Hogyan nézhetem az ICC krikett-világbajnokságot a 2023-es élen online

A krikett világ’A legnagyobb és legrangosabb verseny, az ICC Krikett Világkupája, 2023. május 30-án kezdődik, és ígéretét képezi az erőteljes akciók, a rekordszüneteltetések, valamint néhány lélegzetelállító mérkőzés és előadás extravagánsának..

A krikett világkupát ezúttal Angliában, a Cricketben tartják’eredeti otthonában, 20 éves szakadék után.

Az Angliában megrendezett legutóbbi krikett-világkupa 1999-ben jött vissza, amikor Ausztrália idegeit tartotta Lance Klusener ellen’A támadás félig, majd a döntőbe becsapta a kedvenceket Pakisztánba, hogy fenyegető megragadja a fényes Cricket WC Trophy-t.

Azóta Ausztrália négy világkupát nyert, köztük az 1999-es versenyt is, kivéve a 2011. évi világkupát, amelyet egy feltámadó India nyerte meg..

De ez a krikett-világbajnokság nem olyan, mint ami a múltban történt, mivel a 350+ pontszám már részévé válik, és olyan csapatok, mint Anglia és India, a dübörgött sorozatokkal továbbra is üldözik ezeket a mamut pontszámokat anélkül, hogy nagy mennyiségű izzadtságot okoznának..

Sokan még azt is jósolják, hogy 500-nál több futás pontszámot fognak először látni ezen a világkupán.

Azt’Hihetetlenül kemény bajnokságon megy a csapatok számára, és valószínűleg az, aki egész ideje alatt tartja az idejét, az 2023. július 14-én lordán jelentkezik az ezüst világkupán.’s Cricket Ground, London.

Nem akarom’ne hagyj ki egyetlen mérkőzést sem a teljes versenyen, és ha ugyanezt akarsz tenni, akkor itt’Átfogó útmutató az ICC Cricket World Cup Live Online élő nézéséhez, beleértve több online streaming csatornát, jegyinformációkat, az élő krikettre vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását a világ minden tájáról!

Contents

A legjobb élő közvetítési lehetőségek a krikett világkupára:

A nemzetközi rajongó követésével a Nemzetközi Krikett Tanács gondoskodott arról, hogy a Világkupája a világ minden régiójában és országában elérhető legyen. A hivatalos műsorszolgáltatók listája, amelyet itt megnézhet, hihetetlen elérhetősége és lefedettsége szempontjából.

És sok ilyen műsorszolgáltató egész évben rendszeresen demonstrálja a krikettmeccseket, így ha még azt is szeretné tudni, hogy miként nézheti meg a krikettját a világkupán vége után, akkor ezeket a lehetőségeket is használhatja..

De ha streaming útján szeretné megnézni a világkupa mérkőzéseket, akkor nem’Nincs elég jó élő streaming lehetősége az Ön országában erre: 5 Live HD fizetős és ingyenes streaming csatorna, amelyet fel lehet oldani egy VPN-feloldással a világ bármely pontjáról, és megnézheti a világkupát:

Az ICC Cricket World Cup élő streaming megoldásainak legtöbbje földrajzilag korlátozott. Ezért az ilyen streaming-beállításokhoz egy szép és gyors VPN-szolgáltatásra lenne szükség az élő opciók feloldásához. A Surfshark nagyszerű választás, mivel 2000+ szervert és 5 multi bejelentkezést kínál, amelyek hasznosak az élő sportfigyelés során. Látogasson el a Surfshark30 napos pénz-visszafizetési garanciára.

HotStar

Lefedettségi régiók:

Kanada, India, Nepál, Maldív-szigetek, Bhután, Amerikai Egyesült Államok, Puerto Rico, Guam, Északi-Mariana-szigetek, az Egyesült Államok Virgin-szigetei és az amerikai Szamoa.

A Premier indiai alapú streaming szolgáltatás, a Hotstar gyorsan vált streaming kedvencévé mindenféle sport számára, különösen a krikett számára, és kétségtelenül a legnépszerűbb streaming szolgáltatás, amely Indiában nézheti a Cricket. A szolgáltatásnak kompatibilis alkalmazásai vannak az Androidon és az iOS rendszeren egyaránt, valamint a http://www.hotstar.com/ webhelyen.

Előfizetése hihetetlenül olcsó is, ha csak krikettre kíván előfizetni!

A Hotstar VIP csomag évi 5,22 dollárba kerül, ha egy VPN-ből indiai szerverre előfizet!

  Hogyan nézhetjük a Big Brother & ldquo; szórakoztató és érdekes valóság TV-játék show-t & rdquo;

Van egy terv azok számára is, akik az Egyesült Államokban szeretnének krikettjét nézni, de ez az’drága, tehát igen’Sokkal jobb, ha ragaszkodsz ehhez a tervhez, ha a Hotstarot szeretnéd használni a kedvenc játékaid közvetítéséhez a világkupán.

SkySports

Lefedettségi régiók:

Anglia, Wales, Skócia és az Ír Köztársaság

Ez a streaming oldal Nagy-Britanniában található, és egy szélesebb égbolt sporthálózatának része, amely több csatornát foglal magában a sportközvetítések számára. Az Egyesült Királyságban ez a csatorna a legtöbb kábeltelevíziós előfizetésben elérhető.

A Sky Sports sokféle online kábelszolgáltató, például a Sling TV előfizetési csomagjaiban is elérhető, és ezt tartják a legjobb lehetőségnek a krikett nézéséhez az Egyesült Királyságban, így azt a kábelcsomagban is megszerezheti, vagy az egyéni tervhez juthat..

Streamerek számára egy külön világbajnokságú krikett-streaming előfizetés mindössze 10 fontot / hónapba fog kerülni (itt megtekintheti), ami azt jelenti, hogy ha az egész versenyen keresztül nézi, akkor nyert’Nem kell sok lyukat égetnie a pénztárcájában, mivel ez a terv nemcsak olcsó, hanem számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például a minőségi kommentár és a mérkőzés utáni elemzés, HD minőség, megbízható csatlakoztathatóság többek között.

Ha az Egyesült Királyságon kívül él, és meg akarja nézni a Cricket World Cup-ot, akkor fel kell engednie a SkySports blokkolását egy VPN-en keresztül, csatlakozva egy működő brit alapú szerverhez, amely támogatja a HD streaming-et.

PTV Sports

Lefedettségi régió:

Pakisztán

A listán eddig a legjobb lehetőség! A PTV sports, a pakisztáni székhelyű sportcsatornák most kínálnak saját élő streaming webhelyet is, azaz http://sports.ptv.com.pk/.

A PTV Sports nézése teljesen ingyenes, de a nézettség néha kissé alacsonyabb lehet, mint a HD minőség.

A PTV sport nyert’Ha nem Pakisztánon kívül él, ne közvetítse a meccseket, tehát ha online módon szeretné megtekinteni a világbajnokság-krikettjét, akkor nyert’ezt csak akkor lehet megtenni, ha VPN-t használ fel a webhely blokkolásához.

SonyLiv

Lefedettségi régió:

Pakisztán

Egy másik hihetetlen ingyenes streaming lehetőség az ICC Cricket World Cup-hoz, a SonyLiv az én személyes kedvencem, amikor bárhonnan jön a krikett. Megvan némileg szemcsés videóminősége, biztosan, de a hangminősége is nagyszerű, ahogy a lefedettség is.

De a legjobban a SonyLivről az, hogy a mérkőzés teljes lefedettsége alatt gyakorlatilag nincs hirdetése, tehát ha online keresztül nézi a krikett világkupát, garantáltan kellemetlenségekkel jár.

A SonyLive annyira releváns a krikett és annyira népszerű, hogy a legtöbb keresőmotor találatának tetején jelenik meg, ha a “A világkupát online nézni”.

A SonyLiv szabadon megtekinthető bárki számára a világ minden tájáról, csakúgy, mint a Anglia és Dél-Afrika közötti világbajnokság első mérkőzését itt, a SonyLiv-en:

A SonyLiv natív módon működik Pakisztánban és Indiában is, de ha ezeken a területeken kívül él, a VPN segítségével a csatornához kapcsolódhat egy pakisztáni szerver segítségével..

A legjobb élő közvetítési lehetőségek a krikett világkupára

FoxSportsAsia

Lefedettségi régió:

Kína, Thaiföld, Japán, Indonézia és Dél-Korea

Noha a FoxSportsAsia elsősorban a távol-keleti régiókra vonatkozik, a világ bármely pontjáról megfigyelhető egy elég jó streaming VPN szolgáltató segítségével..

Ha nem’nem élnek a FoxSportsAsia területén’A lefedettség tartományában ezt a hibát látja, ha megpróbál valamilyen világbajnokság-mérkőzést ezen a platformon keresztül közvetíteni.

A minőség jó, és rengeteg hirdetés van, de az’ingyenes, tehát biztosan kipróbálhatja is.

  Az UFC élő online nézése

Ne feledje, hogy itt van a FoxSportAsia’Kínában a lefedettség nem foglalja magában az autonóm régiókat, tehát ha Hongkongban, Makaóban vagy Kínában bármely kapcsolódó területen krikettjét szeretne nézni, akkor VPN-t kell használnia a webhely feloldásához.’streaming szolgáltatás.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb streaming VPN előfizetést a krikett világkupára ‘19

Az olyan streaming VPN-k, amelyek valóban feloldhatják a földrajzilag korlátozott webhelyeket és HD minőségű stream-eket kínálnak gyors sebességgel, meglehetősen ritkák, ezért az alábbi listán át kell mennie, ha olcsó, megbízható és prémium lehetőséget szeretne találni VPN-ként a streaming igények és lehetővé teszi, hogy figyelmen kívül hagyja az ICC World Cup:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

England Vs. Nyugat-Indiában – 2023. június 14-én – Ki nyeri meg?

Holnap a bajnokság kedvencei, az Anglia felveszik a kiszámíthatatlan Windies-t. Az angol felállás olyan győztes, világszínvonalú játékosokból áll, mint Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root és Eoin Morgan, míg a Windies kicsit tapasztalatlannak tűnik az új játékosok számára, akik’Nem volt ideje, hogy sokat bizonyítsa a nemzetközi színtéren.

Azt’Arra számított, hogy Anglia holnap könnyedén nyer’A meccs a galopban félig irányul, és az esélyek nagymértékben egymásra rakódnak a Windies ellen. Tehát a végén a kedvenceim Anglia, ahol a Windies nagyon alacsony esélyt kínál arra, hogy mindenkit meglepjen nyeréssel az holnapiai Hampshire-ben, az Egyesült Királyságban található Ageas Bowl-ban..

Az ICC 2023-es világkupája teljes ütemterve és csapata

A krikett világkupája egy hónapig tart, 2023. május 30-án kezdődik, és július 14-én ér véget a lordi döntőn’s.

Az első elődöntőt július 9-én, a második elődöntőt pedig egy nappal később, július 11-én játsszák, a napok között a tartalék napok között vannak, így ha eső vagy valami más miatt előre nem tervezett késés van, a mérkőzések még mindig megtörténik.

A mérkőzés kezdési ideje a világkupán:

A napi mérkőzések GMT 9: 30-kor kezdődnek, a nappali / éjszakai mérkőzések pedig 12: 30-kor (GMT) kezdődnek.

Itt tekintheti meg az összes mérkőzés teljes ütemtervét, ideje szerint.

Jegyek vásárlása az ICC világkupája mérkőzésekre:

Az English Grounds hihetetlenül festői, ikonikus épületekkel, a pavilonok egymással zaklató zöld foltokkal vannak átfűzve, ami örömömre szolgál, ha odafigyelnek egy krikettjátékra..

És akkor’Érdekesebb a tömeg, mivel a helyi angol rajongók keverednek a heves külföldön élő emberekkel, hogy az arénák elvarázsolódjanak.

Nagyon sok helyi támogatás van az olyan csapatok számára, mint India és Pakisztán, és néha azt is érzik, hogy ez a két csapat a legtöbb angol országúton hangulatot kap..

Itt találhatók az összes olyan mérkőzés, ahol az összes mérkőzést ki lehet játszani:

 1. Úr’s – London
 2. Az ovális – London
 3. Trent-híd – Nottingham
 4. A folyópart – Durham
 5. Old Trafford – Manchester
 6. Cardiff Wales Stadion – Cardiff
 7. Bristol megyei talaj – Bristol
 8. Megyei talaj – Taunton
 9. Hampshire Bowl – Southampton
 10. Headingly – vezet
 11. Edgbaston – Birmingham

Ha mindezt látni és megtapasztalni szeretné, az ICC rendelkezik saját hivatalos Ticketing webhellyel, ahonnan online bármilyen mérkőzésre jegyet rendelhet és megvásárolhat, de siess, mivel a jegyek hamarosan elfogynak.!

A világkupát kerek Robin alapon fogják játszani

Az 1992. évi világháború óta a Round Robin formátum, ahol minden csapatnak minden más csapatnak játszania kell, hogy bejuthasson a félszigetre, ritka esemény, de ez a világbajnokság visszatérést fog eredményezni, mivel ezek a csapatok a többiek közül legalább egyet játsszon, mielőtt az elődöntők dönthetnek:

 1. Anglia
 2. India
 3. Dél-Afrika
 4. Új Zéland
 5. Ausztrália
 6. Pakisztán
 7. Banglades
 8. Nyugat-India
 9. Srí Lanka
 10. Afganisztán

Következtetés

Világkupa ’19 ígérkezik, hogy játékváltó lesz a krikett-sport számára, mivel ez dönt az ODI krikett sorsáról az elkövetkező időkben, amikor a T20 krikett folytatja meteorikus népszerűségének növekedését a tömegek körében. De az ODI krikett továbbra is a legnagyobb döntetlen és a világkupája ’A 19. sz. Esemény olyan esemény lesz, ahol ez a formátum a leghitelesebb.

Az India és Pakisztán között a nagyon várt mérkőzés több mint egymilliárd ember szemgolyóját vonzza a világon, a szuper versenyző csapatok körében zajló egyéb akciódús játékok között, tehát ne’Ne hagyjon ki egyetlen mérkőzést sem, mivel ezúttal biztosan megéri a pénzt!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Hogyan kell nézni & ldquo; Szilícium-völgy & rdquo; Az 5. évad online, kábel nélkül bárhonnan