Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken met een VPN – Installatiehandleiding voor Android- en Mac-apparaten

Voor iedereen die graag Netflix kijkt, hier is een volwaardige gids voor het kijken naar Amerikaanse Netflix, inclusief informatie over het Netflix VPN-verbod, Top VPN's die nog steeds werken aan het deblokkeren van de site, VPN's die don’t werk, hoe toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek uit verschillende regio's en meer via Best VPN!

Netflix is ​​de wereld’s favoriete streaming-site die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop we ons entertainment consumeren. Het leidde tot het fenomeen van binge-watching door zijn extreem verslavende shows die veel beter zijn dan wat andere entertainmentaanbieders zoals conventionele kabelaanbieders momenteel aanbieden.

Maar ondanks al zijn populariteit doet Netflix dat niet’t laat alle gebruikers toe alle inhoud in de bibliotheek te bekijken. Elk land krijgt een andere bibliotheek vanwege de auteursrechtverplichtingen waaraan Netflix moet voldoen. Dit heeft ertoe geleid dat Netflix-gebruikers uit andere landen niet alle tv-programma's, films en animaties kunnen bekijken die beschikbaar zijn in de Amerikaanse bibliotheek van Netflix.

Gratis Netflix VPN's werden gebruikt om deze geografische beperkingen op de site te omzeilen, maar toen heeft Netflix ook het VPN-verbod afgedwongen, waardoor de beperkingen strenger zijn dan ooit tevoren. Toch kunt u met alleen de beste VPN de geografische beperkingen omzeilen en gemakkelijk toegang krijgen tot Amerikaanse Netflix.

Hoe Amerikaanse Netflix te kijken - inhoudsopgave

 1. Amerikaanse Netflix nieuwste bibliotheek voor Binge Watchers
 2. Hoe Amerikaanse Netflix 2019 te bekijken
 3. Beste VPN om Amerikaanse Netflix te bekijken
 4. Functies om te kijken in de beste VPN om Amerikaanse Netflix te bekijken
 5. Gratis VPN's die werken met Amerikaanse Netflix
 6. VPN's die hebben gewonnen’t laat je kijken naar Amerikaanse Netflix
 7. Hoe Amerikaanse Netflix op Android-apparaten te bekijken?
 8. Hoe Amerikaanse Netflix op Apple-apparaten te bekijken?

Heeft Netflix verboden VPN?

Netflix is ​​een mediastreaminggigant en werkt volgens het model van Subscription Video on Demand (SVOD). De inhoud in de bibliotheek is afkomstig van verschillende media-huizen en produceert ook een grote meerderheid van de inhoud in eigen huis, d.w.z. Netflix Originals.

Veel van deze inhoud is echter geografisch beperkt, wat betekent dat deze inhoud in sommige landen beschikbaar is, maar niet in andere. Netflix moet deze irritante geo-beperkingen op de inhoud plaatsen, omdat het het auteursrecht van de mediahuizen moet beschermen waar het de meerderheid van deze inhoud vandaan haalt.

Netflix verbannen VPN

Dit maakt Netflix een stuk minder waardevol voor gebruikers buiten Amerika waar de beste bibliotheek van Netflix beschikbaar is. VPN-gebruikers omzeilen al jaren de geografische beperkingen om verbinding te maken met de VS en toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Maar aangezien dit betekende dat Netflix’De geografische beperkingen zijn vrijwel nutteloos voor degenen die een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de site, Netflix is ​​verhuisd naar een VPN-verbod op de site.

Dit betekende feitelijk dat Netflix won’Gebruikers kunnen inhoud bekijken die niet beschikbaar is in hun regio.

Het VPN-verbod op Netflix heeft een overgrote meerderheid van VPN's nutteloos gemaakt voor het omzeilen van de geografische beperkingen op Netflix, maar dat doet het niet’Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat u de geografische beperkingen op de site niet kunt deblokkeren. Je kunt dat nog steeds doen! Maar om dat te laten gebeuren, moet u weten over de VPN's die nog steeds werken, niet alleen om de geografische beperkingen op de site te omzeilen, maar ook om het VPN-verbod op de site te omzeilen.

Netflix identificeert een VPN-verbinding meestal door te controleren of te veel verbindingen met zijn sites afkomstig zijn van een enkel IP-adres of zeer vergelijkbare IP-adressen. Als een dergelijke zwerm eenmaal is geïdentificeerd, staat Netflix niet toe dat IP / groep van vergelijkbare IP's toegang hebben tot zijn site, waardoor het VPN-verbod op zijn site wordt afgedwongen.

Het VPN-verbod voorbijgaan is helemaal niet eenvoudig, omdat de VPN-provider actief zijn Amerikaanse servers sneller moet blijven veranderen dan Netflix ze kan verbieden en er zijn maar weinig providers die dat vandaag kunnen doen.’s tijd betrouwbaar. Daarover later meer in de gids.

Amerikaanse Netflix nieuwste bibliotheek voor Binge Watchers:

Het’is een open geheim dat de Amerikaanse Netflix-bibliotheek veel beter is dan wat de rest van de wereld op Netflix weet te krijgen. De meest populaire shows zoals House of Cards, Black Mirror, Orange is de nieuwe Black, Stranger Things etc. zijn niet beschikbaar in veel verschillende landen op Netflix. Maar de Amerikaanse Netflix-bibliotheek heeft het allemaal, dus als het je lukt om de beste VPN voor Netflix te krijgen die je kan verbinden met de Amerikaanse bibliotheek op de site, dan kun je’heb net goud geraakt!

Op sommige plaatsen levert Netflix slechts 1/3 van de inhoud, wat de keuze die een gebruiker op de site heeft in termen van zijn / haar weergaveopties ernstig beperkt. Dit is een uiterst pathetische situatie waarin de gebruiker vastloopt alleen vanwege de locatie op dit moment.

Maar jij niet’t moet je lang aan die situatie houden als je een VPN gaat gebruiken dat goed genoeg is om de geografische beperkingen op de site te deblokkeren en het VPN-verbod te omzeilen zodat je de Amerikaanse Netflix-bibliotheek kunt bekijken.

Hier is een lijst met enkele shows, films en zelfs animatiefilms die niet beschikbaar waren op Netflix Australië, dat na de VS een van de beste Netflix-bibliotheken is.

 • Ex Machina

Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken

 • Doctor Strange

Doctor Strange niet beschikbaar

 • Star Wars The Last Jedi

Star Wars The Last Jedi niet beschikbaar

 • Forensische bestanden-collectie

Forensische bestanden-collectie

 • Penny Vreselijk

Penny Dreadful Niet beschikbaar

 • The Fosters

de fosters niet beschikbaar

 • Wet en orde

Wet en orde niet beschikbaar

 • Schandaal

Schandaal niet beschikbaar

 • Verschrikkelijke Ikke 3

Despicable Me 3 niet beschikbaar

 • Criminele gedachten

Criminal Minds niet beschikbaar

We hebben naar deze films en tv-programma's op Netflix Australië gezocht nadat we de titels op de startpagina van American Netflix hadden gezien, dus we’ben hier net aan het krabben. De titels die niet beschikbaar zijn op plaatsen als Australië, Polen, Italië, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Canada, Letland, Duitsland en andere vergelijkbare landen kunnen enkele duizenden nummers tellen.

Maar kijk gewoon op de startpagina van de Amerikaanse Netflix om te begrijpen waarom we zoveel nadruk leggen op Netflix-gebruikers om een ​​VPN te krijgen en verbinding te maken met Netflix VS om volledige waarde uit hun abonnementen te halen.

Amerikaanse Netflix nieuwste bibliotheek voor Binge Watchers

Zie je alle films en shows in deze afbeeldingen van Amerikaanse Netflix die niet aanwezig waren in Netflix Australië? Precies wat we’heb het hier over!

Netflix US lijkt op het winnen van de jackpot op de Netflix-site. Je hebt misschien een abonnement op Netflix in jouw land, maar dat’is pinda's waard in vergelijking met wat je op Netflix US kunt krijgen.

Hoe Amerikaanse Netflix 2019 te bekijken

Als u niet tevreden bent met uw beperkte regionale Netflix-bibliotheek zoals de rest van ons en Amerikaanse Netflix wilt bekijken, kunt u de nieuwste shows, films en animatieseries op de site bekijken, dan hier’s hoe je dat kunt doen:

 1. Koop een abonnement met een van de Top 3 VPN's hieronder opgesomd
 2. Verkrijg gebruikersreferenties van uw provider en installeer de native app
 3. Vraag het aan de VPN’s ondersteuning via de live chat-assistentiefunctie of door een ticket op te halen over welke servers zijn afgebakend voor het deblokkeren van Netflix VS
 4. Bezoek Netflix.com en geniet van volledige toegang tot Amerikaanse Netflix!

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3.49Per maand

  • 5200+ servers in 60 landen
  • 6 gelijktijdige verbindingen
  • Werkt met US / UK / JP Netflix
  • Geweldige P2p / torrentprestaties
  • Dubbele VPN en ui via VPN
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 70% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

Beste VPN om Amerikaanse Netflix te bekijken

Net zoals we eerder in deze handleiding hebben verteld, is niet elke VPN geschikt voor het deblokkeren van Amerikaanse Netflix en zijn er bepaalde functies waarnaar u moet zoeken als u meer wilt weten over de beste VPN's voor Netflix.

Maar we wilden je redden van het gedoe om deze uitgebreide en omslachtige oefening helemaal alleen te doen, dus hebben we zelf een lijst van dergelijke VPN's gemaakt. Deze lijst is pas gemaakt nadat we een reeks uitgebreide tests hebben uitgevoerd waarin we VPN na VPN hebben gecontroleerd, waardoor ze allemaal de ultieme tests van hun vermogen en grit hebben uitgevoerd om te werken aan het deblokkeren van Amerikaanse Netflix.

Hier zijn de TOP 3 Beste VPN's voor Netflix die we je veilig kunnen aanbevelen, nadat we met de tests hebben besloten:

1. PureVPN:

Waarschijnlijk de beste VPN die er is als het gaat om het deblokkeren van welke geografische beperkingen dan ook. Ongeacht of het BBC iPlayer, Hulu of zelfs Amerikaanse Netflix is, stelt PureVPN nooit teleur. Het toegewijde team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat gebruikers een betrouwbare deblokkeerervaring krijgen en alle toegewijde servers voor het deblokkeren van geografische beperkingen werken naar behoren.

Beste VPN om Amerikaanse Netflix te bekijken

Wat’s meer is dat PureVPN supersnelle livechatondersteuning biedt waarmee u meer over deze servers op uzelf kunt weten. Het beveiligingsniveau is ook extreem hoog op deze VPN omdat het AES-256-codering en ondersteuning van meerdere protocollen biedt, inclusief OpenVPN.

Het biedt ook andere high profile beveiligingsfuncties zoals Double VPN en Onion via VPN, wat erg handig kan zijn bij andere activiteiten zoals Torrenting en P2P sharing.

Afgezien hiervan heeft het ook een split tunneling-functie waarmee u slechts een deel van uw verkeer via zijn VPN kunt leiden en de rest zonder.

De prijsplannen zijn een van de meest redelijke en goedkope VPN's onder de Topproviders van de dag met een abonnement van 5 jaarabonnementen dat slechts $ 99,00 kost. Jij hebt gewonnen’t krijgt een betere prijs voor een Beste VPN voor Netflix beter dan wat jij’krijgen bij deze VPN.

 • Maandelijks abonnement: Eenmalig $ 10,95
 • Jaarlijks abonnement: $ 5,81 / maand ($ 69,72 één keer gefactureerd)
 • 5-jarig abonnement: $ 1,65 / maand ($ 99 eenmalig gefactureerd)

purevpn prijsoverzicht

Pros

 • Zeer betaalbare prijsplannen als een Amerikaanse VPN van Netflix
 • 2000 serverlocaties
 • Beste livechatondersteuning voor allerlei technische begeleiding
 • Toegewijde service voor Amerikaanse Netflix
 • Split Tunneling
 • Hoge snelheden

Cons

 • Soms moet u contact opnemen met de ondersteuning voor de nieuwste Amerikaanse server voor het deblokkeren van Amerikaanse Netflix, omdat deze deze servers blijft veranderen om de service betrouwbaar te houden

bezoek provider

2. NordVPN:

NordVPN is een krachtige en zeer betrouwbare service en kan ook Amerikaanse Netflix gemakkelijk deblokkeren. Het beste deel van NordVPN is dat de downtime die het biedt aanzienlijk laag is om u maximale schermtijd te bieden met de minste storingen in de service.

NordVPN voor US Netflix

De encryptie aangeboden op NordVPN is AES-256 die u een voorsprong geeft op het gebied van uw gegevensbescherming, aangezien het bijna onmogelijk is om de encryptie te verbreken en in uw gegevens rond te snuffelen.

Deze provider biedt ook een breed scala aan native clients voor bijna alle populaire besturingssystemen zoals Windows, Macs, Android, iOS enz. Het biedt ook ondersteuning voor niche-apparaten zoals Roku en routers..

Serverinfrastructuur bij NordVPN bestaat nu uit meer dan 4800 servers in een netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt. Dit houdt in dat je niet alleen de Amerikaanse Netflix ermee kunt deblokkeren, maar ook omzeil met geografische beperkingen op de site in andere landen. Voor b.v. met NordVPN Netflix doet het dat niet’of u nu toegang wilt tot Amerikaanse Netflix of Duitse Netflix, de VPN werkt even goed bij het uitvoeren van beide taken.

De prijsplannen lagen tot enige tijd geleden binnen het betaalbare bereik, maar NordVPN lijkt het meer betaalbare 3-jarige prijsplan van de lijst te hebben verwijderd en nu hebben we alleen de optie voor alleen deze plannen:

 • Maandelijks abonnement: Eenmalig $ 11,99
 • Jaarabonnement: Eenmalig $ 83,88 gefactureerd
 • Abonnement voor 3 jaar: Eenmalig $ 125,64

Deze zijn een beetje hoog geprijsd, maar als je zelf een NordVPN-abonnement wilt krijgen, kies dan voor het 3-jarig abonnement, omdat het’is de meest betaalbare in deze lijst.

Inschrijvingen aangeboden door NordVPN

Pros

 • Biedt speciale Amerikaanse servers voor het deblokkeren van Amerikaanse Netflix
 • Ui via VPN
 • Geen logboekregistratiebeleid
 • Gratis proef voor 3 dagen
 • Bitcoin betalingsoptie
 • Hoge snelheden

Cons

 • Livechat niet’bestaat niet. U moet tickets genereren om problemen op te lossen

bezoek provider

3. ExpressVPN:

Deze VPN-provider is favoriet bij gebruikers vanwege de voortdurende integriteit en uitstekende prestaties als VPN door de jaren heen. ExpressVPN is zeer invloedrijk geweest in het VPN-domein als een extreem staalachtige service die de gebruikersintegriteit nooit in gevaar zou brengen, ongeacht de omstandigheden.

EpressVPN voor Amerikaanse Netflix

Het beste deel van ExpressVPN is echter dat het ervoor zorgt dat al zijn Amerikaanse servers eraan werken om de gebruiker toegang te geven tot Amerikaanse Netflix, wat een onderbreking is van de conventionele modus operandi in het VPN-domein waar de provider speciale servers voor dezelfde taak aanbiedt.

Op het gebied van beveiliging is ExpressVPN ongelooflijk geschikt omdat het nul logs bijhoudt, AES 256-codering biedt, het OpenVPN-protocol ondersteunt en zo zijn best doet om ervoor te zorgen dat de gebruiker beschermd blijft tijdens het gebruik van zijn service.

Het biedt ook Smart DNS, waardoor het gemakkelijker wordt om Amerikaanse Netflix op Medistreamers zoals Apple TV en Roku te deblokkeren.

De live chat-ondersteuning is ongelooflijk efficiënt in het oplossen van zelfs de meest lastige technische uitdagingen en er zijn enkele van de beste handleidingen en instructievideo's om u door bijna elk installatieproces te leiden.

Maar ondanks dit alles, ExpressVPN’s prijsplannen zijn exorbitant hoog in vergelijking met andere VPN-providers.

 • Maandelijks abonnement: Eenmalig $ 12,95
 • Halfjaarlijks abonnement: $ 9,99 / maand ($ 59,95 eenmalig gefactureerd)
 • Jaarlijks abonnement: $ 8,32 / maand ($ 99,95 eenmalig gefactureerd)

ExpressVPN-tariefplannen voor Amerikaanse netflix

Pros

 • Alle Amerikaanse servers werken voor het deblokkeren van Netflix US
 • Geen logboekregistratiebeleid
 • Beste handleidingen en zelfstudievideo's voor installatieprocessen
 • AES 256-codering
 • Toegewijde VPN-clients
 • SmartDNS beschikbaar

Cons

 • Prijzen zijn te hoog

bezoek provider

Functies om te kijken in de beste VPN om Amerikaanse Netflix te bekijken

Hoe identificeer je precies een VPN die goed genoeg is voor je Netflix-behoeften? Er zijn honderden VPN-providers die allemaal beweren beter te zijn dan de vorige, maar als het op Netflix aankomt, verliezen bijna allemaal hun stoom, behalve een paar.

Deze geselecteerde VPN-services waarmee u de Amerikaanse Netflix-bibliotheek kunt bekijken, hebben enkele onderscheidende kenmerken die de anderen niet hebben’t hebben. Hier is hoe je ze kunt identificeren met behulp van de exacte functie:

Werkende Amerikaanse servers voor Netflix:

Om Netflix US te deblokkeren, moet een VPN snel genoeg zijn om zijn Amerikaanse servers te blijven veranderen voordat Netflix ze kan aanvallen en verbieden. De meeste VPN's die met Netflix US werken, volgen een strategie voor het toewijzen van speciale locaties voor toegang tot Netflix, die u kunt achterhalen als u gemakkelijk hun livechatondersteuning vraagt.

Snelle snelheden:

Het heeft geen zin om een ​​snelste VPN te krijgen om Netflix US te deblokkeren als je pathetische snelheden krijgt. Een VPN die meer dan 35% van uw werkelijke ISP-snelheid doodt’het is wat jij bent’ben op zoek naar

Toegewijde Client-apps:

U kunt Netflix op elk apparaat bekijken, variërend van uw mobiele telefoon tot uw Smart TV tot een Mediastreamer, dus het is’Het is absoluut noodzakelijk dat de VPN zijn toegewijde clients biedt die het eenvoudiger maken om een ​​VPN in te stellen op het apparaat waarop u Netflix gebruikt

Veiligheid:

Een AES 256-codering van militaire kwaliteit en ondersteuning van het OpenVPN-protocol zijn onmisbare functies in een VPN, omdat iedereen uw gegevens kan bekijken wanneer deze op internet staan ​​en deze voor snode doeleinden kunnen gebruiken. Je zou jezelf nooit zo in de digitale wereld moeten blootleggen, dus don’t genoegen nemen met een VPN die dat niet doet’t bieden deze voorlopige beveiligingsfuncties!

Gelijktijdige verbindingen:

Als u een Netflix-abonnement koopt, is het normaal dat u uw inloggegevens met uw familie deelt of Netflix op verschillende apparaten op verschillende tijdstippen van de dag bekijkt, dus een VPN moet minstens 3 gelijktijdige verbindingen tegelijkertijd bieden, net zoals Netflix doet kracht eenvoudiger compatibiliteit

Betaalbare langetermijnplannen:

Netflix-gebruikers moeten op zoek zijn naar VPN's die betaalbaar zijn om op de lange termijn mee te associëren. VPN's met exorbitante prijskaartjes zijn een groot probleem voor gebruikers van Netflix!

* Rekening houdend met alles wat een Netflix VPN zou moeten hebben, concludeerden we dat PureVPN het beste werkte voor streaming met een zeer betaalbaar prijspakket.

Beste Netflix VPN

Gratis VPN's die werken met Amerikaanse Netflix

Als je een gratis VPN probeert te vinden dat werkt om de Amerikaanse Netflix te deblokkeren, dan doe je niets anders dan jezelf voor de gek houden. Gratis VPN's kunnen nooit compatibel zijn met streaming-sites, laat staan ​​proberen via hen toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix. Dit komt door de ernstige beperkingen die een gratis VPN in zijn streven heeft om deze ontmoedigende taak te overwinnen

De eerste beperking is dat gratis VPN's niet werken’t bieden onbeperkte bandbreedte en hun bandbreedte caps liggen in het bereik van slechts 500 MB -10 GB / maand, wat niet goed genoeg is om de steeds groeiende behoeften van binge watching van de moderne Netflix-gebruiker te ondersteunen.

Ten tweede en nog belangrijker, gratis VPN's kunnen dat’Netflix US niet deblokkeren, want daarvoor moet een VPN het Netflix VPN-verbod een stap voor blijven door zijn servers continu te schakelen. Dit vereist een zeer hoge financiële investering van een deel van de provider en geen gratis VPN kan het zich veroorloven om deze service ooit aan zijn gebruikers aan te bieden.

Hoe Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken? Hoe Amerikaanse Netflix in het VK te bekijken

Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, heb je misschien toegang tot een betere Netflix-bibliotheek dan de rest van de landen, maar nog steeds niet de beste in vergelijking met de Amerikaanse versie van de site. Als je er één hoger wilt gaan en toegang wilt krijgen tot Amerikaanse Netflix vanuit het VK, moet je deze stappen volgen:

 1. Kies een beste VPN voor Amerikaanse Netflix en betaal voor het prijsplan
 2. Download en installeer de VPN-client op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een speciaal aangewezen Amerikaanse server voor het deblokkeren van Amerikaanse Netflix door uw provider
 4. Ga naar Netflix.com of open de Netflix-app en je bekijkt de volledige Amerikaanse Netflix-bibliotheek!

Hoe Amerikaanse Netflix in Europa te bekijken?

Hoe Amerikaanse Netflix in Europa te bekijken

Ondanks dat het het Westen is, krijgt Europa enkele van de slechtste Netflix-bibliotheken ter wereld. Landen zoals Polen, Letland, Tsjechië, Kroatië en anderen zijn degenen die het meest lijden, omdat Netflix dat niet doet’t veel moeite gedaan om meer inhoud aan deze bibliotheken toe te voegen vanwege de kleine populaties van deze landen.

Als u geconfronteerd wordt met een vergelijkbare situatie als een Europese inwoner die een Netflix-abonnee is, kunt u als volgt de geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot een veel, veel betere Amerikaanse Netflix-bibliotheek:

 • Selecteer de beste VPN voor Amerikaanse Netflix in Europa
 • Kies een prijsplan uit de opties die uw VPN biedt en betaal ervoor
 • Stel de VPN-client-app op uw apparaat in na het downloaden
 • Maak verbinding met een Amerikaanse server die volgens uw provider werkt met Amerikaanse Netflix
 • Geniet op elk moment van de volledige Amerikaanse Netflix-bibliotheek op uw apparaat!

Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken in Australië?

Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken in Australië

Netflix-gebruikers van down-under worden niet eerlijk behandeld door Netflix, omdat de Australische versie van de site geweldig zuigt met een paar grote shows die helemaal in de lijst ontbreken. Netflix US heeft alle shows die het gebruik van Netflix een veel betere ervaring zullen maken.

Laat ons de procedure doorlopen waarmee u vanuit Australië toegang kunt krijgen tot Netflix:

 • Koop een abonnement bij een beste VPN voor Netflix VS.
 • Download en configureer de VPN’s client-app op uw besturingssysteem / apparaat
 • Maak verbinding met een tussenliggende Amerikaanse VPN-server vanuit uw VPN-client-app
 • De Amerikaanse Netflix-bibliotheek is nu voor u toegankelijk op uw apparaat!

Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken in Canada?Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken in Canada

Ondanks dat het zo dicht bij de VS ligt, is de Canadese Netflix-bibliotheek niet een van de beste bibliotheken die Netflix biedt. Voor Canadese burgers is Amerikaanse Netflix-toegang een must als ze Netflix op de meest optimale en plezierige manier willen gebruiken:

 • Selecteer een Top VPN voor Netflix die Netflix US deblokkeert
 • Betaal voor het tariefplan en download en installeer vervolgens de VPN-client-app op uw apparaat
 • Maak verbinding met een werkende Amerikaanse server
 • Deblokkeer Amerikaanse Netflix en bekijk alle shows die je zonder VPN nooit zou hebben bezocht!

VPN's die hebben gewonnen’t laat je kijken naar Amerikaanse Netflix

Er zijn veel VPN-providers die beweren dat ze je toegang kunnen geven tot Amerikaanse Netflix, maar hun claims zijn niets meer dan valse hoop. We kunnen dit zeggen omdat we’heb ze allemaal getest. Sommige van deze VPN's, die wij’heb hieronder vermeld, don’t werkt überhaupt terwijl de rest een zeer fragmentarisch prestatierecord heeft wat betekent dat u dat kunt’vertrouw erop voor uw Netflix-deblokkeerbehoeften:

 1. Tunnelbear (gratis & Beide betaald)
 2. Torgaurd (fragmentarische uitvoering)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Hoe Amerikaanse Netflix op Android-apparaten te bekijken?

Bekijk Amerikaanse Netflix op Android-apparaten

Android is het populairste besturingssysteem onder smartphones en het is ook het overheersende besturingssysteem op andere apparaten zoals smart-tv's en tablets. Dit komt vooral door zijn extreme gebruiksvriendelijkheid en een zeer eenvoudige en interactieve interface. Nog een krachtige functie die een grote rol speelt in dit besturingssysteem’populariteit is het enorme repertoire van apps die het ondersteunt via Google Play.

En omdat een groot deel van de gebruikers Amerikaanse Netflix op een Android-apparaat wil bekijken, is hier de manier waarop u dat in een paar eenvoudige stappen kunt doen:

 • Krijg een VPN-abonnement door het prijsplan te kopen
 • Als je eenmaal’heb zijn gebruikersreferenties, ga naar Google Play om de native Android-client te downloaden en vervolgens op uw apparaat te installeren
 • Voer gebruikersreferenties in op de Android VPN-app en maak vervolgens verbinding met een werkende Amerikaanse server die Amerikaanse Netflix deblokkeert
 • Geniet van de volledige Amerikaanse Amerikaanse bibliotheek van Netflix op je Android-apparaat!

Hoe Amerikaanse Netflix op Apple-apparaten te bekijken?

Bekijk Amerikaanse Netflix op Apple-apparaten

Apple is onlangs de wereld geworden’is het eerste bedrijf dat de Trillion-dollar markeert wat betreft waardering, dat boekdelen spreekt over het vertrouwen dat gebruikers stellen in de apparaten die Apple aandraagt ​​zoals de iPhone en iPad.

Top VPN's ondersteunen native compatibiliteit met deze Apple iOS-apparaten door native clients aan te bieden in de iTunes Store. Als u deze apps wilt gebruiken om Amerikaanse Netflix op uw Apple-apparaat te deblokkeren, kunt u dit als volgt doen:

 • Selecteer een Top Mac VPN en verkrijg het abonnement door een prijsplan te selecteren en ervoor te betalen
 • Download en installeer de native iOS-client van de iTunes store
 • Maak verbinding met een Amerikaanse server op die client (wat werkt voor het deblokkeren van Netflix VS)
 • Open de Netflix-app en je hebt nu toegang tot de Amerikaanse bibliotheek van Netflix!

Conclusie

Netflix voegt consequent steeds meer inhoud toe aan zijn site om te voldoen aan de entertainmentbehoeften van zijn groeiende lijsten met miljoenen gebruikers, maar het moet ook zijn auteursrechtverplichtingen aan mediahuizen beschermen, wat betekent dat de geografische beperkingen en het VPN-verbod niet van kracht zijn overal in de nabije toekomst. Ze kunnen zelfs sterker en strenger worden naarmate de service blijft groeien, dus het enige antwoord op de vraag van “Hoe Amerikaanse Netflix te bekijken?” is dat u een betrouwbare VPN-service aanschaft waarmee u volledige waarde uit uw abonnement kunt halen door u toegang te geven tot Amerikaanse Netflix.

Voel je vrij om suggesties of je mening toe te voegen in de onderstaande commentaardraad. Als we ze leuk vinden, kunnen we ze zelfs aan deze gids toevoegen als een echte gebruikersrecensie / mening! Happy Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me