Emmys 2018: Hogyan nézhetjük meg a 70. Emmy Awards 2018 kiemelt eseményeket

Ahogy szeptemberbe költözünk, a 70. Primetime Emmy Awards feszültsége és izgalma továbbra is növekszik. Ez azt jelenti, hogy hamarosan látni fogja, hogy kedvence megtiszteltetésnek örül a képernyőn a legjobb show-kban végzett előadásukért, miközben teljes glamourban látja őket (ne hagyja ki a Red Carpet szertartás embereit!). Mivel ez a díjazási szezon 70. éve, biztos lehet benne, hogy a dolgok NAGYON mennek!

Hogyan lehet megnézni a 70. Emmy Awards 2018 élő online közvetítését

 1. Az Emmy Awards 2018 helye és dátuma
 2. Hol lehet megnézni az Emmy Awards 2018 díját
 3. Hogyan nézhetjük meg az Emmy Awards 2018 díját online, kábel nélkül
 4. Az Emmy Awards 2018 élő online élő online nézése
 5. Emmy Awards 2018 a Kodi-on

Végül is, ki akarja kihagyni egy ilyen rendezvényt, amelyre csak évente egyszer kerül sor? Az Emmy’elismeri a TV-műsorok területén a kiválóságot. A Televíziós Akadémia közel 23 000 tagja választja le szavazatokat a különlegességekre kijelölt területeken, hogy a legjobb WIN-t nyújtsák. A már kiírt jelölésekkel már láthattuk, hogy idén nehéz lesz a verseny. Örülünk, hogy láthatjuk, hogy az Emmy Awards 2018 milyen dráma!

Hogyan lehet megnézni a 70. Emmy Awards 2018 élő online közvetítését

Az Emmy Awards 2018 helye és dátuma

A 70. Primetime Emmy díjra csak azért bölcs dolog, ha egy új évforduló megünneplése, és természetesen néhány valóban badass és a TV-műsor kezdetének kezdete. Mint ilyen, a helyet a humánus és gyönyörű Microsoft Színházban határozták meg, Los Angelesben, amely könnyen 7100 embert képes felállítani. Ezen kívül az egyik legnagyobb beltéri színpad az Egyesült Államokban, így a legjobb választás az Emmy Awards, a vörös szőnyeg és a záró ünnepség számára! Az Emmy Awards 2018 szeptember 17-én, délután 8 órakor kerül megrendezésre. EST hétfőn.

Az Emmy Awards 2018 helye és dátuma

Ki fogja rendezni az Emmy Awards 2018 ünnepséget?

Azok, akik őrültek az Emmy-díjak miatt, örömmel hallják, hogy Michael Che-t és Colin Jost-ot választották a 70. Primetime Emmy-díj házigazdáinak. Jost, 35 és Che, 35, egyaránt az ikonikus és a leghosszabb futás társírói “Hétvégi frissítés” NBC késő esti sorozat “Szombat esti élet”. Ezért nem kétséges, hogy az Emmy-díjak ebben az évben pokoliasan szórakoztatóak lesznek - a hatalmas duóval - beszélgetéseikkel és csodálatos fogadási készségeikkel tűzbe állítják a színpadot.!

Ki szervezi az Emmy Awards 2018 ünnepséget?

Hol lehet megnézni az Emmy Awards 2018 díját

Az ABC, az NBC és a CBS között zajló heves verseny után csak az egyik győztesnek bizonyult a 2018-as Emmy Awards sugárzási jogának megszerzésében, azaz az NBC. Ezért, ha az Egyesült Államokban szeretné megnézni a szertartást, egyszerűen kapcsolja be a TV-csatornákat az NBC-re. A kábelvágók választhatják, hogy az Awards-ot élőben közvetítik asztalukon vagy laptopjukon az NBC közvetítésével, 12:00 és 15:00 között (GMT).

Hol lehet megnézni az Emmy Awards 2018 díját

Ha az Egyesült Államok területén kívül helyezkedik el, akkor választhatja az Olcsó VPN szolgáltatást, hogy szabadon folyhasson az NBC Live szolgáltatásban. Az USA szerveréhez való csatlakozás révén hihetetlenül könnyű felszabadítani az NBC-t bármely más országból. Az alábbiakban felsoroltuk a streaming / feloldáshoz használt legjobb VPN-k listáját, megbízhatóság, teljesítmény, kiszolgálóhelyek és támogatás alapján. A mobil felhasználók letölthetik az NBC alkalmazást a Google Play Áruházból és az iTunesból is!

szolgáltatók

Surfshark Látogassa meg a www.surfshark.com webhelyet PureVPN Látogassa meg a www.purevpn.com webhelyet ExpressVPN Látogassa meg a www.expressvpn.com webhelyet Ivacy Látogassa meg a www.ivacy.com webhelyet CyberGhost Látogassa meg a www.cyberghostvpn.com webhelyet
Ár $ 11.95 $1.99havonta $ 10.95 $2,91havonta $ 12.95 $8.32havonta $ 9.95 $2.25havonta $ 12.99 $2,75havonta
Vélemények a Trustpilotról N / A TrustPilot vélemények

Vélemények (7497) | Kiváló

TrustPilot vélemények

Vélemények (661) | Kiváló

TrustPilot vélemények

Vélemények (187) | Kiváló

TrustPilot vélemények

Vélemények (2727) | Kiváló

Szerverek száma 1040 szerverek 2000 szerverek 3000 szerverek 1000 szerverek 5800 szerverek
Streaming Speed 1000 kbps 28200 kbps 25600 kbps 18700 kbps 17300 kbps
Gyors szerver Igen Igen Igen Igen Igen
Egyidejű kapcsolat 100 kapcsolatok 05 kapcsolatok 03 kapcsolatok 05 kapcsolatok 07 kapcsolatok
Pénzvisszatérítési eljárás N / A 31 Napok 30 Napok 30 Napok 45 Napok
Kedvezmény 83% Ki 73% Ki 49% Ki 77% Ki 77% Ki
Vevőszolgálat 24/7 Támogatás 24/7 Támogatás 24/7 Támogatás 24/7 Támogatás 24/7 Támogatás
Több információ Látogassa meg a www.surfshark.com webhelyet Látogassa meg a www.purevpn.com webhelyet Látogassa meg a www.expressvpn.com webhelyet Látogassa meg a www.ivacy.com webhelyet Látogassa meg a www.cyberghostvpn.com webhelyet

Hogyan nézhetjük meg az Emmy Awards 2018 díját online, kábel nélkül

Ha Ön egy kábelvágó, aki online forrásokra támaszkodik filmek / TV-műsorok, hírek és események nézésére, akkor a megfelelő helyen vagy. Az NBC élő közvetítésen kívül több lehetőség is van az Emmy Awards 2018 élő közvetítésére kábel nélkül. A néhány közül a következők:

Fifa Worldcup News

Megjegyzés: Az alábbiakban említett szolgáltatás HD Streameket nyújt az Emmy Awards díjairól, de korlátozott lehet a régióra, azt javasoljuk, hogy használjon VPN szolgáltatást az Emmy stream továbbításához bárhol a világon, bármilyen eszközön!

A blokkok feloldása

CTV

A CTV egy kanadai műsorszóró hálózat, ahol online megtekintheti az Emmy Awards 2018 díjakat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc TV-sorozatok maximális kényelmességű megtekintését. Azok a felhasználók, akik a CTV-ből közvetítést szeretnének, de nem Kanadában helyezkednek el, VPN szolgáltatással használhatják a helyük megváltoztatását. Ha kész, egyszerűen lépjen a https://www.ctv.ca/Video/CTV oldalra. Jelentkezzen be a CTV-fiókjába, lépjen az élő közvetítés oldalára, és üljön hátra, hogy élvezze az Emmy Awards 2018 díját.

Hogyan nézhetjük meg az Emmy Awards 2018 díját online, kábel nélkül

Foxtel

Ha az NBC és a CTV opciói nem működnek az Ön számára, a Foxtel egy másik lehetőség, amelyre támaszkodhat. Ez az online streaming szolgáltatás az ausztrál közönség számára elérhető online, de a legjobb VPN szolgáltatót felhasználhatja arra, hogy a helyét egy ausztráliai szerverre változtassa. Egyszerűen lépjen a https://www.foxtel.com.au/now/index.html webhelyre, és iratkozzon fel az ingyenes próbaverzióra. Azok, akik kábeltelevízióval rendelkeznek, támaszkodhatnak az FOX8-ra, hogy szeptember 18-án, kedden, szeptember 10-én az Emmy Awards 2018-at közvetlenül Los Angeles-ből nézzék.!

A Foxtel Emmy díjai 2018

Sling TV

Ha a fenti szolgáltatásokra való feliratkozás túl drága, akkor van olcsó opció a 2018-as Emmy-díj kábel nélküli streamingjéhez. A Sling TV egy VoD szolgáltatás, amely minden olyan népszerű csatornát üzemeltet, mint például az NBC, lehetővé téve a maximális kényelmet az Awards ünnepségen. Az árak havonta 25 USD-tól kezdődnek, de lehetősége van egy 7 napos ingyenes próbaverzió kihasználására. Mivel az Emmy-díjak csak egy napig tartanak, akkor az egész ceremónia INGYENESen közvetíthető!

Emmy díjak 2018 Sling TV

Az Emmy Awards 2018 élő online élő online nézése

A kábelvágók számára az egész világon az INGYENES szolgáltatásokra való feliratkozás általában minden fontos esemény, sport vagy díjkiosztó esemény közvetítésének lehetősége. Szerencséd az Ön számára, hogy megvizsgáltuk a legjobb streaming lehetőségeket, amelyek hozzáférést biztosítanak az Emmy Awards 2018 INGYEN élőhöz:

Jegyzet: Az olyan szolgáltatások, mint a DirecTV Now és mások, lehetővé teszik az Emmy Awards ingyenes közvetítését, ám ezek a szolgáltatások a világ egyes részein korlátozottak lehetnek. Ezért azt javasoljuk, hogy használjon VPN szolgáltatást a patakok feloldásához.

A blokkok feloldása

YouTube TV

Az Emmy Awards 2018 élő online élő online nézése

Manapság a főbb események streamingjének egyik legjobb lehetősége a YouTube TV. Annak ellenére, hogy új volt a VoD piacon, a szolgáltatásnak hamarosan hatalmas hírnevét sikerült kiépítenie, különösen az Egyesült Államokban. Azonban a VPN használatával hozzáférhet az élő közvetítésekhez. Az árak havonta 40 USD-tól kezdődnek, de INGYEN kipróbálhatják - a kéthetes próbanak köszönhetően. Iratkozzon fel az Emmy Awards 2018 napjára, és élvezze kedvenc indulásainak megtekintését anélkül, hogy egyetlen fillért sem fizetne! A vörös szőnyegen érkezők hangolódnak az E-re! YouTube-csatorna. 

DirectTV most

Emmy díjak a DirecTV Now-n

A 70. Primetime Emmy Awards 2018 élő közvetítésének másik megoldása a DIRECTV MOST használata. A webhely híres azért, hogy az összes fő verseny és a díjátadó ünnepségek közvetítését biztosítsa, és havonta 35 dollárig biztosítja a felhasználók számára az NBC, a TBS, a Fox, a CBS és az ABS csatornáinak elérését, ami azt jelenti, hogy szinte azonnal el tudja kezdeni az adatfolyamokat! Még egy 7 napos ingyenes próbaverziója is rendelkezésre áll. Ha szeptember 17-én jelentkezik be, műszakilag INGYEN nézheti meg az eseményt!

Hulu Live TV

Emmy díjak a Hulu Live TV-n

Hasonlóan a Sling TV-hez, a YouTube TV-hez és a DirecTV Now-hoz, a Hulu Live TV egy másik VoD szolgáltatás, amely hatalmas filmek / TV-műsorok könyvtárát tartalmazza, mivel a világ minden tájáról elérhető felhasználók számára hozzáférést biztosít minden amerikai csatornához, ideértve a Az Emmy Awards 2018 esemény, NBC. A Hulu Live TV-hez való feliratkozás ára 39,99 USD havonta. A fenti lehetőségekhez hasonlóan kipróbálhatja a szolgáltatás vezetését 7 napos próbaverziójával az esemény napján, hogy INGYEN nézhesse az Awards-ot.!

Emmy Awards 2018 a Kodi-on

Minden kábelvágónak tudnia kell a meghirdetett többplatformos, nyílt forrású szórakoztató központról, amely KODI néven megy! A szoftver egy tartalomgyűjtő, amely harmadik fél és hivatalos kiegészítőket használ a filmek / TV-műsorok hatalmas könyvtárához való hozzáféréshez. Még olyan bővítményeket is elérhet, amelyek hozzáférést biztosítanak az élő csatornákhoz, például az NBC, hogy megnézhesse az Emmy Awards 2018 díját.

Emmy Awards 2018 a Kodi-on

Fifa Worldcup News

Megjegyzés: Ha nem tapasztal adatfolyamot vagy ellenőrzi a napló hibát, akkor a kodi számára a legjobb vpn-re lesz szüksége, hogy feloldja a patakokat, hogy élvezze a játékot online!

A blokkok feloldása

cCloud TV telepítési folyamat

 1. Nyisd ki Kodi Krypton V17 és kettyenés az “Fogaskerék” ikon a jobb felső sarokban
 2. A menü jobb alsó sarkában válassza a lehetőséget “Fájl kezelő”
 3. Nyisd ki “Add Source” a bal menüből lefelé görgetve
 4. Dupla kattintás tovább “Egyik sem” és belép http://lazykodi.com/
 5. Név a médiaforrás “Lusta Kodi” és nyomja meg az OK gombot
 6. Megy vissza a fő Kodi menübe és kettyenés tovább “Kiegészítői”.
 7. Találat az “Csomag” szimbólum a telepítési folyamat megkezdéséhez.
 8. választ “Telepítés zip fájlból” és megtalálja az “Lusta Kodi” médiaforrás.
 9. Választ “Repositories” és Koppintson a tovább “ANDROIDABA”
 10. választ “raktár” és kettyenés tovább “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Várjon néhány perc a “Kiegészítő telepítve” értesítés.
 12. Visszatérés az előző menübe, és kattintson a gombra “Telepítés a tárházból”
 13. választ “..Kodil Repository” és nyisd ki az “Videó kiegészítők” lista
 14. Megy az “keresés” lap, típus ban ben “cCloud TV”, és találat a telepítés gombra

Kik a 2018-as Emmy jelöltek?

A 2018-as Emmy-jelöltek ki vannak adva, és máris mindenkit elvett a vihar. A királynők, a leánykori lányok és a robotok uralták az Emmy jelölteket, és nem várhatjuk meg, hogy megnézzük, melyik TV-sorozat és színész nyeri a legtöbb díjat. Az alábbiakban bemutatjuk a 70. Primetime Emmy Awards néhány jelölésének néhány részletét. A teljes jelöltek listájáért ellenőrizze ezt a linket.

Dráma sorozat

 1. Westworld
 2. Ezek vagyunk mi
 3. A korona
 4. Idegen dolgok
 5. Az amerikaiak
 6. Trónok harca
 7. A sellő’s mese

Komédia sorozat

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Fekete ish (ABC)
 5. Szilícium-völgy (HBO)
 6. Kerülje lelkesedését (HBO)
 7. A csodálatos Mrs. Maisel (Amazon)
 8. A törhetetlen Kimmy Schmidt (Netflix)

Vezető színész egy drámasorozatban

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (Ez itt vagyunk)
 3. Matthew Rhys (az amerikaiak)
 4. Sterling K. Brown (Itt vagyunk)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

A színésznő vezető színésznője

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (az amerikaiak)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (A korona)
 5. Tatiana Maslany (Fekete árva)
 6. Elisabeth Moss (A kézműves’s mese)

Verem a színész egy komédia sorozatban

 1. Larry David (Kerülje lelkesedését)
 2. William H. Macy (szégyentelen)
 3. Anthony Anderson (fekete-ish)
 4. Ted Danson (A jó hely)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Verem a színésznőt egy komédia sorozatban

 1. Lily Tomlin (Grace és Frankie)
 2. Pamala Adlon (Jobb dolgok)
 3. Tracee Ellis Ross (fekete ish)
 4. Allison Janney (anya)
 5. Issa Rae (bizonytalan)

Emmy Awards 2018 GYIK

Melyik TV-show nyerte a legtöbb Emmy-díjat?

Van egy hatalmas lista a TV-műsorokról, amelyek több mint 15 Emmy-díjat nyertek, néhány név 30-ig terjedhet. Ha van egy műsor, amely rövid idő alatt hatalmas számú díjat gyűjtött be, a Trónok játékának lenne. A 2011-es megjelenése óta a TV-show 38 All-Time Emmyt nyert, és összesen 128 alkalommal jelölték meg..

Irodája nyert bármilyen Emmyt?

Igen, valóban a vidám és nevetéses töltés tele “Az iroda” Körülbelül 5 Primetime Emmy díjat nyert a következő kategóriákban: Kiemelkedő egykamerás képszerkesztés (2 díj), Rendezvény - Komédia sorozat, Írás - Komédia sorozat és a Legjobb komédia sorozat.

A dolgok csomagolása

Emmys 2018

Reméljük, hogy ez az útmutató segít a zsinórvágóknak és a televíziómegfigyelőknek egyaránt megérteni, hogyan kell a lehető legkényelmesebben megnézni az Emmy Awards 2018 díját. Mindazonáltal, ha bármilyen kérdés merül fel, ne habozzon, ha megjegyzést küld az alábbiakból. Ossza meg az útmutatót barátaival és családtagjaival. Töltsön fel munchies-ra és pattogatott kukoricára, és élvezze, ahogy kedvenc csillagai sétálnak a vörös szőnyegen, viccelnek körül, és címeket kapnak előadásaikért!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me