A Végső Útmutató a Nemzetközösségi Játékok 2018 élő online közvetítésének megtekintéséhez

Nyárod még lenyűgözőbbé válik, más sport-fanatikusok. Végre megérkezett a Nemzetközösségi Játékok, az a.k.a Gold Coast 2018! Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról sportolók ezreit kell megfigyelnie, és részt vesz a győztes trófeában a 19 találatot kitűző sportjátékok között. A feszültségek és az izgalom mindenkori csúcspontjai vannak, és nem várhatjuk meg, hogy megnézhessük, milyen eredményt hoz az idén. Szeretné látni a legnagyobb multisport eseményt is? Ha igen, akkor olvassa el a BestVPN.co útmutatóját arról, hogyan nézheti meg a 2018-os Commonwealth Games a világ bármely pontján kábeltelevízió és online streaming segítségével.!

Nemzetközösségi játékok 2018 ütemezése

A 2018. évi Nemzetközösségi Játékokon több mint 6600 sportoló fog versenyezni az érmek miatt 19 sportágban, köztük az első parti röplabda, birkózás, súlyemelés, triatlon, asztalitenisz, squash, lövöldözés, rögbi hét, netball, gyep tálak között, jégkorong, torna, kerékpározás, boksz, kosárlabda, tollaslabda, atlétika és vízi sportok.

Nemzetközösségi játékok 2018 ütemezése

A legjobb rész: minden multisport rendezvényen először egyenlő számú nő és férfi lesz’érem. Az esemény április 5-én kezdődik, és 10 napos tiszta szórakozásra szól, számos különféle versenyen. A legfrissebb ütemezésért keresse fel az Gold Cost 2018 webhelyet. Akár letöltheti a hivatalos Android és iOS Commonwealth Games alkalmazást az összes frissítés nyomon követéséhez.

Nemzetközösségi játékok 2018 helye

Azoknak, akik nem tudják, a nagyszabású megnyitó ünnepségre kerül sor a 2018-os Nemzetközösség játékain is, az ausztráliai Aranyparton, a Carrara Stadionban. A meghozott dátum 2018. április 4-én, 19:00 órakor, az AEST-idő szerint lett meghatározva. Itt láthatja a tűzijátékkal megvilágított égboltot, és sok híres híresség, táncos és zenész láthatja tehetségét egy hatalmas színpadon egy gondolkodó tömeg segítségével..

Nemzetközösségi játékok 2018 helye

Ami az április 5-én induló bajnokságot illeti, a Nemzetközösség három másik helyszínen döntött Ausztráliában: Townsville, Cairns és Brisbane. Ez az ötödik alkalom, hogy Ausztráliát választották a Nemzetközösségi Játékok házigazdájává, és az intézkedések rendkívül figyelemre méltóak..

Nemzetközösségi játékok 2018 csatornák és műsorszolgáltatók listája

Az ausztrál Hét Hálózat a Commonwealth Games 2018 hivatalos műsorszolgáltatója. Az országban található televíziók egyszerűen átválthatják a televízióikat a három csatornájuk bármelyikére: 7Mate, 7TWO vagy 7, hogy kábellel figyeljék az eseményt. Az online felhasználók letölthetik a 7CommGames alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Playből. Más országok nézőit lásd az alábbi táblázatban:

Ország közvetítő
Afganisztán Tíz sport
Ausztrália Hét hálózat és a Foxtel
Ázsia APBU
Banglades Tíz sport
Karib- CMC
Kanada CBC
India Tíz sport
Malaysia Astro és RTM
Maldív-szigetek Tíz sport
Nigéria BOA
Új Zéland Prime és TVNZ
Namíbia NBC
Nepál Tíz sport
Szaharától délre eső Afrika SuperSport és SABC
Pápua Új-Guinea Sky TV és Prime
Pakisztán Tíz sport
Csendes-óceáni szigetek Sky TV és Prime
Dél-Afrika SABC és SuperSport
Singapore MediaCorp
Seychelles SBC
Srí Lanka Tíz sport
Tanzánia TBC
Egyesült Államok ESPN
Egyesült Királyság BBC

Jegyzet: Ha nem’t keressen egy patakot az Ön országában, majd közvetítse a játékokat a Hét Hálózaton egy VPN-sel, csatlakozva egy amerikai szerverhez.

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018 élő online módját

Ha nem rendelkezik kábel-TV-vel, és támaszkodik a prémium VoD szolgáltatásokra az interneten, akkor Ön is fedezi Önt. Számos webhely kínál élő közvetítést mind a 19 játék közül, amelyek 10 nap alatt zajlanak, biztosítva, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem.

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018 élő online módját

A legjobb megoldás egyelőre az ausztráliai hivatalos Seven Network. Bár a webhely földrajzi korlátozásokat ír elő, a feloldáshoz mindig használhat VPN-t. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb vpn-szolgáltatókat, megbízhatóságuk, teljesítménye, támogatása, árazása és szerver elérhetősége alapján:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at Ausztráliában

Mint korábban említettem, Ausztrália nézői képesek kábeltelevízión és a Hét Hálózaton keresztül történő streaming útján nézni a 2018-os Nemzetközösségi Játékokat. Alternatív megoldásként azonban a Foxtel-re is támaszkodhat. A közvetlen műholdas közvetítés mellett a VoD szolgáltatásával a Gold Coast 2018 élő közvetítését is megnézheti otthonában, otthonának kényelme mellett.

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at Ausztráliában

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at Új-Zélandon

Az új-zélandi nézők egyszerűen megnézhetik a Gold Coast 2018-at a VoD szolgáltatás, a TVNZ segítségével. A műsorszolgáltató kizárólagos jogokat biztosított az esemény országos megjelenítésére. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáférjen az élő közvetítésekhez, és regisztráljon egy TVNZ-fiókra. Ha kész, ellenőrző e-mailt fog kapni. Kattintson a linkre, jelentkezzen be fiókjába, és élvezze a Nemzetközösségi Játékok 2018 nézését!

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at Új-Zélandon

Hogyan nézhetem meg a Kanadában a Nemzetközösségi Játékokat?

A Kanadában élők számára a DAZN egy forradalmian új, élő sport-streaming szolgáltatás, amelyet felhasználhat a 2018-os Nemzetközösségi Játékok nézéséhez. Több mint 400 órás élő közvetítést kínál, ideértve a nyitó- és záróünnepségeket is. Japánban, Svájcban és Németországban a felhasználók VPN-t is használhatnak egy kanadai szerverhez való kapcsolódáshoz, az esemény online megfigyeléséhez.

Hogyan nézhetem meg a Kanadában a Nemzetközösségi Játékokat?

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at az Egyesült Államokban

A VPN használata és a Hét Hálózat feloldása mellett az USA-ban a felhasználók az ESPN-en keresztül élőben is megtekinthetik a Commonwealth Games 2018 játékot. A műsorszolgáltató kizárólagos jogokat szerez az élő közvetítések országos közvetítésére. Ezért válthatja csatornáit az ESPN-re, hogy megnézhesse a Gold Coast 2018 csatornát a Kábel TV-n, és látogassa meg az itt található linket az online streaminghez.

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at az Egyesült Államokban

Hogyan nézhetjük meg a Nemzetközösségi Játékok 2018-at az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságban lakik, akkor könnyedén megnézheti a Commonwealth Games 2018 oldalt úgy, hogy TV-csatornáit BBC One-ra, BBC Two-re vagy BBC Red Button-ra váltja. Ha azonban online közvetíteni szeretne, VPN-szolgáltatásra van szüksége a Hét hálózat feloldásához. Csak csatlakozzon egy ausztráliai szerverhez, keresse fel a weboldalt, regisztráljon fiókot, és élvezze a Gold Coast 2018 élő közvetítését online!

Hét hálózat feloldása

Hogyan nézze meg a Nemzetközösségi Játékokat online ingyen, kábel nélkül

Azoknak a kábelvágóknak, akik nem hajlandóak sok pénzt költeni prémium szolgáltatásokra, rengeteg INGYENES lehetőség van a Commonwealth Games 2018 élő közvetítésére. És semmi rossz nem az, ha INGYEN akarok. Végül is olyan sok esemény zajlik világszerte, és a különféle szolgáltatásokra való előfizetés monoton lehet.

Nézze az atlétikát

Ha a Gold Coast 2018-at élőben szeretné megtekinteni online, akkor nincs jobb választás, mint az Atlétika nézés. Ez egy dedikált sport streaming webhely, ahol megtalálhatja a legfrissebb frissítéseket a slágerek, versenyek és bajnokságok számára. Kattintson ide, hogy hozzáférjen a 2018-os Nemzetközösségi Játékok élő közvetítéséhez, egyetlen fillér fizetése nélkül.

Hogyan nézze meg a Nemzetközösségi Játékokat online ingyen, kábel nélkül

Kodi - TVNZ On-Demand kiegészítő

A Halow Live TV és a cCloud kiegészítők használatával a sportesemények élő közvetítéséhez való hozzáférésén kívül egy névvel is rendelkezik, amely figyelemre méltó könnyű kezelhetőséget és kényelmet kínál a 2018-os Nemzetközösségi Játékok nézésében. TVNZ igény szerint. Ha még nem használta a Kodi-t, akkor kövesse az alábbi lépéseket a kiterjesztés telepítéséhez:

 1. Indítsa el a Kodi Krypton V17 készüléket
 2. Kattintson a “Fogaskerék” ikonra, és válassza a lehetőséget “Fájl kezelő”
 3. Menj “Add Source” és írja be az URL-t: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Üsd a “Rendben” gombot, és térjen vissza a Kodi főmenüjébe
 5. választ “Kiegészítői” és kattintson a “Csomag” szimbólum
 6. Választ “Telepítés Zip fájlból” és válassza ki “Matthuisman”
 7. Menj oda “Telepítés a tárházból” és válasszon “Matthuisman.nz tároló”
 8. Menj “Videó kiegészítők” és válassza ki “TVNZ On-Demand”
 9. Nyomja meg a Telepítés gombot. Nyissa meg a kiegészítőt. Kattintson “Élő”
 10. Élvezze a Nemzetközösségi Játékok 2018 nézését!

Nemzetközösségi játékok 2018 a kodi

Nemzetközösségi játékok 2018 GYIK

A rajongók számára szerte a világon számos kérdés felmerül a Commonwealth Games 2018 eseményről. Az alábbiakban megtalálja a leggyakrabban feltett kérdéseket és az ezekhez kapcsolódó válaszokat!

Honnan nézhetem a Nemzetközösségi Játékokat 2018 Indiában?

Ha Indiában él, valójában nagyon szerencsés. A Ten Sports megvásárolta az exkluzív műsorszórási jogokat a 2018. évi Gold Coast Commonwealth Games teljes lefedettségének biztosításához. Csatlakoztassa csatornáit a Ten Sports-ra, hogy megtekintse a legnagyobb nemzetközi multisportes eseményt.!

Hol lehet vásárolni a Commonwealth Games 2018 jegyeket?

Azok számára, akik Ausztráliában élnek, és közvetlenül a szemük előtt szeretnék nézni a 2018-os Nemzetközösségi Játékokat, jegyet a Gold Coast 2018 hivatalos weboldaláról szerezhetik be. Kattintson “Ellenőrizd az elérhetőséget” és megnézheti, szerezhet-e helyet kedvenc sportágához!

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megszabadulni attól a gondtól, hogy hogyan nézhetjük meg a 2018-os Nemzetközösségi Játékokat. Mint láthatja, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a multi-sport bajnokság élvezetére kábel TV-n keresztül és online élőben. Függetlenül attól, hogy bármilyen problémával szembesül, vagy új információkat osztott meg megosztani, ne habozzon az alábbiakban kommentálni. Ezenkívül bátran ossza meg az útmutatót barátaival és családtagjaival!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me