Az Australian Open 2023 élő online nézése

Contents

Hogyan nézhetem meg az Australian Open Online játékot

 1. Mikor zajlik az Australian Open??
 2. Ki az esemény hivatalos műsorszolgáltatója??
 3. Ausztrál Nyílt Élő közvetítés
 4. Hogyan nézhetem online az Australian Open 2023 online oldalt
 5. Távolítsa el az Australia Open 2023 program zárolását a Sony Six-en
 6. Nyissa fel az Australian Open 2023 programot a hét hálózaton

Az új évvel végre végre érkezik az új teniszszakasz. Azoknak, akik nem tudják, az Australian Open elindult, visszatérve a Melbourne-i Rod Laver Arénába. Most, ha elakad a munkahelyén, vagy nincs hozzáférése ingyenes TV-hez, a szezon megnézése kicsit nehezebbé válhat, de mi magunkkal foglaljuk magát. Kövesse az alábbi útmutatót a 2023 Australian Open megtekintéséhez:

Mikor zajlik az Australian Open??

Az Australian Open január 15-én, hétfőn indul, és két héten belül csomagolódik január 28-án, vasárnap. A férfiak’A sorsoláson Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal és a védő bajnok, Roger Federer szerepel.

Az Australian Open 2023 élő online nézése

A nők’Rajzban Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova és Venus Williams szerepel. A napi ülések 10: 30-18: 00 között kezdődnek, az éjszakai ülések pedig 18: 00–12: 30 körül készülnek.

Ki az esemény hivatalos műsorszolgáltatója??

Csakúgy, mint tavaly, a 7-es csatornát az Australian Open exkluzív televíziós műsorszolgáltatójává választották. Nézheti az összes tenisz mérkőzést a 7mate, a 7two és a Channel 7 hálózatán.

Ki az esemény hivatalos műsorszolgáltatója?

Ha azonban nem Ausztráliában helyezkedik el, és megoldást keres az esemény tengerentúli megfigyelésére, olvassa el az alábbi régió szerinti hivatalos műsorszolgáltatók listáját:

Vidék közvetítő
Ázsia-specifikus & Óceánia 7. csatorna, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Nagy Sport, GRT Sport, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN és Eurosport
Észak Amerika TSN, RDS és teniszcsatorna
Közel-Kelet Eurosport és beIN Sport
latin Amerika & Karib- ESPN International
Európa Eurosport
Közép-Ázsia Sony Six
  Az amerikai Netflix nézése VPN-sel - Egyszerű telepítési útmutató Android és Mac eszközökhöz

Ausztrál Nyílt Élő közvetítés

Az élő közvetítésű rajongók a felsorolt ​​hivatalos műsorszolgáltatók segítségével a világ bármely pontjáról élőben megnézhetik az Australian Open programot. Ne felejtsen el ezen a ponton, hogy minden hivatalos műsorszolgáltató földrajzilag korlátozva van a saját régiójára. Ez azt jelenti, hogy nem nézheti Indiát’A Sony Six premier sportcsatorna Malajziában vagy az Australian 7 Network élő közvetítése Ausztrálián kívül.

Ausztrál Nyílt Élő közvetítés

Míg a legtöbb táblázatban szereplő hivatalos műsorszolgáltató prémium előfizetést igényel, Indiában ingyenesen nézheti meg az Australia Open 2023 programot’s Sony Six és Ausztrália’s Hét hálózat. Csak egy VPN szolgáltatásra van szüksége, amely számos helyet kínál, beleértve Indiát és Ausztráliát. Ha úgy tűnik, hogy az országon belül található, akkor könnyen megkerülheti a földrajzi korlátozásokat.

Hogyan nézhetem online az Australian Open 2023 online oldalt

Az Australia Open 2023 élő közvetítéshez való hozzáférés nem sok gond, ha már készen áll a VPN-re. A VPN-t teszteltem Ausztráliában mind a Sony Six-rel & Hét hálózat, itt lehet ismertetni a feloldást & nézze meg az Australian Open 2023-at bárhol a világon.

Hogyan nézhetem online az Australian Open 2023 online oldalt

Távolítsa el az Australia Open 2023 program zárolását a Sony Six-en

A Sony Six India’A premier sport streaming webhely, amely mindkét számítógépet biztosítja & mobil eszköz streaming indiai IP-címmel rendelkező felhasználók számára. Mivel a szolgáltatás nem elérhető Indián kívülről, hozzáférhet egy indiai VPN-kiszolgálóval az Australian Open 2023 élő közvetítéséhez a Sony Six oldalon.

Kövesse lépésről lépésre a Sony Six élő streaming szolgáltatás feloldását:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra
 2. Konfigurálja a VPN-t manuálisan (az élő streaminghez ajánlott), vagy töltse le az eszközéhez a megfelelő VPN-szolgáltatási alkalmazástTávolítsa el az Australia Open 2023 program zárolását a Sony Six-en
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez Indiában, az én IP-címem & A helyszín most látható Indiában, amint láthatjaTávolítsa el az Australia Open 2023 program zárolását a Sony Six-en
 4. Nyisson meg egy böngészőablakot, és lépjen a Sony Six oldalraTávolítsa el az Australia Open 2023 program zárolását a Sony Six-en
  Az UFC élő online nézése

Most már hozzáférhet a Sony Six webhelyhez és annak összes szolgáltatásához, élvezze az élő közvetítést!

Nyissa fel az Australian Open 2023 programot a hét hálózaton

A Seven Network az Australian Open Grand Slam 2023 hivatalos műsorszolgáltatója, de csak az ausztrál számára érhető el & Új-zélandi közönség. A hét hálózat feloldásához itt kell tennie:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra
 2. Konfigurálja a VPN-t kézzel (az élő streaminghez ajánlott), vagy töltse le a VPN-szolgáltatót’s app
 3. Csatlakozás egy ausztrál VPN szerverhezNyissa fel az Australian Open 2023 programot a hét hálózaton
 4. Nyisson meg egy böngésző weboldalát, és lépjen a Seven Network oldalra
 5. Fogadja el a megjelenő Helymeghatározási üzenetet, kattintson az Engedélyezés gombraNyissa fel az Australian Open 2023 programot a hét hálózaton

Élvezze az Australian Open 2023 élő közvetítését!

Nyissa fel az Australian Open 2023 programot a hét hálózaton

Következtetés

Az Australian Open 2023 kezdődik, mivel a tenisz legjobb sportolói Melbourne-be érkeznek, hogy emlékezzenek egy korosztályra. Válasszon szolgáltatót a fenti táblázatból, zárja ki az ajánlott megoldásainkat, és nézze meg az Australian Open élő közvetítését bárhol a világon.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me