Hoe bekijk je de Oscars 2018 zonder kabel Live online gratis streams

Elk jaar wachten film-geeks zoals wij gretig op een jaarlijks ritueel: de presentatie van de Oscar-beeldjes! En nu we slechts een paar dagen verwijderd zijn van de 90e Academy Awards, het’wordt steeds moeilijker om de opwinding te beheersen. Ja, dat heb je goed gehoord, de Oscars 2018 is HIER, wat nogmaals betekent: jij’Ik krijg de kans om je favoriete beroemdheden over de rode loper te zien lopen.

Hoe bekijk je de Oscars 2018 zonder kabel

Voor al jullie fashionista's daar, jij’zou het zeker leuk vinden om de kostuumkeuzes van bekende ontwerpers te zien. En wij allemaal vermaakfreaks hier, jongen kan’We wachten af ​​om te zien wie welke categorie heeft gewonnen. Aangezien dergelijke evenementen onder de meest bekeken van het jaar vallen, hebben we zelfs een groot publiek om onze boodschap te delen, terwijl we steun verlenen aan onze favoriete beroemdheden!

Ben je ook dolblij met de 90e Academy Awards? Op zoek naar oplossingen om het evenement zo probleemloos mogelijk te bekijken? Lees deze uitgebreide gids over het bekijken van de Oscars 2018 zonder kabel! Laat’s beginnen eerst met een beetje achtergrond ...

Hoe bekijk je de Oscars 2018 zonder kabel - Ultieme gids

  1. Wat is de Academy Awards 2018-locatie?
  2. Wie wordt de Academy Awards 2018 Host?
  3. Een complete lijst met Oscars / Kanalen 2018
  4. Hoe bekijk je de Oscars 2018 zonder kabel
  5. Hoe bekijk je de Academy Awards 2018 Volledige show Live online Gratis streams
  6. Hoe bekijk je de Oscars 2018 op Roku
  7. Hoe de Academy Awards 2018 in het VK te bekijken
  8. Hoe de Oscars 2018 in Australië te bekijken
  9. Hoe de Academy Awards 2018 via Kodi te bekijken
  10. Academy Awards 2018 Genomineerden
  11. Wie’s De beste beeldprijs winnen?
  12. Veelgestelde vragen over Oscars zonder kabel bekijken

Wat is de Academy Awards 2018-locatie?

De 90e Academy Awards worden uitgereikt door de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) en vinden plaats in The Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, Californië. De vastgestelde datum is vastgesteld op 4 maart 2018. Leuk weetje: sinds de opening van het auditorium in 2001 zijn alle Oscar-ceremonies georganiseerd in The Dolby Theatre! Het’is moeilijk voor te stellen hoe mooi het in werkelijkheid moet zijn.

Wat is de locatie van de Academy Awards 2018?

Wie wordt de Academy Awards 2018 Host?

Oh jij’ga dit graag horen. Onze favoriete tv-presentator en persoonlijkheid, de hilarische en uiterst charmante, Jimmy Kimmel zal opnieuw de Oscars voor 2018 leiden. Dit zal het tweede jaar op rij zijn, hij heeft de hosting-taken op zich genomen voor de Academy Awards. Jimmy heeft ook vijf keer de American Music Awards, de 2007 ESPYS en de Emmy Awards 2012 en 2016 uitgereikt. Eerdere presentatoren voor de Oscars waren Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris en Ellen DeGeneres.

Wie wordt de Academy Awards 2018 Host?

Een complete lijst met Oscars / Kanalen 2018

Het ABC-netwerk is genomineerd als de officiële omroep voor de 90e Academy Awards. Alle mensen in de VS kunnen eenvoudig hun kanalen op ABC zetten om de dag erna live of on-demand te kijken. Voor andere landen raadpleegt u de onderstaande lijst:

Hongarije

Als u zich in Hongarije bevindt, kunt u de Oscars 2018 live bekijken via de publieke zender met zes kanalen, MTVA. Schakel over naar het hoofdkanaal van het netwerk, Duna TV.

Mexico

Voor degenen die zich in Mexico bevinden, de “TNT Latijns-Amerika” zal het evenement live uitzenden. Schakel uw kanalen om 5.30 uur scherp om het evenement direct vanaf de Red Carpet-inzendingen te bekijken.

Korea

CJ E&M’De gerenommeerde en beroemde CGV zal verantwoordelijk zijn voor het telecasting van de Oscars 2018 live vanuit Hollywood.

Japan

Als je in Japan woont, kun je de 90e Academy Awards comfortabel thuis bekijken via het beroemde WOWOW-satellietnetwerk.

Frankrijk

Voor degenen die zich in Frankrijk bevinden, is er nog geen nieuws over een tv-zender. Als je het evenement echter online wilt streamen, bezoek je CanalPlus voor volledige dekking.

Indië

Je kunt de 90e Academy Awards-ceremonie bekijken via India’s 21e-eeuwse vos’s Star-netwerk. Schakel je kanalen om 5.30 uur naar Star Movies (maak je klaar om vroeg wakker te worden, vrienden!).

Duitsland

Als je de Oscars 2018 in Duitsland wilt bekijken, schakel je over naar het commerciële netwerkkanaal “ProSieben”. Je kunt ook de hoogtepunten van het evenement de volgende dag bekijken.

Zuid-Afrika

Degenen die zich in Zuid-Afrika bevinden, moeten zich abonneren op het betaalde kanaal M-Net Movies, omdat ze het evenement live uitzenden.

Latijns Amerika

Net als Mexico zal TNT Latina America het evenement dit jaar uitzenden. Als u geen tv-abonnement hebt, registreer u dan voor de TNT Go-service.

Notitie: Als u te maken krijgt met regiobeperking terwijl u Oscars streamt op de hierboven genoemde kanalen, kunt u overwegen een VPN-service te gebruiken om Oscar Streams te deblokkeren.

Deblokkeer Oscar Streams

Hoe bekijk je de Oscars 2018 zonder kabel

Voor iedereen die je snijdt, zijn er tal van oplossingen om de Oscars 2018 live online te bekijken. Als u een abonnement op ABC hebt, kunt u eenvoudig hun bezoeken “Bekijk live” pagina op de dag van het evenement voor de volledige Academy Experience.

Hoe de Academie Awards 2018 op abc-netwerk te bekijken

Oscars zelf zorgt voor livestreams voor het evenement op hun hoofdwebsite. Als u zich buiten de VS bevindt, is de eenvoudigste manier om u aan te melden op abc.go.com. Download hier de speciale applicatie voor uw apparaat. Gebruik een van de hieronder genoemde VPN-services en maak verbinding met een Amerikaanse server om de Oscars van 2018 te streamen!

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Sling TV

Als het bovenstaande proces een beetje te ingewikkeld lijkt, kunt u altijd overwegen om de Live Streaming-service, Sling TV, te gebruiken. Abonnementen beginnen bij $ 20 per maand en je kunt zelfs gebruik maken van een proefperiode van 7 dagen, wat technisch gezien jou betekent’Ik bekijk de 90e Academy Awards GRATIS!

Hoe bekijk je de Oscars 2018 op SlingTV

Deblokkeer Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue is een andere geweldige livestreamingservice die de 90e Academy Awards uitzendt. Abonnementen beginnen bij $ 33,99 per maand en net als Sling TV heb je een gratis proefperiode van 7 dagen (die de hoge prijs meer dan compenseert).

Hoe bekijk je de Academie Awards 2018 op PlayStation Vue

Hoe bekijk je de Oscars 2018 Volledige Show Live Online Gratis streams

Als je de 90e Academy Awards wilt bekijken, maar niet bereid bent geld weg te branden aan abonnementen - dan hebben we ook oplossingen voor jou FREEBIES. Ja dat’is goed, en tot uw verrassing - deze oplossingen zijn eigenlijk heel gewoon in ons dagelijks leven:

Facebook Live

Ja, er zijn geen officiële aankondigingen geweest van de Oscars 2018 die live worden uitgezonden op het SM-platform. Met de introductie van Facebook Live en toegankelijke streams voor veel evenementen in het verleden, zoals de Emmy, zijn we er echter zeker van dat je hier iets kunt vinden. Als een andere optie, overweeg om een ​​zoekopdracht te maken met de hashtag # Oscars2018Live.

Hoe bekijk je de Oscars 2018 Volledige Show Live Online Gratis streams

YouTube

De officiële Oscars-pagina biedt absoluut een livestream van de Academy Awards. Voor updates, blijf hier hun profiel volgen. Als je echter niets op YouTube kunt vinden, overweeg dan om andere opties te verkennen, zoals Vimeo en Daily Motion.

Hoe bekijk je de Oscars 2018 op YouTube

reddit

Als al het andere faalt, is de enige verstandige optie om REDDIT te gebruiken. Hier vind je een lijst met onderwerpen die verband houden met de Oscars 2018. Op de dag van het evenement kun je er ook zeker van zijn dat je veel streaming links vindt, zonder advertenties en pop-ups.

Hoe bekijk je de Academy awards 2018 op Reddit

Andere opties

Overweegt hoe de VS dergelijke evenementen graag beperkt houden tot hun land’s publiek volledig, moeten we vaak vertrouwen op een enorme hoeveelheid alternatieven. Onder sommigen voorspeld om livestreams GRATIS aan te bieden zijn Time.com, InStyle.com, EW.com en PEOPLE.com.

Hoe bekijk je de Oscars 2018 op Roku

Roku bestaat momenteel als een van de beste streaming-spelers. Als je de Oscars 2018 wilt bekijken, zorg er dan voor dat je de volgende kanalen hebt toegevoegd: ABC & Sterrenfilms of een van de kanalen die worden genoemd in de uitzendlijst. Als je geen abonnement hebt, overweeg dan om Kodi op Roku te installeren en volg de stappen in de Kodi-gids voor het bekijken van Oscars 2018 hieronder:

Hoe bekijk je de Oscars 2018 op Roku

Hoe bekijk je de Oscars 2018 in het VK

Als je de Oscars 2018 Ceremony in het Verenigd Koninkrijk wilt bekijken, schakel je je kanaal gewoon over naar SKY Movie Oscars. De omroep Sky Networks biedt volledige dekking van het evenement, van de Rode Loper tot de prijsuitreiking.

Hoe de Academie Awards 2018 in het VK te bekijken

Hoe de Oscars 2018 in Australië te bekijken

Australiërs hebben geluk! Ze krijgen altijd toegang tot inhoud via Nine Network. Wissel dus op maandag 4 maart 2018 om 12.30 uur precies van kanaal. Als je geen kabelabonnement hebt, bekijk je het evenement nog steeds via 9 Nu online.

Hoe de Oscars 2018 in Australië te bekijken

Hoe de Oscars 2018 via Kodi te bekijken

Als het gaat om het bekijken van de 90e Academy Awards-ceremonie op Kodi, heb je twee opties: cCloud TV of Halow Live TV. Hieronder hebben we stapsgewijze instructies gegeven om de add-ons op de meest probleemloze manier te installeren:

Notitie: Als u te maken krijgt met regiobeperkingen voor Kodi Oscar Streams, kunt u overwegen een VPN-service te gebruiken om Stream te deblokkeren en de logboekfout op Kodi Streams te omzeilen.

Deblokkeer Oscar Streams

cCloud TV Installatie en Oscars 2018 Handleiding

 • Open Kodi en Klik op de “instellingen” icoon
 • kiezen “Bestandsbeheer” en Klik Aan “Bron toevoegen”
 • Dubbelklik op de “Geen” optie en invoeren de volgende URL: http://kdil.co/repo
 • Type “Kodi Israël” in het naamvak en Klik OK
 • Gaan naar Kodi thuis, Klik Aan “Toevoeging”, en dan de “pakket” symbool
 • kiezen “Installeren vanuit zipbestand” en Klik Aan “Kodi Israël”
 • Kiezen “kodil.zip” en wacht om het te installeren
 • Gaan naar “Installeren vanuit Repository” en Klik Aan “.www.Kodisrael.co.il Repository”
 • kiezen “Video-add-ons” en vind “cCloud TV”
 • Raken de installatieknop, Open de add-on, en Gaan naar “Alle kanalen”
 • kiezen ABC News voor livestreams van de Oscars 2018

Hoe bekijk je de Academie Awards 2018 via Kodi

Halow Live TV Installatie en Oscars 2018 gids

 • Open Kodi en Klik op het tandwielvormige pictogram (Instellingen)
 • kiezen “Bestandsbeheer” en toen Dubbelklik Aan “Bron toevoegen”
 • Er verschijnt een vak, Klik “Geen” voor het toevoegen van de URL
 • Kopiëren plakken het volgende: http://kurdmovie.net/repo
 • Naam de mediabron “Halow Repo” en Klik op OK
 • terugkeer naar startscherm, Klik op add-ons en vervolgens op de “Pakket” symbool
 • kiezen de “Installeren vanuit zipbestand” optie en vind “Halow Repo”
 • Klik Aan “repository.HalowTV-6.0.0.zip” en wacht voor de add-on om te installeren
 • terugkeer naar startscherm, Klik op add-ons en vervolgens op de “Pakket” symbool
 • kiezen “Installeren vanuit Repository” en Kiezen de “HALOW Repository”
 • Gaan naar “Video-add-ons”, vind “Halow Live TV” en druk op de knop Installeren!
 • Open de add-on en Klik Aan “Landenkanalen”
 • U ontvangt een melding om installeren “GUL LIVE TV”
 • Klik Aan “Ja”, naar beneden scrollen en kiezen “VS Live TV”
 • Vind en kiezen “ABC nieuws” om de Oscars 2018 te bekijken!

Halow Live TV-installatie en Oscars 2018

Academy Awards 2018 Genomineerden

De nominaties voor Oscars 2018 zijn eindelijk bekendgemaakt en we zijn er’t was meer opgewonden dan voorheen. Je ziet dit jaar veel nieuwe namen in de lijst, en het is onnodig te zeggen dat ze allemaal welverdiend zijn. Wie denk je dat gaat winnen?

De beste acteur

 1. Daniel Day-Lewis als Reynolds Woodcock - ”Fantoomdraad”
 2. Timothée Chalamet als Elio Perlman - ”Noem me bij je naam”
 3. Denzel Washington als Roman J. Israel - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya als Chris Washington– ”Eruit”
 5. Gary Oldman als Winston Churchill - ”Donkerste uur”

De beste actrice

 1. Meryl Streep als Katharine Graham - ”De post”
 2. Margot Robbie als Tonya Harding - ”Ik, Tonya”
 3. Sally Hawkins als Elisa Esposito - ”De vorm van water”
 4. Saoirse Ronan als Christine “Lady Bird” McPherson in “Lady Bird”
 5. Frances McDormand als Mildred Hayes - “Drie reclameborden buiten Ebbing, Missouri”

De beste foto

 1. “Duinkerken” - geregisseerd door Christopher Nolan
 2. ” Eruit” - geregisseerd door Jordan Peele
 3. ” De post” - geregisseerd door Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - geregisseerd door Greta Gerwig
 5. ” Donkerste uur” - geregisseerd door Joe Wright
 6. ” Fantoomdraad”  - geregisseerd door Paul Thomas Anderson
 7. ” De vorm van water”  - geregisseerd door Guillermo del Toro
 8. ” Noem me bij je naam” - geregisseerd door Luca Guadagnino
 9. ” Drie reclameborden buiten Ebbing, Missouri” - geregisseerd door Martin McDonagh

Wie’s De beste beeldprijs winnen?

Ongetwijfeld dit jaar’Het prijzenseizoen is het meest bewustmakende van allemaal geweest, aangewakkerd door de bewegingen #MeToo en #TimesUp, die grote debatten hebben aangewakkerd over de Hollywood-levensstijl en de filmindustrie. Desalniettemin is de race met het beste beeld nog steeds de moeite waard om naar uit te kijken, vooral na het bekijken van de nominaties, die vol waardige kanshebbers zijn.

Wie gaat de Best Picture Award winnen?

Voor ons komt het echter allemaal neer op twee films: Three Billboards en Get Out. Gebaseerd op het eerste’Het trackrecord van het behalen van topprijzen bij de British Academy Film Awards, Golden Globes en Screen Actor Guild Awards, we zijn er zeker van dat de polariserende donkere komedie het Oscar-beeldje wegneemt voor “De beste foto”. In onze ogen echter, “Eruit” zou de winnaar moeten zijn.

Hoe bekijk je de Oscars zonder kabel Veelgestelde vragen:

Welke dag is de Oscar?

De 90e Academy Awards vinden plaats op 4 maart 2018 om 18.30 uur in de VS..

Hoe lang is de Academy Awards?

De ceremonie duurt meestal ongeveer drie en een half uur vanaf het Rode Tapijt tot het einde.

Welk station is de Academy Awards op?

Als u zich in de VS bevindt, schakelt u eenvoudig uw kanalen over naar het ABC-netwerk.

Bekijk je favoriete sterren op het rode tapijt!

We hopen dat deze gids helpt bij het beantwoorden van je vraag over hoe je de Oscars 2018 zonder kabel kunt bekijken. In het licht van de geografische beperkingen op sommige sites hebben we een enorme lijst met streaming-opties en hun alternatieven toegevoegd. Laat ons weten welke voor jou werkt en niet! Voel je ook vrij om je twee cent te delen over wie’s gaat winnen welke prijs in het commentaar hieronder. Een mooie dag verder!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me