Hoe PSL 2018 live gratis online te kijken zonder kabel

Boordevol nationale en internationale cricket-supersterren zoals Shahid Afridi en AB De Villiers, wordt de HBL PSL 2019 nog groter en beter dan de vorige keer!

Nu in zijn vierde seizoen belooft dit toernooi het beste in cricketentertainment met 6 teams die strijden om de titel van kampioen!

En om ervoor te zorgen dat je don’om zelfs een seconde van alle actie en drama van dit geweldige toernooi te missen, hier is onze gids over hoe je de HBL PSL 2019 live online kunt bekijken van overal ter wereld via officiële uitzendpartners en door geografische beperkingen te omzeilen via Beste VPN!

Waar wordt HBL PSL gespeeld?

Het grootste deel van het toernooi wordt gespeeld in de VAE’s drie grootste steden, d.w.z. Dubai, Abu Dhabi en Sharjah vanwege beveiligingsproblemen. Deze keer worden echter de laatste 8 wedstrijden gespeeld in Pakistan!

Internationale rondreizen en reisbureaus bieden gespecialiseerde pakketten aan voor fans die naar de VAE willen reizen om het eerste deel van het toernooi in de VAE te bekijken, dus als je van plan bent om te gaan, ben je in voor een aantal geweldige deals in dit opzicht.

Officiële omroepen van HBL PSL 2019

De Pakistan Super League is nu, Pakistan’s grootste sporttoernooi en het wordt uiteraard uitgezonden op een breed scala aan lokale kanalen.

Er is geen gebrek aan keuze voor internationale gebruikers, en het Pakistaanse Cricket Board heeft geen steen onberoerd gelaten om ervoor te zorgen dat het toernooi kan worden bekeken door fans van de franchise van over de hele wereld.

Hier is de complete lijst van alle officiële omroepen van HBL PSL voor verschillende regio's over de hele wereld:

Opties voor livestreaming PSL-t20 Officiële site (kijkers in Pakistan) /

Cricketgateway (Internationale kijkers)

Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
Indië D-Sport, Airtel TV, Jio-app
Sri Lanka Dialoog TV
VAE Yupp TV
UK Kanaal 44 VK, A-TV, Prime TV Sky 792
VS / Canada Willow TV
West Indië Flow TV
Nieuw-Zeeland Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrika SuperSport
Noord Afrika Yupp TV
Australië Kanaal 44
Midden-Oosten OSN Sports

Waar kan ik matchtickets krijgen voor HBL PSL 2019?

psl 2019 tickets

De beste plaats om tickets te krijgen voor elke wedstrijd van het toernooi is via PSL’s officiële website of van de officiële ticketpartner q-tickets.com. De tickets zijn over het algemeen onderverdeeld in drie categorieën:

 1. Match tickets (voor wedstrijden op één kalenderdag)
 2. Wereldwijde pas
 3. Seizoenspas

Kaartjes voor de wedstrijden die in Pakistan worden gehouden, zijn verkrijgbaar via populaire e-commercesites in Pakistan zoals Yayvo of bij de loketten van het stadion zelf.

hoe psl te bekijken

Ik houd je op de hoogte zodra er meer details bekend worden.

Hoe HBL PSL Live online te bekijken?

PSL’De officiële streamingpartner is CricketGateway.ae, die het hele toernooi zal streamen’s wedstrijden live online. Maar deze optie is betaald en vereist dat je $ 14,99 betaalt, eenmaal gefactureerd om toegang te krijgen tot het hele toernooi live streaming.

Bovendien is de site op sommige plaatsen geografisch beperkt, vooral buiten de MENA- en Zuid-Aziatische regio's, dus je hebt de beste streaming VPN nodig om de site niet alleen te deblokkeren, maar ook om je een premium-weergave te bieden ervaring.

Enkele andere, even waardevolle, gratis streaming-sites voor HBL PSL zijn als volgt:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL op Kodi

Voorheen waren er enkele add-ons waarmee je PSL op Kodi kon streamen, maar vanaf nu bestaat er geen dergelijke add-on die je betrouwbaar streams van het evenement kan aanbieden.

Sommige blogs hebben KodiIsrael-repo genoemd met add-ons die het evenement live blijven streamen, maar die claims zijn ongegrond omdat ik er tijdens mijn tests geen vond.

Hoe HBL PSL te bekijken in de VS en Canada?

Met een omvangrijke expatpopulatie van Zuid-Aziaten die in beide landen wonen, is het zeker dat veel mensen daar de PSL 2019 zouden willen volgen door het live online te bekijken.

De beste optie voor het Amerikaanse publiek in dit opzicht is Willow TV, de officiële omroep van PSL in het land.

Willow TV is ook online beschikbaar via zijn officiële website en bovendien is de provider compatibel met bijna alle vormen van weergaveapparaten, variërend van Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV en Roku en meer.

Dit kanaal is ook beschikbaar in Canada.

De volgende kabelaanbieders bieden ook Willow TV in hun pakketten:

 1. Schotel
 2. Fios van Verizon
 3. Sling TV
 4. Spectrum
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. optimum
 8. Centurylink

Je kunt Willow TV ook op YouTube bekijken via het officiële kanaal.

Wedstrijdtijden voor Amerikaanse doelgroepen volgens Eastern Standard Time zijn (alleen tijden voor wedstrijden in de VAE):

 • 6: 30:30 Eastern Standard Time (eerste wedstrijd van de dag)
 • 11: 00 uur Eastern Standard Time (tweede wedstrijd van de dag)

Dezelfde tijden zijn ook relevant voor Toronto, Canada.

Als je PSL 2019 niet kunt bekijken op Willow TV, kun je een beste VPN gebruiken om CricketGateway.ae of PTV Sports te deblokkeren en alle wedstrijden live online te bekijken.

psl op ptv sport live streaming gratis

Hoe HBL PSL in het Verenigd Koninkrijk te bekijken?

Nogmaals, een andere plaats waar je Zuid-Aziaten in overvloed zult vinden zonder het feit te negeren dat de lokale bevolking ook enorm gek is van de sport.

VK heeft veel meer opties dan andere plaatsen als het gaat om het bekijken van PSL.

Hier is de lijst met kanalen die de verbazingwekkende competitie live in het koninkrijk uitzenden:

 1. Kanaal 44 VK
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

Kanaal 44 en A-Plus TV zijn Zuid-Aziatische kanalen, dus als je wilt genieten van Pakistaanse advertenties en andere PSL-gerelateerde shows, dan zou ik je willen aanraden om PSL op deze kanalen te bekijken.

Live streaming kan ook worden gedaan via PTV Sports en CricketGateway.ae in het VK voor PSL met behulp van een VPN om de geografische beperkingen te deblokkeren.

psl op cricket gateway

De wedstrijden worden op de volgende tijden in het VK uitgezonden:

 1. 11.30 uur Londen, VK (eerste wedstrijd van de dag)
 2. 16:00 uur Londen, VK (tweede wedstrijd van de dag)

Hoe PSL in India te bekijken?

Ondanks de vijandigheid tussen de twee buurlanden, zullen miljoenen mensen in India massale belangstelling hebben voor Pakistan’s belangrijkste sportevenement, d.w.z. de PSL.

Dus als je een van die Indiase fans bent die uitkijken naar het kijken naar PSL 2019, zal D-Sport alle wedstrijden live uitzenden.

Een andere geweldige optie voor PSL-fans in India is om de wedstrijden live online te streamen via CricketGateway.com of Airtel & Jio-apps.

PSL-wedstrijden worden volgens de volgende tijden gespeeld:

 1. 17:00 IST (eerste wedstrijd van de dag)
 2. 21.30 uur IST (tweede wedstrijd van de dag)

Hoeveel PSL-wedstrijden worden in Pakistan gehouden?

De laatste 8 wedstrijden worden gespeeld in Pakistan, wat een grote sprong is van 3 die de laatste keer in het land werden gehouden.

De wedstrijden worden gehouden in Qaddafi Stadium, Lahore en National Stadium, Karachi met de finale op 17 maart 2019 in de laatste.

De veiligheidssituatie in het land is de laatste jaren enorm verbeterd, waardoor het een geweldige tijd is om de wedstrijden in de stadions te bekijken.

Pakistan’De huidige premier Imran Khan, die ook een van de meest gevierde cricketkapiteins van het land was, wordt verwacht naar de finale te komen en ook een toespraak te houden over het succes van de PSL.

Bekijk PSL op mobiel

Voor mobiele gebruikers, vooral die op het Android-besturingssysteem, hebben veel redenen om zich te verheugen omdat ze PSL 2019 kunnen bekijken via een legioen van officiële apps van alle grote omroepen.

PTV Sports, CricketGateway.com (abonnement vereist), WillowTV en PSL’De officiële streamingdienst is allemaal beschikbaar op mobiele platforms via hun officiële apps of via voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Houd er rekening mee dat veel van hen, zoals Willow TV en CricketGateway.com geografisch beperkt zijn en dat je misschien een aantal zeer krachtige streaming VPN's nodig hebt om PSL te deblokkeren en via hen te bekijken.

PSL is op YouTube

Het beste deel van PSL is dat veel van zijn streams helemaal gratis zijn, waardoor het voor fans van over de hele wereld ongelooflijk handig is om elke wedstrijd te bekijken.

Maar geen van hen is zo handig als het bekijken via PSL’s officiële YouTube-kanaal dat livestreaming aanbiedt voor elke wedstrijd van PSL 2019.

Het kanaal biedt ook hoogtepunten uit eerdere wedstrijden, beste momenten, analyse door topexperts en nog veel meer.

Het enige nadeel hier is dat de kwaliteit soms een beetje laag is, maar hey, iets hebben is beter dan helemaal niets!

Conclusie

PSL 2019 wordt verlicht met alle cricket-supersterren die strijden om de ultieme kroon en fans gaan genieten van elk beetje ervan.

Voor alle fans gaat de volgende maand niets meer bieden dan puur entertainment en veel drama dus don’mis geen enkele wedstrijd door de hulp van de uitgebreide weergave-opties die hier in onze gids voor PSL 2019 worden aangeboden.

Als je iets te zeggen hebt over deze handleiding, laat het dan weten in de reacties hieronder!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me