Hoe Coachella 2019 Live online te bekijken

Als je er bent’Ik heb de passen al en heb pech om niet de tijd te krijgen om dit keer naar het bijna maanden durende festival te gaan, don’je maakt je zorgen omdat je het ook thuis kunt bekijken (hoewel dat niet zo zou zijn’het is zelfs half zo vermakelijk als het gaan naar het oorspronkelijke ding) maar ach, je moet leren om het meeste te halen uit wat je’heb gekregen!

Hier is een uitgebreide gids over hoe Coachella Live Online in 2019 te bekijken, compleet met alle online weergave-opties die je hebt’heb het evenement moeten bekijken, gidsen over hoe geografische beperkingen te omzeilen met de beste VPN's op Coachella Live-streams, hoe Coachella op Apple TV te bekijken, officiële uitzenderlijsten, waar tickets te kopen en meer door BestVPN.co!

Waar is Coachella 2019?

Een evenement dat de loop van muzikale festivals in de Verenigde Staten heeft veranderd, The Coachella Valley Music & Het kunstfestival wordt dit jaar in april gehouden en je wilt het echt niet missen!

Gehouden in de Empire Polo Club in Indio, Californië sinds 1999-2001, krijgt het festival zijn nu zeer beroemde naam uit de Coachella Valley waar Indio zich bevindt.

Als je dat niet doet’Als je dit festival nog niet kent, leef je misschien al sinds het begin van het millennium onder een rots, omdat het misschien het meest bepalende muzikale evenement is, niet alleen in de VS, maar in de hele wereld voor het hele komende jaar.

De show’s formaat dit keer rond is opeenvolgende 3-daagse weekends in april 2019.

Het eerste Coachella-weekend gaat door van 12 april - 14 april 2019, terwijl het tweede Coachella-weekend begint van 19 april - 21 april 2019.

Coachella 2019-opstelling

Niets kan de awesomeness van de Coachella Artist Line Up voor elk jaar beschrijven dan de inmiddels beroemde lijn van de Amerikaanse zangeres Kate Perry “ De line-up introduceert altijd het beste van het jaar voor de rest van het jaar.”

Met topacts als Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid en vele anderen, zal Coachella 2019 dope zijn!

En het’is niet alleen de grootste start waar Coachella om draait!

Dit evenement gaat meer over het brengen van het weinig bekende muzikale talent door hen een platform te geven om hun kunstenaarschap te tonen.

Coachella heeft veel kleine muzikanten en zangers in de baan van de wereldwijde populariteit gelanceerd met slechts een enkele verschijning, dus wie weet dat de line-up van 2019 de komende wereldwijde sensatie kan hebben!

Hier is de volledige line-up van artiesten zoals gedeeld op Coachella’s officiële site!

hoe coachella te bekijken

Hoe Coachella Live Online Stream te bekijken

Met de meest elementaire festivalpassen vanaf $ 429, exclusief andere noodzakelijke voorzieningen zoals shuttle-passen, hotelaccommodatie, camping & parkeertarieven etc. niet veel van ons hebben het geluk om naar het Coachella-festival te gaan zonder onze bank te breken.

En dan’is onze volgende beste optie? Thuis online bekijken!

Nou, in tegenstelling tot andere grote muzikale evenementen van over de hele wereld, doet Coachella dat niet’t live streamen naar externe kanalen of contact maken met omroepen.

In plaats daarvan heeft het zijn eigen YouTube-kanaal waar het zijn eigen evenement live streamt en dat ook helemaal gratis!

Het officiële YouTube-kanaal van Coachella heeft ook nog veel meer te bieden, waaronder video-hoogtepunten van eerdere Coachella-evenementen, nummers van artiesten van dit jaar en meer, dus probeer het eens!

Hoe Coachella Live Online Stream te bekijken

Hoe Coachella in het VK te bekijken

Het Coachella YouTube-kanaal hasn’was tot nu toe geen geografische beperking in het VK, maar als het kanaal dit jaar zo wordt, dan heb je absoluut een voldoende VPN nodig die het kanaal kan omzeilen’s geografische beperkingen. Anders is het proces van kijken heel eenvoudig:

 1. Open YouTube.com of download de YouTube-app op elk platform waarop u zich bevindt
 2. Zoeken “Coachella” en abonneer je op het officiële Coachella YouTube-kanaal
 3. Als de livestream niet beschikbaar is in uw land, krijgt u een Top VPN om het blok te omzeilen door verbinding te maken met een werkende Amerikaanse server
 4. Bekijk de livestreams online tijdens beide weekends en geniet van Coachella’2019’s grootste artiesten en sterren live!

Hoe Coachella op Apple TV te bekijken

Apple TV groeit snel als een zeer geprefereerd apparaat voor alle soorten online streaming en Coachella live bekijken op het is ongelooflijk eenvoudig!

 1. Start uw Apple TV
 2. Ga erop naar de iTunes app store
 3. Download de YouTube-app ervan
 4. Zoeken “Coachella” op Youtube
 5. Abonneer je op het officiële Coachella-kanaal zodat je don’geen updates missen
 6. Geniet probleemloos van de livestreams rechtstreeks van Coachella op uw Apple TV!

Houd er rekening mee dat als je in een land buiten de VS bent en de livestream niet wordt weergegeven vanwege geografische beperkingen, don’helemaal niet bang, want alles wat je nodig hebt is een VPN die goed genoeg is en die een Media-streamer service biedt.

Op dit moment is ExpressVPN de enige Top VPN die dat op Apple TV doet en dat kan ik zeggen omdat ik dagelijks VPN's test. Ja, er zijn ook andere goede VPN's voor Apple TV waarover je meer kunt lezen in onze gids over het onderwerp, maar naar mijn mening don’t kiezen voor een andere provider dan ExpressVPN als u dat niet doet’t wil je Coachella-evenement verwennen in 2019.

Waar kan ik Coachella 2019-tickets kopen?

Vorig jaar bezochten meer dan een kwart miljoen mensen Coachella en deze keer zijn de cijfers nog hoger!

Ja, het evenement is zo populair, dus tickets verkopen als hotcakes en je moet opschieten als je er een voor jezelf of voor anderen wilt kopen.

Het meest basisticket begint bij $ 429 op Coachella’s officiële site, met enkele echt waardevolle add-ons zoals shuttle-reizen, kampeerplekken, hotelaccommodatie, parkeren, VIP-passen, dinerbuffetten en meer. Dit evenement wordt steeds leuker naarmate je meer en meer bereid bent om wat goed genoeg wades aan geld uit te geven.

Waar kan ik Coachella 2019-kaarten kopen?

De ironie is echter dat de tickets meestal op de officiële site zijn uitverkocht en dat je op wachtlijsten moet staan ​​om ze te krijgen.

Andere opties zijn nog steeds beschikbaar, maar niet voor lang en ze vragen een premie voor het beschikbaar houden van tickets. Zelfs algemene toegangskaarten hier kunnen u kosten tussen $ 530- $ 700 / persoon, terwijl andere voorzieningen zoals parkeren en kamperen andere extra kosten zijn.

Hier zijn een aantal geweldige plaatsen om Coachella Event-tickets te kopen van:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Dus als je Coachella 2019 live in actie wilt bezoeken, dan is de beste tijd om tickets te kopen nu of ze zullen opraken of je nog meer kosten!

Een enkele pas is slechts één weekend geldig.

Veelgestelde vragen:

Wordt Coachella live gestreamd?

Ja, Coachella wordt live gestreamd via het officiële YouTube-kanaal en er zijn geen andere opties voor livestreaming.

Hoeveel kost het om naar Coachella te gaan?

Een Coachella-weekend kan je overal in het bereik van $ 1200 tot meer dan $ 2600 kosten, afhankelijk van hoe luxe je het evenement voor je wilt krijgen. De gemiddelde kostprijs is echter $ 1500 voor het hele weekend van vrijdag tot zondag. AirBnB of Sleeping in uw auto helpen de kosten laag te houden.

Hoe oud moet je zijn om naar Coachella te gaan?

Deelnemers moeten volwassenen zijn, d.w.z. minstens 18 jaar oud om het evenement bij te wonen met een officiële ID die kan worden gebruikt om hun leeftijd bij het evenement door het management te verifiëren.

Wat is Coachella precies??

Coachella is een van de grootste en meest extravagante muziek- en kunstfestivals in de Verenigde Staten, met topsterren en artiesten verspreid over 2 opeenvolgende weekenden.

Conclusie

Of je nu besluit om naar het evenement te gaan of het live vanuit je huis online te bekijken, Coachella 2019 is een evenement dat je absoluut niet mag missen. Headliners zijn onder meer Ariana Grande, Tame Impala en Childish Gambino en tientallen anderen, die beloven dat dit het evenement van het jaar wordt!

Het officiële YouTube Coachella-kanaal is er om je het hele evenement te bezorgen’s livestreams en in overwegend goede kwaliteit, dus abonneer je er snel op.

VPN's kunnen ook mensen helpen die kijken naar Coachella die te maken hebben met geografische beperkingen op het YouTube-kanaal, waardoor het evenement voor iedereen ter wereld wordt geopend!

Als u vragen of problemen hebt met betrekking tot het evenement’s live streaming, vermeld dit in het opmerkingenveld hieronder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me