Hogyan nézhetem meg a Billboard Music Awards 2018 élő ingyenes online közvetítést

A Billboard Music Awards 2018 vírusos popkultúra pillanatait, váratlan együttműködéseit, buzzwown-es előadásait és a legforróbb zeneműveket csak néhány nap alatt elérhető. A világ minden tájáról érkező rajongók megtanulják a legmagasabb eladásokat az albumokról, egyedi kiadásokról, rádiós airplayről, társadalmi elkötelezettségről, turnéról és streamingről, amelyeket a Billboard, a Next Big Sound és a Nielsen Music követ. A sugárzási jogokat az NBC és a legújabb bíró szerezte meg “A hang”, Kelly Clarkson felel a show műsorvezetéséért! Keres módszereket a Billboard Music Awards 2018 nézéséhez? Olvassa el ezt a teljes VPN átfogó útmutatót.

Nézze meg a Billboard Music Awards 2018 élő online ingyenes közvetítéseket bárhonnan

 1. A Billboard Music Awards 2018 dátuma és helye
 2. Billboard Music Awards 2018 jegyek
 3. Hogyan nézhetem meg a Billboard Music Awards díjakat az Egyesült Királyságban
 4. Hol lehet megtekinteni a Billboard Music Awards díjakat a Fülöp-szigeteken
 5. Hogyan nézze meg a Billboard zenei díjakat kábel nélkül
 6. Hogyan nézze meg a Billboard Music Awards teljes show élő online közvetítését
 7. A Billboard Music Awards 2018 jelöltek

A Billboard Music Awards 2018 dátuma és helye

A Billboard Music Awards 2018 döntött helyét a híres és elismert MGM Grand Garden Arena-ban, Las Vegas-ban állították be, amely egy többcélú üdülőhely, amely kiváló választás a harci sportok, az egyetemi sportok és a professzionális sportok számára. Az esemény élő közvetítése az NBC csatornán, 2018. május 20-án, 8 órakor. Azok számára, akik követik a keleti időt (ET), a zenei eseményt 17:00 órától kezdhetik meg..

Billboard Music Awards 2018 jegyek

Nincs semmi szórakoztatóbb és izgalmasabb, mint szemtanúja a Billboard Music Awards 2018 szemtanújainak szemtanúja vagyok, kezdve a kedvenc énekeseitektől és csillagoktól, akik meglátogatják a vörös szőnyeget, és az egész arénát jelenlétükkel - ami önmagában is szembeszélő tapasztalat . Tehát, ha a vasárnap Las Vegasban tartózkodik, akkor érdemes fontolóra venni egy jegy beszerzését innen. Az árakat 90.00 és 1.075.00 dollár között lehet beállítani, a székhelytől és a vásárlás időpontjától függően.

Hogyan nézhetem meg a Billboard Music Awards díjakat az Egyesült Királyságban

A Billboard Music Awards 2018 Egyesült Királyságban történő megfigyelésekor a felhasználók rengeteg lehetőséget kínálnak. Ha azonban a legkényelmesebbet keresi, akkor az esemény hivatalos műsorszolgáltatójának, az NBC-nek kell lennie. Maga a program kábel TV-n 8 órakor repül. de a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy a teljes díjátadó ünnepséget online módon nézzék meg az NBC.com vagy a Google Play Áruházban és az Apple iTuneson elérhető NBC alkalmazáson keresztül. Ön is követheti a BBMA-t’A Twitter és a Facebook rendszeresen frissít!

Hogyan nézhetem meg a Billboard Music Awards díjakat az Egyesült Királyságban

Hol lehet megtekinteni a Billboard Music Awards díjakat a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteken található felhasználók számára az NBC-hez való hozzáférés a Billboard Music Awards 2018 nézésére némileg frusztráló feladat lehet. Ennek oka az, hogy a webhely földrajzi korlátozásokat vezet be, amelyek csak az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália és Hayu felhasználói számára akadályozzák a webhely látogatását. Jó megoldás egy VPN-megoldás használata a tartalmi korlátozások megkerülésére. Azáltal, hogy elmozdítja IP-címét, és úgy tűnik, hogy egy másik országban tartózkodik, könnyen regisztrálhat az NBC-n az esemény megfigyelésére. Az alábbiakban felsorolunk néhány találatot nyújtó szolgáltatót, amelyeket feltétlenül fontolóra kell vennie a zökkenőmentes feloldási lehetőségek kipróbálásáról:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Hogyan nézze meg a Billboard zenei díjakat kábel nélkül

Ha olyan kábelvágó vagy, aki nem fér hozzá kábel TV-hez a közelben, de szeretné biztosítani, hogy ne hagyjon ki egy percet sem a díjátadó ünnepségről, annak figyelemreméltó élő előadásaival együtt - akkor van néhány prémium online megoldás az Ön számára, próbáld ki. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VoD-webhelyek listáját, amelyek hozzáférést biztosítanak az NBC-hez. A legjobb rész: mindegyik ingyenes próbaverziót kínál Önnek, hogy élvezze! Várjon egy másodpercet: Nézze meg a Fifa 2018 világbajnokságának megnyitóját Online élőben.

Megjegyzés: Az alábbiakban említett online stream-ek egyes országokban földrajzilag korlátozottak lehetnek. Az ingyenes próbaverziók élvezetéhez a VPN-szolgáltatás segítségével elronthatja a helyét!

A blokkok feloldása

Sling TV

A Sling TV jó hírnevet szerez az interneten, hogy élő közvetítéseket biztosítson az összes népszerű rendezvényről és díjátadó ünnepségről, amelyek világszerte zajlanak, beleértve a Billboard Music Awards 2018. Az alapvető 20 dolláros terv lehetővé teszi az NKB-csatornához való hozzáférést, valamint további 30 híres nevet, például ESPN, AMC, CNN, TNT és TBS. A legjobb rész az egész: akár 7 napos próbaverzióval is rendelkezik a szolgáltatás kipróbálására.

Nézze meg a Billboard Music Awards díját a SlingTV-n

PlayStation Vue

Azon felhasználók számára, akik filmeket / TV-műsorokat közvetítenek saját csatornákon, a PlayStation megoldásokat is kereshet a LIVE események lejátszására szolgáló eszközén. Itt jön be a PlayStation Vue, amely havonta 40 dollárért figyelemre méltó szolgáltatást kínál, amelyet egy 14 napos INGYENES próbaverzió támogat. A regisztráció után hozzáférhet a Billboard Music Awards 2018 élő közvetítéséhez!

Patak Billboard Music Awards a PlayStation VUe-n

Hulu Live TV

A Hulu egy másik VoD szolgáltatás, hasonlóan a DIRECTV Now és a Sling TV-hez, amely hatalmas könyvtárat kínál a világ minden tájáról, beleértve filmeket / TV-műsorokat, híreket és élő sportokat. Teljes hozzáférést kaphat a szolgáltatáshoz, havonta csak 39,99 dollárt fizet. Akár egy 7 napos próbaverziót is kihasználhat a szolgáltatás próbaverziójához. Ugyanakkor garantáltan elérhető lesz élő közvetítések a Hulu-on.

Relay Billboard Music Awards a Hulu Live TV-n

YouTube TV

Mivel az emberek egyre inkább támaszkodtak a prémium streaming szolgáltatásokra, a YouTube úgy döntött, hogy vezeték nélküli LIVE TV megoldást hoz létre a “YouTube TV”, amely hozzáférést biztosít több mint 50 világhálózatból származó streamhez, beleértve a helyi sportokat, híreket, nemzetközi játékokat és olyan eseményeket, mint például a Billboard Music Awards 2018. Regisztráljon ide, hogy induljon, és gond nélkül nézze meg a zenei díjakat..

Billboard Music Awards a YouTube TV-n

Hogyan nézze meg a Billboard Music Awards teljes show élő online közvetítését

Nem mindenki szeretné vásárolni drága előfizetéseket, hogy megnézhesse kedvenc eseményeit. Van néhány INGYENES, akik olyan forrásokat keresnek, amelyek lehetővé teszik a nagyobb versenyek és díjátadó ünnepségek közvetítését anélkül, hogy egyetlen fillért fizetnének. Ha Ön egy ilyen ember vagy, akkor az alábbiakban néhány megoldást kínál a Billboard Music Awards 2018 Live Online INGYENES közvetítésére:

DIRECTV most

A Billboard Music Awards 2018 élő közvetítésének másik hit megoldása a DIRECTV MOST használata. A webhely híres, hogy az összes fő verseny és a díjátadó ünnepségek közvetítését biztosítja, akárcsak a Sling TV, és olyan csatornákhoz is hozzáférést kínál, mint a TBS, az ABS, a CBS, a Fox és az NBC. azonnal! Még egy 7 napos ingyenes próbaverziója is rendelkezésre áll. Ha szombaton jelentkezik, technikailag INGYEN nézheti meg az eseményt!

Hogyan nézze meg a Billboard Music Awards teljes show élő online közvetítését

Kodi - cCloud TV-kiegészítő

A Kodi a nyílt forráskódú, többplatformos szórakoztató központ, figyelemre méltó választás a kalóz tartalmak FREELY streamingre történő kereséséhez, ha kodi vpn-en vagy. Harmadik féltől származó kiterjesztéseket használ a földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés biztosításához az egész világon, ideértve a találati események élő közvetítéseit is. A legnépszerűbb kiegészítők között szerepel a cCloud TV, amely hatalmas csatornákat kínál a világ minden tájáról, hogy kábeltévéjét élvezze számítógépe, mobiltelefonja, táblagépe vagy laptopja között.!

A Billboard Music Awards díjai a Kodi-n keresztül a cCloud TV-n keresztül

Az NBC adatfolyam blokkolásának feloldása

A Billboard Music Awards 2018 szavazása

Ahogy a díjátadó ünnepség közelebb kerül a kiindulási dátumhoz, a világ minden tájáról érkező zenerajongók a különféle műfajok és eredmények alapján szavaznak kedvenc sztárjaikra. Szerencsére a Billboard Music Awards hivatalos weboldallal rendelkezik, ahol hozzáférhet a teljes jelöltek listájához és a hozzájuk rendelt előadásokhoz. Kattintson ide a kedvenc művészek szavazásának megkezdéséhez!

A Billboard Music Awards 2018 jelöltek

Sokféle kategória létezik, amelyekre a különböző művészek és csillagok jelölést kapnak, és ezután díjakat kapnak. A legtöbb ember várja a “Legjobb társadalmi művész”, évente elfoglalja a Billots top réseit’s Social 50 diagram. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző kategóriákat és a jelölteket:

Legjobb művész

 1. Taylor Swift
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Gácsér

Legjobb női művész

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Legjobb férfi művész

 1. Post Malone
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Gácsér

Legjobb új művész

 1. Kodak Black
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Legjobb duó / csoport

 1. U2
 2. Migos
 3. Hideg játék
 4. Képzelj sárkányokat
 5. A láncdohányosok

TOP ELADÓ ALBUM

 1. Egy szobából: 1. kötet, Chris Stapleton
 2. Hírnév, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Gyönyörű trauma, rózsaszín
 5. ÷, Ed Sheeran

Top 100 dal

 1. “Ön alakja,” Ed Sheeran
 2. “Rock sztár,” Post Malone és 21 Savage
 3. “Hogy’s amit szeretek,” Bruno Mars
 4. “Alázatos.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi és Daddy Yankee, Justin Bieber
A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megérteni, hogyan nézheti meg a Billboard Music Awards 2018 élő online közvetítését. Ennek ellenére, ha bármilyen kérdés merül fel, vagy bármilyen egyéb ajánlást talál az esemény közvetítéséhez, nyugodtan dobjon meg egy megjegyzést az alábbiakba. Ne habozzon megosztani az útmutatót barátaival és családtagjaival, akik a Music Awards ünnepség rajongói.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me