Hoe Australian Open 2018 Live online te bekijken

Hoe Australian Open Online te bekijken

 1. Wanneer vindt de Australian Open plaats?
 2. Wie is de officiële omroep voor het evenement?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Hoe Australian Open 2018 online te bekijken
 5. Deblokkeer Australia Open 2018 op Sony Six
 6. Deblokkeer Australian Open 2018 op Seven Network

Met het nieuwe jaar is het eindelijk tijd voor een nieuw tennisseizoen. Voor degenen die het niet weten, is de Australian Open van start gegaan en keert hij terug naar de Rod Laver Arena in Melbourne. Als je nu vastzit op het werk of geen toegang hebt tot gratis tv, kan het kijken naar het seizoen een beetje moeilijk worden, maar we hebben je gedekt. Volg de onderstaande gids om de Australian Open 2018 te bekijken:

Wanneer vindt de Australian Open plaats?

De Australian Open begint op maandag 15 januari en wordt binnen twee weken afgesloten op zondag 28 januari. De mannen’s gelijkspel functies Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal en de titelverdediger Roger Federer.

Hoe Australian Open 2018 Live online te bekijken

De vrouwen’s gelijkspel functies Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova en Venus Williams. De dagsessies beginnen om ongeveer 10.30 tot 18.00 uur en de nachtsessies worden gepland om rond 18.30 tot 12.30 uur te worden uitgezonden.

Wie is de officiële omroep voor het evenement?

Net als vorig jaar is Channel 7 gekozen als de exclusieve tv-zender voor de Australian Open. Je kunt alle tenniswedstrijden bekijken op de netwerken 7mate, 7two en Channel 7.

Wie is de officiële omroep voor het evenement?

Als u zich echter niet in Australië bevindt en op zoek bent naar een oplossing om het evenement in het buitenland te bekijken, raadpleegt u de lijst met officiële zenders volgens de onderstaande regio:

Regio omroeper
Azië specifiek & Oceanië Kanaal 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Great Sports, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN en Eurosport
Noord Amerika TSN, RDS en Tennis Channel
Midden-Oosten Eurosport en beIN Sport
Latijns Amerika & Caribbean ESPN International
Europa Eurosport
Centraal-Azië Sony Six

Australian Open Live Streaming

Fans van livestreaming kunnen de Australian Open live overal ter wereld bekijken met behulp van de vermelde officiële omroepen. Onthoud op dit moment dat alle officiële omroepen geografische beperkingen hebben tot hun regio. Dit betekent dat je niet naar India kunt kijken’s belangrijkste sportkanaal Sony Six in Maleisië of de livestream van het Australian 7 Network buiten Australië.

Australian Open Live Streaming

Hoewel de meeste officiële omroepen in de tabel een premium-abonnement vereisen, kunt u de Australia Open 2017 gratis bekijken op India’s Sony Six en Australië’s Seven Network. Het enige dat u nodig heeft, is een VPN-service die een groot aantal locaties biedt, waaronder India en Australië. Door het te laten lijken dat u zich in het land bevindt, kunt u eenvoudig geografische beperkingen omzeilen.

Hoe Australian Open 2018 online te bekijken

Toegang krijgen tot de livestream van Australia Open 2018 is niet veel gedoe als je eenmaal een VPN klaar hebt staan. Ik heb VPN voor Australië getest met zowel Sony Six & Seven Network, hier is hoe te deblokkeren & bekijk de Australian Open 2018 overal ter wereld.

Hoe Australian Open 2018 online te bekijken

Deblokkeer Australia Open 2018 op Sony Six

Sony Six is ​​India’s belangrijkste website voor sportstreaming, die beide pc's biedt & mobiel apparaat streamen naar gebruikers met een Indiaas IP-adres. Omdat de service is geblokkeerd voor toegang van buiten India, kunt u een Indiase VPN-server gebruiken om de Australian Open 2018 live te bekijken op Sony Six.

Volg onze stapsgewijze handleiding om de live streaming-service van Sony Six te deblokkeren:

 1. Meld u aan bij een VPN-service
 2. Configureer VPN handmatig (aanbevolen voor livestreaming) of download de relevante VPN-service-app voor uw apparaatDeblokkeer Australia Open 2018 op Sony Six
 3. Maak verbinding met een VPN-server in India, mijn IP-adres & locatie verschijnt nu in India zoals je kunt zienDeblokkeer Australia Open 2018 op Sony Six
 4. Open een browservenster en ga naar Sony SixDeblokkeer Australia Open 2018 op Sony Six

U zou nu toegang moeten hebben tot de Sony Six-website en al zijn functies, genieten van de livestreaming!

Deblokkeer Australian Open 2018 op Seven Network

Seven Network is de officiële omroep voor de Australian Open Grand Slam 2018, maar is alleen beschikbaar voor Australian & Nieuw-Zeeland publiek. U kunt Seven Network hier deblokkeren als volgt:

 1. Meld u aan voor een VPN-service
 2. Configureer VPN handmatig (aanbevolen voor livestreaming) of download de VPN-provider’s app
 3. Maak verbinding met een Australische VPN-serverDeblokkeer Australian Open 2018 op Seven Network
 4. Open een browserwebpagina en ga naar Seven Network
 5. Accepteer het bericht over de locatie-aanvraag dat verschijnt, klik op ToestaanDeblokkeer Australian Open 2018 op Seven Network

Geniet live van de Australian Open 2018!

Deblokkeer Australian Open 2018 op Seven Network

Conclusie

De Australian Open 2018 begint helemaal, want tennissporters arriveren in Melbourne voor een botsing van alle leeftijden om te onthouden. Kies een provider uit onze bovenstaande tabel, deblokkeer met onze aanbevolen oplossingen en bekijk de Australian Open live online van overal ter wereld.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me