Az UFC élő online nézése

Szereted az UFC-t? Keres módot az UFC online nézésére? Ha a válasz igen, akkor jó helyen szállt le! Annak érdekében, hogy ez sokkal könnyebb legyen az Ön számára, eljuttatjuk ezt a külön útmutatót a Hogyan kell UFC-t nézni kábel nélkül, amely tartalmazza az összes legjobban értékelt, kiváló minőségű online streaming lehetőséget, beleértve az ingyenes opciókat is, amelyekhez a világ bármely pontjáról hozzáférhet a a legjobb VPN támogatása!

Kap! Készlet! Harc!

A sportesemények online nézése olyan tendencia, amely világszerte megragadja azért, mert lehetővé teszi a sportrajongók számára, hogy soha ne hagyjanak ki kedvenc mérkőzéseiket, függetlenül attól, hogy hol vannak. Tehát, befizetve ezt a tendenciát, a nagy sportszolgáltatók magas szintű kábelvágási lehetőségeket kínálnak azoknak a dedikált felhasználóknak, akik online szeretnék nézni a mérkőzéseket..

Contents

Az UFC online nézése különböző csatornáktól

Az UFC a világ egyik leginkább exkluzív sporteseménye, mivel sorsolásuk során mindig intenzív izgalmat, várakozást és drámát generálnak, és a pillanatban a világ bármely más harci bajnoksága páratlan..

A rajongók már alig várják, hogy megfigyeljék az UFC-ben zajló rendkívül erős bajnokok közötti harcot, de tudod, hogy lehetőségei nem korlátozódnak a hagyományos TV-re, ha csak ezt a csodálatos sorsot vagy más UFC eseményeket nézik meg??

Itt állnak a legjobb lehetőségek az UFC online nézéséhez, és bár ezek többségében előfizetés és harci bérlet szükséges, még egy ingyenes streaming szolgáltatást is belefoglaltam! Menjen át rajta, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb illesztést!

1. UFC.TV – Fight Pass és Pay Per View

A márka’Saját streaming szolgáltatása, az UFC TV talán a legjobb megoldás az összes UFC esemény és küzdelem megtekintésére, beleértve ezt.

Az UFC jelenleg három csomagot kínál harcának megtekintésére:

 1. Havi UFC küzdelem: 9,99 USD
 2. 6 hónapos UFC küzdelem: 8,99 USD / hó
 3. 12 hónapos UFC küzdelem: 7,99 USD / hó

Mindezek a tervek most egy 7 napos ingyenes próbaverziót is kínálnak!

UFC küzdelem

De várjon, lehetséges, hogy a küzdelem árai még tovább csökkennek? Igen, határozottan az!

Az UFC.TV földrajzilag korlátozott szolgáltatás, amikor az árakról van szó, ami azt jelenti, hogy a harc árai régiónként eltérőek..

Az UFC Fight pass terveinek legalacsonyabb ára a Fülöp-szigeteken található, és ehhez könnyen hozzáférhet, ha VPN-hez kapcsolódik, és kiválasztja a Fülöp-szigeteki szervert!

Ezek az árak USD-ben vannak feltüntetve:

 1. Havi UFC küzdelem: 8,47 USD
 2. 6 hónapos UFC küzdelem: 7,64 USD / hó
 3. 12 hónapos UFC küzdelem: 6,78 USD / hó

küzdelem pass UFC Fülöp-szigetek

2. DirecTV most

közvetlen tv UFC

A méltán elismert online TV-szolgáltató és a legmagasabb színvonalú szolgáltatás a kábelvágók számára. A DirecTV Now gyorsan otthona lesz az interneten elérhető legjobb szórakozási lehetőségeknek.!

Legfeljebb 330 csatornát kínál havi tervei szerint, és a DirecTV Now csatornák széles skáláját érheti el, beleértve a sportot, a szórakozást, a híreket is..

De ne felejtsen el két dolgot itt említeni: először is szüksége lesz egy DirecTV előfizetésre, mielőtt megvásárolhatja ezt az UFC küzdelemlevelet a szolgáltatáson. A DirecTV legalacsonyabb díja 34 dollárról havonta kezdődik, és több mint 155 csatornát tartalmaz.

Másodszor, a DirecTV Now földrajzilag korlátozott webhely, és csak akkor érheti el, ha VPN szolgáltatást használ az amerikai szerverhez való csatlakozáshoz, és feloldásához!

3. FuboTV

Egy másik online streaming szolgáltató, amely dedikált UFC lefedettséget kínál, a FuboTV. 90+ csatornát kínálva a szolgáltatásban, a FuboTV gyorsan egyenes vonalvágó szolgáltatássá válik, ha hozzáférést szeretne elérni az online TV-csatornák erősen kurátált listájához..

FuboTV UFC

A szolgáltatás első hónapja 39,99 dollárba kerül, miközben minden hónap után 44,99 dollárt kell fizetnie..

Ez az egyik legolcsóbb lehetőség az UFC adatfolyam továbbítására, ezért határozottan meg kell vizsgálnia.

Ez a szolgáltatás azonban földrajzilag korlátozott, és az USA-n kívül csak egy Erőteljes, streaming-barát VPN-szolgáltatás telepítésével oldható fel..

4. Húzza a TV-t

Az UFC 229 küzdelem bérletének ugyanolyan árával, mint a DirecTV Now-nak, a SlingTV legfontosabb USP-je az, hogy alacsony árú előfizetést kínál a SlingTV Blue néven.!

  Hogyan nézhetem az ICC krikett-világbajnokságot a 2023-es élen online

SlingTV UFC

A harci bér ára a SlingTV-nél 64,99 dollár + adó, míg a SlingBlue szolgáltatás havi előfizetése 25 dollárba kerül, és olyan csatornákat tartalmaz, mint az FS1, FX és Bravo.

Még olyan kiegészítőket is beszerezhet prémium csatornákhoz, mint például a HBO, és olyan prémium szolgáltatásokhoz, mint a CloudDVR Storage, minimális áron, amely már 5 USD / havonta kezdődik..

Nézd meg az UFC Free Online oldalt

Ha ezek a fizetett szolgáltatások kissé kevésbé jelennek meg a költségvetésből, akkor választhatja a Legjobb Ingyenes lehetőséget, hogy kábel nélkül nézze meg az UFC-t, azaz a MatchTV-t..

A MatchTV egy orosz streaming szolgáltatás, amely ingyenes, és online közvetíti az UFC küzdelmet, de a videó minősége valószínűleg nem lesz jó a fentebb említett fizetett streaming webhelyekhez képest..

Így érheti el a MatchTV.ru-t a világ bármely pontjáról a Legjobb VPN-szolgáltatás telepítésével:

 1. Iratkozzon fel egy legnépszerűbb, streaming-barát VPN-szolgáltatással.
 2. Fizessen az árazási terveiért.
 3. Szerezzen be felhasználói hitelesítő adatokat a beérkező levelek mappában, és töltse le a VPN-ügyfél alkalmazását.
 4. Csatlakozzon egy orosz szerverhez, majd indítsa el a MatchTV.ru szoftvert az UFC élő online eléréséhez!

1. Fight Live

UFC küzdelem élőben

A Fight Live óriási követést szerzett azért, hogy INGYEN közvetítést biztosítson a mai világ legjobb harci szórakozásához, köztük az UFC, a Boxing, a WWE, az MMA és a Bellator. Egyszerűen látogassa meg az oldalt az esemény napján, hogy megnézze az UFC élő közvetítéseit.

2. Olimpiai folyamok

Ahogy a neve is sugallja, az Olimpiai Streams elsősorban az éves olimpiai játékok legfrissebb videóinak, kiemelt eseményeinek, híreinek és élő előadásainak elkötelezettsége. Ugyanakkor a weboldal híres PPV eseményeket is tartalmaz, mint például a korábbi Conor McGregor és Floyd Mayweather, valamint az UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Mivel a YouTube büszkélkedhet azzal a hírnévvel, hogy a világon a legjobban értékelt videomegosztó társaság, mindig számíthat arra, hogy az esemény patakjait az eseményekhez rendelt csatornákon találja meg. Itt található például egy link az UFC Live Stream oldalhoz, ahol teljes lefedettséget kaphat az esemény napján.

youtube UFC

4. MMA Core

Ahogy a neve is sugallja, a webhely a MMA teljes élményének nyújtására szolgál. Itt található az összes MMA-stílusú harcot érintő mérkőzés frissítése, ideértve az UFC eseményt is, ahol meglátogathatja a Kiborgi Kunitskaya csatát. Kattintson ide az élő közvetítés eléréséhez.

UFC MMA mag

5. MMA mánia

Az MMA Mania a Vegyes Harcművészetek másik dedikált weboldala, ahol a harci mérkőzésekkel kapcsolatos összes frissítést megtalálhatja, valamint a PPV-hez INGYEN hozzáférést. Egyszerűen látogasson el a rendezvény napján a weboldalra a teljes lefedettségért.

MMA mánia UFC

UFC a Firestick-en

Noha ezek a hagyományos eszközökön (például a Windows vagy az Android-eszközön) történő streaming lehetőségei, az UFC-t is nézheti az összes többi streaming eszközön és szolgáltatáson, ha tudja, hogyan kell csinálni.

Megmondom, hogyan továbbíthatja azt az Amazon Firestick vagy FireTV készüléken három egyszerű lépésben:

 1. Nyissa meg az Amazon Prime-ot, és vásároljon egy UFC Fight Pass-ot mindössze 64,99 dollárért
 2. Nyissa meg az Amazon Prime-t a Firestick-en (Az alkalmazás előre telepítve van a platformon)
 3. Élvezze az UFC-t!

Ha az USA-n kívül él, akkor feltétlenül használjon VPN-t a Firestick-en az amerikai szerverhez való csatlakozáshoz, ha fel szeretné oldani az Amazon Prime feloldását..

Hogyan nézhetjük UFC-t a Fire TV Stick Free-en

Míg az UFC TV egy hivatalos és fizetett lehetőség az UFC nézésére a Firestick-en, a MatchTV.ru segítségével akár teljesen ingyen is elérheti az UFC stream-eket..

UFC mentes a tűzhelyen

A közeg UFC adatfolyam-továbbvitelére a Firestick-en lépésről lépésre a következő:

Iratkozzon fel és iratkozzon fel a legjobb VPN-szolgáltatásra az árazási terveinek fizetésével. Számos VPN kínál dedikált alkalmazásokat a Firestick számára, ezért nem kellene’nem lehet probléma

 1. Töltse le és telepítse a hivatalos VPN alkalmazást a Firestick alkalmazásboltból.
 2. Csatlakozzon egy orosz szerverhez, és használja a hivatalos Amazon Silk böngészőt a MatchTV.ru webhely felkereséséhez.
 3. Élvezze az UFC-t élőben a Firestick-en ingyen.

Hogyan nézhetem az UFC-t a Kodi-n

A nyílt forráskódú, többplatformos szoftver a szolgáltatók felhasználói körében híres, és alternatívaként nézheti meg kedvenc filmjeiket / műsoraikat, élő TV-jüket, sportjaikat, rendezvényeit és még sok más külső kiegészítők segítségével. Az UFC megtekintésének legjobb módja a Planet MMA kiegészítő telepítése. Ennek ellenére átfogó útmutatónkban megismerheti az UFC adatfolyamot a Kodi csatornán.

  Hogyan kell nézni & ldquo; Szilícium-völgy & rdquo; Az 5. évad online, kábel nélkül bárhonnan

Az induláshoz kövesse az alábbi lépéseket:

Hogyan telepítsük a Planet MMA kiegészítőt az UFC-hez!

 1. Nyisd ki a Kodi V17 alkalmazás és megy a beállításokhoz csattanó a “Fogaskerék” ikon.
 2. választ “Fájl kezelő” és kettyenés tovább “Add Source”.
 3. Belép http://supremacy.org.uk/zip/repo/ az URL mezőbe.
 4. Név a médiaforrás “Felülmúlás Repo”, és nyomja meg
 5. Visszatérés a főmenübe, kettyenés tovább “Kiegészítői”, és azután az “Csomag” szimbólum.
 1. választ “Telepítés zip fájlból” és megtalálja“Felülmúlás Repo”.

MMA KODI ADD ON

 1. Dupla kattintás tovább “repository.supremacy-1.2.zip” és várjon az értesítéshez.
 2. kettyenés tovább “Telepítés a lerakatból” és választ“Fölény”.
 3. Görgessen lekettyenés tovább “Videó kiegészítők”, megtalálja“MMA bolygó” és nyisd ki.
 4. Találat az “Telepítés” gomb, választ a Supremacy legújabb verziója, majd nyomja meg
 5. Dob Planet MMA és kettyenéstovább “Küzdelem ÉLŐ” az UFC streaming megkezdéséhez!

Az UFC élő online nézése

Hogyan kell nézni az UFC-t a Roku-n

Az UFC Roku nézéséhez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

ROKU UFC

 • Válasszon egy felső VPN szolgáltatást, telepítse azt az útválasztóra, és csatlakozzon a Fülöp-szigeteki szerverhez
 • Vásároljon alacsonyabb áron a Fight Pass-ot
 • Csatlakoztassa a Roku-t egy VPN-kompatibilis internetes eszközhöz, lehetőleg egy útválasztóhoz. További információt erről a Roku legjobb VPN-es útmutatójában talál
 • Adja hozzá a hivatalos UFC csatornát a Roku készülékéhez
 • Írja be a küzdelmet részleteit
 • Nézze meg az UFC-t a Roku készüléken!

UFC áramszünetek a Roku-n

ROKU BLACK OUT

Az áramkimaradások az UFC-küzdelem során az egyik csalódást okozó tapasztalat, mivel nem engedik meg, hogy figyelje a pillanat alatt zajló küzdelmet. Nos, soha senkinek nem tetszik az ilyen hirtelen UFC-kikapcsolás, nem nekem, főleg olyannak, mint én’Szeretnék még az akció egyetlen percét sem hiányozni!

Ha azonban a küzdelmet élő TV-ben is közvetítik, amint az normális, valamilyen ismeretlen okból, akkor akár az UFC menedzsment, akár a TV vezetése ideiglenesen leállítja a harcot, amelyben hangot hallhat, de nem a videót.

És ha úgy gondolja, hogy ez nem így van’t az online streaming szolgáltatásokra vonatkozik, akkor egyszerűen téved, mivel ez érinti az összes platformet, amelyen az UFC-t figyeli, azaz az élő TV-t, valamint az online streaming webhelyeket.

Az áramkimaradások megkerülése Az UFC küzdelme a Roku-on

Ezeket a frusztráló és hirtelen áramszüneteket csak a legjobb VPN-en keresztül lehet semlegesíteni, amely lehetővé teszi a nézet helyének másik helyre váltását, ahol az UFC élő közvetítése nincs.’t az áramszünet befolyásolja pl. Franciaországban tartózkodik, és az áramszünet megtörténik, akkor ha csatlakozhat egy amerikai szerverhez az internetkapcsolat átirányításához az országon keresztül, és megkerüli a Roku UFC-harcának áramszünetet!

Hogyan nézhetem UFC-t a PS4-en

Azoknak a PS4 tulajdonosoknak, akik alternatív módon nagy rajongói vannak az UFC-harcoknak, itt található az útmutató, hogyan kell az UFC-t élőben nézni a PS4-en, beleértve az UFC streaming csatornáiról szóló információkat a PS4-en, az UFC ingyenes streamingjét a PS4-en és hogyan csökkentheti a a harc a legjobb VPN-en keresztül és még sok máson át megy keresztül!

 • Válassza az Internet böngészőt a PS4 tartalomterületén
 • Írja be az UFC.TV címsort
 • Jelentkezzen be a Fight Pass-nal
 • Nézd élőben online a PS4-en

Hogyan nézhetem ingyen az UFC Live-ot a PS4-en

Míg az UFC küzdelem átadása a legjobb megoldás azok számára, akik HD minőségben szeretnék megnézni a harcot a PS4-jükön, ingyenes lehetőség áll rendelkezésre azok számára is, akik nem’nem akarjuk elmulasztani a harcot csak azért, mert a küzdelem sikere nem haladja meg a költségvetésüket!

Nézheti meg ingyen a MatchTV.ru webhelyen, így állíthatja be:

 • Csatlakoztassa PS4-jét egy VPN-kompatibilis kapcsolathoz. Ezt megteheti úgy, hogy beállítja a VPN-t a Wi-Fi Routerre, majd csatlakoztatja a PS4-et ezen keresztül
 • Nyissa meg a PS4 Internet böngészőt a Tartalom területén
 • Írja be a címsorba “MatchTV.ru”
 • Élvezze az UFC online élményét a PS4-en teljesen ingyenesen
  Az amerikai Netflix nézése VPN-sel - Egyszerű telepítési útmutató Android és Mac eszközökhöz

Hogyan nézhetem UFC-t Kanadában

A kanadai UFC rajongók számára a Fight Network az a hely, ahol hangolni lehet azért, hogy Kanadában megnézhesse az UFC-t. A Kanadában az UFC nézésénél a legjobb dolog az, hogy a Fight Network különféle eszközökön elérhető, mint például az Android, iOS és Roku, ezáltal lehetővé téve a választható lehetőségeket..

FÜGGELÉSI HÁLÓZAT UFC

UFC csatornák / műsorszolgáltatók listája

Az UFC hivatalos műsorszolgáltatója a BT Sport, egy sporttelevíziós csatorna, amelyet a BT Group működtet Írországban és az Egyesült Királyságban. Ezért az egyik országban található felhasználók könnyen élvezhetik az esemény figyelését kábel TV-jén, csatornáik átváltásával a BT Sport-ra. Máshol található felhasználók esetében olvassa el az alábbi csatornák / műsorszolgáltatók listáját.

Ausztrália

Az MMA rajongók, akik Ausztráliában találhatók, könnyen megnézhetik az UFC-t és az összes csodálatos csatát Fox Sports 3, amely szinte az összes sláger eseményt közvetíti a világ minden tájáról.

Oroszország

Az Oroszországban lakó UFC szerelmesek csatornáikat átválthatják az Oroszország-2 felé VGTRK a fő küzdelem és az alárendelt kártyák teljes lefedéséhez.

Kína

Mindeddig nincs hivatalos műsorszolgáltató híre az UFC élő közvetítéseinek kínálatáról Kínában. Jelentkezhet azonban a PPTV-n – a kínai video streaming platformon.

Japán

Azok számára, akik Japánban élnek, válthat csatornáidat a híres csatornáira WOWOW műholdas hálózat az UFC esemény élő közvetítéséhez.

Kanada

Az MMA kanadai rajongói könnyen megtekinthetik az UFC eseményt kábel TV-n keresztül a híres csatornán keresztül “Küzdelem Hálózat” csatorna, amely még az előnézeti műsor streamjeit is biztosítja.

Brazília

Az UFC PPV esemény élőben történő megtekintéséhez Brazília kábeltelevíziójában a nézőknek csatornáikat a híres, ingyenes műsorú TV-hálózatra kell váltaniuk. “Globo”.

Egyesült Királyság

Váltson csatornáit a híres BT Sports csatornára. Az esemény online megtekintéséhez keresse fel a fő webhelyet.

Következtetés

Azt’Jelenleg köztudott, hogy a VPN-k felhasználhatók a földrajzi korlátozások megkerülésére a világ legtöbb fő streaming webhelyén. Mivel azonban a legtöbb streaming webhely, például az UFC TV, a DirecTV Now és akár az Amazon Prime stb. Is rendkívül szigorú a földrajzi korlátozásaikkal, akkor ezeket a webhelyeket csak akkor engedheti fel, ha feliratkozik egy Legjobb VPN szolgáltatásra, amely nemcsak megkerüli a korlátozásokat de a legjobb élményt nyújthatja a streaminghez is.

Az UFC rajongók számára szerte a világon a VPN-ek elengedhetetlenül szükségesek az olyan streaming webhelyek feloldásához, amelyek nagy UFC eseményeket kínálnak!

Ha Ön UFC rajongó vagy, és tetszik az akció és a dráma, amelyet a fightmainent nyújt, akkor itt az ideje, hogy fontolgassa meg a Top VPN előfizetés vásárlását, és ügyeljen arra, hogy soha ne hagyjon ki egyetlen fantasztikus harci bajnokságot sem.!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me