A Coachella 2019 élő online nézése

Ha menedék van’Még nem szerezték meg a bérleteket, és elég szerencsétlenek, hogy ne legyen idejük valóban elmenni a majdnem hónapos fesztiválra, ezúttal’t attól tart, mert otthon is nézheti (bár ez nem lenne’nem is fele annyira szórakoztató, mint az eredeti dologhoz fordulni), de hát hát meg kell tanulnod kihozni a legtöbbet’megvan!

Itt található egy átfogó útmutató arról, hogyan nézheti meg a Coachella Live Online játékot 2019-ben, és tartalmazza az összes online megtekintési lehetőséget’Nézni kell az eseményt, útmutatók arról, hogyan lehet megkerülni a földrajzi korlátozásokat a legjobb VPN-ekkel a Coachella Live közvetítésén, hogyan lehet megtekinteni a Coachellat az Apple TV-n, a hivatalos műsorszolgáltatók listáin, ahol a BestVPN.co jegyekről vásárolhat.!

Hol van a Coachella 2019?

Egy esemény, amely megváltoztatta a zenei fesztiválok menetét az Egyesült Államokban, a The Coachella Valley Music & A Művészeti Fesztivált ez év áprilisában rendezik meg, és komolyan nem akarja kihagyni!

A kaliforniai Indio Empire Polo klubban, 1999 és 2001 között tartják, a fesztivál most hihetetlenül jól ismert nevét a Coachella-völgyből kapja, ahol Indio található..

Ha nem’Még nem tudott erről a fesztiválról, lehet, hogy az ezredforduló óta szikla alatt éltek, mert talán a legmeghatározóbb zenei eseménye nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon az elkövetkező évre.

A show’A formátum ezúttal egymást követő, 3 napos hétvége, 2019. áprilisban.

Az első Coachella hétvége 2019. április 12. és április 14. között folytatódik, míg a második Coachella hétvége 2019. április 19-től április 21-ig kezdődik..

Coachella 2019 felállás

Semmi sem írja le a Coachella Artist Line Up fantasztikus jellegét minden egyes évben, mint az amerikai énekesnő, Kate Perry most híres sorának. “ A felállás mindig az év legjobbjait mutatja be az év hátralévő részében.”

Az olyan főszereplőkkel mint Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid és még sokan másokkal a Coachella 2019!

És az’Nem csak a legnagyobb indulások, amelyekről Coachella szól!

Ez az esemény inkább a kevéssé ismert zenei tehetségek előtérbe helyezéséről szól, mivel platformot ad nekik, hogy megmutassák művészeteiket.

A Coachella sok apró zenét és énekeset indított a globális népszerűségi pályára egyetlen megjelenéssel, tehát ki tudja, hogy a 2019-es sorozat felöleli a közelgő globális szenzációt!

Itt van a teljes előadó sor, ahogyan a Coachella megosztotta’hivatalos weboldala!

hogyan kell nézni a coachellat

Hogyan nézhetem a Coachella élő online közvetítését

A legalapvetőbb fesztiválbérletekkel, kezdve 429 USD-tól, kivéve az egyéb szükséges szórakoztató kiegészítőket, például a Shuttle pass-eket, szállodai szállást, kempingt & parkolási díjak stb., sokunknak sincs szerencséje, hogy bankunk megszakítása nélkül elmenjen a Coachella fesztiválra.

És akkor mi van’s a következő legjobb lehetőségünk? Nézze otthon online!

Nos, a világ minden tájáról származó nagyobb zenei rendezvénnyel ellentétben a Coachella nem’Nem közvetítheti élő csatornákat semmilyen külső csatornán, és nem állhat kapcsolatban a műsorszolgáltatókkal.

Ehelyett saját YouTube-csatornája van, ahol a saját eseményét élőben közvetíti, és ezt is teljesen ingyenesen!

A hivatalos Coachella YouTube-csatorna még sokkal többet kínál, köztük a korábbi Coachella-események videóinak kiemelését, az ez évben szereplő művészek dalát és még sok minden mást, tehát nézd meg!

Hogyan nézhetem a Coachella élő online közvetítését

Hogyan nézhetem Coachella-t az Egyesült Királyságban

A Coachella YouTube csatorna még nem lépett fel’Mostanáig nem volt földrajzi korlátozás az Egyesült Királyságban, de ha a csatorna így lesz idén, akkor feltétlenül szüksége lesz egy elég jó VPN-re, amely képes megkerülni a csatornát.’s földrajzi korlátozások. Egyébként a nézés folyamata meglehetősen egyszerű:

 1. Nyissa meg a YouTube.com webhelyet, vagy töltse le a YouTube alkalmazást bármelyik platformon
 2. Keresése “Coachella” és iratkozz fel a hivatalos Coachella YouTube-csatornára
 3. Ha az élő közvetítés nem érhető el az Ön országában, akkor szerezzen be egy felső VPN-t, hogy megkerülje a blokkot azáltal, hogy csatlakozik egy működő amerikai szerverhez
 4. Nézze meg az élő közvetítéseket online mind a két hétvégén, és élvezze a Coachella játékot’2019’A legnagyobb művészek és csillagok élnek!

Hogyan lehet megtekinteni a Coachellat az Apple TV-n

Az Apple TV gyorsan növekszik, mivel nagyon kedvelt eszköz mindenféle online streaminghez, és hihetetlenül egyszerűen nézheti a Coachella élőben megjelenését.!

 1. Indítsa el az Apple TV-t
 2. Nyissa meg az iTunes App Store-ot
 3. Töltse le a YouTube alkalmazást
 4. Keresés “Coachella” a Youtube-on
 5. Iratkozzon fel a hivatalos Coachella csatornára, így nem’ne hagyjon ki minden frissítést
 6. Élvezze az élő közvetítéseket közvetlenül a Coachella-ból az Apple TV-n, probléma nélkül!

Ne feledje, hogy ha az Egyesült Államokon kívüli országban tartózkodsz, és az élő közvetítés nem jelenik meg a földrajzi korlátozások miatt, akkor ne’egyáltalán nem kell félnie, mert elég egy jó VPN, amely Media-Streamer szolgáltatást kínál.

Jelenleg az egyetlen legjobb VPN, amely ezt az Apple TV-n teszi, az ExpressVPN, és ezt mondhatom, mert naponta teszteltem a VPN-ket. Igen, vannak más jó VPN-k az Apple TV-hez is, amelyekről bővebben a téma útmutatónkban olvashat, de véleményem szerint’t az ExpressVPN-n kívüli szolgáltatót választja, ha nem ad meg’nem akarjuk elrontani a Coachella rendezvényt 2019-ben.

Hol lehet vásárolni Coachella 2019 jegyeket?

A tavalyi évben több mint egymillió ember látogatta meg a Coachellat, és ezúttal a számok még magasabbak lesznek!

Igen, a rendezvény annyira népszerű, hogy a jegyeket forró süteményekként értékesítik, és sietnie kell, ha magának vagy másoknak is szeretne beszerezni egyet..

A legalapvetőbb jegy 429 dollárból indul a Coachella-on’Hivatalos hivatalos weboldala néhány igazán értékes kiegészítővel, mint például a Shuttle Trips, kempinghelyek, szállodai szállás, parkolás, VIP bérletek, vacsorabüfék és még sok más. Ez az esemény egyre élvezetesebbé válik, amikor egyre inkább hajlandóak költeni néhány elég jó készpénzt.

Hol lehet vásárolni Coachella 2019 jegyeket?

Az irónia azonban az, hogy a jegyeket leginkább a hivatalos weboldalon értékesítették, és be kell szereznie a várólistákat.

Más lehetőségek továbbra is rendelkezésre állnak, de nem sokáig, és díjat számítanak fel a jegyek rendelkezésre állásának megőrzéséért. Még az itt elérhető általános belépőjegyek ára 530–700 USD / fő lehet, az egyéb szolgáltatások, mint például a parkolás és a kemping, további költségkiegészítők lehetnek..

Néhány remek hely a Coachella Event jegyek vásárlására:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Tehát ha akcióban akar meglátogatni a Coachella 2019-t, akkor a legjobb idő a jegyek vásárlásához, vagy pedig elfogynak, vagy még többet fizetnek!

Egyetlen bérlet csak egyetlen hétvégére érvényes.

GYIK:

A Coachella Live közvetítve?

Igen, a Coachella élő közvetítésre kerül hivatalos YouTube-csatornáján keresztül, és nincs más élő közvetítési lehetősége.

Mennyibe kerül a Coachella eljutása?

A Coachella hétvége bárhol is fizethet 1200 és 2600 dollár között, attól függően, hogy milyen luxusnak szeretné az esemény az Ön számára. Az átlagos költség azonban 1500 dollár az egész hétvégén, péntektől vasárnapig. Az AirBnB vagy az autóban alvás segít megőrizni a költségeket.

Hány éves kell mennie a Coachella-ba?

A résztvevőknek felnőtteknek kell lenniük, azaz legalább 18 évesnél idősebbeknek kell lenniük az eseményen való hivatalos igazolvánnyal való részvételhez, amelynek segítségével igazgatásuk igazolhatja életkorukat az eseményen.

Pontosan mi a Coachella?

A Coachella az egyik legnagyobb és leginkább extravagáns zenei és művészeti fesztivál az Egyesült Államokban, ahol két egymást követő hétvégén csúcsteljes csillagok és művészek szerepelnek..

Következtetés

A Coachella 2019 egy esemény, amelyet egyáltalán nem szabad kihagyni, akár úgy dönt, hogy elmenne az eseményre, akár otthonról nézné élőben online. A főcímírók között szerepel Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino és több tízen, ígéretet téve ez az év eseménye lesz.!

A hivatalos YouTube Coachella-csatorna ott van, hogy minden eseményt megkapjon’élő stream-ekkel és általában jó minőségűek, tehát iratkozz fel gyorsan.

A VPN-k segítenek azoknak is, akik a Coachellat nézik, akik földrajzi korlátozásokkal szembesülnek a YouTube-csatornán, és az esemény megnyitása a világ mindenki számára elérhető.!

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van az eseményről’élő közvetítés, említse meg az alábbi megjegyzés mezőben!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me