Hoe u online zwemmen voor volwassenen kunt bekijken Live stream – volledige planning hier

Degenen onder ons die opgroeiden met het kijken naar Cartoon Network zouden zich altijd herinneren dat ze een volwassen versie van het netwerk wilden’s programmeren. Zwemmen voor volwassenen is precies wat de dokter voor ons heeft besteld “toon-a-holics”, het brengen van meer expliciete, onconventionele en griezelige programmering voor volwassenen.
Zwemmen voor volwassenen’s Video-on-Demand-service werd gelanceerd in 2013, met speciale portals ook beschikbaar Verenigd Koninkrijk naar Australië via zijn speciale portals.

Zwemmen voor volwassenen & Cartoon netwerk

De naam Adult Swim zelf is overgenomen uit de tijdschema's van openbare zwembaden in de VS die de tijd aangeven waarop alleen volwassenen de faciliteiten kunnen gebruiken. Sinds Cartoon Network’s primaire publiek (7-15 jarigen) slaapt tijdens de late uurtjes 's nachts, Adult Swim was de identiteit die werd gegeven aan de late nachtprogrammering ‘kinderen zijn absoluut beperkt’.

Hoe kijk je live zwemmen voor volwassenen? & TV inhalen

Zwemmen voor volwassenen is geen geografische beperking VoD & TV-inhaalservice en overal ter wereld toegankelijk. Zwemmen voor volwassenen’s livestreaming is beschikbaar van 8 PM - 6 AM (ET / PT), terwijl u alle gemiste tv-programma's kunt inhalen via de “Shows”, “Toonami” en “streams” secties in de hoofdnavigatie.

hoe je live stream voor volwassenen kunt zien zwemmen

De Adult Swim-website biedt toegang tot:

 1. Tv shows
 2. Livestream
 3. Williams Stream
 4. marathons
 5. Toonami
 6. archief
 7. Muziek
 8. Spellen

Adult Swim biedt onderdak aan enkele van de meest verbazingwekkende satirische en expliciete animaties voor volwassenen, waaronder:

 1. Zwarte Jezus
 2. Robot Kip
 3. Thuis films
 4. Rick & Morty
 5. Amerikaanse vader
 6. Aanval op Titan
 7. The Boondocks
 8. Parasyte - The Maxim
 9. Plus honderden andere anime, tekenfilms en animatiefilms.

Schema voor volwassenen zwemmen

Het volledige schema voor volwassenenzwemmen is verkrijgbaar bij de aanbieder’s website in de hoofdpagina navigatie en is hier toegankelijk.

volwassen zwemschema

Het Adult Swim-schema biedt dagelijkse programmering plus de mogelijkheid om de programmering te sorteren op datum, show en regio. Naast het bovenstaande kunt u ook het schema van wat bekijken’wordt uitgezonden op het tv-kanaal en het livestreamschema voor volwassenen zwemmen.

Samurai Jack - Seizoen 5 keert terug op Toonami

Voor degenen onder ons die ruim tien jaar hebben gewacht op de terugkeer van de eenzame Samurai die uit de zonsondergang loopt, de trailer van 6 februari op AdultSwim’s officiële YouTube-kanaal was meer dan een herinnering:

#JackIsBack en mijn jeugd ook

- John Harrington (@sunburstguru) 8 februari 2017

En dan blijven de teasers komen:

Gelukkig? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [zwemmen voor volwassenen] (@adultswim) 24 januari 2017

Op 11 februari 2017 blaast AdultSwim de legende van de “Samurai heeft Jack gebeld” om 11 uur Eastern Time.
auteur & maker Genndy Tartakovsky keert terug als uitvoerend producent op AdultSwim’s Toonami-programmering voor het 5e seizoen van de 4 Primetime Emmy Awards, 6 Annie Awards en 1 OIAF Award winnende animatieserie.

Zwemles voor volwassenen TOONAMI Live streamschema

TOONAMI was zwemmen voor volwassenen’s animatie voor volwassenen & cartoon programmeringssegment gelanceerd in 2012. Dit specifieke blok van Adult Swim-programmering was gewijd aan actiegerichte anime-genres uit de VS en Japan. Het TOONAMI-schema voor volwassenen is beschikbaar op de officiële website en kan worden gevonden door op te klikken ‘Toonami’ tabblad op de startpagina navigatie.

volwassen zwemmen toonami schema

Eenmaal in het gedeelte TOONAMI, kijk naar rechts en naar de Schema knop moet zichtbaar zijn in het navigatiemenu, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding.

Zwemmen voor volwassenen’s Eric Andre Show

The Eric Andre Show, het geesteskind van cabaretier Eric Andre, staat bekend om zijn satirische humor en parodieën op conventionele talkshows. De show heeft een enorme reputatie bij fans, wat te zien is aan de fantastische 8.7 / 10 IMDB-beoordeling.

volwassen zwemmen de eric andre show

Met vier seizoenen voorbij is de Eric Andre Show nu een van de leidende segmenten van Adult Swim. De show is genoeg leuk gevonden om een ​​eigen sub-Reddit te hebben, je kunt hem hier bezoeken voor leuke memes, discussies, trending video's en nog veel meer.

Rick & Morty op volwassen zwemmen

Een komisch meesterwerk voor volwassenen gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon, Adult Swim’s Rick and Morty is niet alleen een paradepaardje, maar ook een van de meest geliefde shows online. Doe mee met de avonturen van een supergeniale wetenschapper en zijn ondergemiddelde intelligente kleinzoon terwijl ze het geanimeerde multiversum uit elkaar scheuren.

volwassen zwemmen rick and morty

Toonami live stream links

Adult Swim is officieel het streamingportaal voor uitzendingen van Toonami, maar voor het geval u de livestream niet kunt krijgen, kunt u de livestreams van Toonami ook bekijken op de volgende onofficiële links:

 1. Bekijk Toonami online
 2. Desi Gratis tv
 3. Toonami Azië
 4. Vaughn TV

Vergeet niet dat deze websites geen officiële aanbieders zijn van live streaming van Toonami. Ze kunnen malware en adware bevatten, overweeg een advertentieblok op deze domeinen te gebruiken.

Toonami Live-streamkanalen in het Hindi

Turner Media heeft begin 2015 een speciaal Toonami-portaal voor India geïntroduceerd. De service zendt 24 uur uit en biedt het volledige uitzendschema van Toonami terwijl het zwemmen voor volwassenen is. Er zijn maar weinig shows te streamen in het Hindi en het kanaal wordt alleen op tv uitgezonden. Om Toonami India live te streamen, moet je de onofficiële ZengaTV-webstreamportal gebruiken die hierboven wordt vermeld.

Toonami Live-stream Reddit-koppelingen

Toonami is geen kanaal maar een rage, besefte ik dit toen ik door het Toonami Reddit-forum bladerde. De Toonami sub-Reddit is mogelijk de beste plek om alle informatie over shows en schema's te krijgen.

toonami live stream reddit

Als je regelmatig de thread bezoekt, kun je livestreaminglinks en updates ontvangen voor nieuwe shows zodra deze uitkomen. Het Toonami Reddit-forum biedt ook sub-reddits voor alle bestaande Toonami-shows en biedt je alle informatie op één plek. Een goed aspect dat ik op Reddit zag, was Toonami’s officiële aanwezigheid op het forum.

In het geval dat de uitzender een aankondiging moet doen, wordt een juiste sub-reddit gemaakt om het woord te verspreiden. Je kunt in Reddit zoeken naar officiële Toonami-discussies en threads worden op datum weergegeven zoals je aan de rechterkant kunt zien.

U kunt ook de AdultSwim Reddit bezoeken voor officiële informatie over streaminglinks, shows, uitzendschema's, aankomende titels en andere informatie over Toonami.

toonami-discussie over reddit

Toonami Live stream Dragon Ball Super

Afgelopen december voegde Adult Swim Dragon Ball Super toe aan zijn minutieuze programmering. De gerenommeerde cartoon was een van de meest gevraagde en geliefde shows plus het was een van de meest gevraagde shows op het domein.

Toonami Live stream Dragon Ball Super

Je kunt elke zaterdag om 20:00 uur de nieuwste afleveringen van Dragon Ball Super bekijken op Adult Swim Toonami.

In een notendop

Bekijk zwemmen voor volwassenen’s verbazingwekkende selectie sitcoms, talkshows, muziek en games vandaag. Raak verslaafd aan een van de meest knallende comedyshows die online beschikbaar zijn en wat’is het beste’s ook niet geografisch beperkt. Geniet van humor die ervoor zorgt dat je gaat kraken, luisteren naar& download enkele van de beste undergroundmuziek en geniet van een selectie van online games die tot uw beschikking staan.

Maak je klaar voor de terugkeer van Samurai Jack op AdultSwim en doe mee met de #Jack is terug campagne op Twitter om onze held het welkom te geven dat hij verdient. Voor feedback en problemen, plaats een reactie in het onderstaande gedeelte en vergeet niet om onze blog te delen met behulp van de sociale knoppen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me