Hoe u de Olympische Winterspelen 2018 live online overal gratis kunt bekijken

Officieel bekend als de XXIII Olympisch winterspel en algemeen bekend als PyeongChang 2018, het grote internationale multisportevenement is eindelijk begonnen. Het is dus tijd om je voor te bereiden op enkele van de beste sportkampioenschappen die je ooit hebt gezien. Hieronder vindt u een lijst met de officiële partners en sponsors voor het evenement.

Olympische Winterspelen 2018 Officiële Partners Sponsors

PyeongChang bood eerder gastheer aan de Olympische Spelen van 2010 en 2014, maar verloor met drie en vier stemmen. Ze wonnen echter het bod voor 2018, wat betekent dat ze zich al lang op het evenement hebben voorbereid. Lees deze gids voor meer informatie over het bekijken van de Olympische Winterspelen 2018 door beste vpn:

Bekijk de Olympische Winterspelen 2018 live online gratis van overal

 1. Olympische Winterspelen 2018 Locatie
 2. Olympische Winterspelen 2018
 3. Olympische Winterspelen 2018 Officiële omroepen en kanalen
 4. Hoe u Olympische Winterspelen 2018 overal kunt bekijken
 5. Hoe u Olympische Winterspelen op ROKU kunt bekijken
 6. Hoe je de Olympische Winterspelen kunt zien Openingsceremonie Live stream gratis
 7. Bekijk de Olympische Winterspelen op Hulu
 8. Olympische Winterspelen Streaming zonder kabel
 9. Hoe u Olympische Winterspelen 2018 online gratis live kunt bekijken
 10. Hoe Olympische Winterspelen 2018 te bekijken op Kodi
 11. Games om te zoeken in Olympische Winterspelen 2018
 12. Toekomstige Olympische Winterspelen
 13. Olympische Winterspelen 2018 Feiten en cijfers met Trailers

Olympische Winterspelen 2018 Locatie

De PyeongChang Olympische Winterspelen 2018 hebben de openingsceremonie op 9 februari in de Pyeongchang County. Het begint om 20.00 uur. (Koreaanse standaardtijd). Aangezien er 14 uur verschil is tussen de Eastern Standard Time, moeten mensen in de VS om 06:00 uur afstemmen. Sluitingsceremonies zijn op zondag 25 februari.

Winter-Olympics 2018-Location

Olympische Winterspelen 2018

Hoewel de officiële openingsceremonie op 9 februari zal plaatsvinden, beginnen de wedstrijden pas de volgende dag (op zaterdag 10 februari). Sommige van de medaille wedstrijden gepland voor zaterdag omvatten vrouwen’s biatlon, mannen’s skispringen en vrouwen’s schaatsen.

Winter-Olympics 2018-Schedule

Afgezien van de gebruikelijke evenementen, zoals kunstschaatsen, skiën en bobsleeën, zijn er dit jaar vier nieuwe evenementen toegevoegd: gemengd dubbel curling, snowboarden in de lucht, freestyle skiën en massaal beginnen met schaatsen. Je zult zeker een geweldige tijd hebben om de diversiteit in sport te bekijken! Klik hier voor het volledige schema van de Olympische Winterspelen 2018.

Olympische Winterspelen 2018 Officiële omroepen en kanalen

Belangrijke mededeling!  Als u geen toegang kunt krijgen tot de onderstaande kanalen vanwege geografische beperking, kunt u overwegen een VPN-service te gebruiken & bypass-regio blokkeren, ongeacht het land waarin u zich bevindt.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Hoe u de Olympische Winterspelen 2018 live online overal gratis kunt bekijkenAls u zich in de VS bevindt, kunt u de Olympische Winterspelen 2018 gemakkelijk bekijken op NBC, de officiële uitzender van de games. Als u geen abonnement op de service hebt, kunt u overwegen er binnenkort een te kopen. Je kunt je hier aanmelden en profiteren van gratis aanbiedingen op je mobiel / tablet!

Winter-Olympics 2018-NBC

Als je aan de overkant van de vijver woont, kun je overwegen je aan te melden bij Eurosport. Het kanaal is bestempeld als een van de officiële omroepen voor het VK. U kunt hier updates voor de Olympische Spelen volgen. Er zijn doorgaans twee abonnementen beschikbaar: £ 5 / dag en £ 30 / jaar.

Winter-Olympics 2018-Eurosport

Als u geen Eurosport-account hebt, kunt u altijd overwegen om BBC (een andere officiële Britse omroep voor de Olympische spelen van 2018) te gebruiken. Hoewel er nog geen prijzen zijn aangekondigd, kun je de pagina voor updates over de BBC-stream hier volgen.

Winter-Olympics 2018-BBC-Sport

Als je in Canada woont, schakel je kanaal gewoon over naar CBC voor livestreams en extra dekking voor de Olympische Spelen. Net als BBC zijn er geen prijsaankondigingen geweest, maar u kunt de website hier volgen voor updates.

Winter-Olympics 2018-CBC-Sport

Als je niet in de VS, het VK, Canada of ergens in Europa woont, maar ergens in Azië of een andere locatie, kun je overwegen om 7 Live te gebruiken voor het bekijken van de Olympische Winterspelen 2018. Stem hier gewoon af op zaterdag 10 februari om een ​​livestream voor het evenement te krijgen.

Winter-Olympics 2018-on-7live

Hoe u Olympische Winterspelen 2018 overal kunt bekijken

Als je de Olympische Winterspelen 2018 overal wilt bekijken, is er geen betere optie dan een VPN-service te gebruiken. Door uw IP-adres te maskeren en uw internetverbinding te coderen, kunnen VPN's gebruikers geografische beperkingen omzeilen die zijn opgelegd op sites als CBC, BBC, NBC, enz..

Winter-Olympics-2018-van-anywhere

Hieronder vindt u een lijst met de beste providers in 2018, op basis van hun betrouwbaarheid, prestaties, ondersteuning, prijzen en compatibiliteit met apps. Voel je vrij om er een te kiezen die het beste past bij je privacybehoeften en budgettaire vereisten. Maak verbinding met een server in het VK, Canada of de VS en krijg toegang tot de sites met geografische beperking.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Hoe u Olympische Winterspelen op ROKU kunt bekijken

De opwinding van de Olympische Winterspelen blijft groeien, aangezien er nog maar één dag over is voor het evenement! Roku erkende de populariteit van de gelegenheid en bracht een officiële blog uit om klanten te begeleiden bij het bekijken van de Olympische Spelen. Je kunt alle live-actie van het evenement streamen vanuit de NBC Sports-app.

hoe je de Olympische Winterspelen op Roku bekijkt

Houd er echter rekening mee dat u een gebruikers-ID en wachtwoord nodig hebt om toegang te krijgen tot de hoogtepunten, de nieuwste clips en commentaar. Dit kan inloggegevens zijn van betaalde tv-abonnementsservices die Roku ondersteunen, zoals YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now en CenturyLink.

Hoe je de Olympische Winterspelen kunt zien Openingsceremonie Live stream gratis

Als u niet bereid bent geld uit te geven voor premium-abonnementen en op zoek bent naar GRATIS oplossingen, dan hebben wij u ook gedekt. Je kunt deze Facebook-pagina hier volgen. Social media is de belangrijkste bron voor livestreams van de openingsceremonie, omdat veel officiële partners streams zullen posten voor promotie.

Hoe je de Olympische Winterspelen kunt zien Openingsceremonie Live stream gratis

Als een andere optie kun je overwegen je aan te melden bij Fubo TV, die ook de Olympische Winterspelen 2018 streamt. Er is een GRATIS proefperiode van 7 dagen beschikbaar, die u kunt gebruiken om de openingsceremonie en de eerste week van de spellen te bekijken.

Olympische Winterspelen Openingsceremonie Live stream Gratis op FUBO TV

Als dat niet werkt, abonneert u zich op een betrouwbare VPN en maakt u verbinding met een server in het VK. Met het juiste IP-adres kunt u afstemmen op BBC’s gratis dekking van de PyeongChang-spellen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u geen enkele belangrijke gebeurtenis in de gebeurtenis mist.

hoe Olympische Winterspelen BBC Sport Stream te bekijken

Kan ik de Olympische Winterspelen op Hulu bekijken

Als u de Olympische Spelen op de Hulu VoD-service wilt bekijken, hoeft u zich alleen maar te abonneren op hun premium-abonnement. Gelukkig voor ons wordt er een GRATIS proefversie van gemaakt. Dit betekent dat je kunt genieten van het kijken naar de hele Olympische Spelen, zonder hoge vergoedingen te betalen. Hulu gaat zelfs een stap verder in het personaliseren van uw ervaring voor dit winterseizoen. Lees hier hun blog voor meer informatie.

Olympische Winterspelen op Hulu

Olympische Winterspelen Streaming zonder kabel

Als je een snoeischaar bent die geen toegang heeft tot een premium-account op NBC, heb je nog steeds de kans om naar de Olympische Winterspelen te kijken met behulp van de beste VPN voor Kodi. Afgezien van het gebruik van Kodi (cCloud- en Radix-add-ons), kunnen gebruikers de officiële apps voor Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now en Century Link downloaden om toegang te krijgen tot livestreams van het evenement, zonder een kabelverbinding.

Hoe u Olympische Winterspelen 2018 online gratis live kunt bekijken

Als het gaat om het online bekijken van evenementen zoals de Olympische Winterspelen, zoeken veel mensen naar oplossingen waarbij ze niet hoeven te betalen voor een tv-abonnement. Als je een van die mensen bent, overweeg dan om je aan te melden bij Sling TV. Het zal het evenement live op de website uitzenden.

Het beste van alles: de service biedt gratis proefversies van de service. U kunt de website zeven dagen VRIJ gebruiken. Zorg ervoor dat je je aanmeldt dicht bij de Olympische Winterspelen om het evenement te bekijken zonder een cent te betalen. Als een andere optie, verken UStream, Facebook, Periscope en YouTube ook voor live streaming links op de dag van het evenement.

Hoe Olympische Winterspelen 2018 te bekijken op Kodi

Als de bovenstaande opties voor het gratis bekijken van de Olympische Winterspelen 2018 niet werken, kunt u altijd vertrouwen op KODI-add-ons! Deze open-source, multi-platform entertainmenthub is de beste keuze voor het veilig bekijken van films, tv-shows en live tv. Download en installeer eenvoudigweg de WNBC- of cCloud TV-add-on om te genieten van streams voor de Olympische Winterspelen 2018. U kunt ook onze Kodi VPN-gids bekijken voor meer informatie.

Belangrijke mededeling!  Als u zich in landen bevindt waar auteursrechten en DCMA's gelden, raden we u aan om een ​​Kodi VPN te gebruiken om anoniem te streamen.                                                                                                                                                                  Hoe u de Olympische Winterspelen 2018 live online overal gratis kunt bekijken

WNBC-programma's

 1. Open de Kodi V17-applicatie en kiezen “Add-ons”
 2. Klik op de “Pakket” symbool in de linkerbovenhoek
 3. kiezen “Installeren vanuit Zip-bestand” uit de lijst met opties
 4. Klik op de “Kodi Add-on Repository” en vervolgens “Video-add-ons”
 5. Naar beneden scrollen in alfabetische volgorde “w” en vind WNBC-programma's
 6. Open de extensie en raken de installatieknop
 7. Toegang WNBC-programma's van video-add-ons

Winter-Olympics 2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Open de Kodi V17-app en Klik op de “Uitrusting” icoon
 2. kiezen “Bestandsbeheer” uit de lijst met opties
 3. Naar beneden scrollen en Klik Aan “Bron toevoegen”
 4. invoeren http://kdil.co/repo in het vak URL
 5. Naam de mediabron Kodi Israel
 6. terugkeer naar het hoofdmenu en kiezen “Add-ons”
 7. Klik op de “Pakket” symbool in de linkerbovenhoek
 8. kiezen “Installeren vanuit zipbestand” en Klik op Kodi Israel
 9. Klik Aan “Kodil.zip” om de repository te installeren
 10. Wacht voor de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving
 11. Hoofd naar “Installeren vanuit Repository”
 12. kiezen “..Kodil Repository” en vervolgens “Video-add-ons”
 13. Naar beneden scrollen, vind cCloud TV en raken de installatieknop
 14. Open de add-on, kiezen “Alle kanalen”
 15. druk op de linkerknop op uw toetsenbord
 16. kiezen “Zoeken” en type in “NBC”
 17. Genieten kijken naar de Olympische Winterspelen 2018!

Winter-Olympics 2018-Kodi-cCloud-TV

Games om te zoeken in Olympische Winterspelen 2018

 1. Short Track schaatsen
 2. Langlaufen
 3. Noordse combinatie
 4. Freestyle skiën
 5. snowboarden
 6. Figuurschaatsen
 7. Schaatsen
 8. Alpine skiën
 9. Ski springen
 10. Ijshockey
 11. Skelet
 12. Biathlon
 13. curling
 14. Bobslee
 15. slee

Toekomstige Olympische Winterspelen

De opwinding van de Olympische Winterspelen is een volledig euforisch gevoel, omdat het de gewone man de mogelijkheid geeft om een ​​verscheidenheid aan sporten en hun beroemde atleten in actie te bekijken. Kijk je uit naar de toekomstige evenementen? Zo ja, dan moet je weten dat Tokyo is gekozen voor de Olympische Zomerspelen 2020, Beijing voor 2022, Parijs voor 2024 en Los Angeles voor 2028!

Olympische Winterspelen 2018 Feiten en cijfers met Trailers

 1. Hoewel de Olympische Zomerspelen van 1988 in Seoel werden gehouden, is dit eigenlijk de eerste keer dat Zuid-Korea de Olympische Winterspelen organiseert!
 2. In vergelijking met de kosten van de Olympische Spelen in Sochi 2014, hebben de PyeongChang-winterspelen naar schatting $ 10 miljard gekost, wat vijf keer minder is!
 3. Voor het 2018-evenement heeft PyeongChang vier nieuwe sporten aan de Olympische Spelen toegevoegd. Deze omvatten snowboard big air, alpineskiën, schaatsen en curling gemengd dubbel.
 4. De laatste Olympische Winterspelen vonden plaats in Sochi, Rusland - die het klassement leidde met 33 medailles in het algemeen, waaronder 13 GOUD! Zuid-Korea won in totaal acht medailles.

Dingen inpakken

Als je probeert uit te zoeken hoe je de Olympische Winterspelen 2018 online kunt bekijken, volg dan de bovengenoemde tips. Aarzel echter niet om ons hieronder te informeren als u problemen ondervindt. Voel je vrij om het artikel te delen met je vrienden / familieleden, kijkend uit naar de sportceremonie. Heb een geweldige week!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me