Halloween Binge-Mania: A legjobb filmek / TV-műsorok, amelyeket 2019-ben lehet megtekinteni

Azt’Az év szinte különleges időszakában, amikor a kísértetek kijönnek játszani, zombik futnak körül az utcákon, és a gyerekeknek van egy labda, amely félelmetesen megijedt ijesztő éjszakákon és kísérteties fesztiválokon. Igen, a Halloween a sarkon van, és ha te’egy olyan szórakoztató geeknek, mint én, akkor valószínűleg a kedvenc horrorfilmeihez / sorozataihoz fordul, hogy belekapcsolódjon a szezon szellemébe (miközben inspirációt keres egy dope jelmezhez).

A legjobb Halloween-filmek / TV-műsorok számomra a lehulló levelek, a hirtelen hőmérséklet és a holdfényes éjszakák érzését idézik elő egészséges félelemmel. Ha te’alacsony ugrásszerű toleranciát kapott, a dolgok még fantasztikusabbak. Végül is a filmek / TV-sorozatok a tökéletes módja annak, hogy megünnepeljék a Halloweenhez vezető heteket, tehát összeállítottam egy listát, amelyet mindenképpen érdemes megnézni a Best VPN-en.

TV-műsorok a Halloween megtekintésére!

A jack-o-lámpások, a trükk-vagy-élvezet-táskák, a hamis pókhálók, a csontvázak és a sírkövek ebben a szezonban érdekes lehetőséget kínál a TV-horror műfaj felfedezésére, mivel azok népszerűsége növekszik. Most hetente ijesztgetheti magát azzal, hogy az alábbi TV-műsorok bármelyikét összekapcsolja barátaival / családtagjaival. Állítsa be a kellékeket és a különféle ugrálós játékokat, hogy az élmény még szórakoztatóbbá váljon!

Hannibal (2013-2015)

Őszintén mondom’Nem tudom, hogyan fejezhetem ki röviden az ijesztően félelmetes, erősen grafikus és félelmetes televíziós műsorom iránti megszállottságomat. Gyerekek számára nem alkalmas, de tiszta csemege, ha a Halloween-időszakot barátaival / családtagjaival nézi. A fizikai kínzás, a pszichológiai hadviselés, a holttestek, a vérmedencék és a rostos bőr tele van Hannibalkal, aki bárkinek elronthatja a szart.!

legjobb Halloween filmek és tévéműsorok

Zavaró képeket használ, hogy vonzza a közönséget, és megragadja a szemüket a képernyőre. Nézd késő este, hogy fokozza az élményt, miközben élvezi a kivételes narráciát, irányt és karaktereket, amelyek szó szerint a DARK, DARK frickin’ hely. Annak ellenére, hogy újraindítja az azonos nevű klasszikus horrorot, a TV-show minden elvárásnak megfelel. én’d ne szóljon tovább, hogy tönkretegye a móka!

Az ördögűző (2016-2018)

A NAGYON első horror film, amelyet valaha néztem az életemben, nem más volt “Az ördögűző (1973)”. Körülbelül a halloween idején néztem, így még mindig van friss emlékem a filmről, és az a érzésem, hogy majdnem beleszeretem a nadrágomat. A reboot TV show nem’Nem csalódni sem kell, mert felemelem bennem a halloween szellemet. Lehet, hogy nem hall sok csomó javaslatot annak megtekintésére, de f ** amit mondanak, megpróbálja.

Az ördögűző halloween film

Az The Exorcist első pótkocsijai valójában meglehetősen kétértelműek voltak, és egy nem olyan hasonló cselekményt ábrázoltak, amely különbözik az eredeti filmtől, és sok embernek ki kellett kapcsolnia a filmet. Később azonban meg voltam győződve arról, hogy rossz döntés volt, mivel a TV-műsor nagyon kedvesen vonzza a közönséget tetszetős, jól megírt karakterekkel, hihető emberi hibákkal. nyertem’Ne mondj többet, nehogy spoilereket adj, de biztosíthatom, hogy nyertél’Nem pazarolja az idejét ezzel a horror-csomagolt Halloween órával!

Penny félelmetes (2014-2016)

Készüljön fel arra, hogy belevegye magát a szörnyű történetek történetébe, amelyeket a 19. századi Egyesült Királyságban állítottak elő. Ha te’ismerkedjen meg olyan klasszikus irodalmi szereplőkkel, mint Dorian Gray és Dr. Frankenstein, akkor imádhatja ezt. A Penny Dreadful a tökéletes TV-műsor, amelyben megismerheti kedvenc gazemberjeit és ijesztő karakterét azáltal, hogy származási történeteiket egy epikus pszichológiai thrillerben fedezi fel a viktoriánus London sötétebb sarkaiból..

Penny félelmetes show a Halloween számára

Valószínűleg van egy ötleted, miért’megemlítette ezt a Halloween-t’A TV-műsorok listája, de nemcsak az ismerős természetfeletti karakterek, személy szerint hiszem, hogy Penny Dreadful egy SZERETŐ óra. A sötét humor, az érett tartalom, a meztelen cadaver és a groteszk képek tökéletes egyensúlyával a TV minden bizonnyal sikerül a horror műfaj legmagasabb pontjára helyezni, és ez remek választás Halloweenként!

Bates Motel (2013-2017)

Hasonló “Hannibal” és “Az ördögűző”, én’újabb filmet néztél televízióhoz, srácok. A Bates Motel az eredeti 1987-es film előzetes története, ahol a menedzser szerepének betöltését követően a kísérteties motelben (a hírhedt gyilkos Norman Bates örökölte) láthattuk Bud Cort visszatérő társadalmát, miután menedzser szerepet vállaltunk. Ez a show Norman Bates-re, mint főszereplőre összpontosít, és mi vezetett gyilkosá.

Bates Motel a Halloween számára

Mi’Már láttam akcióként az 1960-as filmben “Psycho”, de ennek a kitalált karakternek a történelme megismerése a Bates Motelben minden bizonnyal érdemes élmény lesz Önnek, főleg, ha egy sötét, gonosz témát vágyakozik Halloween-re. Amíg a show nem’ugyanabba a magasságba nem érkezik, mint a Hannibal, mégis sikerül szilárd élményt létrehoznia, amely tele van egy thrillert, feszültséget és egyenes horrorot kitéve!

Amerikai horror történet (2011-2018)

én’Az amerikai horror történetet hozzáadta a TV-műsorok utolsó listájához, mert úgy érzem, hogy sokan már tudnak erről az antológiai sorozatról. Az ellentétes esélye a menedék’t, akkor az AHS egyértelműen a Halloween számára készült show. Minden évszak egy teljesen más és egyedülálló, de mégis csavart és elme-f ** k történetet hoz magával, amely megijeszteni fog neked’soha nem éreztem úgy, mint korábban.

Amerikai horror történet a Halloween számára

Az első szezon elejétől kezdve érdeklődik a különféle rejtélyek és kérdések megoldásában. Ha azonban valamire van szüksége a Halloween elindításához, akkor közvetlenül nézze meg a 4. évadot. “Amerikai horror történet: Freak Show”, összesen húsz Emmy-díjjelölést gyűjtött össze, és remekül illeszkedik a rejtélyes megjelenésű karakterek Halloween témájához, pl.!

Filmek a Halloween megtekintéséhez!

te’Már kapott néhány jó javaslatot a TV-műsorok megtekintésére a Halloweenhez vezető hetekben, ám ez az’Mindig jó ötlet egy éves film-éjszakai rituálé megrendezésére, egy nappal ezelőtt! Azt’Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön a családjával, miközben emlékeket készít az évekig. Ki tudja, hogy gyermekei felnőhetnek, hogy minden évben ugyanazt a szertartást kövessék? Az alábbiakban felsorolunk néhány családtagok kedvenc Halloween-kacsait!

Scream (1996)

Arra gondoltam, hogy jó ötlet lehet az eredeti 1978-as Halloween-filmkel együtt megragadni (ezt még hozzáteheted, hogy javaslataiban szerepel), tekintve, hogy széles körben tekintik az első filmnek a modern slasher hagyományban. Mivel azonban kevesebb erőszakot és vért használ, mint a inspirált filmekben, én’inkább inkább azt szeretné, ha a családja megkóstolná a Ghostface gyilkosát, hasonlóan ahhoz, ahogyan gyermekeinként voltunk!

Filmek a Halloween 2018 megtekintéséhez

A film a klasszikus 1981-es Scream újból feltalált és újjáélesztett változata, amely kissé több ijesztést, okosságot és néhány vicces jelenetet ad a keverékhez. A cselekmény egy rémült maszkolt kézi mániákus történetét tárja fel nekünk, aki a középiskolás diákok után áll, és később saját ördögi céljai miatt megöli őket. Ez egy nagyszerű óra a Halloween számára, és a Ghostface Killer kísértetjárta engem a korai tizenévesekben!

Zombieland (2009)

A Halloween szezonnak nem kellene’Nem feltétlenül arra kell fordulnod, hogy más embereket kiszedjék. Végül is nem mindenkinek van tűrése az ugráló félelmekkel és a pisi pumpáló horrorfilmekkel szemben. Az alacsony ijesztő toleranciával rendelkező közönség számára azt hiszem, hogy a Zombieland tiszta csemege lesz. Tökéletes egyensúlyban van az erőszak, a bántalmazás és a vígjáték között, ami a Halloweenot sokkal viccesebbé teszi!

zombi föld a Halloween

Ahogy a neve is sugallja, a történet egy vírusra összpontosít, amely szinte mindenkit zombikká változtat. A túlélõ embereknek folytatniuk kell a harcot a halottakkal, hogy ésszerû és életben maradjanak. A filmben négy főszereplő szerepel: Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin és Woody Harrelson, akik mind híres színészek, lenyűgöző karrierjükkel.

Trükk ‘R Treat (2007)

Ha kissé Halloween-témájúat keres, akkor a film-éjszakára nincs jobb választás, mint a Trick ‘R Treat (2007). Ha menedék van’Már hallottam, a film egy kis város összefonódott történeteiről szól, ahol néhány hagyományt nem szabad elfelejteni!

Trükk & lsquo; élvezze a Halloween-t

A kitalált Warren Valley város lakói a város legendája közepette találják magukat “Halloween iskolabusz mészárlás”. Ugró félelmekkel, félelmetes képekkel és félelmetes karakterekkel tele a film tökéletes nézőpont, amellyel tinédzserei szórakoztatóan élvezhetik a Halloween előtti napot..

Kifelé (2017)

Valószínűleg az egyik leggyengébb, csavart és a legtöbb ész-f ** K film’A közelmúltban látott Get Out (2017) különleges helyet foglal el a szívemben az intenzív rejtélyt / thrillert kitöltő történet miatt, amely tökéletesen képes arra, hogy a képernyőn lekapcsolva maradjon. A főszereplő Chris megy, hogy találkozzon a barátnőjével’szülei, idegesen próbálni kitalálni, hogyan’Reagálni fogok a lányukra, aki egy fekete emberrel randevúzik.

Menj el Halloweenre
Noha a család kezdetben hihetetlenül hűvös és normálisnak tűnik, a dolgok hamarosan elképzelhetetlen módon elindulnak az ellenőrzés alól. Chris hirtelen rájön, hogy nem kellett volna’t idegesen nem találkoztam ezzel a családdal, de valójában kellett’megrémültem. A családnak sötét titka van, amelynek eredményeként Chris életét veszítheti. A film tökéletes ideiglenes órát jelent a Halloween számára!

Meleg testek (2013)

Ha reménytelen romantikusnak tartja magát, akkor érdemes más útvonalon folytatni a dolgokat. Fontolja meg a meleg testek figyelését a partnerével, hogy szemtanúja legyen egy szokatlan zombi történetének, aki egy élő lányt ment, ahelyett, hogy megeszi. Ennek eredményeként a kezdő kapcsolat kezdetén állnak, és abban reménykednek, hogy a halottakat életre kelti a poszt-apokaliptikus világban.!

Meleg test Halloween

Én személy szerint nem vagyok a romantikus műfaj rajongója, de a társam meggyőzött arról, hogy ezt nézzem vele, mint ő’d ajánlást kapott egy barátjától. Annak ellenére, hogy odafigyeltem a történésre, eltartott egy ideig, a film nem volt’egyáltalán nem rossz. Gondolom’Ez egy tökéletes karóra párok számára, akiknek valamire finom, de mégis csábítónak kell lenniük a Halloween számára.

A dolgok csomagolása

És ezzel én’véget értünk ennek a szórakoztató útmutatónak a Halloween számára. Győződjön meg arról, hogy sok embernél van raktárkészlet, hogy meghúzza ezeket a tévéműsorokat a félelmetes napig vezető hétvégéken, miközben kiválasztja a tökéletes filmet, amelyet meg szeretne nézni az éves filméjszakai Halloween rituáléhoz. Az alábbi megjegyzésekben tudassa velem, melyik film / TV-műsor találja a legjobbat. Is, Don’Ne felejtse el megosztani ezt a darabot barátaival és családtagjaival, és jó szórakozási javaslatokat keres ezen a Halloween-n!

Kövess minket a Twitteren, és maradj frissítve.

Kövesse @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me