalra
 9. Itt látható az USTVNow
 10. Indítsa el, és élvezze a nézést

hogyan lehet megnézni a 2018-os amerikai bálványt a kodi-on

De ne feledje, először létre kell hoznia fiókját az USTV-n’webhelyén, és válasszon, hogy az Egyesült Államok állampolgára, amikor erre kéri. Javasoljuk, hogy kezdeményezzen VPN és válasszon egy amerikai IP-t, mielőtt mindezt megtenné, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a folyamat zavartalan és problémamentes.

Az USTV Now feloldása

American Idol előadóművészek, akik várják a következő epizódokat

Hosszú út vezetett az American Idol bíróinak, hogy több száz meghallgatásból csak a legjobbakat találják meg, és a 24 versenyző szilárd listájára váljanak. Innentől kezdve már rengeteg figyelemre méltó énekes láthattuk hazafelé hazavivőket, néhányuk lelkesedéssel, mások pedig teljesen eltörnek a veszteségtől. Mindegyik epizód azonban tovább javul, és itt van néhány a legjobb előadó, aki várhatóan vár a jövő sorozatban, akik szó szerint kihúzták magukat ezekben a jelenetekben:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “csodálkoztak“
 2. Michael J. Woodard - “Talán ezúttal”
 3. Maddie Poppe - “Nincs hozzád hasonló”
 4. Gabby Barrett - “Hogy lehet, Don’t Hívj már”
 5. Code Foehner - “Ki fogja megmenteni a lelked”

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít minden American Idol rajongónak a TV-műsor nagyszerű kényelemmel és könnyedén nézni. Kérjük, ne habozzon, ha elhagy egy megjegyzést az alábbiak szerint, ha bármilyen problémája merül fel, vagy más módon talál módot az American Idol online nézésére. Mi’Szeretnék hallani rólad! És ahogy a bírák mondanák “te’újra megy Hollywoodba!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me