Hoe Pluto TV buiten de VS te bekijken / deblokkeren in 2023

De wereld van streaming diversifieert snel, omdat de meeste mensen nu kiezen voor opties voor het knippen van snoeren om meer diversiteit in hun weergaveopties te creëren. En terwijl services zoals Netflix. Hulu, SlingTV en DirecTV zijn nu de baas over dit domein, ze worden allemaal betaald. Dus als je toegang wilt tot een gratis streamingdienst met een uniek model, dan wil je zeker weten hoe je PlutoTV kunt bekijken.

Maar u kunt geen toegang krijgen tot de hele service buiten de VS tenzij u de vertrouwde VPN uit onze lijst met VPN’s gebruikt om de geografische beperkingen op de site te omzeilen!

Dus hier is onze gids over hoe je Pluto TV van buiten de VS kunt bekijken, inclusief recensies over de service zelf, de kanalen die het biedt, VPN-verbod op de site, app-beoordelingen, het omzeilen van geografische beperkingen voor toegang tot meer kanalen en meer door BestVPN.co!

Contents

Kijk / deblokkeer PlutoTV buiten de VS.

 1. Pluto-tv ontbreekt
 2. Pluto TV VPN-verbod
 3. Hoe kunt u Pluto TV buiten de VS deblokkeren / openen / gebruiken
 4. Hoe Pluto TV op Apple TV te bekijken
 5. Hoe Pluto TV op Roku te bekijken

Pluto-tv ontbreekt

Het aanbieden van onconventionele LiveTV-opties, een uitgebreide bibliotheek van films en tv-shows en zelfs online radio- en muziekuitzendingen, en dat ook gratis, PlutoTV is snel gestegen als een van de belangrijkste streaming-sites op internet.

Maar de service is op dit moment ook het meest irritante op internet, d.w.z. geografische beperkingen.

PlutoTV biedt twee verschillende versies van de service, waarvan de eerste voor inwoners van de VS en de andere voor internationale kijkers. De internationale versie van de service heeft echter niets, absoluut niets dat u zou kunnen interesseren.

Het bevat heel weinig kanalen en de meeste zijn gewoon onzin, d.w.z. gewoon om de nummers op te vullen.

Aan de andere kant, in de Amerikaanse versie van Pluto TV weet je precies waarom de service zo populair is en het waard is om je aan te melden.

hoe Pluto TV ontbrekende kanalen te bekijken

Pluto TV ontbreekt kanalen 2

Hier is een lijst met enkele kanalen die alleen beschikbaar zijn op Pluto TV US:

 1. Pluto tv-films
 2. Pluto tv-films 2
 3. Flicks of Fury
 4. Horror 24/7
 5. Pluto-tv-drama
 6. Pluto tv-komedie
 7. NBC Nieuws & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky Nieuws
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sports
 14. Impact worstelen
 15. Strijd
 16. Het surfkanaal
 17. Science TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime de hele dag

De lijst is niet beperkt tot alleen deze kanalen, aangezien de meeste kanalen die door Pluto TV worden aangeboden alleen binnen de VS beschikbaar zijn.

Auteursrechtwetten die deze kanalen in het online domein regelen, verbieden Pluto TV om deze kanalen van buiten de IS aan te bieden.

De enige plausibele manier om deze geweldige service de moeite waard te maken, is door een VPN-service aan te schaffen en de geografische beperkingen voor de service te deblokkeren. Ik zal u hierover meer vertellen in de volgende paar regels.

Hoe Pluto TV buiten de VS te bekijken / deblokkeren in 2023

Pluto TV VPN-verbod

De meeste populaire streaming-sites hebben tegenwoordig een VPN op hun sites afgedwongen. Het meest beruchte verbod is op Netflix, waarmee wordt aangegeven dat u vrijwel onmiddellijk een VPN gebruikt als de VPN-provider waarop u zich abonneert’t hebben de mogelijkheid om het VPN-verbod te omzeilen.

Lezen: Netflix VPN-verbod

En het’is niet alleen Netflix, maar het VPN-verbod is ook van toepassing op veel andere streamingdiensten zoals BBC iPlayer. Maar heeft Pluto TV het ook?

Pluto TV VPN-verbod

Welnu, nadat ik het vanuit elke hoek heb bekeken en geanalyseerd, kan ik je zeker vertellen dat Pluto TV dat niet doet’Er is momenteel een VPN-verbod van kracht. Dit kan betekenen dat de VPN’s waarmee u geografische beperkingen op Pluto TV kunt omzeilen een beetje hoog in aantal zijn dan degenen die hetzelfde kunnen doen op diensten zoals Netflix en BBC iPlayer. Maar vergeet niet dat deblokkering net goed genoeg is om een ​​goedkope VPN in overweging te nemen voor gebruik met een streamingdienst.

  Hoe UFC Live online te bekijken

Bekijk dingen als snelheden, prestaties, lijst met beschikbare beveiligingsfuncties voordat u zich aanmeldt bij een VPN-service.

Lijst met compatibele apparaten met Pluto TV

Pluto TV biedt compatibiliteit met een breed scala aan apparaten waarvan ik de Windows-client heb gedownload, die veel beter en gebruikersvriendelijker aanvoelde dan de webservice.

De Window-client is meer TVish dan een conventionele OTT-service. Er zijn geen miniaturen, bloktegels, aanbevolen showbars enz. Die algemene kenmerken zijn van andere streamingdiensten zoals Netflix en Hulu.

Lijst met compatibele apparaten met Pluto TV

En hey, Tim Cook was er, toevallig over gegevens en privacy, dus ik dacht waarom ik dit ding niet met jullie zou delen. Als Apple geïnteresseerd is in het beschermen van gebruikersgegevens, is dit een van de beste dingen waardoor we ons veiliger online kunnen voelen.

Terugkomend op Pluto TV, Hier is de volledige lijst met apparaten en besturingssystemen die Pluto TV momenteel ondersteunt:

 • iOS mobiel & tablet
 • Android mobiel & tablet
 • Android TV (verschillende)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire-tabletten
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Roku-apparaten + Roku TV
 • Apple TV (4e generatie)
 • PS4

Notitie: U kunt Pluto TV op elk apparaat deblokkeren via VPN-apps die beschikbaar zijn voor alle platforms!

Hoe kunt u Pluto TV buiten de VS deblokkeren / openen / gebruiken

Hoewel veel mensen zich ervan bewust zijn dat VPN’s je kunnen toestaan ​​om geografische beperkingen te omzeilen, doen de meeste van hen dat niet’t weet dat slechts enkele geloofwaardige providers een dienst aanbieden die daadwerkelijk aan die rekening voldoet.

Bijna alle gratis VPN-services, evenals de meeste betaalde services, kunnen de geografische beperkingen op de meeste sites zoals Pluto TV niet omzeilen.

En hoewel je niet alle honderden VPN’s die momenteel op de markt beschikbaar zijn kunt doorlopen om te controleren welke perfect werken op Pluto TV en welke niet, heb ik het werk al voor je gedaan door de VPN’s te testen die Deblokkeer Pluto TV op betrouwbare wijze en bied de beste snelheden ter ondersteuning van premium streaming kwaliteit op de site.

 1. Hier is een stapsgewijs proces over hoe u Pluto TV van buiten de VS kunt deblokkeren of openen met behulp van een Credible VPN-service:
 2. Kies de beste VPN voor Pluto TV uit de lijst aan het einde van deze installatiehandleiding
 3. Betaal voor zijn tariefplannen en ontvang gebruikersreferenties via e-mail
 4. Download een compatibele VPN-client afhankelijk van uw besturingssysteem
 5. Open Pluto.tv/watch of download de Pluto TV-app op uw apparaat. Beiden werken ook zonder te zingen, maar het is het beste dat je je aanmeldt om de service veel gemakkelijker uit te voeren
 6. Genieten 100+ live kanalen en speciale film- en tv-bibliotheken op Pluto TV!

Hoe Pluto TV buiten de VS te bekijken / deblokkeren in 2023

Hoe Pluto TV op Apple TV te bekijken

Volgens mijn analyse is Pluto TV zo’n service dat het nu vooraf geïnstalleerd zou moeten zijn in alle soorten tv’s en streaming-apparaten. Het is gewoon verbazingwekkend hoe deze gratis service u zoveel entertainment kan bieden met slechts één druk op de knop. Maar aangezien de meeste ontwikkelaars en makers van tv- en streaming-apparaten zich thuis voelen’om deze geweldige service nog niet tot het reguliere entertainmentrepertoire te maken, moet u deze vanaf nu installeren!

 1. Voor Apple TV is hier hoe eenvoudig het installatieproces voor Pluto TV eigenlijk is:
 2. Open de App Store vanaf het startscherm van uw Apple TV
 3. Ga naar het tabblad Aanbevolen en zoek naar de Pluto TV-app
 4. Klik in de zoekresultaten op het Pluto TV-pictogram en klik gewoon op “Krijgen” om het download- en installatieproces te starten

Zorg ervoor dat u een VPN-service gebruikt om alle populaire kanalen en de film- en tv-showbibliotheek te deblokkeren. De meeste VPN’s bieden nu speciale iOS-apps voor Apple TV, dus je hebt gewonnen’het kost veel moeite om uw favoriete VPN te installeren, maar als u nog steeds toegang wilt tot meer installatiemethoden, kunt u naar onze gids Beste VPN voor Apple TV gaan.

  Emmys 2023: Highlights van de 70e Emmy Awards 2023 bekijken

Hoe Pluto TV op Apple TV te bekijken

Ik doe het echter niet’t ga op deze manier door om Pluto TV te streamen op mijn Apple TV omdat het een beetje omslachtig voor mij voelt. Een veel handiger methode om hier toegang tot Pluto TV te krijgen, is de AirPlay-modus op uw iPhone gebruiken om dit te doen.

Ik zou hier willen vermelden dat als je een Apple TV hebt gekocht zonder een iPhone, je veel meer functies en gemak misloopt dan je zou denken. Het ecosysteem van Apple is onderling verbonden en er past niets zo goed bij als Apple-apparaten zelf.

 1. Installeer de Pluto TV iOS-app op uw iPhone en start deze
 2. Dus hier is de Airplay-methode om Pluto TV op Apple TV te kijken:
 3. Ga eenvoudig naar het Control Center op uw iPhone of zelfs uw iPad
 4. Hier ziet u een pictogram in de vorm van een monitor, klik erop
 5. Als uw iPhone is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Apple TV, ziet u uw Apple TV gemakkelijk in de lijst die nu op uw scherm verschijnt
 6. Selecteer uw Apple TV en kijk of een toegangscode op uw Apple TV verschijnt. Als dit het geval is, kiest u een toegangscode en voert u deze opnieuw in op uw iPhone TV voor een perfecte koppeling

Ik hou gewoon van deze methode vanwege het intense gemak. Het is alsof ik hier helemaal niet werk en mijn iPhone doornemen voelt een stuk eenvoudiger dan de opties op Apple TV zelf doorlopen.

Hoe Pluto TV op Roku te bekijken

Als je Roku hebt, dan is Pluto TV zeker een van de beste gratis OTT-streaming-apps waarmee je kunt beginnen en er is helemaal geen gedoe op het gebied van downloaden en installeren.

U moet er alleen voor zorgen dat uw Roku ten minste voldoet aan de criteria voor het hebben van een firmware van 7 of hoger om Pluto TV correct te laten functioneren..

Hoe Pluto TV op Roku te bekijken

Hier is hoe je Pluto TV op een gestroomlijnde manier in minder dan een minuut kunt installeren:

 1. Start uw Roku-apparaat en ga erop naar Home door op de Home-knop te drukken
 2. Hier ziet u een optie met de titel “Streaming kanalen”. Klik erop
 3. Selecteer nu “Zoek kanalen” en typ in “Pluto TV”
 4. De Channel Store haalt de app nu op. Zodra de Pluto-app in de opties verschijnt, bladert u er gewoon naartoe en drukt u op de knop OK op uw afstandsbediening
 5. Klik nu eenvoudig op “Kanaal toevoegen” om Pluto TV toe te voegen aan je Roku-kanalen!
 6. Geniet van het beste van Pluto TV op je Roku!

Je moet hier wel opmerken dat Roku dat niet doet’t biedt ingebouwde functionaliteit voor VPN’s, dus de beste manier om een ​​VPN op Roku te gebruiken, is om een ​​VPN-compatibele Hotspot te maken of zelfs de VPN op de router zelf te installeren. U vindt meer van dergelijke methoden hier in onze gids over Roku VPN.

Hoe Pluto TV te kijken op Xbox One / 360 en PS4

Net als bij niche-streamingapparaten zoals Apple TV en Roku, hebben veel gebruikers gevraagd of ze Pluto TV op speciale spelconsoles kunnen bekijken of niet. Welnu, dit vereist een diepgaande uitleg en hier ga ik er een voor twee van de meest populaire gameconsoles afzonderlijk geven:

Pluto TV op PS4

Voorheen deed Pluto TV dat niet’t heeft een speciale app op PS4 en toch heeft de apparaatondersteuningspagina dat niet’t laat zien dat het momenteel officiële compatibiliteit met het platform biedt. De app is nu echter beschikbaar in de Playstation Store.

  Hoe CNBC Live online te bekijken

Dus als je de Pluto TV-app op je PS4-console wilt krijgen, ga je gewoon naar hun app store, zoek je naar Pluto TV en download en installeer het op je apparaat. Dat doet het niet’t vereist zelfs een abonnement of login-proces, omdat Pluto TV dat niet doet’het vereist zoiets.

Als u niet uit de VS komt en Pluto TV en andere soortgelijke streamingdiensten niet op uw console wilt deblokkeren, moet u advies krijgen van onze speciale gids over PS4 VPN’s.

Pluto TV op Xbox One / 360

De Xbox one-console had voorheen de Pluto TV-app in de winkels, maar nu is deze verwijderd uit de officiële app store. En nee, er is geen methode om het ook op het apparaat te sideloaden, dus je moet misschien wachten tot de officiële app weer live komt voordat je het kunt gebruiken.

Tot die tijd kunt u nog steeds Pluto TV kijken via talloze andere ondersteunde apparaten die op de ondersteuningssite staan ​​vermeld.

Pluto TV VPN Reddit beoordelingen

Ik kon het niet’t alle relevante threads op Reddit waarbij gebruikers het hadden over het deblokkeren van de service buiten de VS met behulp van de beste vpn reddit of zelfs andere tools zoals proxy. De enige die ik kon vinden, hebben gesproken over hoe je de service beter kunt gebruiken door de verschillende functies te gebruiken voor b.v. een gebruiker vermeldde hoe de “Kanaal verbergen” optie kunt u ervoor zorgen dat alleen uw favoriete kanalen op de interface verschenen.

Reactie uit discussie jabberwock101’s commentaar van discussie "Iedereen die thuis Pluto TV gebruikt?".

Veelgestelde vragen:

Heeft Pluto TV lokale kanalen?

Ja, als je in de VS bent, dan zijn er veel lokale zenders beschikbaar op Pluto TV zoals NBC, Sky News, Bloomberg enz..

Is pluto TV gratis op Roku?

Ja! Pluto TV is niet alleen gratis op Roku maar het is gratis op elk platform omdat de service inkomsten genereert door advertenties op zijn video-inhoud te plaatsen en niet op basis van een abonnementmodel.

Welke kanalen zijn beschikbaar op Pluto TV?

Vanaf oktober 2023 biedt Pluto TV een uitputtende lijst van meer dan 100 kanalen, waaronder genres zoals Nieuws, Sport, Entertainment, Wetenschap onder andere. Het biedt ook speciale kanalen voor on-demand films en tv-shows, samen met enkele eigenzinnige kanalen die volledig zijn gewijd aan populaire shows zoals Fail Army en Wipeout.

Conclusie

Pluto TV heeft wereldwijd een indrukwekkend aantal volgers van bijna 6 miljoen actieve gebruikers gekregen door zich te onderscheiden van de rest van de conventionele OTT-diensten zoals Netflix, Hulu en Sling TV.

Het is gratis en enorm gebruiksvriendelijk, en bovendien biedt het een onderscheidende service die meer aanvoelt als traditionele tv, waardoor de service een eigen speciale plek krijgt in de wereld van online streaming.

Als u buiten de VS woont, kunt u met een Pluto TV VPN toegang krijgen tot de beste kanalen en film- en tv-showbibliotheken met deze geweldige service.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me