Hoe FIFA World Cup live online te bekijken

Hallo FIFA-fans van over de hele wereld en welkom bij Best VPN. Iets over de game dat me altijd terugbrengt naar de klassieker “Blur - Woo Hoo” lied in de “Weg naar Wereldbeker 98” videogame! De energie die de muziek vroeger bracht, man, mis ik die dagen. Ik word er echter nog steeds gehyperd van voor het WK.

Hoe FIFA Wereldbekerfinale live online te bekijken

Deze sportstreamingopties in HD-kwaliteit en speciale commentaarstreams in meerdere talen zijn perfect voor jou om het WK te bekijken:

In sport zijn

Een van de meest uitgebreide aanbieders van sportdekking, BeIN Sports is beschikbaar in het grootste deel van de wereld, waaronder het Midden-Oosten, de VS, Nieuw-Zeeland, Thailand, Maleisië en anderen. Het kan je online streamingoptie zijn voor de FIFA-finale voor slechts $ 10 per maand. Het beste ding over deze provider is dat, omdat het’Het is beschikbaar in meerdere regio's over de hele wereld en biedt commentaar in meerdere talen.

bein sport fifa

Als u buiten de regio's woont’s beschikbaar daar’geen reden om je zorgen te maken, want je kunt er via een VPN verbinding mee maken. Eenvoudig uw verbinding omleiden via een server in het land waarmee u verbinding wilt maken en toegang wilt krijgen tot BeIN Sports om de site gemakkelijk te deblokkeren.

bein sport vijftig landen

Als u buiten de regio's woont’s beschikbaar daar’geen reden om je zorgen te maken, want je kunt er via een VPN verbinding mee maken. Eenvoudig uw verbinding omleiden via een server in het land waarmee u verbinding wilt maken en toegang wilt krijgen tot BeIN Sports om de site gemakkelijk te deblokkeren.

DirecTV nu

DirecTV is momenteel de meest uitgebreide Live TV-aanbieder in de VS en biedt nu meerdere kanalen aan in zijn hoogwaardige abonnementen. Het biedt momenteel een abonnement van drie maanden voor slechts $ 10 per maand en bevat meerdere officiële FIFA-omroepen, waaronder Fox Sports voor Engelse dekking, Globo voor Portugese dekking en nog veel meer.

directe tv fifa

Als u DirecTV Now buiten de VS wilt gebruiken, hebt u een Beste VPN met speciale Amerikaanse streaming-servers nodig om de geografische beperkingen op de site te omzeilen.

Beste FIFA Wereldbeker VPN

Omdat bijna alle bovengenoemde streaming-sites een VPN nodig hebben om toegang te beveiligen, is hier een uitgebreide tabel met de beste VPN-providers waaruit u kunt kiezen om een ​​ononderbroken FIFA World Cup-kijkervaring mogelijk te maken!

RANGLIJST

Gratis online streaming voor FIFA

Als je denkt dat de betaalde providers je budget veel te boven gaan en je bereid bent een beetje in te leveren op functies zoals videokwaliteit, zijn er meerdere gratis opties beschikbaar voor het bekijken van de FIFA World Cup Live Online:

Youku

De enige optie voor het live streamen van de FIFA voor meer dan een miljard mensen in China, Youku is een geweldige service van de zeer invloedrijke groep. Deze streamingprovider is gegroeid van kracht naar kracht en het is de eerste streamingprovider die een groot toernooi deelt’s online-uitzendrechten met Chinese CCTV in staatseigendom.

De service is helemaal gratis, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor kijkers die in China wonen. Voor degenen onder u die buiten het vasteland van China wonen, in aangrenzende landen, kan Youku uw gateway zijn om de FIFA in het Mandarijn / Chinees commentaar te bekijken, maar alleen als u een krachtige VPN gebruikt om deze geo-beperkte site te deblokkeren.

ZDF.De

Duitsland’s beste streamingprovider, d.w.z. ZDF.De is een gratis service die video van hoge kwaliteit uitzendt, waardoor het de perfecte keuze is voor Duitse fans van het spel. Als u buiten Duitsland woont, kan ZDF.Deze alleen worden bekeken als u de site deblokkeert via een Top VPN door verbinding te maken met een Duitse server.

ZDF.de fifa
Hoe FIFA World Cup op Kodi te bekijken

 1. Lancering Kodi Krypton V17 en in de rechterbovenhoek Klik de “Uitrusting” icoon.
 2. kiezen “Bestandsbeheer” in de rechteronderhoek van het menu.
 3. Rol omlaag in het linkermenu en Open “Bron toevoegen”.
 4. Dubbelklik Aan “Geen” en invoeren http://lazykodi.com/
 5. Geven de mediabron een naam. Bijvoorbeeld, “Lazy Kodi”
 6. Gaan terug naar het hoofdmenu van Kodi en Klik Aan “Add-ons”.
 7. Raken de “Pakket” symbool om het installatieproces te starten.
 8. kiezen “Installeren vanuit zipbestand” en Vind de “Lazy Kodi” mediabron.
 9. Uit de lijst met opties, kiezen “REPOSITORIES” en toen kraan Aan “ANDROIDABA”
 10. kiezen “bewaarplaats” en toen Klik Aan “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Wacht een paar minuten voor de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving. terugkeer naar het vorige menu en Klik Aan “Installeren vanuit Repository”.
 12. kiezen “..Kodil Repository” en toen Open de “Video-add-ons” lijst
 13. Gaan de “zoeken” tabblad en type in “cCloud TV”
 14. Open de add-on en vervolgens raken de installatieknop.
 15. Wacht voor de “Toevoeging” geïnstalleerde melding
 16. terugkeer naar het add-ons-menu en lancering cCloud TV.
 17. Klik op de “Sport” optie om toegang te krijgen tot alle live sportstreams
 18. kiezen ESPN of een andere omroep uit de lijst hier om te genieten van het kijken naar de FIFA World Cup!

fifa espn

Hoe FIFA World Cup op Kodi Firestick te bekijken met behulp van iPlayer WWW

 1. Lancering Firestick TV en Klik op systeem.
 2. kiezen Instellingen en vervolgens “Ontwikkelaarsopties”.
 3. Inschakelen Apps voor onbekende bronnen en “ABD-foutopsporing”.
 4. Gaan terug naar hoofdmenu, Klik op het zoekpictogram en voer in “downloader”.
 5. Klik op de “downloader” pictogram en druk op de selectieknop op de afstandsbediening.
 6. Lancering selecteer de app “Toestaan”, en OK in het welkomstvenster.
 7. invoeren http://troypoint.com/kodistable in de URL-balk.
 8. Wacht om het bestand te downloaden en te klikken “installeren” op de Kodi-installatiepagina.
 9. Volgen de stappen in de bovenstaande kop om iPlayer WWW te installeren.

fifa firestick

Bekijk de FIFA World Cup op Roku

Roku TV biedt een aantal zeer goede opties als het gaat om sportverslaggeving en het won’anders voor deze FIFA World Cup, want veel kanalen met de provider zullen de wedstrijden live streamen. De meeste van deze kanalen zijn echter niet beschikbaar buiten de VS en hebben geografische beperkingen. Om ze te omzeilen, moet u de onderstaande stappen volgen:

 1. Meld je aan met een Top Wereldbeker VPN provider
 2. Installeer de VPN met uw Roku (u zult meerdere handleidingen vinden bij uw VPN-providers over hoe dat te doen)
 3. Maak verbinding met de Amerikaanse server en je omzeilt de geografische beperkingen om de wedstrijden live te bekijken op je favoriete kanalen!

Bekijk FIFA World Cup op Mac

Voor Mac-gebruikers is toegang tot geo-beperkte streaming-sites voor het WK een uiterst gestroomlijnd proces. Veel streaming-sites zenden de live wedstrijden van het toernooi gratis uit, b.v. Match TV en BBC iPlayer, dus als je ze via een VPN wilt deblokkeren, hier’hoe je dat gemakkelijk kunt doen:

 1. Abonneer je op een Top Wereldbeker VPN service en download de nieuwste Mac-client
 2. Installeer die Mac-client op uw apparaat en maak verbinding met een server in het land waar uw livestreamingaanbieder beschikbaar is. Voor b.v. kies Britse servers om BBC iPlayer te deblokkeren
 3. Verbind de VPN en bezoek de live streaming website om live van de wedstrijden te genieten!

Bekijk de Wereldbeker op PS4

De dagen dat gameconsoles alleen bedoeld waren om te gamen, zijn voorbij. Tegenwoordig is uw console een krachtig apparaat dat voldoet aan een breed scala van uw behoeften. PS4-gebruikers kunnen hun console gebruiken om FIFA live te bekijken via streamingproviders, maar je zou een VPN nodig hebben om hiermee door te gaan:

 1. Kies de beste Wereldbeker VPN en kies een plan dat het beste bij uw budget past
 2. Gebruikersreferenties verkrijgen (VPN-gebruikersnaam en wachtwoord)
 3. Installeer de VPN via de router of Windows / Mac. De meeste Top VPN-providers bieden speciale tutorials over hoe je VPN op PS4 op een eenvoudige manier kunt instellen. Hier zijn de gidsen van PureVPN en over hoe dit te doen
 4. Voer gebruikersreferenties in
 5. Maak verbinding met servers in het land van uw streamingprovider’s beschikbaarheid. Voor b.v. om Match TV te deblokkeren, selecteert u een Russische server
 6. Maak verbinding met de VPN
 7. Geniet van live wedstrijden van de FIFA World Cup op je PS4-gameconsole!

Bekijk FIFA World Cup op iOS

Omdat het enorm eenvoudig is om onderweg iets te bekijken, worden iOS-apparaten erg populair als draagbare streaming-apparaten. iOS-apps voor veel streamingdiensten zijn ook gemakkelijk beschikbaar, bijvoorbeeld DirecTV biedt nu een native app voor het iOS-platform die u eenvoudig kunt downloaden in de iTunes store. Maar omdat veel streaming-sites geografisch beperkt zijn, heb je een VPN nodig om ze te deblokkeren en ononderbroken live van je wedstrijden te genieten.

Het installeren van een VPN op iOS is nu ook ongelooflijk eenvoudig dankzij de aanwezigheid van speciale apps voor het platform beschikbaar bij bijna elke topprovider en hier’hoe je er in minder dan 3 minuten mee klaar kunt komen:

 1. Selecteer de Wereldbeker VPN provider die u het beste beoordeelt op basis van de functies
 2. Betaal voor het tariefplan
 3. Ga naar de iTunes store en zoek naar de VPN’s naam. De app verschijnt eenvoudig bovenop de resultaten
 4. Download het vanaf daar
 5. Installeer het op uw iPad / iPhone
 6. Selecteer een server op de locatie van uw streamingprovider
 7. Verbind de VPN
 8. Bezoek de website / open de app van je live streamingprovider om live van de actie te genieten!

Bekijk FIFA World Cup op Android

Android OS is veruit het populairste mobiele besturingssysteem ter wereld en met zijn gebruikersaantallen op dit moment in miljoenen, zullen veel mensen uitkijken naar het genieten van de live wedstrijden van de FIFA World Cup op hun apparaat. De meeste Top VPN's bieden speciale Android-apps die u kunt gebruiken om geografische beperkingen op populaire streaming-sites te omzeilen. Laat’s helpen u door het proces van het installeren van een VPN op uw Android in 5 eenvoudige stappen:

 1. Van de beste Wereldbeker VPN, kies degene die het beste bij uw budget en vereisten past
 2. Download de Android-app uit de Play Store
 3. Installeer het op uw Android-apparaat, maar zorg ervoor dat uw apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste Android-versie om de app nog subliem te laten werken
 4. Maak verbinding met een landspecifieke server op de locatie waar uw streamingprovider beschikbaar is
 5. Ga naar je streamingproviders’ site of open hun speciale app op uw apparaat om de wedstrijden live te bekijken!

Bekijk FIFA World Cup op Xbox

Xbox is een zeer populaire gameconsole die zijn naam heeft verworven vanwege de vele onberispelijke functies die het zijn gebruikers biedt. Veel Xbox-enthousiastelingen zullen zeer geïnteresseerd zijn in het bekijken van de FIFA World Cup op hun consoles. Maar omdat veel websites die livestreaming aanbieden geografisch beperkt zijn voor kijkers buiten hun land, zou je een VPN op je Xbox moeten instellen om hier doorheen te komen’s hoe u dit doel gemakkelijk kunt bereiken:

 1. Abonneer u op een krachtige Wereldbeker VPN dat een groot aantal servers over de hele wereld biedt
 2. Stel een VPN in op uw Xbox. Dit zou niet moeten’t verontrustend omdat de meeste topproviders uitstekende handleidingen bieden over hoe dat te doen. Hier zijn de handleidingen voor het instellen van VPN op Xbox by PureVPN en ExpressVPN
 3. Maak verbinding met de servers op de gewenste locatie, d.w.z. het land waar uw streamingprovider beschikbaar is om te bekijken
 4. Bekijk de live wedstrijden via je Xbox!

Bekijk FIFA World Cup op Apple TV

Apple TV-eigenaars hebben veel plezier omdat ze de mogelijkheid hebben om live wedstrijden van de FIFA World cup te bekijken via hun apparaat en het enige dat ze nodig hebben om van deze gelegenheid gebruik te maken is om te weten welke opties ze hebben als het gaat om live streamingdiensten voor de wedstrijden in het toernooi samen met het installeren van een VPN op hun apparaat om eventuele geografische beperkingen op de streaming-sites te omzeilen.
Laat’s doorlopen de stappen waarmee u een VPN op Apple TV kunt installeren:

 1. Koop een prijsplan bij een van de Top Wereldbeker VPN van uw keuze of uit die vermeld in deze blog
 2. Installeer de VPN op uw Apple TV. Dit zou te veel van u moeten zijn, omdat veel VPN-providers een eenvoudige stapsgewijze handleiding hebben over hoe dat te doen
 3. Maak verbinding met de server in het land waar u toegang wilt tot uw streamingprovider
 4. Geniet van de FIFA World Cup als nooit tevoren!

Bekijk FIFA World Cup op FireStick

Als je een Amazon Firestick bezit, kom je onder de lijst van gelukkige mensen. Fox Sports, de officiële uitzender van het mega-evenement, biedt een speciale app voor het entertainmentapparaat. Je kunt het downloaden van Amazon’s officiële app store hier. Meld u aan met uw Fox Sports Go-account en geniet van het streamen van het FIFA-evenement!

fifa fox sports

Lees onze gedetailleerde gids over de beste VPN voor firestick.

Hoe FIFA World Cup zonder kabel te bekijken

Het is niet nodig dat u kiest voor kabel-tv om uw favoriete inhoud te bekijken, vooral als de helft van wat u bij voorkeur bekijkt niet beschikbaar is bij normale abonnementen. Dit is waar gebruikers meestal cord-cutters worden en zich aanmelden bij online services voor hun entertainmentbehoeften. Nou, we hebben ook oplossingen voor het online bekijken van het FIFA Wereldkampioenschap.

Hoe FIFA in de VS te bekijken

Zoals eerder vermeld, is het Fox Network de officiële omroep van de FIFA World Cup, een Amerikaans entertainment- en nieuwsbedrijf. Dus, als cord-cutters de FIFA-wereldbeker live vanuit de VS live vanuit de VS willen streamen, meld u dan gewoon aan bij Fox Sports GO - de VoD-service van de uitzender.

Hoe FIFA te bekijken in Australië

Als u op zoek bent naar manieren om de FIFA World Cup te bekijken, moet u vertrouwen op een VPN-service voor Australië. De hierboven genoemde premiumoplossingen zoals Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now en Sling TV leggen geo-beperkingen op die gebruikers uit andere landen toegang tot hun websites geven.

Hoe FIFA in het VK te bekijken

Gebruikers in het VK kunnen eenvoudig hun kanalen overschakelen naar BBC of ITV om de FIFA World Cup te streamen. Cord-cutters kunnen geconfronteerd worden met een beetje problemen om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud. Meld je aan met Sling TV, Hulu Live TV of DIRECTV NU om het toernooi te bekijken. Een andere optie zou zijn om verbinding te maken met een FIFA Wereldbeker VPN-locatie in de VS en het evenement rechtstreeks van Fox Sports Go te streamen.

Hoe FIFA-wedstrijden op alle Hulu-kanalen te bekijken

Hulu biedt 50+ live kanalen aan in zijn bètapakket, inclusief die kanalen die de World Cup-wedstrijden in HD-kwaliteit zullen streamen. Als je dat niet doet’Wil je deze kans niet missen, lees dan deze gids op Hulu World Cup met de lijst met kanalen die de wedstrijden zullen streamen, hoe geografische beperkingen op Hulu te omzeilen met behulp van een Beste VPN, prijsgidsen, hoe Live wedstrijden op te nemen en meer.

Hulu World Cup FIFA ondersteunde apparaten

Het beste van Hulu is het geweldige repertoire van ondersteunde apparaten. Hulu kan aan bijna alles werken wat je maar kunt bedenken. Conventionele opties zoals Smart TV's, mobiele telefoons, pc's werken allemaal op Hulu, maar de lijst is niet alleen beperkt tot deze omdat Hulu ook een breed scala aan andere opties biedt.

fifa hulu

Hier is een volledige lijst van alle apparaten die door Hulu worden ondersteund:

 1. Apple iPhone en iPad (met iOS 10 of nieuwer)
 2. Android-telefoons en tablets (met 5.0 of nieuwer)
 3. Apple TV (4e generatie of nieuwer)
 4. Chromecast
 5. Vuurtabletten
 6. Fire TV en Fire TV Stick
 7. LG TV (geselecteerde modellen)
 8. Nintendo Switch
 9. Roku en Roku Stick (bepaalde modellen)
 10. Samsung TV (selecteer tv-modellen)
 11. Xbox One, Xbox 360

Hoe FIFA World Cup op Apple TV te bekijken met gratis en betaalde apps

Onder de talloze apparaten die momenteel beschikbaar zijn en die streaming ondersteunen, zouden Apple TV-eigenaren zeker ook op zoek zijn naar een aantal goed genoeg streaming-apps om hun wereldbekerervaring onvergetelijk te maken.

Beste betaalde Apple TV-apps om FIFA te bekijken

 1. Optus Sports
 2. DirecTV nu
 3. Fox Sport
 4. In sport zijn
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

Beste gratis Apple TV-apps om FIFA te bekijken

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Bekijk La Liga online

La Liga is een FIFA-competitie met een enorme aanhang over de hele wereld, voornamelijk vanwege de aantrekkingskracht van internationale sterren die spannende gameplay vertonen en fans exclusief entertainment bieden. De vereniging achter La Liga weet hoe lucratief haar competitie is, dus verwent ze haar uitzendrechten aan grote omroepen en streaming-sites van over de hele wereld.

Deze keer was het niet anders, omdat elke omroeporganisatie exclusieve rechten heeft om La Liga-wedstrijden live uit te zenden in de toegewezen regio, zoals te zien in de bovenstaande tabel.

Als je La Liga online wilt bekijken, dan is hier de lijst met de top 3 providers die de beste streamingdiensten in HD-kwaliteit bieden voor toegang tot de live live wedstrijden:

 1. DirecTV nu Sport
 2. In sport zijn
 3. Elf sporten

Hoe beIN Sports online te bekijken

BeIN Media Group, opgericht in januari 2014 door Nasser Al-Khelaifi, is een spin-off van het Al Jazeera Media Network, met hoofdkantoor in Doha, Qatar. Het beroemde beIN Sports-netwerk werd in 2012 in Frankrijk opgericht en heeft sindsdien een behoorlijke reputatie opgebouwd bij beide: online streaming en kabelgebruikers, die optimaal willen genieten van sport en entertainment. Als u beIN Sports Online wilt bekijken, moet u gewoon hun website bezoeken of de native apps downloaden van Google Play Store of iTunes.

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids je helpt te begrijpen hoe je FIFA zonder kabel kunt bekijken. Mocht u desondanks problemen ondervinden of andere streamingoplossingen vinden, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Deel het artikel gerust met andere FIFA-fans. Veel plezier!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me