Hogyan nézhetem élőben a FIFA világkupáját?

Üdvözlet, a FIFA rajongói a világ minden tájáról, és üdvözöljük a Legjobb VPN-n. Valami a játékról, amely mindig visszavezet a klasszikushoz “Elmosódás - Woo Hoo” dal a “Út a 98-as világkupához” videojáték! Az az energia, amelyet a zene felhozott, ember, hiányzik azok a napok. Ennek ellenére még mindig felhívom a figyelmet a világkupára.


Hogyan nézhetem élőben a FIFA világbajnokság döntőjét

HD minőségű sportlehetőséget és különféle kommentár-streameket kínál több nyelven, ezek az alábbiakban felsorolt ​​élő közvetítési lehetőségek kiválóan alkalmasak a világkupára:

BeIN Sports

Az egyik legátfogóbb sporttevékenység-szolgáltató, a BeIN Sports a világ legnagyobb részében elérhető, beleértve a Közel-Keletet, az Egyesült Államokat, Új-Zélandot, Thaiföldöt, Malajziát és másokat. Ez a FIFA döntő online streaming lehetősége lehet, havonta akár 10 dollárért is. A legjobb dolog ebben a szolgáltatóban az, hogy mivel’A világ több régiójában elérhető, és több nyelven nyújt kommentárokat.

Bein sports fifa

Ha a régión kívül élsz, akkor az’ott elérhető’Nincs oka aggódni, mivel VPN-en keresztül csatlakozhat hozzá. A kapcsolat egyszerű útvonala egy olyan szerveren keresztül, amely abban az országban található, amelyhez csatlakozni kíván, és elérheti a BeIN Sports szolgáltatást, hogy könnyedén feloldja a webhelyet.

Bein sport ötven országban

Ha a régión kívül élsz, akkor az’ott elérhető’Nincs oka aggódni, mivel VPN-en keresztül csatlakozhat hozzá. A kapcsolat egyszerű útvonala egy olyan szerveren keresztül, amely abban az országban található, amelyhez csatlakozni kíván, és elérheti a BeIN Sports szolgáltatást, hogy könnyedén feloldja a webhelyet.

DirecTV most

A jelenleg a legátfogóbb élő TV-szolgáltató az Egyesült Államokban, a DirecTV több csatornát kínál nagyértékű előfizetési terveiben. Jelenleg három hónapos előfizetést kínál, csupán havi 10 dollárért, és több hivatalos FIFA műsorszolgáltatót is magában foglal, beleértve a Fox Sports angol lefedettségét, a Globo portugál lefedettségét és még sok más.

közvetlen tv fifa

Ha hozzáférni szeretne a DirecTV Now-hoz az Egyesült Államokon kívül, akkor a Legjobb VPN-re lesz szüksége dedikált amerikai streaming szerverekkel, hogy megkerülje a webhely földrajzi korlátozásait..

Legjobb FIFA World Cup VPN

Mivel szinte az összes fent említett streaming webhelyhez VPN szükséges a hozzáférés biztonságához, itt található egy átfogó táblázat a legfontosabb VPN-szolgáltatók közül, amelyek közül választhat a FIFA világbajnokság megszakítás nélküli megtekintési élményének biztosítása érdekében.!

SZÁMÍTÁSI TÁBLÁZAT

Ingyenes online streaming a FIFA számára

Ha úgy érzi, hogy a fizetett szolgáltatók a költségvetés meghaladásával haladnak, és hajlandó egy kicsit kompromisszumba lépni olyan funkciókkal, mint például a videó minőség, akkor számos ingyenes lehetőség közül választhat a FIFA világkupa élő online nézéséhez:

Youku

A Youku az egyetlen lehetőség a FIFA élő közvetítésére több mint egymilliárd ember számára Kínában, amely a nagy befolyással rendelkező csoport tulajdonában van. Ez a streaming szolgáltató egyre erősebbé vált, és ez az első streaming szolgáltató, aki megosztja a nagy bajnokságot’online sugárzási jogok az állami tulajdonban lévő kínai CCTV-vel.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, és nagyon vonzóvá teszi a Kínában élő nézőket. Kínai szárazföldön, a szomszédos országokban élők körében a Youku lehet az Ön átjárója a FIFA Mandarin / kínai kommentárok nézéséhez, de csak akkor, ha Erőteljes VPN-t használ ennek a földrajzilag korlátozott webhelynek a feloldásához..

ZDF.De

Németország’A legnépszerűbb streaming szolgáltató, azaz a ZDF.De egy ingyenes szolgáltatás, amely kiváló minőségű videókat sugároz, így tökéletes választás a játék német rajongói számára. Ha Németországon kívül él, a ZDF.De-t csak akkor lehet megfigyelni, ha a német szerverhez való csatlakozáskor feloldja a weboldalt egy felső VPN-en keresztül..

ZDF.de fifa
Hogyan nézhetem a FIFA világkupáját a Kodi-n

 1. Dob Kodi Krypton V17 és a jobb felső sarokban kettyenés az “Fogaskerék” ikon.
 2. választ “Fájl kezelő” a menü jobb alsó sarkában.
 3. Tekercs le a bal oldali menüből és nyisd ki “Add Source”.
 4. Dupla kattintás tovább “Egyik sem” és belép http://lazykodi.com/
 5. Adni a médiaforrás neve. Például, “Lusta Kodi”
 6. Megy vissza a fő Kodi menübe és kettyenés tovább “Kiegészítői”.
 7. Találat az “Csomag” szimbólum a telepítési folyamat megkezdéséhez.
 8. választ “Telepítés zip fájlból” és megtalálja az “Lusta Kodi” médiaforrás.
 9. A lehetőségek listájából, választ “Repositories” és akkor Koppintson a tovább “ANDROIDABA”
 10. választ “raktár” és akkor kettyenés tovább “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Várjon néhány perc a “Kiegészítő telepítve” értesítés. Visszatérés az előző menübe és kettyenés tovább “Telepítés a tárházból”.
 12. választ “..Kodil Repository” és akkor nyisd ki az “Videó kiegészítők” lista
 13. Megy az “keresés” fül és típus ban ben “cCloud TV”
 14. Nyisd ki a kiegészítő, majd találat a telepítés gombra.
 15. Várjon a “Hozzáad” telepített értesítés
 16. Visszatérés a kiegészítők menübe és dob cCloud TV.
 17. kettyenés a “Sport” lehetőség az élő sportfolyamokhoz való hozzáférésre
 18. választ ESPN vagy bármely más műsorszolgáltató az itt szereplő listából, hogy élvezhesse a FIFA világkupáját!

fifa espn

Hogyan nézhetem a FIFA világkupáját a Kodi Firestick-en az iPlayer WWW használatával

 1. Dob Firestick TV és kettyenés a rendszeren.
 2. választ Beállítások, majd “Fejlesztői beállítások”.
 3. Engedélyezze Alkalmazások ismeretlen forrásokhoz és “ABD hibakeresés”.
 4. Megy vissza az otthoni menübe, kettyenés a keresési ikonon, és írja be “Downloader”.
 5. kettyenés a “Downloader” ikonra, és nyomja meg a távirányítón a Kiválasztás gombot.
 6. Dob válassza az alkalmazást “Lehetővé teszi”, és OK az üdvözlő ablakon.
 7. Belép http://troypoint.com/kodistable az URL-sávba.
 8. Várjon a fájl letöltéséhez és a kattintáshoz “telepítés” a Kodi beállítási oldalon.
 9. Kövesse az iPlayer WWW telepítésének fenti fejezetében szereplő lépések.

fifa tűzoltó

Nézze meg a FIFA világkupáját a Roku-n

A Roku TV néhány rendkívül jó lehetőséget kínál a sportlevéllel kapcsolatban, és nyert’Ebben a FIFA világkupában nem lehet különbözõ, mivel sok csatornával a szolgáltató közvetíti a mérkőzéseket. Ezeknek a csatornáknak a többsége azonban nem érhető el az Egyesült Államokon kívül, és földrajzilag korlátozottak. Tehát, hogy eljuthassanak rájuk, meg kell tennie az alább említett lépéseket:

 1. Iratkozzon fel a Legfontosabb világkupa VPN szolgáltató
 2. Telepítse a VPN-et a Roku-val (Több útmutatót talál a VPN-szolgáltatókkal arról, hogyan kell ezt csinálni)
 3. Csatlakozzon az amerikai szerverhez, és megkerüli a földrajzi korlátozásokat, hogy a mérkőzéseket élőben nézze meg kedvenc csatornáin!

Nézze meg a FIFA világkupáját a Mac számítógépen

A Mac felhasználók számára a földrajzilag korlátozott streaming webhelyekhez való hozzáférés rendkívül egyszerű folyamat. Sok streaming oldal ingyenesen közvetíti a verseny élő mérkőzéseit, pl. Találja meg a TV-t és a BBC iPlayer-t, tehát ha VPN-en keresztül szeretné feloldni őket, akkor itt találhatod’Így teheti meg ezt egyszerűen:

 1. Feliratkozás a tetejére World Cup VPN szerviz, és töltse le a legújabb Mac klienst
 2. Telepítse a Mac klienst a készülékére, és csatlakozzon egy szerverhez abban az országban, ahol elérhető az élő streaming szolgáltató. Például a BBC iPlayer feloldásához válassza az Egyesült Királyság szervereit
 3. Csatlakoztassa a VPN-t, és látogasson el az élő streaming weboldalra, hogy élvezze a mérkőzéseket!

Nézze meg a PS4 világkupáját

Elmúltak azok a napok, amikor a játékkonzolokat éppen a játékhoz szánták. Manapság a konzolja nagy teljesítményű eszköz, amely kielégíti az Ön igényeinek széles skáláját. A PS4 felhasználók konzoljuk segítségével a FIFA-t élő közvetítésben tekinthetik meg a streaming-szolgáltatókon keresztül, de ehhez VPN-re lenne szükség:

 1. Válaszd a legjobbat Világbajnokság VPN és válasszon egy tervet, amely a költségvetéshez legjobban megfelel
 2. Felhasználói hitelesítő adatok beszerzése (VPN felhasználónév és jelszó)
 3. Telepítse a VPN-t az útválasztón vagy a Windows / Mac-en keresztül. A legtöbb legnépszerűbb VPN-szolgáltató dedikált oktatóanyagokat kínál a VPN egyszerű beállításához a PS4-en. Itt találhatók a PureVPN útmutatói és hogyan kell ezt megtenni
 4. Adja meg a felhasználói hitelesítő adatokat
 5. Csatlakozzon a streaming-szolgáltató országában található szerverekhez’rendelkezésre állása. Például a Match TV feloldásához válassza ki az orosz szervert
 6. Csatlakozás a VPN-hez
 7. Élvezze a FIFA világkupája élő mérkőzéseit a PS4 játékkonzolján!

Nézze meg a FIFA világkupáját az iOS rendszeren

Az iOS-eszközök rendkívül népszerűvé válnak hordozható streaming-eszközökként, így bárhogyan útközben is bármilyen képet nézhetnek. Az iOS-alkalmazások sok streaming szolgáltatáshoz szintén könnyen elérhetők, pl. A DirecTV most egy natív alkalmazást kínál az iOS platformon, amelyet könnyedén letölthet az iTunes áruházból. Mivel azonban sok streaming webhely földrajzilag korlátozott, VPN-re lesz szükség a feloldásukhoz és a mérkőzések folyamatos élvezéséhez..

A VPN telepítése iOS-re most is hihetetlenül egyszerű, mivel a szinte minden felső szolgáltató számára elérhető platformon dedikált alkalmazások találhatók, itt’Így lehet 3 perc alatt megbirkózni vele:

 1. Válaszd ki a World Cup VPN szolgáltató, amely a legjobban szereti a tulajdonságait
 2. Fizessen az árazási tervért
 3. Nyissa meg az iTunes áruházat és keresse meg a VPN-t’neve. Az alkalmazás könnyen megjelenik az eredmények tetején
 4. Töltse le innen
 5. Telepítse az iPad / iPhone készülékre
 6. Válasszon ki egy szervert a streaming szolgáltató helyén
 7. Csatlakoztassa a VPN-t
 8. Látogasson el a weboldalra / nyissa meg az élő közvetítő szolgáltató alkalmazását, hogy élvezze az akciót élőben!

Nézze meg a FIFA világkupáját az Androidon

Az Android OS messze a legnépszerűbb mobil operációs rendszer a világon, és mivel milliónyi felhasználóval számol egy pillanat alatt, sok ember várja, hogy élvezze a készülékén a FIFA világkupája élő mérkőzéseit. A legtöbb legnépszerűbb VPN olyan dedikált Android-alkalmazásokat kínál, amelyek segítségével megkerülhetők a népszerű streaming webhelyek földrajzi korlátozásai. enged’5 egyszerű lépésben végigvezeti a VPN telepítésének folyamatát az Android rendszerén:

 1. A legjobbból World Cup VPN, válassza ki azt, amelyik leginkább megfelel költségvetésének és igényeinek
 2. Töltse le Android-alkalmazását a Play Áruházból
 3. Telepítse Android-eszközére, de ellenőrizze, hogy készüléke frissítve van-e a legújabb Android-verzióra, hogy az alkalmazás még finomabb módon működjön
 4. Csatlakozzon egy országspecifikus szerverhez abban a helyen, ahol a streaming szolgáltatója elérhető
 5. Keresse fel streaming szolgáltatóit’ webhelyen, vagy nyissa meg a saját alkalmazásuk a készüléken, hogy élőben nézze meg a mérkőzéseket!

Nézze meg a FIFA világkupáját az Xboxon

Az Xbox egy nagyon népszerű játékkonzol, amely hírnevet szerzett a felhasználók számára kínált rengeteg kifogástalan szolgáltatás miatt. Sok Xbox rajongó nagy érdeklődéssel fogja figyelni a FIFA világkupáját konzoljukon. Mivel azonban sok olyan webhely, amely élő közvetítést kínál, földrajzilag korlátozva van az országon kívüli nézők számára, akkor be kell állítania egy VPN-t az Xbox-on az átjutáshoz és itt’Így lehet ezt a célt könnyen elérni:

 1. Iratkozzon fel egy Erőteljes World Cup VPN amely nagy mennyiségű szervert kínál az egész világon
 2. Állítson be egy VPN-t az Xboxon. Ezt nem kellett volna’Egyáltalán nem zavaró, mert a legtöbb legnépszerűbb szolgáltató kiváló útmutatókat kínál erre. Itt található az útmutató a VPN beállításához az Xboxon a PureVPN és az ExpressVPN segítségével
 3. Csatlakozzon a kívánt helyen található szerverhez, azaz az országhoz, ahol a streaming szolgáltatója elérhető megtekinteni
 4. Nézze meg az élő mérkőzéseket az Xboxon keresztül!

Nézze meg a FIFA világkupáját az Apple TV-n

Az Apple TV-tulajdonosoknak nagyon örülniük kell, mert lehetősége nyílik élő eszközükön keresztül a FIFA világkupájának élő mérkőzéseit megnézni, és ehhez csak annyit kell igénybe venniük, hogy megismerjék az általuk kínált lehetőségeket, amikor a a bajnokságot a versenyen, valamint a VPN telepítését az eszközükre, hogy megkerüljék a streaming oldalakon tapasztalt földrajzi korlátozásokat.
enged’s lépéseket hajt végre, amelyeken keresztül VPN-t telepíthet az Apple TV-hez:

 1. Vásároljon árazási tervet bármelyik tetején World Cup VPN az Ön által választott vagy a blogban felsoroltak közül
 2. Telepítse a VPN-t az Apple TV-re. Ennek túl soknak kell lennie, mivel sok VPN-szolgáltatónak egyszerű lépésről lépésre van útmutatója, hogyan kell ezt megtenni.
 3. Csatlakozzon annak az országnak a szerveréhez, ahol a streaming szolgáltatót szeretné elérni
 4. Élvezze a FIFA világkupáját, mint még soha!

Nézze meg a FIFA világkupáját a FireStick oldalon

Ha egy Amazon Firestick tulajdonosa van, akkor a szerencsés emberek listájába tartozik. A Fox Sports, a mega esemény hivatalos műsorszolgáltatója egy külön alkalmazást kínál a szórakoztató eszközhöz. Letöltheti az Amazon-ról’Itt található a hivatalos alkalmazásbolt. Ha kész, jelentkezzen be a Fox Sports Go fiókjával, és élvezze a FIFA esemény közvetítését!

fifa róka sport

Olvassa el részletes útmutatást a legjobb tűzoltó VPN-ről.

Hogyan kell nézni a FIFA világkupáját kábel nélkül

Nem szükséges, hogy a kábel TV-t választja a kedvenc tartalmak megtekintéséhez, különösen akkor, ha az, amit lehetőleg nézel, a normál előfizetéseknél nem elérhető. Ebben az esetben a felhasználók általában végül kábelvágókká válnak, és online szolgáltatásokkal iratkoznak fel szórakoztatási igényeik kielégítésére. Nos, van megoldásunk a FIFA világbajnokság online megfigyelésére is.

Hogyan nézhetem a FIFA-t az Egyesült Államokban

Mint korábban említettem, a Fox Network a FIFA világkupája hivatalos műsorszolgáltatója, amely egy amerikai székhelyű szórakoztató és hírcég. Tehát, ha a kábelvágók otthonuk kényelme alapján szeretnék közvetíteni a FIFA világkupát az USA-ban, egyszerűen jelentkezzen a Fox Sports GO-ra - a műsorszolgáltató VoD szolgáltatására.

Hogyan lehet nézni a FIFA-t Ausztráliában

Ha módot keres a FIFA világkupájának megfigyelésére, akkor a VPN szolgáltatásra kell támaszkodnia Ausztráliában. A fent említett prémium megoldások, mint például a Hulu, a Fox Sports Go, a DirecTV Now és a Sling TV, olyan földrajzi korlátozásokat vezetnek be, amelyek más országok felhasználói számára korlátozják a weboldalak elérését..

Hogyan nézhetem a FIFA-t az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban a felhasználók könnyen átválthatják csatornáikat BBC-re vagy ITV-re, hogy közvetítsék a FIFA világkupáját. A zsinórvágók kissé nehézségekbe ütközhetnek a földrajzilag korlátozott tartalmak elérésekor. Iratkozzon fel a Sling TV-re, a Hulu Live TV-re vagy a DIRECTV MOST-ra a verseny megtekintéséhez. Egy másik lehetőség az lenne, ha csatlakoznánk egy FIFA világkupa VPN-helyhez az Egyesült Államokban, és közvetíthetjük az eseményt közvetlenül a Fox Sports Go-tól..

Hogyan nézhetjük meg a FIFA mérkőzéseit az összes Hulu-csatornán

A Hulu 50+ élő csatornát kínál bétacsomagjában, beleértve azokat a csatornákat, amelyek HD minőségben közvetítik a világkupát. Ha nem’Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, majd olvassa el ezt az útmutatót a Hulu világkupán, amely tartalmazza a meccset közvetítő csatornák listáját, hogyan lehet megkerülni a Hulu földrajzi korlátozásait a legjobb VPN használatával, árazási útmutatók, hogyan írhatja élő mérkőzéseket és több.

A Hulu Világkupa FIFA támogatott eszközök

A legjobb dolog a Hulu-ban a támogatott eszközök lenyűgöző repertoárja. A Hulu éppen azon dolgozik, amire gondol. A hagyományos opciók, például az intelligens TV-k, a mobiltelefonok és a PC-k mind a Hulu-en működnek, de a lista nem csak ezekre korlátozódik, mivel a Hulu más lehetőségek széles skáláját is kínálja.

fifa hulu

Itt található a Hulu által támogatott összes eszköz teljes listája:

 1. Apple iPhone és iPad (iOS 10 vagy újabb verziót futtat)
 2. Android telefonok és táblagépek (5.0 vagy újabb verzió)
 3. Apple TV (4. generációs vagy újabb)
 4. Chromecast
 5. Tűz tabletta
 6. Fire TV és Fire TV Stick
 7. LG TV (egyes modellek)
 8. Nintendo kapcsoló
 9. Roku és Roku Stick (egyes modellek)
 10. Samsung TV (TV-típusok kiválasztása)
 11. Xbox One, Xbox 360

Hogyan nézhetjük meg a FIFA világkupáját az Apple TV-n ingyenes és fizetett alkalmazások segítségével

A jelenleg elérhető, a streaming-t támogató eszközök közül az Apple TV tulajdonosai határozottan keresnek is néhány jó streaming alkalmazást, amelyek emlékezetesvé teszik a világkupát..

A legjobb Apple TV fizetős alkalmazások a FIFA nézésére

 1. Optus Sports
 2. DirecTV most
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

A legjobb Apple TV ingyenes alkalmazások a FIFA nézésére

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Nézze meg a La Liga Online oldalt

A La Liga egy FIFA bajnokság, amelynek hatalmas követése van az egész világon, elsősorban azért, mert a nemzetközi csillagok csábítják izgalmas játékmenetet és exkluzív szórakozást kínálnak a rajongók számára. A La Liga mögött álló egyesület tudja, milyen jövedelmező a bajnoksága, így elárulja a műsorszórási jogait a világ legnagyobb műsorszolgáltatóinak és streaming webhelyeinek..

Ezúttal nem volt különbség, mivel minden műsorszolgáltatónak kizárólagos joga van a La Liga mérkőzéseinek élő közvetítése a kiosztott régióban, a fenti táblázatból látható..

Ha online szeretné megnézni a La Liga-t, akkor itt található a 3 legfontosabb szolgáltató, amely a legjobb HD-minőségű streaming szolgáltatást nyújtja a mérkőzések élő online eléréséhez:

 1. DirecTV most Sport
 2. BeIN Sports
 3. Tizenegy sport

Hogyan kell nézni a BEIN Sports Online játékot

A NINZER Al-Khelaifi által 2014 januárjában alapított beIN Media Group a katari Dohában székhellyel rendelkező Al Jazeera Media Networkből származik. Híres beIN Sports hálózatát 2012-ben hozták létre Franciaországban, és azóta mind a hírnevet szerzett mind az online streaming, mind a kábelhasználók körében, akik a legnagyobb kényelmet szeretnék élvezni a sportról és a szórakozásról. Ha meg szeretné nézni a BEIN Sports Online játékot, akkor egyszerűen meg kell látogatnia a webhelyüket, vagy töltse le a natív alkalmazásokat a Google Play Áruházból vagy az iTunesból.

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megérteni, hogyan kell kábel nélkül figyelni a FIFA-t. Mindazonáltal, ha bármilyen kérdés merül fel, vagy bármilyen más streaming megoldást talál, ne habozzon, ha elhagy egy megjegyzést az alábbiakból. Nyugodtan ossza meg a cikket más FIFA rajongókkal. Érezd jól magad!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me