Stream gratis tv-programma’s en films online

Cord-cutters en binge watchers over de hele wereld vertrouwen vaak op streamingplatforms zoals Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu en meer voor het bekijken van hun favoriete films / tv-shows. Maar hoe zit het met degenen, wie kan’veroorloven deze VoD-diensten?

Welnu, een van de grote geneugten van surfen op internet is dat je heel veel websites vindt die GRATIS films en tv-programma's leveren. Helaas zijn ook zij geografisch beperkt en zitten ze vol met advertenties, malware of wettelijke beperkingen. Dus, het’tijd denk je breder ...

Deblokkeer gratis streamingwebsites om tv-programma's gratis te streamen

De beste manier om films / tv-programma's veilig te deblokkeren en te streamen op gratis websites is door te investeren in een VPN-oplossing. Door uw locatie te verplaatsen en u een ander IP-adres toe te wijzen, geven VPN's gebruikers de mogelijkheid om hun identiteit online te verhullen.

Als zodanig ontvangt u bescherming van nieuwsgierige blikken, cybercriminelen en auteursrechtinbreukjagers op gratis websites. En niet te vergeten, als de site is geblokkeerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met een ondersteunde landserver en geografische beperkingen omzeilen.

Helaas beschikt niet elke provider over de infrastructuur of de kundigheid om geweldige streamingprestaties te bieden. Dus besloot ik het proces te verlichten en een lijst met aanbevelingen te geven over de 5 beste VPN's voor streaming op gratis websites:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Beste gratis streaming-sites Overzicht en deblokkering

Ik heb op internet gezocht naar een aantal gerenommeerde gratis streamingwebsites voor het bekijken van films / tv-shows. Waar sommige legaal zijn, vereisen anderen het gebruik van een VPN om uw identiteit te beschermen. Namen zijn onder meer:

 1. YouTube (VS)
 2. Knetteren
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. PutLocker
 10. Klassieke bioscoop online

1. YouTube (VS)

Net als VoD's, toont YouTube verschillende inhoud voor gebruikers over de hele wereld. Als je de volledige streamingervaring wilt gebruiken, gebruik dan de Amerikaanse versie van YouTube. Ik heb verbinding gemaakt met NordVPN’s Amerikaanse servers voor deze taak en ontgrendelde meteen een nieuwe wereld van entertainment.

Voor nog meer diversiteit in inhoud, overweeg je aan te melden voor het premium YouTube-account. Dit elimineert de irritante advertenties, voor / na het afspelen van video's. In combinatie met een VPN kun je ook video's met geografische beperking bekijken.

bekijk gratis films op youtube USA

2. Crackle

Crackle, een officiële dochteronderneming van Sony Pictures Entertainment, is bedoeld voor gebruikers die niet verstrikt willen raken in juridische problemen voor het streamen van illegale films. Het verzamelt meestal advertentie-ondersteunde video-entertainmentinhoud van gelicentieerde productiebedrijven.

Dit betekent dat alles wat u in de watch list ziet, veilig kan worden geopend en bekeken. Het enige probleem met dergelijke software is dat hoewel het een heleboel informatie biedt voor alle soorten films / tv-shows, de variëteit die u ontvangt misschien niet zo aantrekkelijk is voor het oog.

bekijk tv-series online op craquelé

3. Popcornflix

Eigendom van Screen Media Ventures en geïntroduceerd in de markt van entertainment in juli 2010, geniet Popcornflix van een sterke gebruikersbasis en reputatie online, met gratis door advertenties ondersteunde streaming video van webisodes en klassieke / nieuwste films.

Het heeft een map met meer dan 1000 films, die zijn goedgekeurd door auteursrechtenbureaus met alle relevante licenties. Om meer uit het platform te halen, maakt u verbinding met een VPN-service zoals Surfshark en deblokkeert u een nieuwe lijst met films / tv-shows.

bekijk films en tv-programma's online met popcornflix

4. Tubi TV

Tubi TV is een van de weinige streaming-apps die rechtstreeks vanuit iTunes kunnen worden gedownload / geïnstalleerd. Hoewel de inhoud juridisch verdacht is, werkt deze goed op alle iOS-apparaten. Het proces is eenvoudig, installeer gewoon de app, selecteer een film / tv-programma om te bekijken en druk op de afspeelknop.

Dankzij de prachtige gebruikersinterface en het ontwerp, kun je er zeker van zijn je nooit te vervelen terwijl je op het platform bent. Hoewel de inhoudsaggregatie nog steeds moet worden uitgevoerd, is de software het proberen waard. Ik heb zelfs meer titels gedeblokkeerd door verbinding te maken met Surfshark’s Amerikaanse servers.

bekijk films gratis met Tubi TV

5. Viewster

Voor binge-watchers, die speciaal geïnteresseerd zijn in animatiefilms, tv-shows en andere inhoud, is Viewster misschien een aantrekkelijk alternatief voor dure streamingplatforms. Het is een site gewijd aan de wereld van animatie.

Tegelijkertijd biedt het gebruikers de mogelijkheid om biografieën van acteurs, filmografieën, filmtrailers, fragmenten, nieuws en meer te bekijken. De lijst met films, anime en tv-programma's wordt wekelijks bijgewerkt. Gebruik een VPN zoals PureVPN om meer inhoud te ontgrendelen.

Viewster om tv-series online te kijken

6. SnagFilms

Net als Crackle verzamelt SnagFilms geen inhoud zonder licentie en doet het zijn best om alleen titels aan te bieden die vooraf zijn goedgekeurd door de producent / regisseur.

Als zodanig, in plaats van populaire films / tv-programma's te vinden, krijgt u toegang tot een map met meer dan 5000 onafhankelijke werken in een dozijn categorieën, variërend van actie-avontuur, angstaanjagende horror, hilarische komedies en veelgeprezen documentaires.

De app is ook bijzonder geïnteresseerd in internationale buitenlandse films en homo / lesbische films, samen met werken van Hindi Bollywood. Verbinding maken met een VPN zal niet veel uitmaken in de content die beschikbaar is voor streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

De Popcorn Time-applicatie is beschikbaar op verschillende domeinen, die hun eigen versie van de software aanbieden, afgeleid van de originele Github-code. Onder hen is de Popcorntime-Online.ch die hetzelfde ontwerp en uiterlijk gebruikt als de Popcorntime-to.to.

Het verschil tussen de twee is dat waar de .to-versie als een app werkt, de online.tv-tegenhanger rechtstreeks toegankelijk is via uw website. Omdat het echter illegale inhoud verzamelt, moet u een VPN zoals NordVPN gebruiken om bescherming te krijgen tegen jagers op inbreuk op auteursrechten.

bekijk films en tv-programma's online met popcorntijd

8. CMoviesHD

CMoviesHD behoort tot de beste sites om tv-programma's en films te streamen. Het is volledig gratis, maar niet legaal om te gebruiken. Dit komt omdat het platform illegale inhoud verzamelt, waardoor u in de problemen kunt komen met forse boetes en DMCA-meldingen.

Desondanks heeft het een van de grootste inhoudsbibliotheken. Dus ik gebruik de website alleen nadat ik verbinding heb gemaakt met een VPN zoals Express. Dit komt omdat de geverifieerde logloze reputatie van de provider logischer is voor bescherming tegen jagers op inbreuk op auteursrechten.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker is al lang in de gratis films / tv-showbusiness. Het wordt vaak verbannen door jagers op auteursrechtschendingen, maar slaagt er altijd in om op een nieuw en veilig domein te verschijnen. Streamers zullen deze website geweldig vinden.

In vergelijking met sommige van de bovenstaande vermeldingen is de site niet legaal. Ik gebruik PureVPN voor toegang tot inhoud op de website en eet mijn favoriete films en shows. Zorg ervoor dat u verbinding maakt met een stabiele server en OpenVPN (UDP) inschakelt.

PutLocker

10. Klassieke bioscoop online

Zoals de naam al aangeeft, is deze website voor liefhebbers van vintage cinema. Als je stille films van Charlie Chaplin en andere hitacteurs leeft, is Classic Cinema de perfecte keuze. U hoeft zich niet aan te melden voor het streamen van inhoud.

Het enige probleem is eerder dan het hosten van films, het biedt links naar websites van derden. Als zodanig is het mogelijk niet volledig legaal. Gebruik een VPN zoals NordVPN om uw identiteit te beschermen bij het streamen van uw favoriete vintage films!

Klassieke bioscoop online

Dingen inpakken

Deze gids was een excuus om uit te leggen hoe verschillende VoD's en zelfs gratis websites geografische beperkingen kunnen opleggen, waardoor gebruikers worden aangespoord om te investeren in betrouwbare oplossingen zoals VPN's. Deze tools behouden uw identiteitsbescherming en zorgen voor het deblokkeren van alle inhoud.

Met alle factoren in overweging, wint NordVPN deze categorie zeker voor het veilig streamen van gratis tv-shows / films. Als u echter op zoek bent naar een budgetvriendelijk alternatief, overweeg dan om u aan te melden bij het op BVI gebaseerde Surfshark.

Als u vragen heeft of enkele aanbevelingen moet doen, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Voel je ook vrij om het artikel te delen met je vrienden / familieleden, die hun gratis films / tv-programma's willen bekijken!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me