Az amerikai Netflix nézése VPN-sel – Egyszerű telepítési útmutató Android és Mac eszközökhöz

Azok számára, akik szeretik nézni a Netflix-et, itt teljes körű útmutató található az amerikai Netflix figyelésének módjáról, ideértve a Netflix VPN-tilalmáról, a legfontosabb VPN-ekről, amelyek továbbra is működnek a weboldal feloldása, valamint a VPN-ekről, amelyek nem’dolgozni, hogyan lehet elérni a Netflix USA könyvtárat különböző régiókból és még sok másról a Legjobb VPN segítségével!

A Netflix a világ’Kedvenc streaming oldala, amely forradalmasította a szórakoztatás igénybevételének módját. A szélsőséges nézés jelenségét váltotta ki rendkívül addiktív műsorai révén, amelyek sokkal jobbak, mint amit más szórakoztató szolgáltatók, például a hagyományos kábelszolgáltatók jelenleg kínálnak..

De a népszerűségének ellenére a Netflix mégsem’Nem engedheti meg minden felhasználónak, hogy megnézze a könyvtárában lévő összes tartalmat. A Netflixnek a szerzői jogi kötelezettségek miatt minden ország külön könyvtárat kap. Ez azt jelentette, hogy a többi ország Netflix felhasználói nem nézhetik meg azokat a televíziós műsorokat, filmeket és animációkat, amelyek a Netflix amerikai könyvtárában rendelkezésre állnak..

Az ingyenes Netflix VPN-eket használták megkerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat a webhelyen, de a Netflix emellett végrehajtotta a VPN tilalmát is, ezáltal szigorúbbá téve a korlátozásokat, mint valaha. Ennek ellenére csak a legjobb VPN teheti lehetővé a földrajzi korlátozások megkerülését és az American Netflix könnyű elérését.

Contents

Az amerikai Netflix nézése – Tartalomjegyzék

 1. Amerikai Netflix legfrissebb könyvtár a rohadékfigyelők számára
 2. Hogyan nézhetem meg az American Netflix 2023-et
 3. A legjobb VPN az American Netflix nézéséhez
 4. Funkciók, amelyek a legjobb VPN-ben nézhetők, hogy megnézzék az American Netflix-et
 5. Ingyenes VPN-k, amelyek együttműködnek az American Netflix-szel
 6. A VPN-k nyertek’Nem hagyhatom, hogy az American Netflix nézzék
 7. Hogyan lehet nézni az American Netflix készüléket az Android készülékeken?
 8. Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Apple készülékeken?

Netflix tiltott VPN-t tartalmaz?

A Netflix egy média streaming óriás, és az Subscription Video on Demand (SVOD) modelljén működik. A könyvtár tartalma különböző médiaházakból származik, és tartalmának döntő többségét házban is előállítja, azaz a Netflix Originals.

Ennek a tartalomnak azonban nagy része földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy ez a tartalom egyes országokban elérhető, másutt azonban nem. A Netflixnek ezeket a bosszantó földrajzi korlátozásokat kell tennie a tartalmára, mert meg kell védenie a média szerzői jogait, mivel a tartalom nagy részét az.

A Netflix betiltotta a VPN-t

Ezáltal a Netflix sokkal kevésbé értékes az Amerikán kívüli felhasználók számára, ahol elérhető a legjobb Netflix könyvtár. A VPN-felhasználók évek óta kijátszják a földrajzi korlátozásokat, hogy csatlakozzanak az Egyesült Államokhoz és hozzáférjenek az amerikai Netflix könyvtárhoz. De mivel ez azt jelentette, hogy a Netflix’Mivel a földrajzi korlátozások már haszontalanok azok számára, akik VPN-t telepítenek a webhely elérésére, a Netflix áthelyezett egy VPN-tilalmat a webhelyére..

Ez valójában azt jelentette, hogy a Netflix nyert’t lehetővé tegye a felhasználók számára a tartalom megtekintését, amely a régiójában nem érhető el.

A Netflixre vonatkozó VPN-tilalom miatt a VPN-ek nagy többsége haszontalanná vált a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülésére, de ez nem’Ez feltétlenül azt jelenti, hogy nem engedheti fel a webhely földrajzi korlátozásainak feloldását. Még mindig megteheted! De ahhoz, hogy ez megtörténjen, tudnia kell a VPN-ket, amelyek továbbra is működnek, nemcsak a webhely földrajzi korlátozásainak megkerülésére, hanem a webhelyen található VPN tilalom megkerülésére is..

A Netflix a VPN-kapcsolatot többnyire azonosítja, annak ellenőrzésével, hogy a webhelyekhez túl sok kapcsolat jön-e egyetlen IP-ből vagy nagyon hasonló IP-címekből. Miután egy ilyen raj azonosításra került, a Netflix megakadályozza, hogy a hasonló IP-k / hasonló csoportok hozzáférjenek a webhelyhez, így érvényesítve a webhelyen a VPN-tilalmat..

A VPN-tilalom átlépése egyáltalán nem könnyű, mivel a VPN-szolgáltatónak aktívan meg kell változtatnia amerikai szervereit gyorsabban, mint a Netflix megtilthatja őket, és kevés szolgáltató tudja ezt megtenni ma.’az idő megbízhatóan. Erről bővebben később az útmutatóban.

Az American Netflix legújabb könyvtára a binge figyelők számára:

Azt’Nyilvánvaló titok, hogy az amerikai Netflix könyvtár sokkal jobb, mint amit a világ többi része eljut a Netflixbe. A legnépszerűbb műsorok, például a House of Cards, a Black Mirror, az Orange az új fekete, a Stranger Things stb. Sokféle országban nem érhetők el a Netflix-en. De az amerikai Netflix könyvtár mindent megkap, tehát ha sikerül megszereznie a Netflix legjobb VPN-jét, amely összekapcsolhatja Önt az amerikai amerikai könyvtárral, akkor Ön’épp az aranyat ütöttem!

Valahol a Netflix csak a tartalmának 1/3-át bocsátja ki, ami súlyosan korlátozza a felhasználó választását az oldalon a megtekintési lehetőségei szempontjából. Ez egy rendkívül szánalmas helyzet, amelybe a felhasználó elakad, éppen a pillanatnyi helyzete miatt.

De te nem’Nem kell sokáig ragaszkodnia ehhez a helyzethez, ha olyan VPN-t használ, amely elég jó a webhely földrajzi korlátozásainak feloldásához, és megkerüli a VPN-tilalmat, hogy megnézhesse a Netflix amerikai könyvtárat..

Itt található néhány olyan műsor, film és még animációs film felsorolása, amelyek nem érhetők el a Netflix Australia-n, amely az egyik legjobb Netflix könyvtár az Egyesült Államok után.

 • Ex machina

Hogyan kell nézni az American Netflix-et

 • Furcsa doktor

Strange doktor nem érhető el

 • Csillagok háborúja Az utolsó Jedi

Csillagok háborúja Az utolsó Jedi nem érhető el

 • Törvényszéki fájlok gyűjteménye

Törvényszéki fájlok gyűjteménye

 • Penny félelmetes

Penny Dreadful nem érhető el

 • The Fosters

a takarmányok nem állnak rendelkezésre

 • Törvény és rend

A törvény és a rend nem áll rendelkezésre

 • Botrány

A botrány nem érhető el

 • Megvethető 3

A Despicable Me 3 nem áll rendelkezésre

 • Gyilkos elmék

Bűnügyi elmék nem állnak rendelkezésre

Ezeket a filmeket és TV-műsorokat a Netflix Australia-nál kerestük meg, miután megtekintettük a címeket az American Netflix honlapján, tehát’itt csak megkarcolja a felületet. Az olyan címek, amelyek nem érhetők el Ausztráliában, Lengyelországban, Olaszországban, Dániában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon, Kanadában, Lettországban, Németországban és más hasonló országokban, sokszor számozhatnak több ezerre.

Vessen egy pillantást csak az American Netflix honlapjára, hogy megértse, miért fektetünk annyira nagy hangsúlyt a Netflix felhasználókra, hogy VPN-t szerezzenek, és csatlakozzanak a Netflix USA-hoz, hogy előfizetéseikből teljes értéket szerezzenek..

Amerikai Netflix legfrissebb könyvtár a rohadékfigyelők számára

Látja az összes olyan filmet és show-t ezekben a képekben az American Netflix-ről, amelyek nem voltak jelen a Netflix Australia-ban? Pontosan mi vagyunk’itt beszélünk!

A Netflix USA olyan, mintha eléri a jackpotot a Netflix webhelyen. Lehet, hogy előfizet a Netflixre az Ön országában, de ez az’érdemes földimogyoró, összehasonlítva azzal, amit a Netflix USA-nál kaphat.

  Az UFC élő online nézése

Hogyan nézhetem meg az American Netflix 2023-et

Ha nem elégedett a korlátozott Netflix regionális könyvtárral, mint mi mindannyian, és szeretné megnézni, hogy az amerikai Netflix képes-e megnézni a webhely legújabb műsorait, filmeit és animációs sorozatait, akkor itt’Így teheti meg ezt:

 1. Vásároljon előfizetési tervet bármelyikével A 3 legfontosabb VPN alább listázva
 2. Szerezze be a felhasználói hitelesítő adatokat a szolgáltatótól és telepítse a natív alkalmazást
 3. Kérdezze meg a VPN-t’támogatást nyújt az élő csevegés segédfunkción keresztül vagy jegy felvételével annak meghatározására, hogy mely szerverek vannak megjelölve a Netflix USA feloldásához
 4. Látogasson el a Netflix.com oldalra, és teljes hozzáférést élvezhessen az American Netflix webhelyhez!

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3,49Havonta

  • 5200+ szerver 60 országban
  • 6 egyidejű csatlakozás
  • Együttműködik az USA / UK / JP Netflix-szel
  • Nagyszerű P2p / torrent teljesítmény
  • Dupla VPN és hagyma VPN felett
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 70% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

A legjobb VPN az American Netflix nézéséhez

Amint azt már korábban elmondtuk Önnek ebben az útmutatóban, nem minden VPN alkalmas az American Netflix feloldásához, és vannak bizonyos funkciók, amelyeket meg kell keresnie, ha meg szeretné tudni a Netflix legjobb VPN-jeit..

De meg akartuk menteni Önt attól, hogy ezt a kiterjedt és nehézkes gyakorlatot elvégezze egyedül, tehát saját magunk készítettük az ilyen VPN-ek listáját. Ezt a listát csak azután hozták létre, hogy széles körű tesztek sorozatát futtattuk, amelyben a VPN után ellenőriztük a VPN-t, és mindegyikük végső tesztelésre késztette képességét és képességét az amerikai Netflix feloldása érdekében..

Itt van a A Netflix három legjobb VPN-je amit biztonságosan ajánlhatunk neked, miután elvégeztük a teszteket:

1. PureVPN:

Valószínűleg a legjobb VPN, amikor bármilyen földrajzi korlátozás feloldására kerül sor. Függetlenül attól, hogy a BBC iPlayer, a Hulu vagy akár az American Netflix is, a PureVPN soha nem fog csalódást okozni. Célzott csapata mindig rajta van annak biztosításában, hogy a felhasználók megbízható feloldási tapasztalatokat szerezzenek, és hogy a földrajzi korlátozások feloldásához az összes dedikált kiszolgálója megfelelő működési állapotban van.

A legjobb VPN az American Netflix nézéséhez

Mit’Sőt, hogy a PureVPN rendkívül gyors élő chat-támogatást kínál, amelyen keresztül többet megtudhat ezekről a szerverekről magadon. A biztonsági szint ezen a VPN-en is rendkívül magas, mert AES-256 titkosítást és több protokoll támogatást kínál, beleértve az OpenVPN-t.

Egyéb magas szintű biztonsági funkciókat is kínál, mint például a Double VPN és a VPN-on-onion, amely rendkívül hasznos lehet más tevékenységekben, mint például a Torrenting és a P2P megosztása..

Ezen kívül van egy megosztott alagút funkció is, amely lehetővé teszi, hogy csak a forgalom egy részét irányítsa a VPN-en keresztül, a többi nélkül.

Az árazási tervek az egyik leginkább ésszerű és olcsó VPN a nap legfontosabb szolgáltatói között, az öt éves előfizetési tervnek csupán 99,00 dollárba kerül. Ön nyert’a Netflix számára a legjobb VPN-t nem kapja meg jobban, mint amit Ön’újra megkapja ezt a VPN-t.

 • Havi előfizetés: 10,95 USD egyszer számlázott
 • Éves előfizetés: 5,81 USD / hónap (69,72 USD egyszer számlázva)
 • 5 éves előfizetés: 1,65 USD / hó (99 USD egyszer számlázva)

purevpn árazási felülvizsgálat

Előnyök

 • Nagyon megfizethető árképzési tervek Netflix amerikai VPN-ként
 • 2000 szerverhely
 • A legjobb élő chat támogatás mindenféle műszaki útmutatáshoz
 • Dedikált szolgáltatás az American Netflix számára
 • Split alagút
 • Gyors sebesség

Hátrányok

 • Néha ellenőriznie kell az amerikai legfrissebb szerver támogatását az American Netflix feloldásához, mivel ezeket a kiszolgálókat folyamatosan megváltoztatja, hogy a szolgáltatás megbízhatóan működjön

látogasson el a szolgáltatóra

2. NordVPN:

Erőteljes és nagyon megbízható szolgáltatás, az NordVPN könnyedén feloldhatja az amerikai Netflix blokkolását is. A legjobb az NordVPN-ről, hogy az általa kínált állásidő jelentősen alacsony, hogy maximális képernyő-időt biztosítson a legkevesebb üzemzavarral.

NordVPN az USA Netflix számára

A NordVPN által kínált titkosítás AES-256, amely előnyt kínál adatvédelmi kérdéseiben, mivel szinte lehetetlen megtörni a titkosítást és szimatolni az adataiban..

Ez a szolgáltató natív ügyfelek széles választékát kínálja, szinte az összes olyan népszerű operációs rendszerhez, mint a Windows, a Mac, az Android, az iOS stb., Valamint olyan niche-eszközöket is támogat, mint például a Roku és az útválasztók..

A NordVPN szerverinfrastruktúrája ma már több mint 4800 szervert tartalmaz egy hálózatban, amely a világ minden tájáról lefedi. Ez azt jelenti, hogy nemcsak feloldhatja vele az American Netflix blokkolását, hanem megkerülheti magát a többi ország webhelyének földrajzi korlátozásaival is. Például a NordVPN Netflix-szel nem’Nem számít, hogy hozzáférjen-e az American Netflixhez vagy a német Netflixhez, a VPN ugyanolyan jól működik mindkét feladat elvégzésében.

Az árképzési tervek egy ideje a megfizethető tartományon belül voltak, de úgy tűnik, hogy a NordVPN eltávolította a kedvezőbb árú, 3 éves árképzési tervet a listájából, és most csak a következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • Havi előfizetés: 11,99 USD egyszer számlázott
 • Éves előfizetés: 83,88 dollár egyszer számlázott
 • 3 éves előfizetés: Egyszeri számlázás: 125,64 USD

Ezek egy kicsit drága, de ha magának szeretne megszerezni egy NordVPN előfizetést, válassza a 3 éves tervet, mivel’Ez a lista a legolcsóbb.

Előfizetések a NordVPN által

Előnyök

 • Dedikált amerikai szervereket kínál az amerikai Netflix feloldásához
 • Hagyma VPN felett
 • Nulla naplózási politika
 • Ingyenes próbaverzió 3 napig
 • Bitcoin fizetési lehetőség
 • Gyors sebesség

Hátrányok

 • Élő csevegés nem’t létezik. A problémák megoldásához jegyeket kell generálnia

látogasson el a szolgáltatóra

3. ExpressVPN:

Ez a VPN szolgáltató felhasználói kedvenc, mivel az évek során folyamatos integritása és csillagképessége VPN-ként működik. Az ExpressVPN nagy befolyást gyakorolt ​​a VPN tartományban, mint rendkívül állandó szolgáltatás, amely a körülményektől függetlenül soha nem veszélyeztetné a felhasználó integritását..

EpressVPN az American Netflix számára

Az ExpressVPN szempontjából azonban a legjobb rész az, hogy biztosítja, hogy az összes amerikai szerver arra törekszik, hogy a felhasználó hozzáférhessen az American Netflixhez, ami egy kis távolság a VPN tartományban alkalmazott hagyományos modus operandiól, ahol a szolgáltató dedikált szervereket kínál ugyanarra a feladatra..

A biztonsági szempontból az ExpressVPN hihetetlenül alkalmas, mivel nulla naplót tart, AES 256 titkosítást kínál, támogatja az OpenVPN protokollt, ezáltal a lehető legjobban előre haladva annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználó védelmet élvezzen a szolgáltatás használatakor.

Az intelligens DNS-t is kínálja, amely megkönnyíti az amerikai Netflix feloldását a Medistreamersen, például az Apple TV-n és a Roku-nál..

Az élő csevegési támogatás hihetetlenül hatékonyan oldja meg a legbonyolultabb technikai kihívásokat is, és vannak a legjobb útmutatók és oktatóvideók, amelyek szinte bármilyen telepítési folyamaton keresztül vezetik Önt..

De ennek ellenére, ExpressVPN’Az árazási tervek rendkívül magasak más VPN-szolgáltatókhoz képest.

 • Havi előfizetés: 12,95 USD egyszer számlázott
 • Féléves előfizetés: Havonta 9,99 USD (59,95 USD egyszer számlázva)
 • Éves előfizetés: 8,32 USD / hónap (99,95 USD egyszer számlázva)

ExpressVPN árképzési tervek az amerikai netflix számára

Előnyök

 • Az összes amerikai szerver a Netflix USA feloldásához működik
 • Nulla naplózási politika
 • A legjobb útmutatók és oktatóvideók a telepítési folyamatokhoz
 • AES 256 titkosítás
 • Dedikált VPN kliensek
 • A SmartDNS elérhető

Hátrányok

 • Az árak túl magasak

látogasson el a szolgáltatóra

Funkciók, amelyek a legjobb VPN-ben nézhetők, hogy megnézzék az American Netflix-et

Hogyan lehet pontosan azonosítani egy olyan VPN-t, amely elég jó lesz a Netflix igényeinek? Több száz VPN-szolgáltató van odakint, mindegyikük azt állítja, hogy jobb, mint az utóbbi, a Netflix esetében azonban szinte mindegyikük elveszíti a gőzét, kivéve néhány közülük.

Ezek a kiválasztott VPN-szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az amerikai Netflix könyvtár megnézését, tartalmaznak néhány megkülönböztető funkciót, amelyeket a többi nem támogat’t van. Így azonosíthatja őket a pontos szolgáltatás segítségével:

A Netflix működő amerikai szerverei:

A Netflix USA feloldásához a VPN-nek elég gyorsnak kell lennie, hogy folyamatosan megváltoztassa amerikai szervereit, mielőtt a Netflix rájuk fordulhatna és betilthatja őket. A legtöbb Netflix USA-val együttműködő VPN olyan stratégiát követ, amelynek célja a Netflix eléréséhez dedikált helyek kiosztása, amelyet megtudhat, ha könnyen megkérdezi élő chat-támogatást..

Gyors sebesség:

Nincs értelme a leggyorsabb VPN-sel a Netflix USA feloldásához, ha szánalmas sebességgel jár. Egy olyan VPN, amely a tényleges internetszolgáltató sebességének több mint 35% -át megöli, nem kellene’ne légy te te’újra keresi

Dedikált kliens alkalmazások:

Bármilyen eszközön megnézheti a Netflix-et, kezdve a mobiltelefonjától az intelligens TV-ig vagy a Mediastreamerig, így’Szükséges, hogy a VPN biztosítsa odaadó ügyfeleit, amelyek megkönnyítik a VPN beállítását azon eszközön, amelyen a Netflixet használja

Biztonság:

A katonai osztályú AES 256 titkosításnak és az OpenVPN protokoll támogatásának elengedhetetlen a VPN szolgáltatásai, mivel bárki bepillanthat az Ön adataiba, amikor azok az interneten vannak, és gonosz célokra használja őket. Soha ne tegye ki magát ilyennek a digitális birodalomban, ne tedd’nem számíthat egy nem VPN-re’nem ajánljuk fel ezeket az előzetes biztonsági funkciókat!

Egyidejű kapcsolatok:

Ha Netflix előfizetést vásárol, akkor az a normál, ha megosztja a bejelentkezési adatait a családjával, vagy a Netflix-et különböző eszközökön, a nap különböző időszakain tekintheti meg, tehát a VPN-nek egyszerre legalább 3 egyidejű kapcsolatot kell kínálnia, akárcsak a Netflix. teljesítmény könnyebb kompatibilitás

Megfizethető hosszú távú tervek:

A Netflix felhasználóknak olyan VPN-ket kell keresniük, amelyekkel hosszú távon megfizethető társítani. A túlzott árcímkével rendelkező VPN-k nagy jelentőségűek a Netflix felhasználók számára!

* Figyelembe véve az összes dolgot, amelyet a Netflix VPN-nek kellett volna lennie, arra a következtetésre jutottunk, hogy a PureVPN a legjobban működött streamingként, egy nagyon megfizethető árú csomaggal.

A legjobb Netflix VPN

Ingyenes VPN-k, amelyek együttműködnek az American Netflix-szel

Ha olyan ingyenes VPN-t próbál megkeresni, amely az amerikai Netflix feloldásához irányul, akkor nem más, mint a saját magának becsapása. Az ingyenes VPN-ek soha nem lehetnek kompatibilisek a streaming webhelyekkel, nem is beszélve az American Netflix eléréséről. Ennek oka a szabad VPN-ek súlyos korlátozása annak érdekében, hogy legyőzzék ezt a félelmetes feladatot

Az első korlátozás az, hogy a ingyenes VPN-k nem kötelesek’t korlátlan sávszélességet kínálnak, sávszélesség-korlátuk mindössze 500 MB –10 GB / hónap tartományba esik, ami nem elég jó ahhoz, hogy a modern Netflix felhasználó folyamatosan növekvő szélsőséges figyelési igényeit kielégítse..

Másodszor, és ami még fontosabb, az ingyenes VPN-ek képesek’t feloldja a Netflix USA blokkolását, mert ehhez a VPN-nek lépést kell tartania a Netflix VPN-tilalom előtt a szervereinek folyamatos cseréjével. Ez nagyon nagy pénzügyi beruházást igényel a szolgáltatótól, és egyetlen ingyenes VPN sem engedheti meg magának, hogy ezt a szolgáltatást a felhasználók számára bármikor kínálja.

Hogyan nézhetem az American Netflix-et az Egyesült Királyságban? Hogyan nézhetem az American Netflix-et az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságban él, akkor valószínűleg jobb Netflix könyvtárhoz fér hozzá, mint a többi országban, ám ennek ellenére a webhely amerikai változatához képest nem a legjobb. Ha fel akar lépni, és hozzáférni szeretne az Egyesült Királyságbeli Netflixhez, akkor a következő lépéseket kell végrehajtania:

 1. Válasszon egy legjobb VPN-t az American Netflix számára, és fizessen az árazási tervért
 2. Töltse le és telepítse a VPN-klienst az eszközére
 3. Csatlakozzon egy speciálisan kijelölt amerikai szerverhez az American Netflix szolgáltatójának feloldásához
 4. Látogasson el a Netflix.com webhelyre, vagy nyissa meg a Netflix alkalmazást, és megnézheti a teljes amerikai Netflix könyvtárat!

Hogyan nézhetem meg az amerikai Netflixet Európában?

Hogyan nézhetem meg az amerikai Netflixet Európában

Annak ellenére, hogy Nyugat, Európa a világ legrosszabb Netflix könyvtáraiban áll. Az olyan országok, mint Lengyelország, Lettország, Cseh Köztársaság, Horvátország és mások szenvednek a legtöbbet, mert a Netflix nem’Nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy ezeknek a könyvtáraknak több tartalmat adjunk, ezen országok kis népessége miatt.

Ha hasonló helyzetben van egy Netflix előfizetővel rendelkező európai lakos, akkor itt van, hogyan lehet megkerülni a földrajzi korlátozásokat, és hozzáférhet egy sokkal jobb amerikai Netflix könyvtárhoz:

 • Válassza ki a legjobb VPN-t az American Netflix számára Európában
 • Válasszon árazási tervet a VPN által kínált területek közül, és fizessen érte
 • Telepítse a VPN-kliensalkalmazást az eszközére letöltés után
 • Csatlakozzon egy olyan amerikai szerverhez, amely szolgáltatója szerint az American Netflix-rel működik
 • Bármikor élvezheti a teljes amerikai Netflix könyvtárat a készüléken!

Hogyan kell nézni az American Netflix-et Ausztráliában?

Hogyan kell nézni az American Netflix-et Ausztráliában

A Netflix az alulról érkező Netflix-felhasználókat nem méltányosan kezeli, mivel a weboldal ausztrál verziója sok időt vesz igénybe, néhány jelentősebb show hiányzik a listáról. A Netflix USA minden olyan show-val rendelkezik, amely a Netflix használatával sokkal jobb élményt nyújt.

Végezzük el azt az eljárást, amelyen keresztül elérhetjük a Netflix US-t Ausztráliából:

 • Vásároljon előfizetési tervet a Netflix USA legjobb VPN-jén
 • Töltse le és telepítse a VPN-t’kliens alkalmazás az operációs rendszerén / eszközén
 • Csatlakozzon egy közreműködő amerikai VPN szerverhez a VPN kliensalkalmazásból
 • Az amerikai Netflix könyvtár most elérhető lesz az Ön készülékén!

Hogyan kell nézni az American Netflix-t Kanadában?Hogyan kell nézni az American Netflix-t Kanadában

Annak ellenére, hogy annyira közel van az Egyesült Államokhoz, a kanadai Netflix könyvtár nem tartozik a Netflix által kínált legjobb könyvtárak közé. A kanadai állampolgárok számára kötelező az USA Netflix hozzáférése, ha a Netflix-et a legoptimálisabban és élvezetesebben akarják használni.

 • Válassza ki a Netflix legfontosabb VPN-jét, amely feloldja a Netflix USA szolgáltatást
 • Fizessen az árazási tervért, majd töltse le és telepítse a VPN kliens alkalmazást az eszközére
 • Csatlakozás egy működő amerikai szerverhez
 • Nyissa fel az American Netflix blokkolását, és nézze meg az összes olyan műsort, amelyre VPN nélkül soha nem érkezett volna!

A VPN-k nyertek’Nem hagyhatom, hogy az American Netflix nézzék

Sok VPN-szolgáltató van odakint, akik azt állítják, hogy az amerikai Netflix-hez hozzáférhetõvé tehetik Önt, de állításuk nem más, mint hamis remény. Ezt mondhatjuk, mert mi’mindegyiket teszteltem. Néhány ilyen VPN, amelyet mi’alább felsorolt, don’egyáltalán nem dolgozik, míg a többiek nagyon eltérő teljesítményű rekordokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy tudsz’támaszkodjon rájuk a Netflix feloldási igényeihez:

 1. Alagút (ingyenes & Fizetett mindkettő)
 2. Torgaurd (Patchy előadás)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Hogyan lehet nézni az American Netflix készüléket az Android készülékeken?

Nézze meg az American Netflix alkalmazást az Android készülékeken

Az Android az okostelefonok körében a legnépszerűbb operációs rendszer, és ez a legfontosabb operációs rendszer más eszközökön, például az intelligens TV-k és a táblagépek esetében is. Ez elsősorban a rendkívüli felhasználóbarát és nagyon egyszerű és interaktív felület miatt. Egy másik nagy teljesítményű szolgáltatás, amely nagy szerepet játszik ebben az operációs rendszerben’Népszerűsége az alkalmazások hatalmas repertoárja, amelyet a Google Playen támogat.

És mivel egy nagy darab felhasználó szeretné megnézni az American Netflix-et egy Android-eszközön, itt lehet megtekinteni néhány egyszerű lépésben:

 • Szerezzen VPN-előfizetést az árképzési terv megvásárlásával
 • Ha egyszer’megszerezte felhasználói hitelesítő adatait, lépjen a Google Playre, hogy töltse le natív Android-kliensét, majd telepítse azt eszközére
 • Írja be a felhasználói hitelesítő adatokat az Android VPN alkalmazásba, majd csatlakozzon egy működő amerikai szerverhez, amely feloldja az amerikai Netflix szolgáltatást
 • Élvezze a Netflix teljes amerikai amerikai könyvtárát Android-eszközén!

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Apple készülékeken?

Nézze meg az American Netflix alkalmazást az Apple készülékeken

Az Apple nemrég lett a világ’Az első cég, amely megérintette az értékelési szempontból a trillió dollár jelet, amely nagymértékben beszéli a felhasználók bizalmát az Apple által kiállított eszközökbe, például az iPhone és az iPad..

A legfontosabb VPN-k natív kompatibilitást biztosítanak ezekkel az Apple iOS-eszközökkel azáltal, hogy natív ügyfeleket kínálnak az iTunes áruházban. Ha ezeket az alkalmazásokat az American Netflix blokkolásának feloldásához szeretné használni Apple-eszközén, a következőképpen teheti meg:

 • Válasszon egy Top Mac VPN-t, majd szerezze be előfizetését az árképzési terv kiválasztásával és azért fizeti meg
 • Töltse le és telepítse a natív iOS-ügyfelet az iTunes áruházból
 • Csatlakozás az adott kliens amerikai szerveréhez (amely a Netflix US feloldásához irányul)
 • Nyissa meg a Netflix alkalmazást, és most hozzáférést fog elérni a Netflix amerikai könyvtárához!

Következtetés

A Netflix következetesen újabb és újabb tartalmakat tölt fel a webhelyén, hogy kielégítse a növekvő milliónyi felhasználó listájának szórakoztatási igényeit, de meg kell védenie a médiaházakkal szemben fennálló szerzői jogi kötelezettségeit is, tehát ez azt jelenti, hogy a földrajzi korlátozások és a VPN-tilalom nem lépnek érvénybe. bárhol a közeljövőben. Lehet, hogy még erősebbek és szigorúbbak is lesznek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik, tehát az egyetlen válasz a kérdésre “Hogyan kell nézni az American Netflix-et?” az, hogy megbízható VPN szolgáltatást szerez, amely lehetővé teszi az előfizetéséből származó teljes érték megszerzését azáltal, hogy könnyen hozzáfér az American Netflixhez.

Nyugodtan adjon bármilyen javaslatot vagy véleményét az alábbi megjegyzésszálba. Ha kedveljük őket, valódi felhasználói véleményként / véleményként hozzáadhatjuk őket is ehhez az útmutatóhoz! Boldog Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Patak TV-műsorok és filmek online ingyen