A DC-univerzum figyelése / feloldása az USA-n kívül – Egyszerű útmutató

A DC Universe éppen 2018. szeptemberében indult, rajongói extatikusak.

Most már csak ezen a nagyszerű streaming platformon megtekintheti a franchise-val kapcsolatos összes tartalmat, amelyet nyert’nem szabad máshol nézni. Igen, még a Netflixnél sem.

De tudod, hogy a DC Univerzum az Egyesült Államokon kívül földrajzilag korlátozott??

Tudja, hogyan érheti el?

Itt található a DC-univerzum figyelésének / feloldásának az USA-n kívüli útmutatója, amely magában foglalja a három legjobb VPN-t erre a célra, a legjobb vpn Reddit véleményeket és egyebeket is!

Milyen országok állnak rendelkezésre a DC egyetemi szolgáltatások jelenleg az USA-n kívül?

Batman, Superman valaki? Ha menedék van’Soha nem hallottam ezeket a neveket, azt hiszem, hogy csak idegen vagy, aki ellátogat ezen a bolygón a nyári szünet során.

Ezek a karakterek és sok más népszerű karakter a DC Comic Book Franchise részét képezik, és a Marvel-en kívül a DC a világ legnagyobb ilyen márkája.

És most elindította saját, a DC Universe nevű streaming webhelyet, ahol megtalálható az összes film, műsor, digitális képregény, kommentár szakasz és fórum, vagy alapvetően bármi, ami a franchise-hoz tartozó karakterekhez kapcsolódik..

Igen, a Netflix valószínűleg az első választásod a streaming platformokról, és a második jó tétod az Amazon Prime-ra vonatkozhat, de a DC Universe ellentétben van ezekkel a népszerű oldalakkal..

Persze, a funkcionalitás és az ötlet ugyanaz, de a tartalom teljesen különbözik.

A DC Universe egy nagyon elkötelezett műfajnak felel meg, amely csak a saját karakteréhez és történetéhez kapcsolódik, és amelyet képregényeiből vesz ki..

A DC Franchise rajongói száma fenomenális az egész világon, így egy ilyen szolgáltatás indítása nagyon jó ötlet volt.

De várj oda’ez egy fogás.

Mint minden jó dolog, a DC Universe csak az Egyesült Államokban érhető el.

A DC univerzum figyelése / feloldása az USA-n kívül

Ennek oka van, mivel a franchise elkötelezett rajongói közül a legtöbb ember határozottan az országban fekszik.

A franchise rajongói számára azonban a világon kívül ez komoly aggodalomra ad okot.

De ne aggódjon, mert mint mindig, végigvezeti Önt abban, hogy miként szabadíthatom fel a DC Univerzumot az USA-n kívül, mint én’más számtalan ilyen platformon hajtottuk végre, például VPN-ek vagy dedikált szerverek segítségével.

A legjobb VPN az DC univerzum nézéséhez az USA-n kívül

Mint már korábban mondtam, a DC Universe könnyen feloldható és megfigyelhető az Egyesült Államokon kívül, még akkor is, ha VPN-t használ, de tudod, melyik VPN ezt fogja megtenni az Ön számára?

Nincs joga?

Nos, itt van a 3 legjobb VPN, amelyeket 2019 óta kipróbáltam a DC Universe-en, és ezek biztosan tökéletesen elvégezhetik a munkát.

ExpressVPN

Ez komolyan nem bátor. Nincs olyan streaming platform, amelyet ez a csillagszolgáltató nem tud felszabadítani. A Netflix-től az UFC-harcig mindenre nézve ajánlom az ExpressVPN-t, ha földrajzilag korlátozott és vidéken nem elérhető VPN nélkül.

A legjobb VPN az DC univerzum nézéséhez az USA-n kívül

Röviden ismertetve ezt a szolgáltatót, és több mint 2000 szervert, katonai titkosítást, rengeteg ügyfélalkalmazást, OpenVPN protokoll támogatást, nulla naplózási politikát és még sok minden mást kínál..

De mindenekelőtt az amerikai szerverpark az üzleti élet egyik legjobbja. Csak csatlakoznia kell bárkihez, és el kell kezdenie a DC Universe streamingjét. Igen, annyira egyszerű.

Azt’Minden bizonnyal egy kicsit drága, mint a többiek, de megéri minden fillért.

Előnyök

 • Az USA összes streaming webhelyének feloldása
 • Több mint 2000 szerver
 • Katonai osztály titkosítás
 • Dedikált kliensek olyan streaming eszközökhöz, mint a Firestick
 • Élő chat támogatás

Hátrányok

 • Drága tervek

PureVPN

Egy másik nagyszerű VPN szolgáltatás mindazoknak a szervezõknek, akik fel akarják oldani az amerikai tartalmak feloldását, például a DC Universe szolgáltatás, a PureVPN..

A szolgáltatót nem sokkal ismerték biztonsága miatt’azért, mert képes biztosítani a legjobb streaming élményt az összes szolgáltató között.

És megvan minden olyan megfelelő szolgáltatás, mint a katonai titkosítás, 2000+ szerver, kompatibilis kliensalkalmazások, élő csevegési támogatás, kill switch és még sok más.

Milyen országok állnak rendelkezésre a DC univerzális szolgáltatások az USA-n kívül

Mit’Még ennél is jobb, hogy a PureVPN emellett lehetőséget kínál arra, hogy saját dedikált IP-jét biztosítsa. Ezzel felszabadul minden olyan problémától, amely a szerverpark megosztására vonatkozik, mint a normál VPN-szolgáltatási tervekben, mint például alacsony sebesség, tiltott szerverek stb..

És ami a legfontosabb: a PureVPN olcsó, olcsó. Olyan, mintha az ExpressVPN árának kevesebb mint felén kínálnák’előfizetés, néhány terv ennél olcsóbb is. Szóval’s egy biztos lövés.

A DC Universe rajongói számára ez egy prémium szolgáltatás, amelyet mindenképpen igénybe kell vennie.

Előnyök

 • 2000 szerver több mint 160 országban
 • Feloldja a DC Univerzumot az Egyesült Államokon kívülről
 • Élő chat támogatás Dedikált IP elérhető
 • Katonai titkosítás
 • Olcsó tervek

Hátrányok

 • Néhány kapcsolódási időbélyegző naplót tart fenn

NordVPN

Több mint 5000 szerver és számolás, a NordVPN nem hagyott fordulatot egyetlen kivételes képességgel a sztrájkolók számára az egész világon. A gyors sebesség jelenti erősségeit, és a biztonság mindig is kibontakoztathatatlan.

És itt ismét megcsókolom az összes általános tulajdonságot, de tudom, hogy a NordVPN mindent megszerez, mint a többi, pl. katonai titkosítás, nulla naplózási politika stb.

DC Universe Online Reddit

Megkaptam a DC Universe-t nagyon könnyen a NordVPN segítségével, és a tapasztalat ugyanolyan hibátlan volt, mint minden egyes alkalommal..

Az ár szempontjából a NordVPN nem túl drága, csak kevés költségvetési szempontból barátságos.

Előnyök

 • 5000+ szerver világszerte
 • Több ügyfélalkalmazás érhető el
 • Megfizethető tervek
 • OpenVPN protokoll támogatás

További biztonsági szolgáltatások, mint például a DoubleVPN érhetők el

Hátrányok

 • Az élő csevegés támogatása nem érhető el

Ez a három szolgáltató nagyszerű, de teljesítményükben némi eltérés van. Azt’az összes műszaki zsargon, ezért engedje meg, hogy könnyebben megértsem és végül az alapján hozzon döntést.

ExpressVPN: Stabil

PureVPN: Olcsó

NordVPN: Jellemzőkkel tele.

A DC Univerzumot bármelyik hármas feloldhatja, de ez végső soron attól függ, hogy mit keres.

A DC univerzum figyelése / feloldása / elérése az USA-n kívül

Ha a fenti szolgáltatók valamelyikét választotta, akkor ezeket az egyszerű lépéseket követõen feloldhatja a DC Univerzum blokkolását az USA-n kívül. Például az ExpressVPN-t veszem figyelembe:

 1. Lépjen a szolgáltatóhoz’és válassza ki az árképzési tervet
 2. Fizessen az előfizetésért, és szerezzen be felhasználói hitelesítő adatokat
 3. Töltse le a kompatibilis alkalmazás-klienst, például letöltöttem az ExpressVPN-t’s Windows kliensexpressvpn a DC univerzumhoz
 4. Csatlakozás bármelyik amerikai szerverhez (Ez eltérhet a Pure-tól és a Nord-tól, mivel meg kell kérdeznie a támogatást, hogy mely szerverek működnek együtt a DC Universe-vel) és a DC Universe könnyen elérhetők!

DC univerzum

DC Universe Online Reddit

A Reddit az a pont, ahol a művelet manapság történik. Úgy értem, az összes főbb hírt megkapom ebből a platformból.

Legyen szó húsvéti tojásról egy új műsorban, vagy a legjobb véleményekről egy-egy szolgáltatásról vagy problémáról, a Reddit az Ön helyed.

Szóval, odamentem, hogy megtudjam, hogy a VPN-felhasználók mi voltak a leginkább elégedettek, amikor az USA-n kívüli DC univerzum feloldását érik..

Meglepetésemre pedig csak egy rövid átmeneti említést találtam arról, hogy a VPN-ek hogyan használhatók fel a DC Universe feloldására Ausztráliában. De ezt kivéve, erre a célra nem említettek a legjobb VPN-ket.

Következtetés

Tehát most, ha felteszi a kérdést tőlem, milyen más módokon lehet megfigyelni a DC Univerzumot az USA-n kívül, azt mondanám, hogy egyik sem. A VPN-ek az egyetlen valódi dolog a feloldásról, míg a többi lehetőség, mint például a proxyk, don’Ma manapság nem működik.

A streaming oldalak manapság sztratoszférikusak lettek, és az előfizetések hasonlóan elárasztottak. A DC Universe dedikált műfajt szolgálhat, de annak alapja az volt, hogy 2019-ben előfizetők millióit érje el, tehát ha csatlakozni akarsz a sárkányhoz, tedd meg most!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me