Hogyan nézhetem felnőtt úszni online élő közvetítést – Teljes ütemezés itt

Azok közül, akik a Cartoon Network figyelésével nőttek fel, mindig felidéznék, hogy a hálózat felnőtt verziójára vágynak’programozás. A felnőtt úszás pontosan az, amit az orvos rendelött nekünk “toon-a-Holics”, kifejezettebb, nem szokványos és váratlan programozás bevezetése a felnőttek számára.
Felnőtt úszni’s A Video-on-Demand szolgáltatást 2013-ban indították el, de külön portálokkal az Egyesült Királyság és Ausztrália között elérhető dedikált portálon keresztül is..

Felnőtt úszni & Cartoon Network

Maga a Adult Swim elnevezést az amerikai nyilvános uszodák ütemezési ütemtervéből vették át, jelezve azt az időtartamot, amikor csak felnőttek használhatják a létesítményeket. A Cartoon Network óta’Elsődleges közönsége (7-15 évesek) késő esti órákban alszik. A Adult Swim volt a késő esti programozás identitása, ahol ‘a gyermekek határozottan korlátozottak’.

Hogyan nézhetem felnőtt úszni az élő közvetítést & Felzárkózó TV

Felnőtt úszni nem földrajzilag korlátozott VoD & felzárkózó TV-szolgáltatás, és a világ bármely pontjáról elérhető. Felnőtt úszni’Az élő közvetítés 8-tól 18-ig (ET / PT) érhető el, miközben az összes elmulasztott TV-műsort felveheti a “műsorok”, “Toonami” és “Streams” szakaszok a fő navigációban.

hogyan kell nézni a felnőtt élő úszását

A Adult Swim webhely hozzáférést biztosít a következőkhöz:

 1. TV műsorok
 2. Élő adás
 3. Williams Stream
 4. maratont
 5. Toonami
 6. Levéltár
 7. Zene
 8. Játékok

A Adult Swim ad otthont a legcsodálatosabb szatirikus és kifejezett felnőtt animációs szórakozásoknak, ideértve:

 1. Fekete Jézus
 2. Csirke robot
 3. Otthoni filmek
 4. boglya & Morty
 5. Amerikai apa
 6. Támadás a Titán ellen
 7. A Boondocks
 8. Parasyte - A legmagasabb
 9. Plusz több száz anime, rajzfilmek és animációs filmek.

Felnőtt úszási menetrend

A teljes felnőtt úszási ütemterv elérhető a szolgáltatónál’weboldala a főoldalon navigációval, és itt érhető el.

felnőtt úszási ütemterv

A Felnőtt úszás ütemezése biztosítja a napi programozást, valamint a programozás dátum, show és régió szerinti rendezését. A fentieken kívül megnézheti az ütemtervét is’sugárzása a TV-csatornán és a Adult Swim élő közvetítési ütemezése.

Szamuráj Jack - Az 5. évad visszatér Toonami-ra

Azoknak, akik már egy évtizeden keresztül várták a naplementéből sétáló magányos szamuráj visszatérését, a AdultSwim február 6-i utánfutója’A hivatalos YouTube-csatorna több volt, mint emlékeztető:

#JackIsBack és így van gyermekkorom

- John Harrington (@sunburstguru), 2017. február 8

Aztán a ugratók jönnek:

Boldog? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [felnőtt úszás] (@adultswim), 2017. január 24

2017. február 11-én a AdultSwim újraéleszti a “A szamuráj Jacknek hívta” délután 11 órakor Keleti idő.
Író & alkotója Genndy Tartakovsky visszatér a AdultSwim végrehajtó producerként’s Toonami programozás a 4 Primetime Emmy Awards, 6 Annie Awards és 1 OIAF díjnyertes animációs sorozat ötödik évadjára.

Felnőtt úszni TOONAMI élő közvetítés ütemezését

A TOONAMI felnőtt úszás volt’felnőtt animáció & a karikatúra programozási szegmens visszaindult 2012-ben. A Adult Swim programozásának ezt a speciális blokkját az USA és Japán akcióorientált anime műfajaira fordították. A Felnőtt úszás TOONAMI ütemezése elérhető a hivatalos weboldalon, és megtalálható a ‘Toonami’ fül a kezdőlap navigációjában.

felnőtt úszni toonami menetrend

Miután belépett a TOONAMI részbe, nézze meg jobbra és a Menetrend gombnak láthatónak kell lennie a navigációs menüben, a fenti képen látható módon.

Felnőtt úszni’s Eric Andre Show

Az Eric Andre komikus, az Eric Andre Show ötletgyűjteménye szatirikus humoráról és a hagyományos talk show-k paródiairól híres. A show nagy hírnévnek örvend a rajongók körében, ami kiválóan látható 8.7 / 10 IMDB besorolás.

felnőtt úszni az eric andre show

Négy évszak után az Eric Andre Show most a felnőtt úszás egyik vezető szegmense. A rendezvény annyira tetszett, hogy rendelkezzen saját al-Reddittel, itt látogathatja meg szórakoztató mémeit, megbeszéléseit, trendjeit mutató videóit és még sok másat.

boglya & Morty felnőtt úszni

Egy felnőtt komédia remekmű, Justin Roiland és Dan Harmon, a Adult Swim készítette’s Rick és Morty nemcsak zászlóshajó show, hanem az egyik legkedveltebb online show. Csatlakozzon egy szuper zseniális tudós és az átlag alatti intelligens unokájának kalandjaihoz, miközben széttépik az animált multiverse-t.

felnőtt úszás rick és morty

Toonami élő közvetítés linkek

A Adult Swim hivatalosan a Toonami adások közvetítési portálja, de csak abban az esetben, ha nem tudja megszerezni az élő közvetítést, megnézheti a Toonami élő közvetítéseit a következő nem hivatalos linkeken:

 1. Nézze meg a Toonami Online oldalt
 2. Desi Ingyenes TV
 3. Toonami Asia
 4. Vaughn TV

Ne felejtse el, hogy ezek a weboldalak nem hivatalos szolgáltatók a Toonami élő közvetítéshez. Tartalmazhatnak rosszindulatú programokat és hirdető programokat, érdemes megfontolni egy hirdetési blokk használatát ezeken a területeken.

Toonami élő közvetítési csatornák hindi nyelven

A Turner Media 2015 elején mutatott be dedikált Toonami portált Indiában. A szolgáltatás 24 órán keresztül sugároz és teljes Toonami sugárzási ütemtervet biztosítja, ahogy felnőtt úszik. Kevesen mutatnak be stream-t hindi nyelven, és a csatorna csak a TV-ben játszik. A Toonami India élő közvetítéséhez a fent felsorolt ​​nem hivatalos ZengaTV internetes streaming portált kell használnia.

Toonami élő közvetítés Reddit linkek

A Toonami nem egy csatorna, hanem egy őrület. Ezt rájöttem a Toonami Reddit fórum böngészése közben. A Toonami al-Reddit valószínűleg a legjobb hely a show-kkal és az ütemtervekkel kapcsolatos összes információ megszerzéséhez.

toonami élő közvetítés reddit

Ha gyakran látogatja meg a szálat, akkor élő streaming linkeket és frissítéseket kaphat az új műsorok megjelenésekor. A Toonami Reddit fórum az összes meglévő Toonami műsor al-redditjét is tartalmazza, és az összes információt egy helyen nyújtja. Az egyik jó szempont, amit Redditnél láttam, a Toonami volt’hivatalos jelenléte a fórumon.

Abban az esetben, ha a műsorszolgáltatónak bejelentést kell tennie, megfelelő szubdi redit ad jön létre a szó terjesztésére. Kereshet a Redditben a Toonami hivatalos megbeszélésein, és a szálak dátum szerint jelennek meg, ahogy a jobb oldalon.

Látogasson el a AdultSwim Redditbe is, ahol hivatalos információkat szerezhet a streaming linkekről, műsorokról, közvetítési ütemezésekről, közelgő címekről és egyéb információkról a Toonami-ról..

toonami vita a redditről

Toonami élő közvetítés Dragon Ball Super

Tavaly decemberben a Adult Swim hozzáadta a Dragon Ball Super-ot a aprólékos programozási ütemtervéhez. A neves rajzfilm volt az egyik legkeresettebb és legkedveltebb show, valamint a domain egyik legkeresettebb showja.

Toonami élő közvetítés Dragon Ball Super

Minden szombaton, 20:00 óráig elkaphatja a Dragon Ball Super legújabb epizódjait a Felnőtt úszás Toonamiban.

Dióhéjban

Nézze meg a Felnőtt úszás lehetőséget’A sitcomok, talk show-k, zene és játékok ma csodálatos választéka ma. Csatlakozzon az egyik legmegszakítóbb online komédiaműsorhoz, és mi’a legjobb’földrajzilag sem korlátozott. Élvezze a humorot, amely kötelezővé teszi, hogy feltörje, hallgassa meg& töltse le a legjobb underground zenét, és élvezze az elérhető online játékok válogatását.

Keresse meg a szamuráj Jack visszatérését a AdultSwim-en, és csatlakozzon a #JackisBack kampány a Twitteren, hogy hősünket üdvözöljék. Visszajelzés és kérdés esetén írjon meg egy megjegyzést az alábbi szakaszba, és ne felejtse el megosztani blogunkat a közösségi gombokkal.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me