Hogyan lehet online online botrányt nézni kábel nélkül

ABC eredeti, “botrányok” egy amerikai politikai thriller TV-sorozat, amely az elnök korábbi média-tanácsadójának életére összpontosít, aki saját válságkezelő ügynökségét hozza létre! Híres a lenyűgözően megrongált karakterektől, a kísértetiesen addiktív történetjektől és a szívét leállító telekcsavaroktól. A 7. évad október 5-én kezdte meg a sugárzást, és máris sikerült mindenkit meghaladni’Az elvárások további rejtélyt és bizonytalanságot adnak hozzá. Keres módot a sorozat nézésére? Ha igen, akkor olvassa el a Legjobb VPN útmutatót arról, hogyan nézheti meg a Scandal All-Seasons online oldalt!


Milyen csatornán jön a botrány?

Ha TV-műsorot kábeltelevízión szeretné megnézni, akkor a világ minden tájáról különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Az Egyesült Államokban élők számára egyszerűen kapcsolja be a TV-jét a “ABC csatorna”. Ha latin-amerikai lakosa van, menjen a Canal Sony-ba. A bermudai nézők a ZFB-TV-n nézhetik a legújabb évadot.

Milyen csatornán jön a botrány?

A Miamiban lakók nézhetik a TV-műsort a WPLG-n, a hongkongi felhasználók pedig élvezhetik a Botrányt a TVB Pearl-en. Az ausztráliai botrány rajongók számára a sorozat minden csütörtökön a hét hálózatban jelenik meg. Ilyen körülmények között valamilyen szar szerencse miatt elmulasztott egy epizódot (igen, mindannyian megtörténik); bármikor megnézheti a SoHo-on sugárzó visszatéréseket.

Hogyan lehet online botrányt nézni kábel nélkül

Az Egyesült Államokban található kábelvágókhoz fiókot kell létrehoznia az ABC Go-n (a hivatalos műsorszolgáltató VoD szolgáltatása). Megnézheti a műsort közvetlenül a webhelyről, vagy letöltheti az iPhone-jához tartozó alkalmazást az Androidon az iTunesból, illetve a Google Play Áruházból.

Hogyan lehet online botrányt nézni kábel nélkül

Ha az USA-n kívül él, használhatja a VPN elrejti az IP-címét, és áthelyezi a helyét az USA-ra, miközben a titkosítást kihasználva személyazonosságát online védi. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-szolgáltatókat, megbízhatóságuk, áraik, teljesítménye, támogatása és biztonsága alapján.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Hogyan lehet a botrányt online ingyen nézni kábel nélkül

Mikor kell nézni “Botrány” INGYEN, az egyetlen bölcs lehetőség a biztonságos élő streaming források keresése. Az alábbiakban felsoroltuk a lehetőségek listáját, ahol megtalálhatja a TV-sorozat működési streameit, biztosítva, hogy ne hagyjon ki egyetlen epizódot:

Megjegyzés: Használjon VPN szolgáltatást az alábbiakban említett streaming csatornák névtelen továbbításához!

Putlocker

Ha izgatottan látja, hogy Olivia Pope új vezérkari tisztséget játszik, akkor jó választás a Putlocker elérése. A webhely a végső rendeltetési hely azoknak a kábelvágóknak és szabadidőknek, akik a lehető legkényelmesebb módon szeretnék megnézni kedvenc TV-műsoraikat és filmjeiket. Ha meg akarja nézni a “Botrány”, egyszerűen keresse fel az itt található linket. Az epizódokat rendszeresen feltöltik egy nappal az eredeti kiadásuk után. Ez azt jelenti, hogy ha egy epizód csütörtökön indul, INGYENESen nézheti meg a pénteken a Putlocker-en!

hogyan kell botrányokat nézni

CMoviesHD

Csakúgy, mint a Putlocker, a CMoviesHD egy másik ingyenes INGYENES streaming webhely, ahol mindenféle prémium tartalmat megtalálhat olyan webhelyekről, mint a Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer és így tovább. Ez magában foglalja a filmeket / TV-műsorokat minden műfajból. Ezek között szerepel a szezonális politikai thriller TV sorozatok minden évszakja, “Botrány”. Kattintson ide, hogy hozzáférjen a tartalomhoz!

Hogyan lehet a botrányt online ingyen nézni kábel nélkül

123MoviesHub

A szórakoztató média közvetítéséhez tárolt fájlok online indexe, a 123MoviesHub, egy másik legfontosabb célpont a “botrányok” kábel nélkül FREELY. A webhely a filmek / TV-műsorok hatalmas adatbázisáról híres, amelyek a világ bármely pontjáról megtekinthetők. Kattintson ide, hogy hozzáférjen a patakokhoz!

Nézd meg a Botrányt a 123MoviesHub oldalon

Hogyan nézhetjük a botrányt a Kodi-n

A kábelvágók és a freebiesok számára egy másik nagyszerű lehetőség a nyílt forrású, média szórakoztató alkalmazás, a Kodi letöltése és telepítése. Ez a platform bármilyen okostelefont, laptopot, számítógépet vagy táblagépet TV-dobozgá alakít át, hogy kedvenc szórakozását élvezze, kivéve a gondot. Minden évszak nézése “Botrány”, fontolja meg a Covenant kiterjesztését. Kövesse az alábbi lépéseket a kiegészítő telepítéséhez:

 1. Nyisd kiKodi és kettyenés a “Fogaskerék” ikonra a beállítások megadásához
 2. A lehetőségek listájából, választ“Fájl kezelő”
 3. kettyenés tovább “Add Source” és akkor Dupla kattintás tovább “Egyik sem”
 4. Belép http://kdil.co/repo az URL-sávba és név it Kodi Izrael
 5. Fej vissza a főmenübe és megy nak nek “Kiegészítői”
 6. kettyenés a “Csomag” szimbólum és azután “Telepítse a ZIP-fájlból”
 7. megtalálja“Kodi Izrael” és kettyenés tovább “kdil.zip” a repó telepítéséhez
 8. Visszatérés az előző menübe és választ “Telepítés a tárházból”
 9. megtalálja “www.Kodisrael.co lerakat” és választ “Videó kiegészítők”
 10. Tekercs le “C”, választ “Szövetség”, és találat a telepítés gombra
 11. Nyisd ki a kiegészítő, kettyenés tovább “Keresés” és belép “Botrány”
 12. Élvezd a TV-sorozat online nézése INGYEN!

Hogyan nézhetjük a botrányt a Kodi-n

Hogyan kell megnézni a botrányt a pattogatott kukorica időben

Ha minden más nem sikerül, fontolja meg a Popcorn Idő torrent streaming alkalmazásának telepítését. Ez a multimédiás platform elképesztő lehetőséget kínál a kívánt videotartalom lehető legkényelmesebb módon történő megnézésére. A megjelenés hasonló a hit streaming weboldalhoz (Netflix). A legjobb rész: a nézők hatalmas listájával nézhetik meg televíziós műsorokat / filmeket, köztük a “Botrány”. További részletek: pattogatott kukorica idő vpn

Megjegyzés: A streaming a PopcornTime-en olyan, mint a letöltés & streaming torrent, tehát ha a világ olyan részein élsz, ahol szigorú szerzői jogi törvények vannak, akkor a VPN szolgáltatást használja névtelenül streaminghez!

Hogyan kell megnézni a botrányt a pattogatott kukorica időben

Nézze meg a Botrány GYIK-ot

Meg lehet nézni a botrányt a Netflix-en?

Igen, biztosan megnézheted “Botrány” a Netflix-en. Az egyetlen probléma: lehet, hogy nem fér hozzá mind a hét évszakhoz. A VoD szolgáltatás csak a jelenlegi állapotától függően hat évszakot kínál. Tehát, ha a legfrissebb évadot szeretné nézni, akkor előfordulhat, hogy feliratkozás a szolgáltatásra nem megfelelő választás. További részletek: Netflix VPN

Hány évszak van “Botrány”?

“Botrány” Összesen hét izgalmas és szívmegállósági szezonja van lenyűgöző történettel, amelyek a képernyőn akasztják Önt, különösen, ha inkább a bolondóra néz. Vannak hírek a 8. évad érkezéséről is. Ennek ellenére még meg kell várnunk a 7. évad végét.

Hány epizód van a “Botrány”?

A tavalyi évszak “Botrány” összesen 16 epizód volt, ami 4-rel kevesebb, mint az 5. évadban. Tekintettel arra, hogy a 7. évad a TV-műsor utolsó látványát jelöli, elvárjuk, hogy legalább 20 epizódra kiterjedjen.

A dolgok csomagolása

Ezzel véget érünk a figyelés részletes útmutatónknak “Botrány” Minden évszak. Válassza ki a fenti megoldások bármelyikét a TV-sorozat streamingjéhez a lehető legkényelmesebb és szórakoztatóbb szinten. Nyugodtan ossza meg a cikket legjobb barátaival és családtagjaival. Ne felejtse el visszajelzést adni arról is, hogy hasznosnak bizonyult-e ez a cikk. Legyen szép napod!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me